Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A viharok tényleg egyik pillanatról a másikra törtek ki, aztán múltak el. A szárazföldön nem nagyon vettem észre az időjárás változását, a napszakoké viszont a lopakodás miatt azért nem rossz.
Én gyűjtögettem benne a csetreszeket is, ha valami nem sikerült (volt egy amit úgy raktak fel egy fára, hogy sehogy se tudtam leszedni onnan) az bosszantó volt, de pár perc után inkább otthagytam. Annyi plusz órát én se akartam belerakni.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Szerencsére pc-n már most van "kb" bárhova teleportáló mod....<#taps>#taps>
Utoljára szerkesztette: grebber, 2019.11.11. 14:45:50
Next PC upgrade: 2022
A Black Flag arról lett híres, hogy a legkevésbé AC, jóval inkább egy tengerjáró szimulátor, frankó hajós csatákkal. Maga a főhős, a története, a fő szál küldetései erősen középszerűek, nagyon felejtősek. Viszont a környezet sok dologért kárpótol, nagyon jó az összhatás + hangulat.
Részemről én feltétlenül javaslom, hogy érdemes letolni az AC 1-2-t is és sorban haladni, mert az egész sorozaton átível egy történet. Persze nem halálos bűn kihagyni a komplett Ezio vonalat, csak nagy pofára esés a modern AC részekből a kezdetlegesebb, egyszerűbb felé irány venni.
Metro: Exodus, Shadow Warrior 2, Sekiro, Outer Worlds, Shadow of the Tomb Raider -> Ezek mindig "költségesebb" címek. Sokan szenvednek abban a kórban amiben te: Lecsapnak ezekre a drága címekre, nagy a lelkesedés, majd végül vagy el se indítják, vagy valahol otthagyják.
Írtad, hogy neked is sok játékod van, így feltétlenül az a tanácsom, hogy ne költs már drága játékokra, hanem azokkal játssz amiket megvettél! Közben persze figyeld a bomba árakat, húzz meg egy kb. határt mondjuk 2000 Ft-nál és felette ne nagyon vásárolj. Mint látod nincs értelme, ezzel csak a kiadók járnak jól...
Nekem ilyen gondom sosem volt. Most is tolnék vagy 30 címet egyszerre, de nincs rá idő, így a régóta tologatott Unity kapott, most sanszot, nyilván végig is tolom. Utána AC: Syndicate, Surge, Sekiro van soron, de lehet, hogy még AC-t nem fogok bírni.
Jó pár éve felismertem, hogy ha a 7-8/10-es címekkel játszanak csak életem végéig napi 8 órában, akkor is kényelmesen kitartanak. Ergo szükségtelen 10 ezrekért újabb játékot venni... eleve érdemesebb bevárni a teljes, felpatchelt kiadásokat, mint drágán béta tesztert játszani.
A Red Dead Redemption 2-be ne nagyon bízz, mert abban a core gameplay még inkább ásítós, nagyon lassú menetű, már-már walking szim. Nem az fogja felpezsdíteni a véred, az tuti.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Mostanában egyébként elég alacsony a végigjátszási rátám... Utoljára talán a Metro: Exodust játszottam végig.
Shadow Warrior 2 - Amikor elkezdtem leesett az állam. A látvány elképesztő, de pár óra után kezdtem megunni a Doom féle trancsírt. Nem erre emlékeztem az első részből, amit az elejétől a végéig imádtam.
Sekiro - Félrettem valamelyik boss-nál, mert képtelen voltam megöldni. Tervezem, hogy újra nekiesek az elejétől.
Outer Worlds - Nagyon jó, de mégis hangulat kell hozzá. Nekem kicsit sok benne a társalgás, és kevesebb az akció, lépten-nyomon beszélni kell valakivel. Lassan lehet vele előre haladni.
Shadow of the Tomb Raider - Ne ez jó. Mégis félretettem. 😄
Még szomorúbb, hogy átnéztem a Steam, Uplay, Origin, Gog, Epic fiókomat, hogy mégis mivel játszanék és 2db(!) játékot szedtem elő a kb. 1000-ből, amihez úgy lenne kedvem.
Pedig most vettem egy 1660Ti-t, új 2K monitort - aztán valahogy semmi sem köt le hosszabb ideig.
Most már egyedül a Red Dead Redemption 2-ben bízok.
A Black Flag nekem egy nagyon szórakoztató cuccként maradt meg... valami 92% körül zártam a végén, az agyatlan grindelést nyilván nem csináltam benne, az sajna az összes AC-ben jelen van, viszont csodásan ignorálható. Ebben is csak az összes küldit (az aprókat is) csinálom, abban van tartalom/sztori/történés, az ilyen gyűjts össze xy kokárdát baromságokra rá sem nézek. Fogalmam sincs ezeket kinek teszik bele... ehhez már iszonyat nagy kényszeresség kell.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2019.11.11. 08:54:52
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
A Nostradamus-féle cuccokat egyelőre hagytam. Az elsővel korábban tettem egy próbát, de valamit biztos rosszul csináltam, mert baromira nem találtam meg a jelet eagle vision mellett se amiről írt a versike... majd visszatérek később rá, de nem annyira szimpi, mert szimbólum keresés, az meg nekem a halálom :-(
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2019.11.10. 22:47:24
Plusz, ha hiányozna a napszak váltakozás, a beállításokban tudsz napszakot választani, eléggé gagyi helyettesítés, de legalább hangulatod szerint cserélgetheted.
