63332
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+ Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
...ás még ki tudja, hogy hol a vége.. -
Én úgy halottam kósza hírből, hogy abba hagyták a busz készítést, pont azért, mert béta tesztelők közvilágra adták a buszt és a készítő be pöccent és törölte a munkáját... Csak soha nem érettem hogy miért kell kiadni béta tesztelőknek a buszt, mikor nagy esélye van hogy ki kerül a nettre... Érdekes hogy a Routeres busza az Ikarus 556-os még nincs a netten, csak kép formájában... :D Vagy tévednék? :D -
Routeres #35324 Hát figyelembe véve, hogy a megjelenést tavaly nyárról őszi szünetre, majd karácsonyra, majd 2013. első negyedévére toltuk, és még mindig nincs kész, enyhén szólva pofátlanság lett volna részünkről egy ilyen tréfa. -
Azt senki nem hinné el. -
gabesz012 #35322 Azért aki ilyennel szórakozik, annak kívánom, hogy ha valóban megjelenik majd, nála ne menjen a busz. :D Egy pillanatra már megörültem, hogy tényleg kijött ez a szépség... Bár van egy olyan érzésem, hogy majd várhatunk egy dtf verzióra, mert zabálni fogja a gépet. -
szikszaicsabi #35321 Amúgy meg üzenni akartam neked, hogy a Börzsönnyel csináljátok meg ugyanezt, csak úgy, hogy egy ,,véletlen baleset" folytán mindketten töröltétek a gépetekről.:D -
Tudom, de akkor is szokott róla Routeres vidit csinálni. -
Pedig annyira készültem arra, na mondom ma tuti valamit kitaláltok rá.. -
szikszaicsabi #35318 Nem mindig azt rakják be.:D -
Routeres #35317 Azt nem hagytam volna.
-
Én egyből tudtam, hogy tréfa mert nem a te videód volt berakva :D -
Én Börzsönyre tippeltem volna amúgy, hogy avval játsszák el ezt.
-
rurman #35314 egy pillanatra ledöbbentem :P -
Routeres #35313 Ez egy kiváló alkalom arra, hogy megfigyeljük az emberek reakcióit, és levonjuk a következtetést.
-
ÓÓÓÓ na neeeeee....... 

Leesett...... -
Erre a hozzászólásra vártam :DD -
Na megvan? Gondoltam, hogy az omsi.hu nem bírja ezt kihagyni...
-
Routeres #35309 Nézd meg légy oly szíves a mai dátumot újra. ;) -
Nekem egy képet hoz be mikor rámegyek hogy LETÖLTÉS/DOWNLOAD -
szikszaicsabi #35307 Ja persze!:D -
halaszfi #35306 Tesztmap Lmg által, magának. Nem letölthető. -
-,-" -
Végre megérkezett a várva várt Man Lions City DD A készítő úgy gondolta, nem halogatja tovább a kiadást , így innen le is tudjátok tölteni :) Kellemes húsvétot, és sok örömet az új buszban :D
-
spy803 #35303 Tényleg :D lentről felfelé olvasom, ahogy megláttam már írtam is, tovább nem is olvastam -
Mi ennek a pályának a neve ?
Mert akárhányszor meglátom mindíg megtetszik ez a pálya
-
generalGGabe #35301 Bocsi! Arról még nem tudtam :-D -
Mintha lentebb leírtam volna már erre a választ... :D
Amúgy nem csak hegedűn és zongorán, de gitáron is tud. :D -
generalGGabe #35299 Persze, hegedűn és zongorán játszik! 

-
spy803 #35298 Zenél is? :D -
generalGGabe #35297 Börzsönyben is esett a hó:
-
A régit még nem próbáltam, azt majd megnézem. -
Én úgy hoztam össze hogy az allist-ben a buszok után szerepel egy olyan, hogy Buses és ott pl. a Great Grundorf-ban 13 szerepel. Én beírtam 13 másik járművet és azokat rakta be alként, amiket beírtam. Így műxik ezek szerint. -
Most hogy írod, kicsit tényleg vicces lett volna így. Autópályán 100-al száguldva megy a Family Frost-os kocsi, dallamot játszva.
-
Nem lehet, max. ha átírod magadnak. :D Max. villamoshoz csinálnak úgyis egy pályára menetrendet, szóval felesleges bármit is tudnia kiírni. A dallamon meg gondolkodtam, de kb. 90-nel szálguldozó kocsi zenélve hülyén néz ki nagyon, ha meg csak lassan tud menni, akkor meg dugót okoz, szóval nem lesz hangja. -
Eredetileg 26 volt, az új szerint meg 16 van csak. De mivel töltsem ki a maradék 10-et? Az a baj, hogy nem szeretnék a pályákon alap Man-okat.. De amúgy régebben sem jöttem rá arra, hogy miért nem működik rendesen az AI lista ezen a pályán.. -
Mircinko #35291 Még mindig akad-bár nem annyira. Igazatok van, inkább kikapcsolom.
Kérdeznék még valamit... az AI járművek és emberek optimális száma kb mennyi?
Hiába veszem fel akár MAX-ra, nem lessz több ember... -
Rengeteg FPS-t nyersz ha inkább kikapcsolod. Úgy még jobban fogja vinni. -
A megoldás az, hogy annyi Al-t kell berakni, amennyi eredetileg is volt. (éppen Great Grundorf Al listáját szerkesztem) -
Igen. A valós idejű tükröződést teljesre rakod de akkor a jelenlegi fps számod 30-40%-t elveszted!! -
Pont ma néztem meg Flirt vonatodat. Mintha lett volna szó róla, de kijelzőn a kiírást meg lehet változtatni rajt valahogy? Illetve ha már Family Frost, eredeti dallama is lesz neki?