311802
  • zorrobomber
    Én is vaciláltam a Quantic Dream cuccokon, és inkább ezt húztam be :)

Outer Wilds - 10.99€ kuponnal

Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2019.12.30. 08:43:21
  • Kmarha
    Nekem már a blackoutos részeknél gyanús volt, hogy valami nem stimmel.
    A videót csak annak, aki már kijátszotta:

Ahogy az újságíró csaj sem akart bele illeszkedni a történetbe (és akkor még nem is tudtam a videóban említettekről)
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    igaz, ha úgy játszom, hogy közel engedem és átkutatom a cuccait, akkor kiderült volna róla alap szinten valami (youtube-on a végigjátszásokat nézve), de mivel én a hotelban a beszélgetés során, máshogy döntöttem, így csak ilyen "néha beugróm random megmentem a főhöst de amúgy hogy ki vagyok az nem számít" szereplőként tengette végig a játékomat.
    Most egyrészt ezt rá lehet fogni a döntésemre, de szerintem ez egy kvázi főszereplő esetén nem szabadna megengedhető szállnak lennie az, hogy nem tudok semmit arról akivel játszanom kötelező.. másrészt az ő történetének a nagy részét kivágták a játékból, ami gondolom megint csak nem tett jót az egésznek

Ettől függetlenül, a többi ami benne maradt, az jó volt, ha a fentiek nincsenek, én is jobban élveztem volna a BTS-nál.
    Utoljára szerkesztette: Kmarha, 2019.12.29. 23:52:36
  • davidka003
    Heavy Rain pedig nem volt rossz. Nekem a Beyond kevésbé tetszett.
  • Rapid81
    Valóban. Köszi!
    Viszont csöppet hektikus.
    Míg a network meter azt jelzi, hogy full sávszéllel (1.5MB) tölti, addig a kliens összevissza jelez mindenféle sebességet.

Utoljára szerkesztette: Rapid81, 2019.12.29. 20:31:30
  • Dzsini
    bal lent van egy "Downloads", az mutatja, hogy hol tart, sebességet is meg minden ilyesmit

Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2019.12.29. 20:19:17
  • Rapid81
    De gáz a kliens. :D Eddig nem töltöttem le vele semmit és most nézem, hogy egy betűt nem ír a letöltendő mennyiségről, sem a hátralévő időről vagy sebességről.
  • Kmarha
    A Heavy Rainben sok potenciál volt, de szanaszét vágták, és a végeredmény a közelében sincs a terveknek. De ettől függetlenül, 5k-t simán megér.
    A B:TS ilyen szempontból sokkal jobb, kerek egész, bár a lezárással nekem voltak bajaim
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    még ha jönne a második rész.. de ez se úgy jött össze nekik

De ha már Quantic Dream, akkor a Detroit Become Human a nagy hármasból :)
  • Rapid81
    Óh, szóval úgy?!
    Akkor mindkettő.

5500 HUF-ért megérte. Ez a 2 cím érdekelt mindösszesen a PS3 exklúzívok közül. :)
    Utoljára szerkesztette: Rapid81, 2019.12.29. 19:20:12
  • Dzsini
    Kupont újra kapod amint elhasználtad :)

Epicen ma Talos Principle

Holnap Hello Neighbor
  • Rapid81
    Segítsetek dönteni, plíz.
    Beyond: Two Souls vagy Heavy Rain?

Most csak az egyikre akarok költeni, mert a 10€ kuponnal Epic Store-ban 8€. Ennyit már megér.
  • MerlinW
    Orinigs, Odyssey-ben már nincs "gyűjtögetés", viszont egy tonna papirusz lokalizációs rejtvényekkel, ala Black Flag. Ja meg XP grindolás, mert kicsit átmentek RPG irányba. Az egyetlen negatívum amit felhozhatok - és mások is megtették - hogy Origins-ben párszor félbe kellett hagyni a főküldit és mellékezni kellett, hogy szintre hozd magad. Mondjuk utólag bekerül az autoleveling (ellenfelek és küldetések a hozzád szinteződnek) így lehet, hogy ma már ez nem probléma.
    Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2019.12.29. 16:35:31
  • Rapid81
    Gyűjtögetés, ami a sztorik után marad. Amit meg összeszedsz, az mind egy levél, vagy relikvia, amihez történet is társul. Valamint a kripták és sírok, amik meg ugrabugra puzzle-ök és amiket én kifejezetten szeretek. 45 órámba fájt és egyszer sem unatkoztam közben.

