Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Esküszöm még az AC Unity-vel is jobban elvagyok, pedig most csináltam meg szerintem a 102. öld meg xy agyatlan missiont.
Szegény Totti, hogy védte anno ezt a játékot, hogy változott a harcrendszer, meg az irányítás, meg minden jobb lett. De ez NEM igaz! Egyedül a lopakodás LENNE használhatóbb, ha az irányítás nem lenne egy rakás szar.
Ez a játék ROSSZABB lett, mint valaha! Eltűnt belőle a hajókázás + a csaták + hajó pimping. Eltűnt belőle a felfedezés öröme, hiszen az, hogy Párizs egy újabb lefingott utcájába keveredsz be, az vajmi kevés. Nincs lovaglás, lehet gyalog kajtatni mindenhová, amíg az összes fast travel pont fel nincs oldva. Nincs semmiféle crafting rendszer, holott folyamatos a loot, mindenféle lehetetlen tárgyat szedünk össze az ellenfelektől és persze vadászat sincs. A nagy AC testvériség mánia, amit korábban toltak most elment coop irányba, ami oké, de aki single módban tolja annak hiányozhat a húzósabb helyeken a testvériség hívása/irányítása. Régen volt HQ fejlesztés is, most a kávéház kb. 1.5 óra után fullra van húzva, dob 3 küldit oszt' szevasz.
Mondjuk a DLC-k jó, hogy beépülnek a játékba, mert ezek a Paris Stories-ek egész jól színesítik a tök repetitív mészárlást.
És még így is jobb, mint a Hellblade -.-
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2019.11.17. 10:51:48
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2019.11.17. 10:14:23
[merlinw.org]
A játék kb. felénél járva viszont azt kell mondjam, ez az egyik leggyengébb AC. Iszonyat repetitív küldikkel van tele. Nyilván egy AC "Párizstól" nem lehet elvárni hajós csatákat, meg sziget exploret, de hogy folyamatosan az van, hogy öld meg ezt és azt, az nagyon gáz. Eddig nem is volt szinte más küldi. Rendkívül gáz a core gameplay és tényleg csak az ilyen nyomozós mellékek tudják az életet feldobni benne.
Jelenleg én úgy érzem, hogy az Assassin's Creed Unity egy ROSSZ játék... abszolút lényegtelen, hogy mennyire szép még ennyi év elteltével is és mennyire sok épületet járhatsz be és mennyire nagy a tömeg, meg hangulatos a forradalmi Párizs. Ez csak az atmoszféra. De én állítom, hogy talán az AC: Liberation is változatosabb volt, mint ez, pedig azt eddig a leggyengébb AC-nak tartottam számon az első rész után.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Next PC upgrade: 2022
Megvan már az alapjáték, kipróbáltam és nagyon jó, de kellenének a kiegészítők, mielőtt még nagyon belemerülök.
A The White March I DLC olcsón beszerezhető lenne, de II-vel együtt már Definitive Edition árban van. A másik, hogy nem G2A-n venném, ha nem muszáj, de cdkeys-en jóval drágább. Nem találtam olcsóbb lehetőséget, bár mostanában nem követtem milyen oldalak vannak még, ahol körbe nézhetnék.
Amúgy nekem a lapozgatós kalandjáték könyvek hangulatát hozza a játék. 😊
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
The Messenger
Jövő héten:
Bad North: Jotunn edition
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2019.11.13. 20:03:33
Adversus solem ne loquitor
PUBG, Fortnite, Apex Legend bejönnek neked? Azokhoz is remek választás. Fontos lehet: Ha nvidia kártyád van nézz utána kompatibilis e a monitorral Freesync alatt. Mert akkor ezt a technológiát is ki tudod használni, ami nem mellékes ha már megkapod a nagyobb képfrissítést.
Tömören, röviden: Ha multi orientált vagy, szvsz igen a válasz. Ha erős géped van és szeretnél 60 felett is száguldozni, de látni is az eredményt, akkor is igen a válasz.
