63332
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+ Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
Ez melyik map ? :D -
De legalább sikerült, és az is valami. ;) :D -
Na végre, csak sikerült elcsípnem. Bár pechemre pont ellenkező irányba haladt.
-
halaszfi #35443 Scriptel a modell.cfg-ben -
zaharanszky96 #35442
Mivel többen kértétek, hogy mutassam meg, hogy hogy kell csinálni táblát, így csináltam egy videót róla :D -
Jazzdobos #35441 Sziasztok!
Hogyan tudnám megoldani hogy Ikrus 260-nál elől szálljanak fel, legyen tábla hogy (felszállás az első ajtón)illetve hogy legyen hangosbemondója? -
fjx235 #35440 Hol lehet állítani az ajtó sebességét? -
Oké 

-
Oké, mindenki az OFF topikba, hááhááá :D -
halaszfi #35437 Mer a BKVnál nem így van... Folytassuk az Off topikban szerintem... -
Jah, meg nyomsz egy billentyűt, kiszál a buszvezető, belerúg az ajtóba egyet, az kinyílik és a vezető vissza szál mi?? :D Érdekes lenne :D -
halaszfi #35435 Off:Schweebebahn-Simulatorban a verekedő emberek, beragadó ajtó hangulatot ad. Bár a játék maga egy ... :P -
generalGGabe #35434 igazi reality játék lenne már akkor, mi? 
aztán még jönnének az ellenőrök is, stb.
-
halaszfi #35433 Az a jó, amikó beragad. Hiányolom az Omsiból a rugás lehetőségét, és az elöbbi funkciót... -
Hmmm... Értem, köszi szépen a választ. :) Végül is nem zavar, mert van annyi időm a menetrendbe kivárni míg lassan becsukódik, csak furcsa volt hogy nem a többivel nyitódik/záródik az az 1 ajtó. :D -
generalGGabe #35431 Ez nem bug, ezt lehet állítani, hogy milyen gyorsan csukódjanak. És hát a valóságban is vannak ilyen buszok, hogy az egyik szárny csak akkor kezd becsukódni, mikor a másik már majdnem, vagy már be is csukódott. -
Volna egy olyan kérdésem a Ik 260-as BKV mód V2.0 készítőihez, hogy az egyik busznak direkt nyílik ki/záródik be lassabban az egyik szárny ajtó?? Pontosítva a 2. ajtó, baloldali szárny ajtó. Vagy ez is bugnak vehető be?? KÉP -
Jah, ahha látom, tényleg. Köszönöm. :) -
Downloads menüpontra kattints rá és ott keresd meg a buszt, majd ott is Download, és várj kicsit, és el fog indulni a letöltés.. -
Nem akarlak elkeseríteni, de ott nincs ahová a link vezet... Ez a KÉP fogad ha megnyitom az oldalt az itteni linkről. -
Nos, betettem az új AI vonatot Moges pályára, de nem jelent meg.. Kiszedtem tehervonatokat is, mivel feleslegesnek tartottam őket.. Lehet ez miatt nem jelenik meg? Menetrendjét honnan lehetne megtudni? -
zaharanszky96 #35425 Kiadtuk az Ikarus 260.45 és 260.46 2.0-ás javított verzióját, mely az említett hibákat mind kijavítja! FONTOS, HOGY A RÉGI BUSZT LETÖRÖLJÉTEK, MERT NEM FOG MŰKÖDNI! Kellemes időtöltést kívánok a busszal :)
LETÖLTÉS/DOWNLOAD
Képet sajna nem engedett linkelni :/ -
halaszfi #35424 Ezekről tudtam, de Mstsből konvertálok. -
Meg van amúgy is modell hozzá, köszi! :) -
igaz , de pl. a D típust Ev vagy Ev3-ra nem lehet festéssel átalakítani -
egy kis átfestés és meg se mondod hogy moszkvai. -
de ezek moszkvaiak ... nem BP-iek .. -
metró modellek -
Akkor elkérhetném léccives a linket ?? 

Azt nagyon megköszönném !!! -
fiat126 #35417 Egyrészt azért csinálom másrészt,mert az alapoktól kell kezdeni úgyebár és aztán jöhet a többi szép lassan."Romát se egy nap alatt építették.Igaz egy nap alatt leéget" szokták mondani. -
nekem mindkettő bejön! nagyon fel lehetne velük dobni egy pálya hangulatát :D -
Ahogy érzed, előzőre elfelejtettem válaszolni. :D ShapeConverter. -
eddin #35414 Köszi :) -
fiat126 #35413 köszi
-
fiat126 #35412 SketchUp 8 , Deep -
Jó lett !! 
-
eddin #35410 Milyen programmal csinálod a modellt? -
madigergo #35409 Áh, bocs, hogy 40x írok, de közben folyamatosan próbálkozom..
Szóval betöltötte, köszi! -
fiat126 #35408 Sziasztok igaz már megint csak egy pad de most tanulgatom a skinezést ezért elnézéseteket kérem,de kíváncsi vagyok a véleményekre,hogy jól csinálom -e vagy nem,mert ha már jól megy újra előveszem a barkaszomat és folytatni fogom.
-
madigergo #35407 Ja, meg nincs is ok, csak cancel.