Meg is van a 100%. Azért nem törlöm le, mert ha jövőre meglesz az 5700XT, akkor ultragiga maxon játszani akarok vele egy kicsit. :) Már High-on is gyönyörű a játék és nagyon kíváncsi vagyok rá, hogy milyen minden maxon a Lara segge. :D
    Utoljára szerkesztette: Rapid81, 2019.12.29. 16:31:54
  • Tinman #309261
    Mario Rabbids Kingdom Battle - Donkey Kong Adventure DLC lepergett.

+ Ez aztán a DLC baz!!! Konkrétan egy full új világ! 2 új szereplővel, egy rakat új fegyóval, rengeteg új helyszínnel, extrákkal, frankó puzzle elemekkel!
    + Máshol ezt szemrebbenés nélkül eladják teljes játéknak.
    + Ez a tropical környezet annyira jópofa, hogy rákívántam a Donkey Kong címekre...
    + Cirka 10 óra tartalmas, nem kamu, nem recycled, nem bullshit content!!! (Ami több is lehet, ha maxolni akarod.)
    + Ha az alapjátékban volt is pár hiba, itt azt mind kijavították! Még arra is figyeltek, hogy a leader kari végre a jól látható, irányított kari. Az alapjátékban ugyanis a mászkálós részeknél gond volt, hogy a picike robotot irányítottad, a piros sapkás Mario meg a nyomában volt. Igen, ám de a képernyőn ha nem pont oda fókuszáltál, akkor Mario látszott jobban, így az időre menős puzzle elemeknél az irányítással gondok adódtak rendre, hiszen a robotot kell irányítani, miközben te Mario-t nézed önkéntelenül is.
    + Zéró bug. (Switch sleep bug sincs.)
    + Pofátlanul jól működik Donkey Kong behozása a Rabbids univerzumba... szinte természetes, hogy jelen van. És nyilván van rá játék közben egy csomó jópofa utalás is.

- Mittomén'. Nem jut eszembe semmi.
    - Na jó, ha nagyon kötekedni akarok, akkor kiemelném, hogy sok volt már a ládatologatós puzzle-ből...
    - Továbbá ebben már vannak olyan puzzle-ök, amiket 10 év alatti átlagos gyerek nem hiszem, hogy képes megoldani. Az alapjáték puzzle elemei jóval lájtosabbak voltak. Persze itt is úgy van megoldva, hogy az extrákért járó puzzle a nehezebb, a továbbhaladást jelentő könnyebb.

9.5/10 és a büdös életben egyetlen játék sem kívánhat faszább DLC-t!
    Utoljára szerkesztette: Tinman, 2019.12.29. 13:46:48
  • Tinman #309260
    Hát ja... nagyon kevés játékban vannak jó achik.
  • Tinman #309259
    Nekem erre már nincs időm... de főleg kedvem nincs. Egy Bloodborne-t kimaxolni még so-so jó móka volt, de a DaS 3-at pl. már putri, ahogy a Unity-t is az lett volna. Nem tudom, hogy a TR-ben, hogy megy a kimaxolás, mert én letolom a sztori tartalmat bennük és uninstall, nem érdekel mennyi achi nincs meg.
  • grebber
    Ez sajnos minden (nem csak a kártyaforamolok miatt teszem bele hogy kattintasz 3-at már 20 acsid van) "értelmes" játéknál ilyen. Van 50 acsi (csak mondtam egy számot) végigviszed azt megkaptál belőle kb 15-öt..

KONA-t akartam maxolni az is első végigvitelre 18/35-ös az acsi arány, de elolvasva mi kell hozzá hát köszönöm nem maximum akkor ha minden létező játékomat végigvittem már. Olyan időhúzó acsik vannak benne ,hogy a pofám leszakad. Vidd végig a játékot hogy nem használsz járművet... boklászd végig a "baszott nagy" havas tájat és keresd meg az összes tűzrakást, az összes talizmánt... Már csak az első hogy gyaloglással küldöd végig duplázza az alap 5-6 órás gametime-ot.. a többi keresgélős moslékról nem is beszélek... Tényleg szeretek maxolni játékot,de nem így. Az más hogy fejleszt maxra a fegyót vagy gyilkolj 1 fegyverrel 50 ezret meg gyirj ki 5000 népet kiskéssel. Ezek még ok mivel ez kihivás, de ezek a gyűjtőgetések meg agyfelbaszáson kívül semmi másra nem jók.

