63331
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
Solt #324 Szevasz kolléga. Elvileg hétfőn lesz letölthető angol verzió, a dobozos meg majd márciusban. Az irányítás a videók alapján nagyon jó... az élő fülke meg egyszerűen fél orgazmus! :) -
#323 Sziasztok tegnap este próbáltam megvenni, de nem jött össze. Ha német oldalon nézem van letölthető verzió, ha átmegyek az angol nyelvűre akkor nincs, csak dobozos, de az is csak pre-order.
help.
Valakinek megvan már? A kormányzás annyira fos mint a cbs-ben vagy ebben megcsinálták rendesre? -
#322 Küldi rendesen a csávó! -
Solt #321 Például az én esetemben ráhibáztál... 14. éve csinálom... -
#320 Úgy is nekik van igazuk, elvégre buszsofőrök. :D -
Solt #319 +1 Kacsának. -
Geri556 #318 Jól meg lett hajtva -
Geri556 #317 Üdv. új vagyok itt!
2009 augusztusa óta várom ezt a fantasztikus játékot, és végre kijött
Volna egy kérdésem: Perpillanat le lehet tölteni ?
előre is köszi:geri -
#316 30 perc...voaaaaah :) szupi -
#315 Újabb videó!
-
#314 +1 kacsának -
#313 Én is! -
#312 ariak game, nekem megér egy misét. -
#311 Nem kell új topikot nyitni.
A témaindító nem egyenlő a házigazdával. -
#305 am igen ! nyitni kellene 1 másikat ide ki linkelni és csókolom . csak aki ért hozzá az csinálja xD -
#304 valvetronic
Utolsó látogatás időpontja: 2010. 03. 15. 16:55 -
#303 Nincs még házigazdánk -
#302 Nyitni kellene egy új topikot, ezt pedig a házigazda inaktivitására hivatkozva bezáratni. -
#301 énis elvállalnám:)
-
#300 Én szívesen elvállalom a HG szerepét, a CBS topik is megy:D -
#299 2. videóban látszik, hogy van némi fénye, indexxel egyetemben. -
gregtom6 #298 Mindegy, próbálkozni azért lehet:D -
Solt #297 Pedig elég egyszerű. Jelen játék esetében a vezetési élmény az ami vonzó. Ha nem érezted még soha, hogy milyen érzés 10, 20, 40 tonnát irányítani, akkor úgysem fogod megérteni, hogy ez egyeseknek miért vonzó... ez is olyan mint a például a repülés... vannak az életben olyan dolgok, amikre nincs magyarázat... vagy maximum annyi, hogy "csak". -
#296 Ha téged nem érdekel ez a fajta játék, mert pl. unalmasnak találod, akkor nem fogod megérteni sose, hogy mások miért vannak úgy oda érte. Jobb, ha ezt elfogadod. -
gregtom6 #295 Jó, mindegy. Én csak azokat akarnám megérteni, akik ilyenekkel játszanak, de valahogy nem sikerül. -
#294 Akkor köszönjük a véleményedet, most, hogy már elmondtad akár mehetsz is innen! Akik ide írnak - túlnyomórészt - érdeklődnek a játék iránt. Azért mert őket ez a fajta játék érdekli. Igen, rétegjáték, mert kevesebbeket érdekel. De azokat akiket mégis, azok nem kíváncsiak az általad leírt marhaságokra.
-
Solt #293 Nem is okoz gondot, amíg nem megy át provokálásba. ( stílus ) Engem például hidegen hagy a cod és társai, mégsem írom be a topikjába, hogy a véleményem szerint mekkora egy árkád fos.
Elmondtad a véleményed, most már tudjuk, hogy neked nem tetszik, de enged meg nekünk, hogy mi azért foglalkozzunk vele.
( a játékban pedig nem az utasokon van a hangsúly, hanem a vezetési élményen ) -
gregtom6 #292 Azért, mert a fórum egy véleménnyilvánító eszköz. Én leírtam a véleményem. Szerintem nem kellene ennek gondot okoznia. -
#291 Ha nem érdekel, minek látogatod a topikot? -
gregtom6 #290 Már vártam, h mit reagáltok ráXD
És nem vezettem még buszt...de nem is akarok.
Na de játékban sima "agy" nélküli karaktereket szállítgatni biztos hihetetlen élmény lehet.
Legalább megszólalnának, v valami, mert ahogy néztem, teljesen zombik.
Ugyanilyen pocsék játék szerény véleményem szerint a Trainz is:) -
#289 Jó te is meg akartad venni csak nem sikerült, mint nekem , de akkor most már elég legyen nem tenne jót a fórumnak ha szét lenne offolva. -
#288 Az biztos, mert aki a témát indította nem nagyon látogatja a fórumot.
Szerintem te nagyon jó lennél HG-nak, én rád szavazok! -
alberti83 #287 CSAK HOYG TUDJA EGY KÉT EMBER ÉN IS MEG AKATRAM VENNI AZ AEROSOFT OLDALROL MERT TEGNAP IS EGÉSZNAP MÉG A MELO HELYRŐL IS AZT NÉZTEM HOGY MEGLEHET E VENI MEGINT DE SEMIT ÉN ELŐRENDELTEMA VIRTUÁL TRANSPORT OLDALON 9000 EZER +1800 A KISZÁLITÁS ÉS TÉNYLEG MEG ÉRI A PÉNZT -
#286 Milyen a 2. videó? Vélemény? -
#285 Akkor tőled elnézést, legalább Te értelmes ember vagy. -
#284 ebből a hozzászólásodból lejött az értelmi színvonalad. innentől veled nem fársztanám magam.
Kellene egy házigazda
-
#283 Látom félre értettél, nem célom ingyen megszerezni a játékot, hisz szerintem simán megéri a pénzét, és már le is töltöttem volna, ha az AEROSOFT nem cseszi el a dolgot.
Na mindegy inkább maga a játékról beszéljünk. -
Solt #282 Akkor várd meg amíg megkapod! Amit művelsz, az pedig koldulás... ráadásul totál értelmetlenül, mert, ha fel is tenné valaki valahová, úgysem tudnál játszani vele, mivel se serial, se törés nincs... ergo fejezd be a nyűglődést. -
alberti83 #281 na figyu ikarus én már előrendeltem egy oldalom de szerintem az nem koldulást de talán azért mondod hogy kuldulás mert te már kudultál életedbe -
Solt #280 Mondjuk, ha tudnád miről beszélsz, akkor nem tennél ilyen buta kijelentéseket.
Előző kérdésedre a válasz meg egyértelműen igen... szűk látókörű vagy.