OMSI - Omnibussimulator 1 & 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
XBox Live: sosi0089 Intel Core I7 8700K 3.7 GHZ, 32 GB DDR4 3000 MHz Corsair Vengeance RAM, VGA: ASUS RTX2080 8GB GDDR6, SSD: Samsung 970 EVO 250 GB + Samsung 970 EVO 500 GB
omsikiegeszitok.wordpress.com
A jó munkához idő kell, a szarhoz még több!
Marcel csinált egy "Mit szeretnétek az új OMSI-ba?" topikot. Úgyhogy akinek van új, értelmes, kivitelezhetõ ötlete, az most írjon oda, vagy hagyja a billentyûzetet örökre. Mondanom sem kéne, de angolul vagy németül. 😉
Elõtte célszerû végigolvasni az már leírtakat, mert az adminok harapnak az ismétlésért.
Katt a topikhoz
Mivel konkrét megjelenésrõl nem esett még szó, megjegyzem nagyon helyesen, így elkerülve a közösség nyafogással való reagálását az esetleges késésekre, így felesleges találgatni, és borzolni a kedélyeket. Kész lesz, ha kész lesz.
Továbbra se felejtsük el, hogy még mindig ketten vannak, és egy pálya összerakása, még ha csak egy expanzió is, nem két perc. Pláne munka/egyetem/bármi más mellett. Jah, és akkor van valami csuklós busz, amit be kell még fejezniük...
Türelem. 😊
Amúgy azt nem tudom 😊 õk tudják 😊
Intel Core i3-3225 3.3GHz NVIDIA GeForce GT 640 4GB RAM http://www.gyoribuszok.hu
AMD A8-3850,ASUS GT640-2GD3,8 Gb RAM 1600MHz
Bienstedt Beta pályát ha betöltöm, egyáltalán nincsenek hangok.
Se a saját buszaimnak, se semminek.
Valakinek van valami ötlete?
Vegyél leveg?t! 10 búvárból 9 ezt ajánlja.
Gondolom csukott szemmel is tudják, mi hol van a Blender-ben.
Intel i5-4460, nVidia GTX 960 OC 4GB VRAM, 16GB RAM
AMD Phenom II X4 955 3,20 GHz, 8GB DDR3, ATI Radeon 7770 1GB OC Windows 8.1 Professional 64bit Genius Speed Wheel 5 pro kormány
A játékvezérlõkbe a kormányt hogy lehet beállítani hogy jó legyen mert beállítgattam ,hogy melyik gomb mit csináljon de így se jó
Elõre is köszi az esetleges segítségeket.
http://goo.gl/gd6Zi5
Az átfestéseknél a .cti fájlt a busz mappáján belül hova kell másolni? 😄
Ikarus 260 Enhancement pack, vagy miféle lesz ez?
Hát ez nagyon súlyos! Iszonyat jók azok a kerekek.

««»» • ¦ CCV-520 • CCV-537 • HKZ-209 • MBZ-329 ¦ • ««»»
II. HOZZÁSZÓLÁSOKKAL KAPCSOLATOS SZABÁLYOK
11.
Kerüljük a nagy képek beszúrását. Egy hozzászóláson belül ha több képet szeretnél elhelyezni, akkor azt tedd bélyegkép formájában, ami egy külsõ oldalra mutat, vagy egész egyszerûen csak a linket add meg. Legyünk tekintettel azokra is, akik adatmennyiség korlátozással interneteznek (pl. mobilnet).
Ezért szerintem az enyém törölhetõ bejegyzés 😊 Kérem az elõbbi letöltéses bejegyzésem törölni 😊