311802
-
#309433 -
#309432 70-80 órás jóféle RPG, remek áron (-20% humble előfizetőknek):
https://www.humblebundle.com/store/lords-of-xulima
Honosítás:
https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=1892711157
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2020.01.13. 22:15:05 -
#309431 Én a most épp Epicen ajándék Sundered-el jól elvagyok, hangulatos és szép -
#309430 Ennyire nem nyomozok utána a dolgoknak, nyilván az ilyen ráér ha már van hw hozzá. Nekem nincs, neked van, érthető hogy így te is utánanéztél :) Úszok a játékokban PC-n, így még az is belefér, hogy várok vele addig amíg lesz Switch-em, hátha addig javítják. Ha nem, akkor nem, annyira nincs hiányom metroidvania-kból, elleszek addig is... -
#309429 (Türelem... igyekszem tolni, letolhatod, mind a 2 Zeldát.) -
#309428 Az a helyzet, hogy én tradelek más témában is, és töredéke a negatív tapasztalat ehhez képest. -
#309427 Tévedsz!
Őt érdekli hogy párszáz ft digiben, ezt viszont továbbadhatod másnak és az másnak, míg a digitálist nem, és akkor a dobozos neked 0 ft lesz, nem pedig párszáz.... -
#309426 Én konzolos használt játékot nem is nézek már. Mindegyik ember egytől egyig ezeken akarja visszahozni amit anno konzolba ölt. Nem zavarja egyiket se hogy az 5+ ezerért árult 78 éves game már digitálisan párszáz ft... Ha használt xbox 360 game kell megyek ms storeba megveszem digitálisan olcsóbban.
#309425: Van 2 Zelda ami érdekel..2k-t adnék a kettőért, de mivel soha nem lesz ennyi így ott rohadjon meg mindegyik
Utoljára szerkesztette: grebber, 2020.01.12. 12:44:53 -
#309425 Én a melóhelyen bőven ellennék azzal a szarral. :P -
Rony94 #309424 Azért ez a fajta hirdetési kultúra elég univerzális, nem csak a Nintendosok ilyenek.
Múltkor meg akartam venni egy Blu-Ray filmet. A hirdető már tavaly óta hirdette. Egy teljes héten át írtam neki üzenetet és hívtam telefonon is ami kicsörgött, de egyáltalán nem vette fel. Pár napja nézem, hogy lekerült a hirdető oldalról a film és azóta se írt nekem vissza. Az ilyenek minek hirdetnek? -
#309423 Nekem a hazai Switch community is teljes meglepetés. 20-ból 1 normális, a többinek fogalmam sincs, mi a baja, de teljesen elvannak keveredve játék cserekor, beszámításkor, vagy alapvető emberi kommunikációkor. Pl. írja, hogy bármilyen switch játékot beszámít, majd közli, hogy azt amit te mondasz azt pont nem... mondasz egy másikat, azt se. Lol. Aztán írja, xy játék eladó. Írom neki, hogy előreutalok + postát fizetem erre közli, hogy csak Pest. Erre írom, hogy jó, legyen akkor kicsit több az ára, de kell a cucc, erre közli, hogy de ő lusta elmenni a postára... cserébe 2 hónapja árulja a szarját és senki nem viszi el tőle. Lol 2.0. Vagy a másik, aki nem érti a DLC fogalmát... úgy értem tényleg nem tudja mi az, kifejtem neki, majd soha többé nem ír vissza, pedig látom, hogy belép. Tengernyi ilyen sztorim gyűlt fel, ami X360, PS3 játékok esetén fehér holló ritkaságú volt... most itt iszonyú ritka a normális arc. -
#309422 Pont ezek miatt ha az utcán találnék vagy nyerném a switchet eladnám a vérbe. Drága szarhoz megdràgább cuccok amik 600év alatt se lesznek olcsóak. -
#309421 7.000 Ft :-D -
#309420 Nem mellesleg pcre kb 2-4$ szviccsre meg gondolom több ezer.. -
#309419 Igen, szerintem is érdemes tolni a létező legrosszabb currgen hw-en...
"What's up with the terrible input lag? : Blasphemous"
"This game is bugged BAD on Switch. Fatally."
"Switch version is unplayable, too laggy, buggy and glitchy. Buy it on other systems and enjoy it there." -
#309418 Jó kedvcsináló, thx
Viszont! Ilyenkor nálam mindig egyből fel is merül a "Van -e Switch-re" kérdés, utánanézek, ééés... van! :) Ilyenkor aztán konstatálom hogy még egy strigula a gép mellé, és inkább nem kezdek bele desktop-on.
