Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zorrobomber
Szintén. Mivel már linkelted így én ezt kihagyom.

Dzsini
Az megvan, hogy az új Pokemon Sword / Shield-ben, a játék hangbeállításait egy (kihagyható) NPC-től lehet megkapni, aki nem a játék kezdő helyszínén van?

Nélküle a játék fix hangerőn szól, nem lehet állítani a zenén, effekteken.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2019.12.05. 18:06:42

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Moby
<#eljen>

Adversus solem ne loquitor

Ok.

Szerk: Viccet félretéve. Ez
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2019.12.05. 16:20:57
Moby
Meg ne oszd a linkjét! NE! 😄

Adversus solem ne loquitor

Ápdét! Hivatalos Link kábel még mindig nincs, de találtam egyet, amivel működik. Tök egyszerűen. Bedugom a gép egyik USB 3 portjába a Questet, majd a Quest menüjében kiválasztom a Link opciót és műxik tökéletesen. Input lag nincs, minden tökéletesen műxik. A PSVR ezentúl max csak exkluzívok esetében kerül majd fel a fejemre.
Tinman

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

zorrobomber
Minek tolod hajós szimmel, mikor hajózni IRL is tudsz?

Tinman
Nekem tetszik, hajós szimmel már úgyis rég toltam<#eljen>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Dzsini
Érzésre sokkal jobb volt amúgy (ahogy írtam további beállítások után), a kéztartás nem követte pontosan, de lehetett tempósan vezetni kanyarogva - csak azt már nem rögzítettem egy harmadik kézzel 😊

Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2019.12.05. 11:08:32

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

benőmenő
Az Nfs Shift 2-óta nem láttam ekkora input lagot autós játékban! 😄
Tinman
Már a postán van :-)

Tinman
De nem is jó :-D

Ezt ugye tudja a DS4 is, csak az is rosszul, meg ez is: lag. Nagy. Sok.

Dzsini
Kell még finomhangolni, de első gyors beállításnak nem rossz:

Átkapcsolva pro-ra a kormányzást (amit akkor kell, ha nem gombával irányítasz) és a holttereken meg a fordulási íven állítva már egészen pontos volt, jól lehetett vezetni. Eltekintve attól, hogy ügyetlen vagyok 😊 (lásd a szélvédő állapotát...)
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2019.12.05. 08:37:47

zorrobomber
Az egész kapitalizmus nem fair. A cégünk tulajdonosa csak azért kapja az évi több milliárd forintot, mert neki van pénze. Nekem nincs, és kuncsorgok a 200 ezer bónuszért, miközben én dolgozok, ő meg nem, helyette a magángépével furikázgat a világban. Szóval végülis, ja, igazad van.

Tinman
Nálam ez már simán nem fair play, de hát mások vagyunk...

Az meg, hogy nem tudja egy Valve szintű cég, és ezt nem tudja rém egyszerűen lemenedzselni a saját sok-sok éves boltjában hogy mekkora raktárkészlete van azt ne haragudjatok, de nem veszem be.

Tinman
Ha szólsz... igen. Tehát nyiss egy ticketet és kuncsorogj.

Dzsini
Akik szólnak - akiknek fontos - ez +1 üzenet, és el van intézve (nem csak jelen esetben, bármilyen vásárlásnál - ha te kérsz refundot, ott kapsz egy választási leheőséget, hogy hova kéred a pénznek azt a részét, ami nem walletből jött). Akinek nem fontos, azoknál pedig egy adaggal kevesebb ügyintézés részükről, nem kell a vásárlónak küldeni valamilyen kérdőívet, hogy "figyu, hova mit utaljunk?" - hiszen van, akinél nem lenne előnyös, ha ugyanoda kapná vissza a pénzt, hiszen kezelési költségek, pénzváltási dolgok ronthatnak az üzleten, pl. egy forint alapú számlával a fizetés és a visszatérítés közötti árfolyamkülönbözettel csak a bank jár jól. Így a teljes befizetett összeg megjelenik, biztosan nincs konkrét veszteséged, ha te nem azt választod.

Jól járnak ezzel? Hogyne, hiszen ami a walletben van, az már játékpénz, és úgyis náluk lesz elköltve. Viszont te, aki vásárolsz nem jársz alapból rosszul.

zorrobomber
"ha szólsz, hogy kéred vissza mondjuk PayPalra az onnan fizetett részt, akkor megteszi"

Tinman
De ez így nem fair.

Gyakran fizetek én is picike részt walletból és ők is különbséget tesznek közte. Ergo visszafizetéskor is kéne. Ha 0.2€-t fizettem walletból, a többit meg kártyáról, akkor abszolút nem fair a walletra visszaküldeni a teljes összeget.

