63332
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+ Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
halaszfi #35366 Az U12 3-4 Fpssel eszi jobban. Legjobban a Liaz 5256.26 eszi, nem tudtam lemérni se. -
Köszi a válaszokat. Azt hittem sokkal többet eszik a Mercedes. Ahhoz képest, amit tud.. Nem semmi egy járgány. Most meg a vonatok lecserélésére kattantam rá, Moges az áldozat. -
Az alap MANoknál talán kevesebbet, vagy ugyanannyira a Solarus U10 és 15 eszi az FPS-t. A többi busz ezeknél csak többet. Legtöbbet szerintem a Solaris U12, MAN LC V2.0, CCV féle Ikarus. -
halaszfi #35363 Merci 5-6 Fpssel... -
Kedvet kaptam én is egy kicsit a modellezéshez,konvertáláshoz a napokban kikerült a Balatonfűzfői Vasútállomás ide ez nagyon megtetszett mivel ott lakom,és így én is kipróbáltam mit is tudok! szerintem meg van a maga hangulata! :)
-
Szerintetek melyik busz eszik több FPS-t, Alap Man-ok, vagy Mercedes O405N2? -
ok.köszi! -
halaszfi #35359 A szerzőé, privát munka, Solaris Urbino 10 -
Szia!Ez melyik fajta Solaris?Nekem is van,csak annak más a kormánya meg a hangja.Nekem ez jobban tetszik.Honnan tudnám leszedni? -
halaszfi #35357 Kellene hozzá modell is... -
Majd ha lesz hozzá modell. -
Nem akarsz Kukás autót is csinálni az OMSI-ba AI-nak? Jó pofa lenne ha az is lenne az OMSI-ba. :D
KÉP1
KÉP2 -
valamikor régen én is el kértem. :D -
Minden ami új és megtetszik neki, azt megakarja magának szerezni magának... Én ezt OMSI függőségnek hívom... :D -
Nem lesz igen a válasz...de nem értem, hogy neked minek az én tesztpályám? :D Nem készítesz az OMSI-hoz kiegészítőket. :D -
Nem akarok itt erőlködni de azért rákérdezek :
Nem töltenéd föl esetleg a tesztpályádat ?
Nem baj ha a válasz nem lesz csak gondoltam megkérdezem hátha igen lesz a válasz
-
generalGGabe #35350 Jól néz ki!
Ezt én is megcsináltam Börzsönybe, van megállós változata is, amin ülnek. :-D -
Mellőzhető lenne az ilyen baromkodás, ugyanis én tegnap óta 12 Pü-t, mailt kaptam, hogy hogy nem lehet letölteni, küldjem el s társai... -
Kapos volán #35348 sziasztok az embereknek miért nincsen textúrájuk?? -
szikszaicsabi #35347 Szép lett, és ne aggódj, jól van beillesztve a kép.:D -
Projekt Szczecin 4.0
-
halaszfi #35345 Nagyon szép lett. -
A pálya lehet érdekes, mint kinézetre. Pozitív értelemben :) -
fiat126 #35343 A mai napom termése.(lehet,hogy nem nagy szám de nekem tetszik)lehet hogy valamit rosszul csinálok a kép beillesztésnél előre is bocs.
-
Mi ebben az érdekes? -
Nem hiába nem tett ki, amennyi botrány volt körülötte.. Nem csodálkoznék, ha törölte volna.. -
halaszfi #35340 Nekem rossz érzésem van a busszal kapcsolatban. A készítő 7 hónapja nem tett fel videót. Egyébként az normális, hogy a Citaroból csak egy rusnya Facelift van , pedig a világ egyik legelterjettebb busza? Eric2045 nevéről jutott eszembe, ő is csinált. -
Érdekes lehet. :) -
Részben matesznek igaza van, de úgy van megcsinálva rajta minden, ahogy nekem kell, legyen a kocsinál indexelés, fékezés, stb. a vonatnál ajtónyitás, stbstb. :D amikre a konvertálásnál szükségem van, statikus modellek berakásánál is, stb. :D Meg az új buszokat is ezen szoktam próbálgatni. :D Persze van már a vonatnak felsővezeték, ahhoz oszlop, stb. :D -
Van egy olyan érzésem hogy ez a test map, nem olyan mint a kiadottak... :D Ez csak olyan "szép háttérnek" van hogy még se egy "béna" pályán mutogassa a műveit. :D Én szerintem, de ha tévedek, valaki javítson ki.
-
Értem , csak megkérdeztem mert nekem is kéne egy ilyesmi tesztmap 
Mert amik vannak így tesztmapok azok nem jönnek be
-
Hát igen vannak de attól még ez is egy '' mondhatni '' elég kemény vicc volt -
halaszfi #35334 Na jó, utána a legközelebbi sarokba vonultam sírni... Azért mégiscsak vannak durvább ''viccek''... -

De szerintem azért ilyenekkel nem kéne viccelni mert én is nagyon megörültem hogy végre jajj de jó kijött a busz azt közbe meg még sem -
halaszfi #35332 Na ne. Majdnem becsurgattam, hogy megjelent, most meg be is jött a röhögéstől :D -
Ezt a logikát én se értettem soha... De nem is fogom megérteni, ahogy a női logikát se... :D -
Húpsz... bocsi akkor Zolinak... :$ nem szándékos volt... :) -
Én meg azt nem értem, hogy mi a szarért kell a tesztelőnek kirakni a netre a béta buszt, mikor külön megkérik, hogy ne tegye. -
Rengetek dolog keringett már erről a buszról.. Nem csodálkoznék azon se már, ha nem kerülne kiadásra. -
Routeres #35327 Bocsika a micsodám??
Szerintem összekeversz Zolikával.