OMSI - Omnibussimulator 1 & 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hát akkor nincs más hátra, csak megvárni a 2.0-ás verziót.
Mert hát AI-k nélkül csak egyedül körözgetni a vonalon nem túl kellemes 😊
Vegyél leveg?t! 10 búvárból 9 ezt ajánlja.
Megoldás az lehet hogy AI buszok nélkül játszunk, vagyis lenullázzuk a beállításokban, a forgalomnál az "terv. útv. szerintiek"et!

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
Aztán szépen lassan nekiállok Kispestnek. De nem fogom elkapkodni, dátumot meg végképp nem tudok, de nem is akarok mondani.
Kispest pálya 2.0-ról lehet tudni valamit hogy kb mikor lesz?
Ez az 1.4 kikészít az állandó ugrálásával, egy értelmes kört nem tudok menni rajta.
A jó munkához idő kell, a szarhoz még több!
Minden bizonnyal elkerülte a figyelmed a topic szabályzat alábbi pontja:
" 6.Légy türelmes! Türelemmel és normális hangnemben válaszolj a kezdõknek, az örök kérdezõknek. Aki a higgadt válasz helyett felháborodik, vagy letolja a kérdezõt szankciók fogják sújtani."
Szeretnélek megkérni, hogy minden esetben higgadtan és normális stílusban válaszolj. Vagy ignoráld az ilyen hozzászólókat!
Mivel a topic törzstagja vagy, munkásságoddal tiszteletet vívtál ki, félre néztem az ilyen és hasonló stílusú hozzászólásaid olvasása közben. Ugyanezen okok miatt nem élek most sem szankciókkal, kizárólag figyelmeztetlek az SG és a topic szabályzat betartására!
Köszönöm!
Balesetmentes közlekedést, további jó jármû készítést!
omsigbm.ewk.hu
Rendesen betölt az editor? Nincs valamilyen hibaüzenet, hiány?
Csak azért kérdezek, mert próbából az alap Grundorf-ra rátettem egyet, elneveztem, mentettem, frissítettem, majd busz nélkül indítva a játékot megjelenítette a belépési pontot, és le is tette a buszt...
Buszfestési "verseny" van folyamatban a Mátra fiktív pályához!
Aki szeretne részt venni látogasson el a honlapomra!
Valami tanács esetleg? (megnéztem az editorban, a belépési pontok megvannak és el vannak nevezve.) Újraraktam a mapot, még mindig fennáll a probléma.<#shakehead>#shakehead>
PC: i5-3570, 4GB, HD6850 1, G27, CM Blizzard T2 Laptop ASUS ZenBook 15" i7-3612HQ 6GB
AMD A8-3850,ASUS GT640-2GD3,8 Gb RAM 1600MHz
Azokkal a gombokkal amiket te beállítasz + kuplung ami azt hiszem a Tab billentyû alapból.
Ki mondta, hogy f??det rám?!
(Bocsi a dupláért...)
a kód, melyet írtál, az az IBIS-kódja.
Ezt a kódot a hof-fájl tartalmazza, amely csak akkor fog mûködni az adott pályán, ha annak a busz mappájában benne van ez a hof kiterjesztésû fájl.
Megkérdezem szépen, hogy a belinkelt képet megnézted-e, és megpróbáltad értelmezni?
Ha az amit írok túl bonyolult, akkor javaslom, hogy a játék leírásában (pdf) keress rá az IBIS szóra
pl arról, hogy a korábban emlegetett man city v2-ben az utasok miért nem tudnak állni ( vagy mit kell tenni h álljanak... )
AMD Phenom II X4 955 3,20 GHz, 8GB DDR3, ATI Radeon 7770 1GB OC Windows 8.1 Professional 64bit Genius Speed Wheel 5 pro kormány
Ha tudtok kódot az utastájékoztatóhoz?
akkor légy szíves küldjétek el!
elsõ és második ajtónaál le és felszállás, angol nyelvû utastájékoztató IBIS, a gép nagyon harap, gyorsul megy mint a meszes 😊
Jó pálya lenne ha nem lenne sok üresség és lenne rajta villamos AI-ként, egyébként meg van a városi hangulata.
AMD Phenom II X4 955 3,20 GHz, 8GB DDR3, ATI Radeon 7770 1GB OC Windows 8.1 Professional 64bit Genius Speed Wheel 5 pro kormány