Dzsini
Ha volt Wallet fizetés benne (akár csak pár cent), akkor alapból oda utalnak vissza teljes összeget visszaváltásnál - nem csak most, minden vásárlásnál így volt ez eddig is. Ha nem volt, akkor oda utalnak, ahonnan a fizetés történt.
Az első esetben ha szólsz, hogy kéred vissza mondjuk PayPalra az onnan fizetett részt, akkor megteszik.

Tinman
Steam controller mizéria:

Azért a Valve-nak se kell a szomszédba menni egy kis gerinctelenségért. Most hallom, hogy hiába fizettél bankkártyával, vagy Paypallal Steam controllerért (+tetemes szállítási költség), a pénzt NEM oda kapod vissza, hanem walletba! Mi ezzel a gond? Erős szándékosságot érzek emögött!

Behúzom a vevők pénzét, majd közlöm velük, hogy persze, visszakapod, de csak NÁLAM költheted el! <#wilting>

Tinman
Ha soha a büdös életben nem használtál controllert, akkor bizony meg kell szokni. De a legjobb a felhozatalban az X One controller. A Steam controller is szokható, de sokkal kevésbé kézreálló, mint az X360/X1 controller. Ezt azért mert ilyen biztosan állítani, mert a Steam controllerrel nem egy próbát tettem miután örültem, hogy eladtam, az X360 controllerbe tízezres nagyságrendű óráim vannak, a DualShock-okba meg ezres nagyságrendek. Ezek után kézbe venni az X1 controllert még egy lépés felfelé.

grebber
Nem merik. Nem kell nekik a plusz alsó hangon 5 millió új eladás amit ha 40$-al számolok is csicska 60milliárd forint. A portolás meg ha nagyon elborulok kb 50 millió SE
Szóval nem merik..

Next PC upgrade: 2022

zorrobomber
Illetve feltételezem hogy a legtöbb használt példány olyan makulátlan állapotú, mint az enyém is volt (és még mindig az <#nevetes1>).

Dzsini
Én eléggé biztos vagyok benne, hogy hamarosan lesz apróhirdetős piacon kis haszonnal egy csomó eladó, szerintem nagyon sokan lecsaptak rá olyanok, akiknek eszük ágában sincs használni, vagy kipróbálják és nem sikerül összebarátkozniuk.

Rapid81
Korábban már leírtam, hogy próbáltam a konzolos kontrollereket, de nem tudtam velük mit kezdeni. Egy szerencsétlen platformert sem tudtam egyikkel sem irányítani. Steam kontrollert még nem próbáltam, de az az egér és bill kiváltására készült, ezért is akartam egyet, mert nem a megszokott kontrolleres irányvonalat képviseli, de úgy néz ki már nagyon nem is fogom.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

zorrobomber
"Sem az xbox (és one), sem ps kontrollerrel én nem tudok mit kezdeni. Már mindet próbáltam."

Tinman
A normál controllerek nem esnek kézre, a Steam controller meg igen? Az XBOX One controller fejlesztésébe kb. 100 millió dollárt öltek, nem véletlen, hogy embert nem hallottam még aki "használhatatlan kupac kakinak" tartotta volna. Nekem van egy olyan gyanúm, hogy nem használtál még XBOX One controllert. Steam-est meg igen? Akkor miért nem tartottad meg? WTF?

Seth
Remélem igaz, és a PC-sek is tolhatják végre, kár lenne kihagyni.

PSN ID.: Beegabor

zorrobomber
Állítólag jövő év elején jön a Horizon Zero Dawn PC-re, de még nincs hivatalosan megerősítve.
zorrobomber
A minőség-ár oké, elhiszem hogy jó érzés tolni vele. Nekem billentyűzetnél fontosabb a tisztíthatóság (csap alá tartás), egérnél meg teljesen ki vagyok békélve a Kana letisztult dizájnjával, érzetre meg perfekt.

grebber
Akit érdekel a Forza...

Forza Horizon 3 kulcsos helyeken 8.5 eurotól beszerezhető és most a ms storeba ismét él és megvehető a FH3 Complete Add-On Collection 80%-os akcióban. 8080ft

Az eredeti ráírt ár mocskosul durva.
Aki nem akar kapkodni jövőre ez a game is megy a süllyesztőbe, mert leszedik a storeból

(Idén a Forza Motorsport 6 ment a kukába ott a komplett dlc pakk 1495ft volt)

Részemről az alap Forza Horizon 3 8.5 euroért megvéve mivel az soha a büdös életbe nem lesz olcsó a ms storeban és kulcsos helyeken se nagyon

Next PC upgrade: 2022

Ha egy szoftver vezéreltet választasz, ott be tudod állítani mi világítson és mi nem. A színeket is testre tudod szabni. Gyárilag pedig van olyan lehetőség, hogy csak a lenyomott gomb világítson egy nagyon rövid ideig. Így igazából kinézetre nincs ünnepi hangulata. 😊

Gépelni rajta egészen más élmény. Tényleg élmény. Játék közben alig hallható a hangja, gépelésnél már más persze. De ez függ attól is milyen kapcsolót használ. Nekem piros van, az nem kattog és rövid 2 mm út után beveszi az adatot. Magyarul le se kell nyomni teljesen, már érzékel.