• IMYke2.0.0.0
    Laraval azert elvezetesebb am ezeket a "munka" ocsiket is megcsinalni... ;-)
  • Rapid81
    Shadow of the Tomb Raider 100%-ra megyek rá ma. Már csak 10 db survival cache van hátra és a poén, hogy nem untam, ahogy nem untam az előző 2 részt sem 100%-ra kitolni (kivéve pár bullshit, meg multis acsit). AC-t én az első 2 részt szerettem és Revelations-t játszottam utoljára. Azóta bottal sem piszkálnám a sorozatot.
  • Tinman #309255
    Unityben pedig én is éreztem a kényszert, hogy 1-1 achihoz össze kéne gyűjteni ezt vagy azt, de szerencsére a józan eszem győzött és szívfájdalom nélkül tudtam az összes sztori téma után kb. 52%-os teljesítés mellett (DLC is lement) felállni mellőle.

Amúgy milyen durva már! Ez az 52% az összes sztori, mellék küldit lefedi ám! Ergo a játék 48%-a bullshit gyűjtögetés OMG!
  • darkSectorxxx #309254
    Sajnos el is fogyott :)
  • wantonly
    Jól teszed, nekem is ezt kellene csinálnom, letolni a főküldit a story miatt az összes korábbi résznél, de nem bírom megállni, hogy ne gyűjtögessek, ne merüljek bele teljesen egy játékba, ami meg elég repetitív, főleg ha az ember le akar tolni több AC-t egymás után. Ennyi erővel meg is nézhetném a main story-t YT-n. :(
  • Tinman #309252
    Merlin, Voltan:

Na köszi... szép. Mindegy, letolom a fő dolgokat, meg a sztori contentet, de nem gyűjtögetek itt se az is biztos, aztán. Origins, majd jövő ősszel/télen. Megvan már a fullos Origins, de még rá sem néztem.
  • Voltan
    A Syndicate szerintem nem jó. Nem igazán működik a dinamika a két főhőssel, értem, hogy mit akartak, de nem jön át. A játék maga szerintem rém unalmas, a mechanika gyenge, és a harc sem jó. Fáj, hogy ezt kell mondanom, mert az egyik kedvenc korszakom, és helyszínem. Sokkal-sokkal többet érdemelt volna. Számomra ez volt a sorozat mélypontja (a Unity megvan, de nemigen játszottam, szóval ez kimaradt).

Ellenben visszajöttek az Origins-szel, ami elképesztően jó, és igen, képesek voltak még azt is megugrani az Odissey-el. Mindkettő zseniális lett.
  • MerlinW
    Jó sztorira ne számíts, de alapvetően jó hangulatú rész volt. Utána majd az Origins kizökkent az AC komfortodból keményen:D
  • MerlinW
    Végigjátszani idén csak ennyit:
    Sekiro
    Remnant: From the ashes
    AC Odyssey DLC-k
    Division 2

Viszon végtelen órát öltem:
    Rocket League
    Warframe
    Let it Die
    Destiny 2

Elkezdeni meg elkezdtem, talán még folytatom.
    Code Vein
    SW Fallen Order
    Star Control Origins
    DMC5
    Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2019.12.29. 02:01:18
  • Tinman #309248
    Nem bírtam ki, belenéztem AC: Syndicate-be, kb. 3 perc alatt belőttem 4k 60 frémre ultra maxon (árnyékból és élsimításból nyilván kellett lejjebb adnom.)

Letoltam a sráccal az első küldit (élvezetes, jópofa volt) és ilyenkor mindig olyan lelkes tudok lenni. Tök szép, kiváló a hangulat, a füstös Albion remekül néz ki, figyeltek a részletekre is, tök jól működnek benne a játékmechanikák, egyetlen egy bugot a kb. 40 perc alatt nem láttam. A lopakodás, késdobálás flottul működik, az irányítás smooth.

