Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Utoljára szerkesztette: benőmenő, 2019.12.07. 13:54:39
Az rémlik viszont, hogy Imi meg még valaki a topikban szinte Day1 vette, nem kevés pénzért... na most hozzájuk képest mi többiek ezzel monthly base game-el, meg 3200 Ft-os SP-el kilopjuk kb. a fejlesztők szemét :-)
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
RX590 vagy RX5700?
Árban bődületes különbség, viszont nem tervezek 4k játékot.
Valamint, hogy milyen márka ez az XFX? Én speciel sosem hallottam róla.
Utoljára szerkesztette: Rapid81, 2019.12.07. 13:44:18
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
I Am Jesus Christ
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
Amiket kinéztem, AMD Ryzen 5 3600X proci, GIGABYTE B450M GAMING alaplappal és HyperX 16GB Predator DDR4 3200MHz memóriával. Vagy gondolkodom még az AMD Ryzen 7 1700-on, ami még olcsóbb is, mint az előbbi.
Ezek most Iponnál 134k-ba fájnak. Ezzel nem is lenne gond, mert marhára ideje lenne az ápgrédnek és nem akarok pár évig hozzányúlni utána.
Viszont, mondjátok meg, ha valamiről lemaradtam volna, de hogy a fittyfenében lehet az, hogy nem kapni egy jobbféle AMD VGA-t 150k alatt?!
Utoljára szerkesztette: Rapid81, 2019.12.07. 12:43:23
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
2 óra alatt, ha 20 perc gameplay volt lehet sokat mondtam. Viszont ez valamilyen szempontból megoldás is, mert az irányítás valami cefet fos.
2019-ben ott tartunk, hogy választani kell: vagy a kamerát tudod forgatni vagy a fegyverrel célozni. Mert ha célra tartasz kap egy nagyjából 10x-es szorzót az érzékenység. Nincs hozzá külön csúszka. Valamint mesterien ötvözi a program a TR rebootokra jellemző ordenáré láthatatlan falakat és a kamera kontrol elvételét az Underworld és az első Uncharted folyamatos libafoson csúszkálásával. Ja és még csak nem is néz ki olyan jól, mint a Rise.
Ez nekem eddig 2/10, de csak azért mert az Angel of Darkness túl mélyre rakta a lécet.
Utoljára szerkesztette: benõmenõ, 2019.12.07. 11:17:51
Minecraft nálam befért volna az 50-be.
Hónapok óta az egyetlen normális játék a Humble Monthly-ban. Fél év alatt 4 játékot aktiváltam belőle... Novemberre fel is függesztettem, mert nagyon gagyik voltak már a játékok.
Hotline Miami, mint legjobb játék? 😄 10 perc után visítva töröltem. De olyan 80%-át adom a listának.
The best games of the decade on PC
Akit csak a lista (az évtized top50 PC címe) érdekel:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Sid Meier’s Civilization 5 (2010)
Fallout: New Vegas (2010)
Portal 2 (2011)
Skyrim (2011)
FTL: Faster Than Light (2012)
Hotline Miami (2012)
Crusader Kings 2 (2012)
XCOM Enemy Unknown (2012)
Planetside 2 (2012)
Counter-Strike: Global Offensive (2012)
Spelunky (2013)
Deadly Premonition (2013)
Dota 2 (2013)
Grand Theft Auto V (2013)
Papers, Please (2013)
Cataclysm DDA (2013)
Bernband (2014)
NEO Scavenger (2014)
Nidhogg (2014)
2:22am (2014)
With Those We Love Alive (2014)
Secret Habitat (2014)
80 Days (2015)
The Witcher 3 (2015)
Metal Gear Solid 5 (2015)
Undertale (2015)
Cities Skylines (2015)
Invisible, Inc. (2015)
Dishonored 2 (2016)
Doom (2016) (2016)
Rimworld (2016)
Devil Daggers (2016)
Overwatch (2016)
Factorio (2016)
Divinity Original Sin 2 (2017)
What Remains Of Edith Finch (2017)
Slay The Spire (2017)
The Norwood Suite (2017)
Return of the Obra Dinn (2018)
Yakuza 0 (2018)
Star Traders: Frontiers (2018)
Hitman 2 (2018)
Into The Breach (2018)
Football Manager (2018)
Dark Souls Remastered (2018)
Eliza (2019)
Outer Wilds (2019)
Apex Legends (2019)
Ape Out (2019)
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2019.12.06. 22:20:06
Next PC upgrade: 2022
4k-ban RTX-el 24-32 FPS minden maxon, persze HDR-el :-D
4k RTX nélkül ~50 FPS minden maxon, HDR-el... 1-2 dolgot levéve ultráról szinte mindig 60, viszont vannak olyan részek, ahol még ilyenkor is droppolhat 56-ig, amit én nagyon is észreveszek.