11 éves volt az előző billentyűzetem. Működik, nem ez volt a probléma, de ennyi pénzért nem tudtam otthagyni egy mechanikust. Elcsábultam.

Voltan
Nem vagyok oda a neonreklám jellegért, de egy jó billentyűzet már lehet, hogy elkelne, és ár-érték arányban ez faszának tűnik.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Rapid81
Mint már írtam, számomra a normál kontrollerek semmit nem érnek, mert használhatatlanok. Nem esnek kézre, nem tudok velük semmit irányítani. Épp ezért szerettem volna egy Steam kontrollert, mert az nem a megszokott, számomra használhatatlan kupac kaki.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

zorrobomber
Ezek most karácsonyfák vagy perifériák? Ja, csak a szokásos 😊

Kontroller és árral kapcsolatban jutott eszembe. Spirit of Gamer termékeket tudom ajánlani. Francia cég, játékosoknak gyártanak mindenfélét (egér, billentyűzet, kontroller, fejhallgató stb.). Idén robbantak be a köztudatba és én nemrég vettem tőlük mechanikus billentyűzetet. Többek közt azért, mert jók az áraik, de mellé minőség is társul. Egészen biztosan az új kontrollerem is tőlük lesz ugyanezen okok miatt.

Hivatalos honlap: SOG

PCX oldalán például elég sok termékük kapható, tudtok nézelődni árakról, termékekről.
kigyi
Akkor valóban tárgytalan.

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

Tinman
A controller ára már sokat emelkedett.

11.990 Ft volt az alap fekete/fehér amiből 4k lejött, ergo 7990 Ft-ért el lehetett hozni, ami gyilkosan best buy ever! Mondjuk én egy Gears 5 limited-et is vittem pofátlan 10.490 Ft-os áron, ami betegesen jó ár volt érte.

Jelenleg a sima fekete/fehér kuponozva: 13.690 Ft, vagyis 5.700 Ft-al drágább.
A limitált kiadások meg jelenleg: 17.790 Ft vagyis 7.300 Ft-al drágább.

kigyi
Nem December 8-ig vannak a kuponok? Vagy a kontroller már nem jó áron van? (nem néztem)

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

Tinman
Lesújtó.

Hupsz elírtam: Lesúlytó. Így már helyes.

/just feedin' the nazis

Tinman
Semmit nem vesztettél vele. Az egyetlen veszteség ami ért, hogy amikor le volt a romba akcióva az XBOX 1 controller alzán + kuponozás, akkor arra nem csaptál rá.

Tinman
Jól hangzik!

A Splatoon nekem nagyon kihagyós... sosem tetszett ez a multi móka. Bezzeg a Tetris Battle Royal az jöhet :-D Asszem' veszem is Tetris 99-et... de akkor pls. erősítsd meg: A hozzá járó 12 online az feljogosít arra, hogy NES/SNES cuccokkal tolhassam ugye?

genndy
Idei Humble Yogscast Jingle Jam 2019
Napnta nyílnak majd meg még játékok.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

darkSectorxxx
Jajj de foslinak tűnik. 😊

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Dzsini
Rengeteg szerveren ül a bolt, és nem lehetséges mindet szinkronban tartani másodperces pontossággal - megrendelések, visszamondások, nem fizető kártyák, stb. Sok-sok cache-elt adat, ami száguldozik a szerverek közöt. Egy ilyen rohamnál ez előfordul.

Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2019.12.03. 17:15:48

Rapid81
Hát ez marhajó. Fogalmuk nem volt, hogy mennyi kontrollerük van, úgy néz ki. Refundolták az árát és sajnálkoznak...

A Tetris 99 az alapvetően egy ingyenes multiplayer only (battle royale mód) játék online előfizetők számára, De van belőle dobozos verzió, amihez jár pár single player mód hozzá és 1 éves online előfizetés, hogy az online részével is játszhass (ami ugye ingyenes, de előfizetéshez kötött 😊 ). Az árának a nagyja az gyakorlatilag az 1 éves online előfizu.