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2020.01.12. 07:44:28 -
#309417 Blasphemous - Az előző "új" választós humbli tagja volt, én igazából főleg emiatt engedtem, hogy levonja a pénzt, a főattrakció Tomb Raider már megvolt. Nem bántam meg viszont, nem csalt a megérzésem, mert ez egy igen kellemes metroidvania, nagyon-nagyon beteg settinggel, és témával. Nem akarom, de muszáj felhoznom a Dark Souls párhuzamot, mert egyrészt a halál-rendszer hasonló, másrészt meg, nos... Ha a DaS sötét, és nyomasztó, meg reménytelenül rideg, akkor ez még rátesz egy lapáttal. A katolicizmus szimbólum-rendszerét veszi alapul, de nagyon ügyesen, direkt utalás nincsen egy darab sem, de az egészből süt a sötét középkor boszorkányégetéses, inkvizíciós, babonás hangulatvilága, sokszor már groteszkbe átültetve.
A látványvilág nagyon hangulatos, tökéletes összhangban van az egész, mondhatnám azt is, hogy gyönyörű a maga módján. A lore szintén DaS jellegűen obskurus, a metroidvania stílus jegyeit remekül kihasználja, szintén a DaS-hoz hasonlóan, simán el lehet császkálni fontos dolgok mellett, hogy nem veszed észre, side questek terén ez néha kicsit túlzás is (újrakezdtem egy ilyen miatt, nem tudom, hogy ez bug-e, vagy szándékos volt).Ez a rejtélyes nyomasztó dolog pedig szintén nagyon passzol a morbid katekizmusos mítosz-világba. Kb. a felénél vagyok most, és csak ezzel játszottam az elmúlt 3-4 napban, beszippantott keményen. Mély, igen morbid, és itt-ott durván nehéz is, nagyon egyedi cucc, a csomag maga nagyon szépen össze van pakolva, toljátok. Jobb kedve viszont senkinek nem lesz tőle, az biztos :)
Utoljára szerkesztette: Voltan, 2020.01.12. 00:26:46 -
#309416 Üdv! Valaki esetleg nem tudná megmondani, hogy a PC-s Mafia 1 magyar borítós kiadás mit tartalmazott gyárilag? Automex kiadás volt, ezért lehet, hogy csak a 3 CD lemezt, de rémlik, mintha láttam volna belőle térképes, magyar kézikönyves kiadást is. Köszönöm -
#309415 Horace?? -
#309414 Epic boltjában megnyílt:
Sundered - Eldritch Edition
Jövő héten:
Horace
platformer hetek vannak :)
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2020.01.09. 17:15:42 -
#309413 A CES-en bemutatták a hivatalos PS5 logot
mindenki meglepetésére:
-
ToxiMaxi #309412 Nem is az ergonómia, amivel bajom van, hanem az, hogy nekem könnyebb mindent billentyűzettel játszani. Gyorsabb köröket megyek konkrétan billentyűzettel, egyedül kormányra váltást tudom elképzelni, hogy instant javulást hozna. Biztos át lehetne szokni csak sok idő lenne. -
#309411 Ha bundlikban utazol erősen esélyes, hogy már csak a Hero of The Kingdom III. hiányzott a gyűjteményedből. Az 1-2. része is egy jópofa indie kattintgatós kazuár RPG-like, RPG-lite cucc volt, most historical low áron, ugyanis 1.87€-ért vihető, ha a többi a bundliból már megvan. A másik verza a Hero of The Kingdom Collection, ott is olcsó, de ott már 2€ felett van a 3. rész.
https://store.steampowered.com/bundle/746/Lonely_Troops_Collection/ -
#309410 És akkor bedobom a Switch controllerét...
Egyrészt az valóban wireless controller, nem úgy, mint a PS4-é, ami annak van hazudva, de állandóan madzagon lógsz, egy nyomorult 8 órás játék nem tolható le vele.
Másrészt elképesztő jól bírják a kis joyconok akksival, holott picikék és nagyon könnyűek és még rumble motor is van mind a kettőben. A cirka 45-50 órányi Rabbidsos kalandom EGYETLEN feltöltéssel (az első használatbavételi full feltöltések kívül értendő nyilván) megoldottam, úgy, hogy amikor végeztem kb. 50%-on voltak a joyconok! WOW!
Harmadrészt egészen döbbenetes élmény amikor sok évnyi billegér vagy controlleres szarakodás után a 2 kezed oda teszed ahová akarod! Nem egyszer játszottam úgy, hogy az jobb kezem a fejem fölé, a nyakamhoz tettem, a bal kezem, meg mehetett bárhová. Komolyan mondom, szabadság szempontból NEXT level!
