63331
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
#118 Hogy verseny legyen ki veszi fel előbb az utasokat és kinek kell várnia fél órát mire újra lesznek utasok :DD -
#117 Egyáltalán minek multi? -
épp ezért írtam, hogy nem kivitelezhető. 2 ember, hát necces dolog lenne :/ esetleg valamilyen modder csapat -
#115 Had jegyezzem meg, hogy a játékot nem egy fejlesztő gárda, hanem két ember (Marcel Kuhnt és Rüdiger Hülsmann) készíti. Ezt azért tartsuk szem előtt, mielőtt elkezdjük őket mindenféle kérésekkel teli e-mailekkel bombázni. Előbb jelenjen meg a játék.
-
#114 Lehet belőle valami, esetleg ha a kapcsolatot feltudjátok velük venni.De kétlem, hogy megcsinálják :( -
#113 :/ Pedig vevő lennék rá én is. -
#112 Ez, így, ezzel a "gyártó" céggel nem kivitelezhető. -
mk452001 #111 Egyébként nemtom, ti hogy vagytok vele, de esetleg később egy multi nem lenne jó hozzá?
(csupán véleménykutatás) -
mk452001 #110 Legalábbis én így tudom -
mk452001 #109 Üdv!
A motornak azért van Ikarus hangja, mivel a Rába az Ikarusnak MAN licensz alapján legyártott motort adott.
Tehát igazából az Ikarus 200-asok alatt van MAN motor -
#108 Az jó ugyanis csak 900°-al használnám a játékot. :) -
#107 a g25 működése tökéletes, csak a buszok irányíthatatlanok normálisan.
A videón ezt szerintem kormánnyal nyomták, és teljesen jónak tűnik.
A FAQ szerint támogatni fogja a kormányt, akár 900 fokot is, és a Track Ir-t -
#106 config bütykölés után jobb lesz, de nem tökéletes sajna :(
(vagy patch van hozzá?) -
#105 CBS-ben is tökéletes a G25:P :) -
#104 csak legyen jó vele a g25, nem úgy mint cbs-ben... -
#103 Mint másik topikban sokan írták, fasza lesz várjuk -
#102 Köszönjük a modiknak, hogy újra megkaptuk a topikot.
A játék hamarosan jön (2011 március), addig is egy kedvcsináló videó, és ha elfelejtettétek volna a hivatalos oldal:
http://www.omnibussimulator.de/index.htm
-
Haulin #101 Isten veled... -
#100 Viszlát.... -
Haulin #99 Ezt nem rosszból mondtam te kis degenerált.Azért mondtam mert még sokat dolgoznak a játékon te agyament.Anyádék téged biztosan kizártak a házból -30 fokba azért mert ilyen barom vagy!!! -
#98 -
#97 Inkább téged kéne kizárni! -
Haulin #96 Szerintem amíg nem kapunk egy megjelenítési dátumot addig zárd be a topikot.Örülhetünk hogy havonta jön egy hsz...Szerintem 2012re fogják kiadni mert nagyon az elején vannak ha még megközelítést se adtak ki róla mittomén 2011 első felében vagy vmi. -
#95 én is nagyon remélem,de szerintem már most jobb grafikailag mind a cbs,bár még nem kiabálom el!Én nekem csak egyetlen egy jó kívánságom van a játékkal kapcsolatban!!!!Legyen sok.sok,sok,RENGETEG megállóhely!!A többi már nekem másodlagos! -
vajaspopkorn #94 pár új kép a hivatalos honlapon! katt -
Haulin #93 rem nem cseszik el a fizikáját mint a city bus-nak...rem a grafika a gépigény se lesz elcseszve mint a rig'n'rollhoz.És rem. ki fogják adni 1-2 éven belül nem úgy mint a rig'n'rollt adták ki anno.Máté te meg nézz már vissza pár sort ennyire nem lehettek barmok...rákattintasz és kész ott van a link... -
#92 EZt egy ficek csinálja. A Rig n' Roll mögött álltak egy páran. -
Haulin #91 Szerintem ezis évek múlva jelenik meg mint a rig'n'roll...De nembaj max addigra már 25 leszek kb....:D addig megmár nemfog érdekelni úgy h siessenek:D -
#90 Szia!
Sajnos a kiadásról még nem tudni semmit -
balintkaa97 #89 Sziasztok! Nem tudni kb. mikor adják ki? Nagyon várom már és a videók alapján ez egy nagyon jó szimulátor lesz -
#88 Ha nem tudsz olvasni akkor viszlát! -
Robi546 #87 Szasztok!!!
Valaki nemtudja hogy honnan lehet letölteni a OMSI Bus Simulator-t aki tudja az írja le a linket. Előre is köszönöm
Ha már kiadták a game-t -
#86 erre érdemes várni -
#85 Tessék, november 9.ei hírek, képek. A fordításokért nem vállalok felelősséget, mivel nem tudok angolul. -
#84 Hát szerintem ezt nem te fogod megmondani... Nézzél már szép a honlapján. Jó nem tolonganak 2 naponta az info-k róla, de a fórum él, az oldal él, nem 2 éve volt az utolsó hír (pár nappal ezelőtt). Fejlesztik és én még hiszek benne. Ennyi erővel a Rig 'n' Rol topikot már 3 éve bezárhatták volna. Jöttek a képek, jöttek a képek, de annyi. Most van egy novemberi kiadási dátum... Hát én szívből kívánom, hogy akkor kiadják, mert tűkön ülve várom (azt is), de ebbe nem menjünk bele. -
Haulin #83 Szerintem zárjátok be.Semmi értelme nagy átbaszás az egész.Semmi új hír róla még annyi se hogy kb mikorra jelenik meg vagy 1pár új kép. -
Haulin #82 Ahoz képest h 2emer csinálja elég jók. -
#81 Nézzd a hivatalos oldalT!Kettő kibaszott ember csinálja:/
Gondolkodj egy kicsit! -
#80 semmi hír? :/ -
#79 csak jelenjen már meg:D már izgatja a fantáziám milyen lesz a cucccccccccccc