63331
qK0ZIKA.jpgHivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása

OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik

SZABÁLYZAT

Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC

• Ben92
    Húha!

Akkor lehet hogy még se kéne letöltenem?
  • gumikacsa
    Nekem azt írja ki, mikor ki akarom csomagolni, hogy hibás file...
  • DJKonya
    Lehet hogy unalmas, csak hatalmas teher van a válladon.
  • Solt
    Attól függetlenül, hogy ilyen hülyék, én nem használom ezt ki. Megérdemlik a pénzt a munkájukért, megvárom a dobozost. Ettől függetlenül döbbenten állok ez előtt...
  • ManBoy
    ennyi ott a pont :D de látod ez van sajna . ezért várom h valamelyik aranyos német állampolgár vagy hun feltegye ncorra vagy beloadra:D
  • Solt
    Hát, ha ez így van, akkor meg is érdemlik... ennyire hülyék nem lehetnek...
  • Stig95
    Én is dobozosra várok...
  • ManBoy
    nem de eddig a forumon is ez van :D mindenki 1 serialt kap
  • ManBoy
    nem baj :) de legalább meg lesz eredetibe "úgy mond" . csak ez a fránya svájci frank ne emelkedne :D
  • Solt
    Gondolod olyan hülyék, hogy minden letöltős verzió azonos serial alatt fut? Ha ez a te játékod lenne, így csinálnád?

Én megvárom a dobozost... kibírom azt a pár hetet... addig játszom mással.
  • Tomsteel
    Én még hó elején félreraktam rá, dobozos verzió meg picivel drágább lesz, 8100Ft-ot kóstált.
  • ManBoy
    én is meg venném ha nem hónap vége fele járnánk és lenne felesleges pénzem :D de így is úgy is meg fogom venni ha a dobozos verzió meg jelenik
  • ManBoy
    azért mondom h nem lehetetlen mert ez még csak letöltős verzió ! ne hogy már mindegyikhez csináljanak serialt. majd a dobozoshoz tuti h lesz külön külön
  • Tomsteel
    Én már töltöm, Simmarketről működik a vásárlás.
  • Solt
    Nem hiszem, hogy ilyen hülyék lennének! Az max véletlen lehet... Egyébként pedig megvehető... kifizeted, és töltheted!
  • Stig95
    Türelem OMSI-t terem!
  • ManBoy
    legalább 1 jó fajta vidit csinálj már :D vágd össze hogy milyen gépek vannak gyorsulás irányításról infót :D
  • Solt
    NEM! Egyébként meg mit kezdenél vele? Van serialod, vagy törésed? Nincs... akkor?
  • ManBoy
    fel is tölthetné nem ?:D
  • Apocalipto
    Haha.. :D
  • Apocalipto
    Támogatja
  • Tomsteel
    Berosálok, tűkön ülök napok óta, erre bejön és halál nyugodtan közli, hogy Ő már játszik, csak a kormánnyal bibi van...megáll az eszem. :D

Köszönjük az infót !
  • Stig95
    Én most igazából a modokra gondoltam, hogy azoknál meglehet e oldani majd, de akkor lehet hogy nem.
  • Máté94
    Ezek a buszok a valóságban automata váltósak, tehát gondolom nem. :)
  • Stig95
    Manuális váltós buszt támogatja a játék?
  • Ben92
    Sziasztok amit Apocalipto mondott elvileg működik.

Csak kéne egy segítség, vásárlásnál a BANK TRANSFER válasszam? Gondolom a bankkártyáról utalás nem?

Szeretném meg venni a játékot.
  • Solt
    Irányításról, fizikáról kérünk majd infókat... :)
  • Apocalipto
    Sikerült beállítani, a játékban a gázt meg a féket degressive-re kellett állítani :) Na, akkor lássuk :) Ezzel szenvedtem vagy fél órája :D
  • Stig95
    Beindult a topik
  • papi08

• Solt
    Köszi az infót!

5.09-s logitech profiler felrak, hozzárendelsz egy profilt a játékhoz, és reversre állítod a tengelyeket... ;)
  • Apocalipto
    A letöltősben benne van az angol nyelv is...kiraktak egy másik webshopot az omsi oldalára, onnan lehet már rendelni. Én is azzal játszok már, és van is egy probléma: Logitech force formula EX kormány nemjó, nem jól érzékeli a pedálokat, ha felvannak engedve olyan mintha teljesen padlóig lennének nyomva.
  • Geri556
    jaja, nem lenne rossz :-)
    Valamit lehet kezdeni a letöltéssel ?
  • Rayden02
    Végül is igazad van!
  • Solt
    Jó lenne, ha így lenne... ennyi agytorna kell... :)
  • Máté94
    Hát ha valóságban sincs ilyen, akkor játékba minek? :D
    Az úgy csalás. :D
  • Ben92
    Szerintem nem mutatja több videót láthattunk már ugye, és
    egyikbe volt semmi ilyesmi, úgyhogy be kell tanulni a viszonylatokat.
  • Rayden02
    Erre én is kíváncsi lennék,de ha tippelnem kellene így videó alapján,akkor azt mondanám hogy semmi alapján!
    Hát reméljük hogy lesz benne azért valami segítség!
  • Tomsteel
    Útvonalat mi alapján lehet majd követni? Mivel jelzi majd a játék, hogy következő letérőnél le kell fordulni?
  • Tomsteel
    Konkrétan halálfélelmem volt. :) Utasok is reklamáltak.