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2020.01.07. 10:04:10 -
#309409 Az a vicc, hogy összhatásban/látványban, alig érezhető a butítás... jó nyilván igen, nekem se Switch szintű a PC-m, de rohadtul jó követendő példa lenne a többi Switch-re fejlesztő számára. Azért a Link's Awakening-nél is nehezen magyarázható ám a szaggatás, de kilépsz a házból és már látod az 1. percben :-/
W3 azért az durva egy darab... az a PC-k jelentős részét is megrakja, nem véletlenül volt/van benchmarkként is használva. A W3 ráadásul nyitott terekkel operál, míg az Alien Isolation belső terekkel nyomja, ahol értelemszerűen nem kell távoli objektekre különösebb erőforrásokat pazarolni.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2020.01.07. 09:59:24 -
ToxiMaxi #309408 Kontrolleres témához hozzászólva. Nekem az a tapasztalatom, hogy 25 évnyi bill+ egér kombót nem tudok kiváltani egy pár alkalmas kontroller használattal. Nekem nincs konzolom, azért vettem a kontrollert (Logitech F710), mert sokan ajánlották bizonyos játékokhoz, de sem autós játékban (Project cars 2), sem pedig platformerben (Dead Cells), sem pedig focis játékban (Pes 2019) nem voltam vele ügyesebb 1 hónapnyi használat után sem, sőtt hamarabb elfáradt a kezem hosszabb játék után, mint billentyűzeten. Nem azt mondom, hogy idővel nem érném utól magam, csak mindig mikor leteszem és visszaveszem a billentyűzetet, minden annyival könnyebb, hogy igazán már motivációm sincs. -
Zóanagyvarázsló #309407 3D-sekre (is) gondoltam, mint például a Ratchet & Clankek űrhajós részei. Nem mintha nem lennének egérrel megoldhatók azok a részek technikailag, de jól működik kontrollerrel. Vagy ugye ott vannak a combat racing játékok, célkereszt ha nincs is, lőni és valamelyest célozni kell. -
#309406 Izolációs failien bújocska az futásilag mestermű már pc-n is.. azt nagyon összerakták trillió fps-el megy max grafikán. Szóval a visszabutitása is milliárdszor könnyebb lehetett mint egy Witcher 3nak ami sokszor 20 fps-t tol szviccsen -
#309405 +1
Úgy-úgy. Tipikus hiba a stat/skill pakolgatós játékokat RPG-knek nevezni. Pedig a nevében is benne van: SZEREPjáték, amiben valakinek a bőrébe bújunk, erősen történetközpontú, interaktív, kalandelemekkel dúsított játék, kemény harci elemekkel természetesen. -
#309404 Végre kidobja talán azt a Switch-et a placcra, ami rendesen elviszi a saját játékait. Az Alien Isolationt továbbra se értem... vagy lehet, hogy van ahol tudnak programozni, optimalizálni. Mert, hogy egy nyulas TBS-be se sikerült, az azért kemény. -
#309403 Azt a 23k-t inkabb a PC-re fogom majd kolteni. -
#309402 Pletyka: idén is érkezik egy új Switch-modell -
#309401 Ez erősen jó cucc az ilyen gondok kiküszöbölésére, leszámítva azt, hogy hozzádobok 10k-t és Ci5-ös procis notit veszek belőle :-/
https://www.emag.hu/logitech-k480-multi-device-billentyuzet-bluetooth-fekete-920-006366/pd/DW77GBBBM/ -
#309400 Én meg az egész hozzászólásra.
Egyébként valóban, pl. egy Renegade Ops irányítása könnyebb kontrollerrel, DE ha igazán hatékonyan akarsz gyalulni, akkor érdemes elgondolkozni ott is az egéren. -
#309399 Mintha nem is u.a. a játékkal játszottunk volna... de nincs az a pénz, hogy én újra feltelepítsem és billel toljam. Nem is tudom melyik lenne a nagyobb kínzás. -
#309398 Köszi! Instant buy volt, főleg, hogy a múltkori sírásomra reagált Pierrot (tényleg írt!) és beletették a magyar nyelvet is, ugyanis korábban full angol volt csak.
Agon-ok is csak 1.99€-k, full magyarok.
Miazma is jöhetne ennyiért. -
Zóanagyvarázsló #309397 Én az első bekezdésre reagáltam ;)
De egyébként amúgy sem állna, mert vannak járműves harcolós játékok célkereszttel, melyek jobbak kontrollerrel. Csak te ősegeresként kevesebb ilyennel találkozol. -
#309396 Hátha valakit érdekel ennyiért a YOOMURJAK'S RING. -
#309395 Nek basztak el.
Be volt igerve egy drakoi nehezsegu jatekmenet (save delete), de nerfeltek idoben a kazuarok miatt.
Nem dakszosz-demonszosz, hanem csak Senua...
A karja jelezte volna mennyire kozel allsz a The Endedhez, es save delethez. -
#309394 Nekem pontosan ott és úgy okoz bosszúságot, kontrollerrel, mint billegérrel. Na jó, így a Souls játékok után már több türelmem van a harcokhoz, míg tizenpár éve simán benyomtam valami trainert ahol sok kék dög jött. Főleg a kamera ámokfutása miatt elsőre soha nem arra indul a herceg, amerre szeretném. Talán még rosszabb is analóg karral, mert billentyűvel legalább fixen a 8 irányból 1 tuti jó lesz.