Egy bő órán át finomhangoltam, de majd még visszatérek. Próbáltam kíváncsiságból FHD-ban, mindent maxra tolva, de hiába lett jó a frém, az összkép mégis rosszabb lett a 4k hiánya miatt! Soha nem gondoltam volna, hogy ilyen sokat számít, ennyire látni fogom... konkrétan úgy szebb az összhatás, ha pár dologból lejjebb adok, de a felbontáshoz ragaszkodom.
Egy biztos. Ez 4k-ban fullra tolva RTX-en a földön levő összes PC-n 60 frém alatt van. Kemény ^^
9.21 €
Kupon (3%): WhizKey
Nyugodtan vehető, nem átverős, lehúzós cég! Igen, fullos lesz a játék, tutira, 1000%! :-)
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2019.12.06. 20:58:53
Van hozzá honosítás is már, fullos... áldassék a nevük!
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2019.12.06. 20:57:00
3.155 Ft-om bánta, de már teljes végre... az anyjukat a Humble-nek :-/
"It is not the definitive edition. It shows up as it because it is the only version sold on Steam still but you will not have any of the extra content."
szerk.:
From Humble Bundle website - ' Shadow of the Tomb Raider: Definitive Edition will only include the base game. Does not include the Definitive Upgrade or other DLCs.'
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2019.12.06. 20:43:16
Nekem nincs DLC fül... akkor azért, mert már tartalmazza? Ez egy őrület :-(
Amúgy ahogy nézem jól megkavarták, mert a storeban az alapjáték neve is Definitive Edition (viszont így már nem is kapható), hanem csak csomagban, aminek része a fenti D.E. nevű alapváltozat PLUSZ az upgrade
Okkal gondolhattuk, hogy az egy hónappal ezelőtti PC-s start óta elhárították a hibákat, de ehelyett újak is megjelentek.
A Rockstar legtöbb játéka valamely konzolra jelent meg előbb, és csak később pakolták át őket PC-re; ez már nem újkeletű tendencia. Nem ez az első alkalom, hogy problémák lépnek fel egy PC-s porttal; talán emlékeztek még, hogy a Grand Theft Auto IV megjelenése szintén elég botrányosra sikerült annak idején.
Az Epic Games Store-ban és a Rockstar saját boltjában november 5-én debütált a Red Dead Redemption 2. Sokan jelezték, hogy a játék el sem indul náluk, mások különböző, zavaró hibákról panaszkodtak. Ezek egy részét sikerült orvosolni, de van olyan probléma, ami még most is fennáll. A felhasználói visszajelzések alapján a steames változat vásárlói újfajta gondokkal is szembesültek: ha például egy olyan Rockstar Social Club fiók van a Steam fiókjukhoz rendelve, amit már nem használnak, nem tudnak játszani, mert a játék bejelentkezés nélkül is hozzákapcsolódik, és nem enged váltani. Összeomlások, teljesítménybeli problémák, kapcsolódási gondok szintén jelen vannak. Az eddig érkezett 2483 értékelésnek csak kb. 67%-a pozitív.
A SteamCharts alapján, a cikk megírásának pillanatában 28 ezer környékén tetőzött az egyszerre játszók száma, ami nem egy rossz érték. Láthatóan sokan vártak a steames kiadásig, remélhetőleg hamarosan élvezni is tudják.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2019.12.06. 20:28:52

Utoljára szerkesztette: Tinman, 2019.12.06. 20:21:59
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2019.12.06. 20:01:27
Soulcalibur VI
Yakuza Kiwami
My Time at Portia
Regular Human Basketball
Sword Legacy Omen
Fluffy Horde
Chasm
A decemberi pedig a kiszivárgottnak megfelelően: (Tomb Raider Definitive Upgrade 50%-on a Fanaticalon, 15 peták)

Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2019.12.06. 19:31:57