63332
qK0ZIKA.jpgHivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása

OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik

SZABÁLYZAT

Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC

• halaszfi
    Az U12 3-4 Fpssel eszi jobban. Legjobban a Liaz 5256.26 eszi, nem tudtam lemérni se.
  • kem001
    Köszi a válaszokat. Azt hittem sokkal többet eszik a Mercedes. Ahhoz képest, amit tud.. Nem semmi egy járgány. Most meg a vonatok lecserélésére kattantam rá, Moges az áldozat.
  • Erlau Trans #35364
    Az alap MANoknál talán kevesebbet, vagy ugyanannyira a Solarus U10 és 15 eszi az FPS-t. A többi busz ezeknél csak többet. Legtöbbet szerintem a Solaris U12, MAN LC V2.0, CCV féle Ikarus.
  • halaszfi
    Merci 5-6 Fpssel...
  • olimano2222
    Kedvet kaptam én is egy kicsit a modellezéshez,konvertáláshoz a napokban kikerült a Balatonfűzfői Vasútállomás ide ez nagyon megtetszett mivel ott lakom,és így én is kipróbáltam mit is tudok! szerintem meg van a maga hangulata! :)

• kem001
    Szerintetek melyik busz eszik több FPS-t, Alap Man-ok, vagy Mercedes O405N2?
  • szaszy0830
    ok.köszi!
  • halaszfi
    A szerzőé, privát munka, Solaris Urbino 10
  • szaszy0830
    Szia!Ez melyik fajta Solaris?Nekem is van,csak annak más a kormánya meg a hangja.Nekem ez jobban tetszik.Honnan tudnám leszedni?
  • halaszfi
    Kellene hozzá modell is...
  • LMG123
    Majd ha lesz hozzá modell.
  • matesz19
    Nem akarsz Kukás autót is csinálni az OMSI-ba AI-nak? Jó pofa lenne ha az is lenne az OMSI-ba. :D
    KÉP1
    KÉP2
  • gcs7e7
    valamikor régen én is el kértem. :D
  • matesz19
    Minden ami új és megtetszik neki, azt megakarja magának szerezni magának... Én ezt OMSI függőségnek hívom... :D
  • LMG123
    Nem lesz igen a válasz...de nem értem, hogy neked minek az én tesztpályám? :D Nem készítesz az OMSI-hoz kiegészítőket. :D
  • Omsifan1225
    Nem akarok itt erőlködni de azért rákérdezek :
    Nem töltenéd föl esetleg a tesztpályádat ?
    Nem baj ha a válasz nem lesz csak gondoltam megkérdezem hátha igen lesz a válasz
  • generalGGabe
    Jól néz ki!
    Ezt én is megcsináltam Börzsönybe, van megállós változata is, amin ülnek. :-D
  • Erlau Trans #35349
    Mellőzhető lenne az ilyen baromkodás, ugyanis én tegnap óta 12 Pü-t, mailt kaptam, hogy hogy nem lehet letölteni, küldjem el s társai...
  • Kapos volán
    sziasztok az embereknek miért nincsen textúrájuk??
  • szikszaicsabi
    Szép lett, és ne aggódj, jól van beillesztve a kép.:D
  • GMI
    Projekt Szczecin 4.0
  • halaszfi
    Nagyon szép lett.
  • matesz19
    A pálya lehet érdekes, mint kinézetre. Pozitív értelemben :)
  • fiat126
    A mai napom termése.(lehet,hogy nem nagy szám de nekem tetszik)lehet hogy valamit rosszul csinálok a kép beillesztésnél előre is bocs.

• LMG123
    Mi ebben az érdekes?
  • kem001
    Nem hiába nem tett ki, amennyi botrány volt körülötte.. Nem csodálkoznék, ha törölte volna..
  • halaszfi
    Nekem rossz érzésem van a busszal kapcsolatban. A készítő 7 hónapja nem tett fel videót. Egyébként az normális, hogy a Citaroból csak egy rusnya Facelift van , pedig a világ egyik legelterjettebb busza? Eric2045 nevéről jutott eszembe, ő is csinált.
  • matesz19
    Érdekes lehet. :)
  • LMG123
    Részben matesznek igaza van, de úgy van megcsinálva rajta minden, ahogy nekem kell, legyen a kocsinál indexelés, fékezés, stb. a vonatnál ajtónyitás, stbstb. :D amikre a konvertálásnál szükségem van, statikus modellek berakásánál is, stb. :D Meg az új buszokat is ezen szoktam próbálgatni. :D Persze van már a vonatnak felsővezeték, ahhoz oszlop, stb. :D
  • matesz19
    Van egy olyan érzésem hogy ez a test map, nem olyan mint a kiadottak... :D Ez csak olyan "szép háttérnek" van hogy még se egy "béna" pályán mutogassa a műveit. :D Én szerintem, de ha tévedek, valaki javítson ki.
  • Omsifan1225
    Értem , csak megkérdeztem mert nekem is kéne egy ilyesmi tesztmap
    Mert amik vannak így tesztmapok azok nem jönnek be
  • Omsifan1225
    Hát igen vannak de attól még ez is egy '' mondhatni '' elég kemény vicc volt
  • halaszfi
    Na jó, utána a legközelebbi sarokba vonultam sírni... Azért mégiscsak vannak durvább ''viccek''...
  • Omsifan1225

De szerintem azért ilyenekkel nem kéne viccelni mert én is nagyon megörültem hogy végre jajj de jó kijött a busz azt közbe meg még sem
  • halaszfi
    Na ne. Majdnem becsurgattam, hogy megjelent, most meg be is jött a röhögéstől :D
  • matesz19
    Ezt a logikát én se értettem soha... De nem is fogom megérteni, ahogy a női logikát se... :D
  • matesz19
    Húpsz... bocsi akkor Zolinak... :$ nem szándékos volt... :)
  • [HUN]FaTaL
    Én meg azt nem értem, hogy mi a szarért kell a tesztelőnek kirakni a netre a béta buszt, mikor külön megkérik, hogy ne tegye.
  • kem001
    Rengetek dolog keringett már erről a buszról.. Nem csodálkoznék azon se már, ha nem kerülne kiadásra.
  • Routeres
    Bocsika a micsodám??
    Szerintem összekeversz Zolikával.