311802
  • MerlinW
    Gondoltam megnézem ezt az örliekszessz cuccot... xD (izometrikus Dead Cell)

Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2020.02.04. 21:04:14
  • grebber
    Én ezért hagyok ki minden ilyen game-et aminek bármi köze van a ds-okhoz.. Első 40 étert se bírom ki halál nélkül akkor erőltetni a halál. Én játszani ülök le nem tanulni.
  • caps lock
    Elég gáz hogy csalsz, nem vagy hajlandó megtanulni a harcrendszerét és még büszke is vagy rá? Ez téged jellemez nem a játékot...
  • Rony94
    Sajnálom hogy nem jött be. Bevallom, a végjátéknál már nekem is majdnem elfogyott a türelmem, de összességében nagyon el voltam vele.

Világosan el lett mondva még a megjelenés előtt, hogy ez nem Dark Souls. Ez már nem RPG, ez már csak szimplán akciójáték. Itt teljesen más a harcrendszer is, itt már hiába hagyatkozol csak is vetődésekre mint a Dark Souls játékokban, itt ez már nem segít. Itt bizony már védekezned és parryzned kell és ha nincs hozzá kellő reflex és lassú vagy, akkor szopás van végig.
  • Tehasut
    Nem értem, ez a Sekiro miért lett az év játéka...
    Én most fejeztem be, nekem nagy csalódás. Nagy Souls rajongó vagyok, a DS3 és a BB-n kívül mindegyikkel játszottam, sőt többször is végigtoltam őket, de ennél tűkön ülve vártam, hogy vége legyen. A harcrendszer számomra kínszenvedés volt, a fejlődési rendszer végletekig lebutított, a loot érdektelen. Nem dobtam hanyatt magam sem a grafikától, sem a pályadizájntól.
    Pironkodva bevallom, hogy a végefelé annyira tele volt már a tököm vele, hogy a bossokhoz semmi türelmem nem volt, egy-két próbálkozás után rendre bekapcsoltam a onehit trainert. Sose csináltam még ilyet, de már nagyon frusztráltak a nehéz harcok.
  • MrAndree
    Már az, pár napja tölthető.
  • zorrobomber
    gamepass-os (lesz?)
  • Scooter
    Alakul az ára A Plague Tale: Innocence-nek is!
    Utoljára szerkesztette: Scooter, 2020.01.31. 14:43:02
  • Kongy
    Köszi, mindent értek.
  • grebber
    Én nem próbálok ,ránézek videóra képre és eldöntöm érdekel-e.
  • Kongy
    Nintendo játékot egyébként próbáltál úgy valaha?
  • grebber
    Nem tolom le. 100k-t egyetlen létező játék sem ér de még a steam összes sem
    Ha nem akarják hogy a népek tolják nem fogjuk tolni.
  • Tinman #309581
    "Van 2 Zelda ami érdekel" - ezt írtad. Innentől már csak magaddal kell letárgyalnod, főleg, hogy igyekszem haladni, aztán le is tolhatod a 2 Zeldát :-)
  • grebber
    Vettem érte gépet? Vettem valaha nintendo játékot? NEM = le se szarom.
  • Tinman #309579
  • grebber
    Bárkit... aha nem kell itt hazudozni.

Kurva sokan vagyunk akik le se szarjuk a nintendo játékait..
    Utoljára szerkesztette: grebber, 2020.01.31. 09:51:07
  • Tinman #309577
    Irgalmatlanul tudják.

Soha nem felejtem el, amikor 4-5 évesen megláttam egy külföldi csatornán a NES reklámot. Előtte nyilván nem tudtam, hogy létezik ilyen, de az a reklám úgy volt előadva, hogy kb. a betege lettem, hogy nekem kell egy olyan. Komoly nyúzás hatására aztán én is mentem Bécsbe/Grazba anyámékkal, ahol is kerestek nekem egy boltot, mondván, ha emberi ára van megveszik, csak már befetéma legyen. Bementünk. El lehet képzelni azt a vizuális sokkot, amit egy falusi gyerek elszenved Bécsben egy olyan boltban, ahol rengeteg elektronikus játék van és kb. kiemelve, piedesztálra állítva egy NES! Az ürge tudott magyarul, egész jól. Anyámék óvatosan érdeklődni kezdtek, hogy akkor ez most mégis mi, mert a gyerek megőrült érte.

