63332
qK0ZIKA.jpgHivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása

OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik

SZABÁLYZAT

Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC

• halaszfi
    A nevek segítenek.
  • madigergo
    ÁÁÁ, akkor most a kis "beton lapokat" egyesével újra kijelölni? Á.. :)

Esetleg nincs olyan megoldás valahol, hogy nagyobb pályaelemek, vagy valami? Esetleg egy leírása valakinek, hogy melyik milyen a simple streetsben? Eléggé idegölő egyesével végigkeresni mind, hogy na melyik, milyen...

Bocs a sok kezdő kérdésért, de.. :)

Köszi!
  • gylacus
    Az Editorban nem rajzolgatni kell. Az objektekben vannak buszmegállók, amiket a megfelelő útdarabhoz csatlakoztathatsz, ez nem kőművesmunka :D
    Csinálni kell, betölteni az összes objektet, átnézni mappáról mappára hogy mik vannak benne, hogy tudd, miből válogathatsz.
  • halaszfi
    Traffic Rules/No unscheduled traffic, majd egyesével jelölgeted azokat a pathokat, ahol nem akarsz autót látni.
    Routeres: Nem csak az editor a gond. Pályát tudok készíteni, csak nincs ihlet. Valós meg...
  • madigergo
    Ömm, igen, mint írtam, elszámoltam tízig..

Van, van, de nem magyar, ahogy írtad.

Nem tudom, de engem üldöznek! :)

Persze, érthető, ma is mentem az említett pályákon (ill. a 69-en tegnep) és tetszenek is, látszik,hogy van mögötte pár sor áldás az editor felé, de ha az ember faéket akar csinálni, az sem megy elsőre, ezt tudom, viszont ettől függetlenül szerintem lehetett volna egyszerűbb..
  • madigergo
    Na, jó, elszámoltam 10ig. :) Hogy lehet azt megoldani, hogy a kocsik ne menjenek egy adott részen?

El szeretnék kezdeni egy nagyon kezdő, ratyi mapot, úgy döntöttem, a buszmegállónál kezdem. Létre is hoztam neki egy betonplaccot, de a kocsik fel s, alá.. Hogyan tudnám ezt kilőni?
  • Routeres
    A pályaépítés nem 5 perces munka, ahogy az Editort sem lehet egy nap alatt elsajátítani, de miután belejössz, onnantól pofon egyszerű.

"Vagy pont ezért nincs sok, normális pálya?"
    Ezzel nem értek egyet, rengeteg komoly, minőségi pálya van, csak magyar fronton van hiány belőlük.

"nekem nagyon olyannak tűnik, hogy a puhapöcsöket elijesszék az ilyesmitől"
    Kinek lenne az a célja, hogy az embereket elrettentse a pályaépítéstől?!

Mindenki, aki pályát épít a 0-ról kezdte. Mi is megtanultuk használni az Editort, mi is szenvedtünk vele, szidtuk is eleget, de valahogy mégiscsak lett 183-as, 194-es, miskolci 69-es, stb.

Szóval kéretik nem egyből felkapni a vizet, mert nem megy valami az Editorban.
  • madigergo
    Az igen mire vonatkozik? :)

Nem tudom, de nekem nagyon olyannak tűnik, hogy a puhapöcsöket elijesszék az ilyesmitől.. Hát egy időre bejött nekik, majd lehet, hogy később próbálkozok.. :)
  • halaszfi
    Igen. Az Msts-be is van rengeteg jó map csak idő kell. Annak is ilyen a pályakészítője.
  • Omsifan1225
    Nem tudom de nekem is bonyolult a pályakészítő
    Igaz még nem sokszor használtam de majd lehet belejövök
    Én először most ilyen hülyeségeket csinálok és aztán majd hátha a hülyeségekből kisül valami
  • madigergo
    Nem értem, hogy miért nem lehet egy felhasználóbarát pályakészítőt összehozni...

Gyakorlatilag a simsben meg van csinálva, csak ugye nem erre kiélezve... Lee lehetne dobni 40féle "betont", nagyítani, kicsinyíteni, húzni, tolni, torzítani, levágni, hozzárakni, elvenni, stb.. Nem értek hozzá, de van egy olyan érzésem, hogy nem lenne nagy dolog egy játékfejlesztő cégnek.

Annyira felidegesítettem magamat gyakorlatilag két betonelem lehelyezésén, hogy instant bezárás következett...

