63331
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
hungaryws #78 Új képek vannak:
http://www.omnibussimulator.de/e-screenshots.htm -
valvetronic #77 Hello!
Nem gond, hogy belinkelted! Sőt :) -
#76 Mondjuk, nem ártana, ha valami angolos pontosítaná. -
#75 Csinálni kellene egy bannert és lehetne használni FAQ-nak is:) -
kitt2000 #74 http://www.kamionszim.hu/page.php?53
Remélem nem haragszik a oldal gazdája hogy belinkeltem az oldalát!
A játékkal kapcsolatos információk magyarúl! -
litlebubu #73 Prága váltós ikarust már nem nagyon találsz a 80-as évek végétől ZF és VOIGHT váltóval szerelték az IKARUS -okat ,a német buszokban is ilyen váltók vannak. -
kalapos #72 Persze.Csak egy kis érdekességnek írtam -
#71 De a trolikban nincs váltó. -
kalapos #70 Igen olyan a hanja mint az Ikarus troliknak.Mellesleg az Icarusok nagyrészében Prága típusu váltó található. -
#69 Engem meg a régi BKV buszokra:D -
#68 Ikarusnak is ilyen a hangja. De szerintem egyforma mindnek a váltó miatt. -
#67 Engem a busz hangja egy Skoda 15TR-re emlékeztet.Ilyenek járnak Szegeden is:) -
#66 Akarom!!!! -
#65 Jó lesz ez:) -
#64 Hát ez rohadt jó lesz. :) -
kalapos #63 Új videó -
Vis Mayor #62 Üdv!
Láttam a videót, nagyon állat lesz. ha már most ki lenne adva, akkor is nagy sikere lenne a játéknak.
Türelmesen várom a kiadását ;) Addig meg megmarad az ALH és a Fahr Sim '09. -
#61 Vagyis(kb):
Mikor fog megjelenni?
Ezt még nem tudjuk most megmondani. A játék alapja kész, de sok dolgot kell még hozzátennünk. Várj, türelmesen ;) -
When will OMSI be released?
That is difficult to tell at the moment. Generally the basics are made but there is also still quite a lot to be done. So just be patient ;-)
-
#59 esetleg tudtok valamit arról h mikor fog megjelenni? mert én majdnem minden napom azzal töltöm h ezt kutatom -
#58 OMSI-Theme
Due to vacation we haven�t been able to update until today, but anyway this was intentionally meant as an easter egg: We have often been asked about the name and the composer of the music in our video. Well, like everything in OMSI, this piece is self-made, too. Marcel has composed this track named �MW25� (�Marcel�s Works") and it will be the official OMSI-Theme.
OMSI Theme -
Hyp3r #57 Ejha mi megy az ETS topikban...szánalmas...remélem itt nem lesz ilyen.
Sok tizenéves tönkreteszi a topikot, csak azért h megmutassák h ki tud jobban káromkodni. -
#56 Ide írta valaki hogy nem lesz, nem néztem a faqt. :D -
#55 Nem mondták, hogy nem lesz, azt mondták, nincs, és lehet hogy lesz
Is there a trial version available? - Van már demó?
No. - nincs.
Will there be one? - Lesz egy?
Maybe - Talán
-
Hyp3r #54 Torrentre biztos felrakják, szal majd ingyen is hozzájuthatunk, bár ha jó lesz a játék, én megveszem. -
#53 Remélem is. :)
#52: Ha jó lesz, ám legyen. Csak az a baj, hogy nem lesz belőle demo, és valószínűleg warez sem hogy ki lehessen próbálni. -
Hyp3r #52 1 német fórumon azt olvstam, hogy állítólag 30 Euró lesz a játék.Bár nem hinném, hogy ott többet tudnak, de majd kiderül. -
Solt #51 Nyugi, itt nem lesznek szabadjára engedve! ;) -
#50 Jajj csak a sok droid nyomorékot ne :/ -
Hyp3r #49 Hát biztos jönnek majt ets-ből is ide...majd őket kell megállítani, hogy ne itt káromkodjanak, ne tegyék tönkre ezt a topikot is... -
valvetronic #48 Most éppen rád gondoltam. Pontosan 14 napja írták be, hogy nem tudják mikor adják ki. Légyszíves legyél figyelmes. Hidd el, hogy elején kell megállítani a lavinát mert később mérhetetlenül dühítő lesz a sok-sok figyelmetlen ember! -
Hyp3r #47 Hát, ha ez megjelenik, szerintem én is megtanulok modellezni ehhez a játékhoz, bár nem tudom mennyi szabadidőm lesz rá. Ets-hez meg nem akarok konvertálni, meg nem is tudok, mert én inkább buszpárti vagyok. -
#46 Szerintem nem rád céloztam, hacsak nem Te is feltört modellek konvertálásával foglalkozol.
Igen, emlékszem, hogy kérted, de nem adtam, a legjobb barátaimnak sem adnám oda. Mert ugye, nekik is vannak rajtam kívül barátaik, meg azoknak is... és hiába az ígéret, hogy senkinek soha, napok alatt elterjed...
Talán majd ebbe bepakolhatók lesznek, akkor megosztom, ha feltörik ha nem. Bár addigra biztos lesznek szebb modellek. -
Hyp3r #45 Milyen emberek vannak?-.-'' ha megnézed azokat a hozzászólásokat, azok már legalább 1 hónaposak...azóta lehet h kiírtak valami időpontot de lényegtelen...csak erre kérdeztem rá...de ezaz szólj le. am 1 dolgot nem értek és ugyanez van az ets topicban is...miért kell egyből valakit leszólni, ha nem tud valamit? -
Hyp3r #44 Rám céloztál a "gyökerek" alatt?:D Asszem én is kértem tőled ikarust, de már nem emlékszem...kár h nem adtad oda:D -
valvetronic #43 Basszus csak pár hozzászólást kellett volna visszaolvasnod. komolyan mondom nemhiszem el, hogy még manapság is vannak ilyen emberek... -
Hyp3r #42 és a headlightról nem tudsz semmi infót? -
#41 multi -
Hyp3r #40 Mármint mi nem lesz?:D Headlight v multiplayer? -
#39 Tuti nem lesz:)