Utoljára szerkesztette: Rony94, 2019.11.10. 22:44:11
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
Ami viszont bőven kiemelkedik az eddigiek közül: Nyomozós küldik. Na abban már a 3*-os nagyon jópofa, összetett és némi agyalásra is késztet. Most ezeket csinálom, kellemes :-)
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Régen még ezért büntettek.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
- Nincs new game opció. Ha valamiért új játékot akarsz kezdeni, le kell törölnöd a játékállásod a 12. elrejtett könyvtárból, majd ki kell kapcsolnod a szinkronizációt a felhővel és csak így jön be újra a new game.
- Elég gyakran kell vissza kell mászkálni a saját kávézódba, hogy a lét felszedd, különben nem jön több/elveszik. Na most ezek a retkek odatették közvetlenül mellé a Dead Kings DLC markerét is, amit dettó gyors utazással érhetsz el bárhol a térképről. Nyilván bekerültem a DLC-be bőven akkor, amikor még abszolút nem álltam rá készen. Kimenni, hogy lehet? Állítólag a DLC egy összetettebb küldetését meg kell csinálni, utána megjelenik egy marker, akkor vissza lehet lépni a fő játékba. És, hogy ezt hányan benyalták... pfff.
PS2-höz pedig egy freemcboot-os memkártyával tudod dumpolni a sajátodat usb stickre.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Egyébként élvezem a játékot, köszi szépen. 😊
Utoljára szerkesztette: Rony94, 2019.11.10. 10:17:54
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
Utoljára szerkesztette: grebber, 2019.11.09. 18:56:49
Dehogynem, most is azon játszok vele. 😄
Adversus solem ne loquitor
- Nálam a sebességgel sosem volt gond a 100gbos gow 5 kb 1.5 óra alatt jött le
- Fps kijelzés nem zavar képet csinálni meg fraps nélkül is tudok mivel lehet.
Még tart az előfizetésem, de töröltem.
- Bűntetően lassú kliens. Konkrétan másodpercekre befagy amikor lapozol a játékok között.
- Nem működik együtt vele semmi (FPS mérő szoftver, felvevő, stb.)
- Nem módosíthatóak a fájlok, ezért magyarítás sem telepíthető semmihez.
- Nagyon lassan telepíti vagy tölti le a játékokat.
Extra: Megadtam neki, hogy a D-re tegye a játékokat. Teleszemetelte minden szarral, persze semmi sem módosítható, vagy törölhető. Fél órámba telt mire különböző engedély megadásokkal lepucoltam a mappáival együtt.
Pfuj. Soha többet.
Ez jó, ezt lopom, ha szabad, és abszolút igaz, én is így éreztem 😄
Meg lehet ezt normálisra is csinálni, csak nem mindig sikerül. A mostani Modern Warfare kampány elvileg egész jó lett. A WW2 viszont inkább lett volna animációs film, mert végig olyan, mintha a játékos csak nyűg lenne a programnak.
Utoljára szerkesztette: benõmenõ, 2019.11.08. 22:27:03
Ja és folyton kidobált kilépkedet. De rájöttem hogy azért mert mindig ugy volt inditva hogy ment a ramzabáló firefox és csontra elfogyott a ram és ilyenkor a game kidobált. 8GB már kurva kevés sajnos.. 😞 De kis gombás lábam fog már ddr5 előtt gépet fejleszteni...
(Rohadt sok acsi nem lesz meg ... az egyik az valami mindfuck a partraszállásos részt kell átvinni úgy hogy egyszer sem találnak el... szerintem már bőven világbajnok rekorder a legtöbbet restartolt jelenet miatt....még tolok bele pár 10 órát azt leszarom ott dögöljen meg aki kitalálta ezt az acsit.)
[mivel a mellé adott hulladékokat azóta se vitték el ami meglepett ilyen még sosem volt a monthlyk alatt sajnos 10$-ba fájt a Cod WW3 + Spyro+ Crash..jobban örültem volna ha legalább 7-8-ra le lehet tornázni ,de nem)
Utoljára szerkesztette: grebber, 2019.11.08. 21:34:12
Egy ilyet el tudnék viselni:
Assetto Corsa
Shadow of the Tomb Raider
Just Cause 4
Sniper Ghost Warrior 3 SP Edition
meg 6 másik szar az már nem érdekelne annyira <#banplz>#banplz>
Utoljára szerkesztette: grebber, 2019.11.08. 19:09:11
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Írtam a supportnak, fél nappal később írtak, hogy 2 képet kérnek a hibáról: a, Kód beírva, full desktop látszik. b, Maga az aktiválási hiba.
Fél nap múlva visszaadták a pénzt + 5% bocsánatkérő kupont.
Ingyé' Black Desert PC online játék. Beregelsz erre a mobilos verzára és megkapod a PC-s verzát is ingyé'. Nem Steam-es.
Szerintem a legszebb MMO, mely valaha létezett... de warning: Nem lesz időd többé (hónapokig, akár 1 évig) másra!
"Steamen egy dollárért, itch.io-on ingyen vihetitek a játékot!"
Utoljára szerkesztette: grebber, 2019.11.08. 14:18:53
Az már egy más kérdés, hogy egy RDR 1-hez képest nyilván vékonka', de az ugye nincs PC-re :-(
Nuclear Throne és Ruiner
jövő héten
The Messenger
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.