63332
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+ Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
-
Pár kép,csak úgy:
-
Ja, az eszméletlen jó :) És még azóta fejlesztettek rajta a videó alapján :D -
Egy véletlennek köszönhetem, hogy rátaláltam erre a szimre, áldom az eget, hogy megtaláltam azt a videót ! 
Régi vágyam egy jóféle busz szim, ez a 4. videó pedig taglózott teljesen.
-
kitt2000 #155 Előrendelés valaki megrendelte már? -
mennyi lesz a megabyte-s-ja a játéknak? -
Remélem majd lesz csinálva hozzá Ikarusz 256-os is :D
Azt nem tudjátok hogy lesz e majd benne kuplung meg H váltó? -
Hmmm, hát igen. Remélem lassan már játszhatunk rajta :D Már alig várom! Biztos a moderek telerakják jó kis Ikarusokkal :D Bár szvsz az alap játék is már király lesz :) -
Brad33 #151 Egyre lassabban telnek a napok, mióta publikus a kiadás dátuma... -
Jah!
-
desok zöldséges merci :D -
Én most kezdek el németet tanulni, szóval egyszerre lesz élvezetes és hasznos :D Nagyon várom már! -
Remélem majd egyszerű lesz készíteni hozzá egy magyarítást. -
Köszönöm! Hát ez eszméletlen jó lesz :) -
kitt2000 #145 Örömmel jelentjük be a várható megjelenési dátuma a OMSI letölthető verzió! Végül is, ez ment gyorsabban, mint amire számítottunk, így ha minden jól megy, OMSI lesz letölthető február 18-án. További értesítésig, ez az időpont csak érvényes a német nyelvű változat, a manuális még le kell fordítani angolra. Mindazonáltal, OMSI önmagában lehet kapcsolni az angol már. -
kitt2000 #144 Kiadás dátuma verzió letöltése: 2011/02/18!
Legjobb hírt! -
Tessék,itt van az összes kép!
-
Valaki berakja nekem rendesen? :/ Mert nekem nem nyitja meg a német főoldalt. -
[IMG]http://omnibussimulator.de/screenshot/110203 -
-
-
Új képek!

-
OMSI új hír: Link -
Előrendelés -
hol? -
Krisz995 #134 Már előrendelhető:) -
ha ez 19 jönn ki akk szülinapi ajándék -
Brad33 #132 Nem láttam. Nos akkor tényleg fölösleges a multi. -
mk452001 #131 Akkor megnyugodtam.
Pálya szempontjából meg ne szerénykedj, csináld meg az egész országot
-
-
gabcsi13 #129 Láttam egy videót és abban azt irták hogy március vége felé adják ki. -
Semmi gond nincs, nem robbantottál ki semmit. Én is elmultizgatnék egy normálisabb társasággal, lehet, poén lenne egy zsúfoltabb helyi járat vonalat többen vinni, meg ilyesmi.
Bár engem annyira nem vonz a helyi járatozás. A helyközi, és távolsági buszozás inkább. Még anno elkezdtem egy hazai pályát, a cbs-hez, de mivel nem felhasználóbarát a pályaszerkesztője, hamar abba hagytam. Ha ez jobb lesz, lehet folytatom. -
mk452001 #127 Ezt én is olvastam, mondjuk az angolt, és ott valami olyasmi volt, hogy a későbbiekben fontolgatják.
Egyébként a multi inkább a társaság miatt lenne jó, de ez csak magánvélemény.
És elnézést, hogy így kirobbantottam ezt a témát. -
A faq-ból:
"Gibt es einen Multiplayermodus?
Ist nicht geplant, wäre für zukünftige Entwicklungen aber vielleicht eine Überlegung wert."
Valami olyasmi, hogy nem tervezik, de tudják, hogy érdemes lenne magfontolni... (vagyis nem lesz.......) -
Ha láttad az utolsó videót, az AI buszok is megállnak, és fel is veszik az utasokat. -
Brad33 #124 Annyiból jobb a multi, hogy több busz megy több útvonalon, és nem az van, hogy csak te állsz meg a buszmegállóban, hanem más buszok is. -
Brad33 #123 Nemrég voltam Londonban, és talán három, de ha nem három akkor kettő 254-es busz ment egymás mögött, sőt előzgették is egymást. Persze, London nagy város és nem ez a jellemző, de van ilyen:) -
Van ilyen felénk is, hogy a távolsági, és a helyközi egy időbe jönnek. Olyankor sem versenyeznek az utasokért, sőt a távolsági járat nem is szokta felengedni azt akinek a helyközi is jó.
Busz szimet nem tudok elképzelni versenyezve, ezért nagyjából fölöslegessé is válik a multi. -
Hogyne lenne. Van itt olyan hogy két járat közvetlen egymás után indul, és mennek jó hosszan egymás mögött. -
Hát a valóságban nincs ilyen...