Erre az ürge betett egy játékot aminek a címét már nem tudom, de úgy kezdődött, hogy egy kisfiú lefekszik aludni, majd egy olyan színes világban találja magát, ahol valami csiga beszélget vele és egy erdőben vannak. A nyálam a padlóra fojt. Kell. Bármi. Áron. (Fun fact, hogy azóta se toltam végig, sőt nem is játszottam vele!)

Jött az ár kérdése, amikor is a szüleim sokkolódtak le. Nem akarok túlozni, de fater 1 havi teljes fizuja rémlik, elég új cucc volt az még akkoriban... és ugye akkor tök jó, hogy a gépet megveszed, de a cartridge ára se volt éppen filléres tétel. A térden állva könyörgés se tett csodát.

Végül kaptam egy kvarcjátékot (korábban már volt egy), egész komolyat, de olyan volt mint egy heroinosnak 1 szem kodein. (Ja a Pong masina mellé. -.-) Alapvetően az átmeneti időszakra, amíg nem kaptam meg egy hazai katalógusból rendelt 11.000 Ft-ba kerülő Famicom NES-t, úgy emlékszem, mint a pokol legmélyebb bugyraira. Amikor láttad a fényt, kinyitották az ajtót, amikor ott volt a bölcsek köve egy karnyújtásnyira, te meg kaptál egy kavicsot, meg a nyáladzást a reklámokra. Szerencsére talán 1 évet kellett várnom a Famicomra, amihez alapból járt egy olyan kazi, ami 20 játékot tartalmazott, köztük ilyen Mario, Bomberman címekkel, az helyretette a dolgokat a lelkemben.

A sztori lényege az, hogy csettintésre berántottak és berántanak ezek bárkit, miközben a hw nevetséges, a sw-el meg szinte képtelenek hibázni.
    Utoljára szerkesztette: Tinman, 2020.01.31. 09:40:49
  • Evoluti0N
    Tudják ezek, hogy kell pénzt csinálni.
  • Tinman #309575
    Rápróbáltam Yoshi's-ra is, mondom csak 2 perc, csak ránézek... 40 perc múlva erőszakkal lőttem ki az egészet a fenébe. Annyira kellenének ezek a kis csodák más platformokra is, hogy arra szavak nincsenek. Viszont rémesen drágák. A Toad is 16.000 Ft-ról indult, aztán ha most nem nagyon maxolgatja az ember, csak egyszer letolja, akkor 5-6 óra alatt vége.

Ja és a Nintendo magic: Az ember ahogy tolja ezeket rákíván az Amiibora, mert milyen cuki lenne már egy Yoshi vagy Link figura a tv alatt! Ez egy őrület
  • Tinman #309574
    Igen, pont ma néztem, 6€ azt hiszem és természetesen berántom, de előbb kimaxolom. Komolyan mondom már ott tartok, hogy éves díjat fizetnék azért, hogy legyen achi rendszer. Annyira jó lenne látni, hogy ebben és ebben a játékban ezt és ezt elértem, hiszen ezek a mélyükön gyűjtögetős cuccok, csak pazar körítéssel.
  • zorrobomber
  • Dzsini
    Epicen megnyílt a Farming Simulator 19

Jövő héten táblajátékozás jön, három játékkal:
    Carcassone
    Ticket to Ride
    Pandemic
  • Pio
    Van hozzá egy DLC, egészen kiemelkedő minőségű pályákkal, ha tetszik és szeretnél egy kis "more of the same"-et, akkor megéri kattintani, emlékeim szerint nem is olyan drága (5 vagy 6 euro), persze nem is olyan hosszú. Illetve abban vannak kifezetten két karakteres coop pályák is a DLCben úgy rémlik.
  • zorrobomber
    Battle Brothers is coming to the Nintendo Switch later this year!

Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2020.01.30. 11:17:49
  • grebber
    A 4. résztől kezdve már szerencsére nem kell agyalni meg tölténnyel spórolni meg aztok számolgatni..szóval számomra a 4-től lett jó a Resi széria.
  • Tinman #309568
    Toadban már 3/4-nél járok, iszonyú nagy fun és megint k. jól belőtték a nehézséget! Ha akarod casual mód csak végigmész a pályán, ha akarod rámész a 3 gyémántra is, ha akarod rámész az arany gombára, ha akarod rámész a fullos sidequestre (pl. ne lásson meg egy mob se, vagy öld meg mind, etc.).

Viszont erősen félek, hogy ez egy nagyon rövid játék lesz még így is, hogy maxolom... a railshooter rész is mekkora volt már :-D

Utoljára szerkesztette: Tinman, 2020.01.30. 09:25:16
  • benőmenő
    A Zero kifejezetten szivatós, úgy tudom.
    A negyedik résztől kezdve egyébként a számozott epizódokban dinamikus nehézség van.
  • darkSectorxxx #309566
    A Zero a legnehezebb.
  • Tinman #309565
    A megfelelő, átgondolt item managment, a játék része. Nekem is volt hasonló, de egy korábbi mentésem visszatöltése segített... de olyan helyzetbe is kerültem, hogy nagyon sokat kellett backtrackelnem egy nyavalyás lőszer miatt, pont hasonló okokból. De ez az én hibám volt, mert nem gondolkodtam kicsit sem előre. Igen... már ez a játékmechanika nem kívánatos és elavult, de ez ilyen.
  • Anonymusxx
    Ugye a Resident evil többi része nem olyan szivatós mint a zero? Belekezdtem a sorozatba, a korábbi 90-es években készült 3 résszel már végeztem.

Amiatt mert a tárgyakat nem úgy oldották meg mint a korábbi részekben, hogy a mentési pontok mellett ládákban van, számomra játszhatatlan. Nem tudok továbbhaladni, mert egy szobában 2 szörny van, és csak pisztoly van nálam, az meg kevés. Egy komolyabb fegyver meg a másik karakteremnél van, aki nem tudnak találkozni egymással, csak liften tudnak tárgyakat küldeni, de a jobb fegyver nem fér be, túl nagy.

Nem értem miért nem maradtak a ládás megoldásnál. Az ajtónyitásos animáció is elég meredek, még jó hogy arra volt mod, ami lerövidítette
  • Dzsini
    Igen, az első rész is kapott egy remastert pár éve :)
  • Evoluti0N
    Redditről: "Stadia has officially gone 40 days without a new game announcement/release, feature update, or real community update. It has been out for 69 days."

Tegye fel a kezét, aki meglepődött. :D
  • Voltan
    Ja, nem tudtam, hogy nincs PS4-en, az első rész van. Akkor értem, és OK
  • Dzsini
    ps4-re nincs még - így lesz, és megérdemli, mert zseniális sorozat (PSP unokaöcsiktől kölcsönben kb. csak ezekkel ment :) )
  • Voltan
    Ez tök jó játék volt, nagyon szerettem PSP-n, de most ezen mi a fenét kell remasterelni???
  • grebber
    Hivatalos: még idén érkezik a Torchlight 3, kis csavarral a fejlesztésben

Torchlight III steam
  • IMYke2.0.0.0
    Jol hangzik. Mwglatjuk.
  • Dzsini
    A Torchlight Frontiers mostantól Torchlight III néven, visszaalakítva az első 2 rész stílusára, hátrahagyva a pénzes store és aktív állandó multi dolgokat - még idén érkezik

Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2020.01.27. 18:07:37
  • Dzsini
  • Dzsini