63332
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+ Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
Függ attól is, hogy a pályán a készítője a megállókban mekkora számot adott meg a fel és leszálló utasoknak. Emellett függ még a napszaktól, hónaptól is. Állítsd be egy olyat, hogy szeptemberi suli nap, reggel 7-8 körül... akkor generálja a legtöbb utast az OMSI. Ha akkor sincs sok utas, akkor a pálya készítője adott meg kevés utast. Érdemes tesztelni minden beállítást elsősorban az alap berlini pályán, Spandaun. Ha ott is kevés az utas, annak ellenére, hogy jól állítottad be a beállításokban, akkor más a bibi, esetleg egy omsi reinstall.... -
Épp azt írtam lejebb hogy próbáltam már beállítani ott és akkor még aktív is volt a menetrendem még plusszba de semmi :D -
halaszfi #35484 Nem azon múlik. Az utasok számát vedd fel a beállításoknál. -
Azon nekem is voltak de nem ennyien :DD
Akkor újra le fogom tölteni -
Zarechensk -
Melyik ez a map ahol ilyen sok a leszálló ? -
ők csak a leszállók xD -
Az utasok számát hogyan tudtad növelni ?
Én már próbáltam úgy is hogy aktív a menetrend de akkor sem lett több :D -
lakodalom van a mi utcánkban... :D
-
Őszintén bevallom hogy a képek segítenek ha valamit nem értesz éppen mondjuk egy szót :) -
halaszfi #35476 Nagyon minimál angoltudással is lehet érteni. -
Köszi !
Le is töltöttem és bele is néztem , igaz az angol tudásom nem 100%-os de csak a képeket néztem és kapásból 3 dolgot tanultam az Editor-ban

Még egyszer köszi a segitséget !
LMG-123: télleg nagyon jó lett !! -
nagyon király! :D -
Megérkezett az M40-es, alias Púpos! :D :D
-
atty707 #35472 Felmerült egy kérdésem az AI buszokkal kapcsolatban. Mit kell állítani a térképeken, hogy az AI járművek a megállóban megálljanak, kinyissák az ajtót, azaz utasokat szállítsanak? Kispesten megy rendesen, de a legtöbb pályán a busz beáll a megállóba, és már hasít is kifele, nem foglalkozik az utasokkal. -
halaszfi #35471 Olvasd el az Sdk-t. Hivatalos honlapon megtalálod. -
halaszfi #35470 Méretet nem tudsz változtatni. -
Hogy lehet emelkedőt csinálni ??
Mert én még nem jöttem rá :)
Amúgy tudja még valaki hogy az Editorban egy ilyen alap területen hogy lehet '' dombokat '' csinálni ??
Előre is köszi a segítséget ! -
madigergo #35468
Első próbálkozás. Van benne emelkedő, kanyar, meg kereszteződés. Bőven van próbálkozni való, de asszem mára ennyi. :)
A kereszteződések méretét tudom változtatni? (látszik, hogy ehhez az úthoz kicsi.)
Nem tűnik bonyolultnak egyébként, csak már most érzem, hogy mennyit fogok vele cumizni, eredménytelenül, de nem baj :) -
Zoliikp #35467 Út esetében, ha újat szeretnél letenni, akkor egyesével lehet...
Az objektum (kereszteződés) már mehet mind betöltéssel, de akkor kissé lassabban reagál a változtatásokra. -
madigergo #35466 Vagy hol, milyen néven keressek meglévő kereszteződéseket? Nem nagyon találok erről semmit.. :( -
madigergo #35465 Köszi, most próbálkozom. :)
Amúgy az utak, kereszteződésekre van valami megoldás, vagy egyesével betölteni, és úgy megnézegetni őket, hogy melyik milyen? -
Vagy nem.... de utálom ezért az editort, mennyit szívtam vele... -
Zoliikp #35463 Ha nem felel meg neked a felajánlott csatlakozási pont, akkor nyomd meg párszor az F9-et. Egyszer csak jó lesz... -
halaszfi #35462 Nincs benne alapból a Great Grundirf. Lent van egy videó, hogy hogyan tudsz táblát csinálni. -
Kedves fórumozók!
Lenne egy kis kérdése(i)m/kéréseim: letöltöttem az Ikarus 260 BKV mod v2.0-t, bemásoltam/töröltem mindent ahogy kell, hof fájlok is megvannak, de a táblás változat (egészen pontosan 260.45 D10 ZF táblás) nem írja ki/ fel se ajánlja (a menüben) a Great Grundorf pályán a többlet járatokat (72,73,73E,N73,74,75) és erre mi lehet az orvosság? Illetve lehetne Ikarushoz valahogy első ajtós matricát készíteni és ha igen miképpen? (nem tudok programozni, modellezni). A segítséget előre is köszönöm. -
madigergo #35460 Elég balul sikerült kép, mielőtt félreértés történne, a jobb alulról induló bal fentre menő útszakasz itt nem lényeg. -
madigergo #35459
Erről lenne szó, itt ugye ahogy húzom az egeret, ebbe a helyzetbe ugrik. Ezt hogy lehetne úgy megoldani, hogy szintbe tegye, és oda ugorjon? -
Az lesz! Kösz! -
asszem a ticketpacks-nál. de lehet hogy tévedek... -
madigergo #35456 Egy olyan kérdésem lenne, hogy....
Ugye a map editorban, ha csinálok egy kanyart, akkor azt hogyan tudnám hozzá illeszteni a meglévő egyeneshez, úgy, hogy szintben legyenek az oldalai?
Tehát ugye ha jó, akkor kidobja azt a piros kis hengert, nyíllal rajta, legalábbis ez a következtetésem, de nálam kanyarnál olyat csinál, hogy kb. 0.5-ös fedésben van a két útszakasz.
Vagy mit rontottam el? -
Az utasok hangja hol található? -
Értem :D
Csak volt hogy bekerült a járműveim közé azt grundorfon ezzel a vonattal furikáztam azon a kicsi sínen :D -
A pályához jár, alapból ehhez készült. :D -
Szerlég jó a gépem a pályához :D
Meg amúgy is most töröltem 3 pályát...
Amúgy valahonnan le lehet tölteni azt a villamost ami ebben a pályában AI-ként szerepel ?
Mert nekem valamikor belekerült a járműveim közé mikor az Oblast Chuguev Charkow pályát próbáltam felrakni de azóta töröltem véletlenül :D -
Jó nagy pálya amúgy.. Kissé gépigényes szerintem.. -
Értem .
Még egyszer köszi a segítséget mert már egy jó ideje keresem ezt a pályát csak lejöhetne gyorsabban is a pálya
-
Szerintem ezen a pályán van a legnagyobb vasúti vonal. 4 települést köt össze. -
Köszi :)
És amúgy ezen a pályán sok vasútvonal van ?
Úgyértem hogy sok sín van - e amin mennek az AI vonatok vagy villamosok :D -
Moges 1.0.