Jó a kezdés... ugye nem kell majd nagyot csalódnom már megint?
  • wantonly
    Shadow Tactics
  • Tinman #309246
    De nem érzed, hogy kicsit furcsa, hogy az sok helyen (2. számú) év játéka Death Stranding ha negatívot mer kapni, akkor nem ér semmit a Meta, de ha az Ape Out a Steam-en sok pozitívot kapott az elmúlt 30 napban, akkor az valid érv? :-D

Az Origins-ből amit láttam az tényleg végre előrelépés a franchise korábbi részeihez képest, szóval bizakodó vagyok, de még van előtte egy Syndicate + DLC-k.
  • Dzsini
    Epicben ma Shadow Tactics

holnap a logo alapján Talos Principle
  • grebber
    Alakul. Majd ha a teljes lesz ennyi veszem is meg
  • zorrobomber
    Ez az Ape Out-os steam score-ra is igaz :) Metán amúgy nem áll ennyire jól.. beleolvastam, és bazzeg... "a grafika jó, de a gameplay kicsit monoton"... kiégtem

Közben teszteltem AC Origins-t... értem én hogy mennyiségben sok, és szép, de tényleg ezek a legfontosabb mércék? 100 óra, de ebből mennyi lesz a korpa? Nem biztos hogy akarom (és meg fogom) tudni.
    Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2019.12.28. 16:59:38
  • wantonly
    Shadow of the Tomb Raider Digital Deluxe -90% £5.24
  • Tinman #309241
    Viszont semmiféle érvként nem hoztam fel. Egyszerűen közöltem Kandurex-el, hogy Metán mennyi. Még csak kommentárt se fűztem hozzá, pontosan ezért ;-) Arra viszont jó, hogy lássa nincs egyedül, nem bolondult meg...
  • Evoluti0N
    Ennek ellenére a PS4 topicban felhoztad a metacritic user értékeléseket a Death Stranding esetében, ami még a Steamesnél is komolytalanabb, mivel bárki szavazhat, olyan is, akinek még csak meg sincs a játék és az emberek sokszor a 10-eseket meg a 0-kat dobálják.
  • Dzsini
    Igen, 2 ismétlés is volt idáig - ez és a Celeste is volt már.
  • Scooter
    Amúgy ez a Hyper Light Drifter már volt 1x ingyen EPIC-en. Azért mert rámentem és már "Owned". A múltkor behúztam, mert megtetszett.
  • Scooter
    Óóó, köszi. Bevallom nem kerestem rá, pedig van net. Tényleg sok helyen le van írva.
  • IMYke2.0.0.0
    Mivel az Unreal Engine miatt írógépen is elmegy, nem csoda, hogy a határ a csillagos ég.
    De parancsolj, vannak oldalak, ahol közlik:

"Here you can find the minimal, and recommended system requirements for Hellblade - Senua's Sacrifice.

Minimal requirements:

Operating System: Windows 7/8/10
    Processor: Intel i5 3570K or AMD FX-8350
    RAM Memory: 8 GB
    Graphics card: GeForce GTX 770 (2 GB) or Radeon R9 280X (3 GB)
    DirectX: 11
    Free disk space: 30 GB

Recommended requirements:

Operating System: Windows 7(64-bit), Windows 8(64-bit) Windows 10(64-bit)
    Processor: Intel Core i3/i5/i7
    RAM Memory: 8 GB
    Graphics card: 3 GB (any model)
    Free disk space: 30 GB
    The game is also available for Xbox One and Playstation 4."
  • Scooter
    Hellblade: Senua's Sacrifice-nak miért mindenhol csak minimum gépigénye van? Jó lenne tudni, hogy mi az ajánlott. Utálom amikor nincs valamihez odaírva. Oké, hogy simán futna, de olyan nagy elvárás lenne egy ajánlott gépigényt kiírni. Esetleg azért nincs, mert nincs olyan gép ami elvinné? Nem hiszem. Erősen gondolkodóba estem a steam-es áron.
    Utoljára szerkesztette: Scooter, 2019.12.28. 13:18:37
  • Anonymusxx
    Véletlenül valakinek nincs felesleges Division 1 goldja max 15 dolcsiért?
    Egész télen nem kapott akciót, szerintem így akarják rávenni az embereket, hogy a 2. résszel többen játszanak.