Van valakinek valami tippje a pályaépítéshez? Vagy pont ezért nincs sok, normális pálya?
    (...)
  • madigergo
    Graident start, end vagy mi, jobboldalt.
  • Omsifan1225
    Az Editor-ban hol tudom beállítani azt hogy egy út felfelé avagy lefelé menjen ????
  • madigergo
    Ömm a domborzatot tudom valahogy az úthoz igazítani?
  • gylacus
    Csuklóst csak az OMSI2 megjelenése után lehet letölteni. Tudtommal Ikarus 266 pedig van készülőben.
  • misiw12
    lKedves fórumozók! Lenne egy kérdésem mert egy nagy Ikarus rajongó vagyok : hogy honnan tudnák az Omsi-ba egy Ikarus 266-os autóbuszt letölteni! Bármilyen furcsa vagy feltuningolt Ikarust keresek az Omsi-ba és amit még Szeretnék egy bármilyen Ikarus csuklós buszt is letölteni!Ha van itt a fórumon kedves OMSI-fórumozók akkor legyetek szívesek bármilyen ilyen linket vagy linkeket elküldeni az e-mail címemre! itt az e-mail címem:[email protected] Előre is köszönöm! Ha valaki bántó vagy sértő üzenetet akar küldeni az vegye figyelmen kívül az e-mail címemet! De akii szívesen akar segíteni az az e-mailcímemre küldje a linkeket!c Előre is köszi! További jó fórumozást!
  • Omsifan1225
    Én is szeretnék egy pályát csinálni csak nincs kivel , de az én képességem jó hogyha a negyede mint Routeres-nek
    ( Lehet rosszul fogalmaztam akkor előre is bocs ! )
  • madigergo
    He? :)

Szóval nincs. :) (?)
  • misiw12
    Sziasztok! Lenne egy kérdésem : Hogy hogy tudok olyanokra lelni aki tud pályát csinálni az OMSI-ba Olyanok jelentkezését várom ide a fórumra ide tudtok írni! Mert lenne egy álmom és egy ötletem egy jó pályára! A részleteket majd levélben! Mert akkor egy régi álmom válna valóra! Annyit kérnék hogy levélben és nem válaszban írjon ide a fórumra! Vagy email címet is tudok írni annak aki segítene ebben a pálya dologban! Itt az e-mail címem: [email protected] Légyszives ide csak olyan írjon aki tényleg tud segíteni é saki nem köt bele a tervembe! Előre is köszönöm Pályacsinálók!
  • LMG123
    M43 és M44 :D

• halaszfi
    Keress vagy csinálj, vagy fess. Ezek a lehetőségek. :D
  • halaszfi
    Alapból nincs a játékban, egy német fiú készíti.
  • spy803
    Gyárilag villamos kieg?
  • madigergo
    Akkor kisebb utat keressek majd ehhez, vagy van kb ekkora kereszteződés, vagy teljesen újat kéne rajzolnom?
  • halaszfi
    *A buszra írtam, de a vili se az.
  • halaszfi
    Még nem tölthető, videó alatt írja a készítő.
  • halaszfi

Julian szorgoskodik szépen.
  • Kapos volán
    http://vbusblog.ru/forum/showthread.php?t=1057
  • Kapos volán
    :) engem is a letőltési linket keresem ha véletlen megtalálnám megosztom!!!
  • gcs7e7
    most ez nagyon izgatottá tett :D
  • Kapos volán
    van róla videó is:
    http://vbusblog.ru/forum/showthread.php?t=1057&page=2
  • Kapos volán
    Most találtam :)Nekem nagyon tetszik :)
  • halaszfi
    Orosz lehet a házból ítélve... Még nem is hallottam róla.
  • Kapos volán
    Eről a buszról van valakinek valami infoja??
    http://savepic.ru/4118028.jpg
  • Erlau Trans #35492
    Véletlen generálja a program, nem befolyásolható.
  • fjx235
    Egy kicsit közelebbről le tudnád írni,mert nem nagyon tudom,viszont az ajtók iszonyatosan lassúak,és szeretném meggyorsítani!

köszönöm
  • matesz19
    nekem max-on van, és nem vettem észre semmit...
  • [HUN]FaTaL
    Egyébként az utasok számát, ha feltolom maxra mennyi FPS-t zabál? Próbálta már valaki?
  • matesz19
    Az utasok és a sima emberek számát nyomd fel max-ra :D
  • Omsifan1225
    Alap Grundorfon próbáltam meg
    De köszi , holnap majd megpróbálom egy szeptemberi sulis napon Spandau-n 7-8 óra körül
    Amúgy meg nem tudom mitől függ de néha a Grundorf pályán Bauernhof végállomásnál bead 4 utast és van olyan mikor valamelyik másnap meg vagy kemény 10 utast ad be Bauernhof-nál
    Nem tudom mitől van ez