63332
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+ Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
madigergo #35406 Hiába nyomok, akkor csak "a program nem válaszol" lesz az eredmény. Onnan már csak a folyamatoknál tudom leállítani. -
halaszfi #35405 Nyomj OKot, és megy tovább. Valamely objektet nem tudja betölteni... -
halaszfi #35404 Metrobol nem csinálok EV-t, mert nem szeretek választani. -
madigergo #35403 Sziasztok! Olvasgatva itt, gondoltam megnézem, milyen is mapot csinálni, de az első lépéseknél megakadtam.
Objects, load all, és pár másodperc gondolkodás után ezt kapom:
Coukd not read the o3d file! Datei nicht gefunden
Majd ctrl+alt+del -el kell megoldani a problémát..
Ez mit jelent? -
Hogy mi micsoda, azt úgyis hallod a hangból. :D A frekvenciáját meg bármelyik hangszerkesztő programban meg tudod nézni. :)
A lestoppolás engem nem nagyon izgat, akinek a tied tetszik jobban, azt használja, akinek az enyém, az az enyémet. :) Ugyanez lesz a metróval is. :) -
Köszönöm neked is. Bár az utolsó próbálkozásom elég hát, bénára sikeredett... De remélem 1x majd csak sikerül nekem is valamit össze hozni. :D -
Routeres #35400 Igen, csak olyan van, de nincs befejezve. Azért az alapokra megtanítja az illetőt. Katt -
Én elfogadom a felajánlásodat, és köszönöm szépen. Kérem szépen a linket. :) Úgy tudom van belőle magyar is, nem? Vagy csak olyan amit az egyik fórum társ csinált?? :) -
halaszfi #35398 Ajánlom áttanulmányozni az Sdk-t, képekel tele, nem nagyon kellvnyelvtudás. Ha kéri, adok linket. Nem kell félni, én nem harapok, de a többiek se... -
halaszfi #35397 Hogy mi micsoda. Metró után jön a Taurus, azután Traxx, ezeket lestoppolnám. Mi is a neve a converternek? ShapeExplorer? Rég használtam... -
Sziasztok, megszeretném kérdezni hogy ki volna hajlandó Omsifan1225-el készíteni egy pályát, a gyerek még nagyon kezdő az editorban, de szeretne egy pályát csinálni és hogy miért én kérem? Mert szegény gyerek gyáva megkérdezni tőletek, így én kérdezem tőletek ő helyette. :D
Nála lehet privátban érdeklődni és felvenni vele a kapcsolatot. Üdvözlettel: Matesz -
Segíthetek, de amúgy ugyanúgy működik, mint az MSTS-ben. :) 2-3 frekvenciatartományon szóló hang van betéve, amit magának összeköt a játék. -
halaszfi #35394 Lmg-123: A metróhoz a hangok betételével tudnál segíteni? -
zsolt873 #35393 Hali olyan problémám van hogy kilépésnél azt Írja: Dateizugriff verweigert!
A játék gyári szóval fogalmam sincs mi lehet a gond.
Előre is köszi a segítséget. -
Pont most kerestem ezt a vonatot.. Köszi!
-
MÁV Talent AI & objektumcsomag
Modell: Stefan Pufler
Textúra: ZazA - www.vm15.hu
Konvertálás: LMG-123
LETÖLTÉS -
hehe :D -
Ja, húpsz... :D Akkor hagyom is a fenébe... :D -
Én nekem nem sikerült megszereznem a pályát amit szerettem volna , de reméljük neked sikerül a kukásautó
-
Innen egyáltalán nem egyszerű letölteni, textúrázva sincsenek, amerikai és nem létező kukásautóra se nagyon van igény szerintem, ráadásul az egyik 40 ezer a másik 93 ezer poligon. :D -
Én legalább keresek... :P Ha már nem tudok modellezni... Pedig szívesen csinálnám én is, ha tudnám... :D -
Látom nem akarsz lemondani a kukás autóról 
-
halaszfi #35384 Dejó! Én pont 81-717-et akartam :D Aztán van még Alstomom is. :) -
Találtam pár kukás autót, csak sajnos nem textúrázott... :(
Kukás autó 1., Kukás autó 2. De ezen az oldalon sok jó modell van amit szerintem lehetne konvertálni az OMSI-ba. :D -
EV. -
Szerintem nagyban függ a konfigtól és a saját beállítástól is. Én a saját tapasztalataimból indultam ki, bár korántsem próbáltam ki mindegyik buszt. A ruszkikat meg főleg nem, miután az egyiket betéve elszállt a Fontok miatt az OMSI és telepíthettem újra. Azóta bizalmatlan vagyok a cirill betűs cuccok iránt. -
Hmmm értem, oké. :) Köszi a választ. :) -
halaszfi #35379 Texturázott, minőségi, de alacsony poligonszámú legyen. -
És ha esetleg találok, akkor mire kellene figyelnem hogy konvertálható legyen az OMSI-ba? Vagy az tök mind1, csak modell legyen? :) -
halaszfi #35377 Ev-t, vagy 81-717-et? -
Ahogy érzed. :) Én majd úgyis meXx modelljéből csinálom. :) -
gabesz012 #35375 Meg a DTF-es LC, NL202 is kb. úgy mennek, mint az alap MAN-ok, legalábbis nálam. Great grundorfon Merciket raktam AI-nak, elég durván akadt tőle a pálya (igaz az alap MAN-okkal is egy fps zabáló pálya, félek, a 2.0 még durvább lesz). Gothenberg viszont nagyon jó lett, kidolgozottsága ellenére is szépen fut, a második kedvenc lett Szczecin után. -
Én meg azt sem tudom hogy hol kezdjem el..... 
Úgyhogy esélytelen......
Amúgy sok sikert az AI metróhoz halszfi !
-
halaszfi #35373 Ai metron gondolkodtam, holnap suli után belekezdek. -
Én sem írhattam volna szebben. :D :D (nekem Zoliikp) :D -
halaszfi #35371 Tehát nem a kor, hanem a vele töltött időtől füg (Nameg Dgufoplast, és Zoliikp segítségétől...) -
halaszfi #35370 Én 13 évesen 1 éve tudok modellezni alapfokon. Tehát a konvertáláshoz értek, scripteléshez kevésbé... -
Mivel még 12 évesen nem nagyon értek ahhoz hogy kiegészítőket csináljak az OMSI-ba 
-
valós idejű tükröződés (real time reflection) -
Kapos volán #35367 Sziasztok a buszoknak a viszapilató tükreit hogy tudom beállitani??