Utoljára szerkesztette: grebber, 2019.11.13. 19:56:01
Akkor ezt most nem tudjuk ki írta. Ha a monitorod 60Hz-es, akkor se freesyncel, se gsyncel nem lesz 60fps-nél több. A 40 oké. A 120 nem.
Amúgy de játszik valaki pl én első lépés mindig az offolàsa
Utoljára szerkesztette: grebber, 2019.11.13. 19:36:07
Utoljára szerkesztette: Moby, 2019.11.13. 17:13:42
Egy esetben aláírom: Battle Royale cuccok, meg multis lövöldék. Aki ezekre gerjed annak nagy áldás már most is a csúnya küllem mellett elérhető 144 Hz, de a többieknek?
Igen, tudom, hogy tudja, de nem érdekel a 60 nekem EGYELŐRE tökéletes. Nem fogok itt önigazolni, meg hazudozni: A 300k-s VGA-val is KELL aprókat butítani és ésszel belőni a grafot, hogy szinte mindent maxra téve a 60 frém meglegyen.
Simán vannak olyan jó pár éves játékok, amik 4k-ban mindent fullra maxra tolva 30-50 között szánkáznak. Persze az ilyen MSAA, reflection quality, és társai értelmes belövésével brutál szép eredményeket lehet elérni, amit én le nem cserélnék magasabb frémre.
Amúgy a tévéd is tud 120-at ha jól emlékezem 1440p-ig. A géped is kihajcsa(fullhd-ban biztosan).
Még pár év, és a 60 frém lesz a neoparaszt 😊
Why so serious?
Ergo szerintem rohadtul nem éri meg lecserélni. Mert most mindig mindenhol megvan a fix 60 és már több kéne? Mi indokolja, hogy kevés a 60 frém?
A jövő nyilván a 4k@60 mindenhol, a még távolibb meg a 4k@144Hz, nyilván maxon, de ez szerintem 10+ év.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2019.11.13. 16:03:31
Elnézést, ha vkit félreinformáltam. Tényleg logikus, hogy a Sony még ezzel is próbálja felfuttatni a PS4 eladásokat.
Nem tudom, hogy játszottál/láttad-e az Outer Worlds-öt, mindenki a Fallout 3-4-hez, New Vegas-hoz hasonlítja, teljes joggal. Nem vitás, hogy azoknak készült akik a Fallout 4-et vmiért szerették.
A Death Stranding és a Fallout 4 közös pontjainakk száma ennél azért több, mivel mind a 2 a poszt-apokaliptikus akciójáték, ami az Egyesült Államokban játszódik, valamint mind a 2 nyílt világú. Ez azért elég jelentős szerintem, persze ez szubjektív.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Szerk: Nem sértésből, de rekordmennyiségű a dezinformáció a hozzászólásodban.
Death Stranding megjelent PS4-re
Outer Worlds nem Fallout 4 klón
Death Stranding és Fallout 4 aligha hasonló játék
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2019.11.13. 14:49:51
Why so serious?
Mivel 2 youtuber is játszott vele, akikre néha felnézek, abból hittem, hogy megjelent, de akkor ezek szerint már ennyire az influencerek világában élünk, hogy ilyen bőkezűen szórják nagy kiadók is az aktivációs kódokat 7 hónappal a megjelenés előtt... nos a helyükben óvatosabb lettem volna, mert a látottak alapján egy szokásos, előzetesen agyonajnározott nagy semmi ez a játék, elborult sztorival és egy ilyen produkció esetében elvárható átlagon feletti megvalósítással. Akiknek a Fallout 4 tetszett, azok odáig lesznek tőle (ők egyébként nyugodtan kihagyhatják az Outer World's névre keresztelt Fallout 4 klónt) persze, mindenki másnak nagyon sok let's play videó megtekintése ajánlott a döntés meghozása előtt.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2019.11.13. 11:42:49
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
amugy miutan resze a Gamepassnak eleg olcson letudhato.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2019.11.12. 07:34:02
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."