63331
qK0ZIKA.jpgHivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása

OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik

SZABÁLYZAT

Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC

• kitt2000
    Újabb képek

Videó is kéne róla!
  • Rayden02

• Tomsteel
  • Máté94
    Hát legalább ezzel is foglalkoztak. Ha nekimész egy oszlopnak legalább nem áll úgy, mintha mi sem történt volna. :D
  • Ben92
    Majd hétfőn majd mi is toljuk. Persze ha nem ez lesz akkor is.
  • ManBoy
    mákja van az embernek :D k....b... :D legalább már mi igazi bus funok játszanánk vele
  • gumikacsa
    amikor ekkora baromságot mondtam apám ezt mondta: Apád fa**át kisfiam

(mondjuk kamionos vagy, lerohadsz valahol a prérin. Jól kirabolnak, de megtehetik, mert nem az ő hibájuk, hogy lerobbantál...)
  • Rayden02
    Az egyik mázlista képe:
    XD
  • alberti83
    ha nekem sikerűlt volna letőltenem és felraktam volna nektek is mert nem a mihibánk hogy szar a rendszerűk de erre számithatak volna hogy elég sokan várják már a játékot
  • Ben92
    Ja remélem ha már nekünk nem sikerült még megszerezni, szívesen látnák videókat a youtube-on.
  • Tomsteel
    Remélem raknak majd fel képeket/videókat.
  • Anonymus20
    Egy kis ideig elérhető volt a játék, voltak akiknek sikerült kifizetniük, azok pedig meg is kapták a linket. Mázlisták, erre csak azt tudom mondani.
  • Tomsteel
    Pár embernek már sikerült letöltenie és cd kulcsot is kaptak. Valaki írta, hogy a testvérével rendeltek 2-t, és mindkettőjüknek ugyanazt a serialt küldték.
  • Anonymus20
    Rüdiger írta:
    Yes, this seems to be the official Aerosoft statement for the moment. Due to the rush, their download servers have collapsed. So the download has been postponed until Monday. Those who have already paid will get their download link in the meantime and will be able to download OMSI.

We are sorry for this information. Looks like Aerosoft didn't expect the rush to be THIS huge.

Itt a lényeg: "So the download has been postponed until Monday."
  • Anonymus20
    Írták a hivatalos fórumon.
  • Ben92
    Sziasztok igen van valami valóság alapja ennek?

Jó lenne már tölteni lehet már tudni valamit, mikor áll helyre a rend?

Azért ez szerintem várható volt hogy így leterhelik a szerókat a felhasználók, nagyon sokan várták már ezt a játékot.
  • Tomsteel
    Hol látsz Te ilyesmit? Forrást kérnénk.
  • Anonymus20
    Hétfőig halasztva a kiadás...
  • Isti1
    Kattintasz, fizetsz, letöltesz. Ennyi.
  • Anonymus20
    Az aerosoft.com oldalon tudsz regisztrálni, paypal-al vagy banki utalással kifizeted a játékot, és letöltheted utána.
  • alberti83
    nagyon kiváncsi vagyok mert nagyon vártam éa ahogy látom ez a játék űti a city bus simulatort most még de amuyg hogy lehet majd letőlteni ???
  • Anonymus20
    Nagyon reméljük, hogy megoldják a dolgot, mert a hétvégén általában otthon vannak az emberek, és akkor van idejük letöltögetni, vásárolni, tehát ma még meg kell oldják a dolgot, ha nem akarnak holnap is dolgozni.
  • alberti83
    jo estét szerintetek mikkor lelehet le tőlteni az omsit????
  • Apocalipto
    Kicsit jobban felkészíthették volna a szervereket..
  • tesoh
    Valaki megvette már az OMSI-t?
  • Rayden02
    Értem!
  • Máté94
  • Rayden02
    elakadásjelző?XD
  • Máté94
    Még egy ilyen és elakadásjelző. :)
  • alberti83
    űdv
    tőkjo hogy megjelent csak az a kérdés hogy lehet letőlteni
  • Tomsteel
    Még nem lehet, túl vannak terhelve a szerverek, átmenetileg szünetel a letöltés !
  • Rayden02
    Fain:D
  • atila4
    Meg lehet venni :D

Itt
  • Máté94
    Várjuk, várjuk. :)
  • Tomsteel
    Ez kérdés akart lenni? Mi sem tudunk többet, ma 8:30-17:00 között ha minden jól megy fent lesz.
  • alberti83
    űdv kérdés amugy elméletileg ma lehet már tőlteni ugyem mert az omsi oldalán mai nap van irva
  • Rayden02
    Oh,köszönöm,megvan!
  • ManBoy
    ha pár órán belül nem is , de sztem holnap reggeltől tölthető . én is régóta várom majdnem mindennap nézegettem a forumokat meg a hivatalos oldalt . a pay pal nekem se megy mert már próbáltam fizetni . de így várok még
  • Tomsteel
    Játékosok fóruma, és legalul új téma nyitása
  • Rayden02
    Bocsi hogy megint OFFolok,de csak megakarom kérdezni hogy hogyan lehet új témát nyitni,mert gőzöm sincsen!!