63331
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
#279 Ahogy érzed. Bár ha nem érdekel, akkor meglettünk volna a hozzászólásod nélkül is.
#278 ezek szerint nem vezettél még buszt... -
gregtom6 #278 Mondjuk amúgyis a világ legunalmasabb munkái közé tartozik a buszvezetés. De élőben legalább pénzt kapsz érte, itt meg te fizetsz, hogy unatkozhass. -
#277 várd ki, és vedd meg ba+, az alberti83 haveroddal együtt. A kunyerálást meg be lehet fejezni -
gregtom6 #276 Nemtom, lehet, h csak én vagyok így, de engem elfog a nevetés, ha arra gondolok, hogy ilyen szimulátorokra van igény. Az oké, hogy valaki 5 percig kipróbálja, és uninstall, de hogy órákig ilyenekkel játszani?:D És még fizetni is érte?:D
Csak én vagyok ilyen szűk látókörű, hogy abszolút nem érdekel az ilyesmi? -
#275 Ahogy elnézem, világítás csak dísznek vana buszon. -
#274 Na bakker ez nem jött össze.
-
#273 Javítanám az elöttem szólót!
[youtube]25Sv9kbH_cg&feature=player_embedded[/youtube] -
#272 mi jó már ..
http://www.youtube.com/user/TheJulien141#p/a/u/0/25Sv9kbH_cg -
#271 Igen akinek meg van rakja fel valahova légy szíves, nagyon szeretnék vele játszani én is meg még gondolom sok ember rajtam kívül. -
alberti83 #270 ja ú kőzlemény
aki játszik a city busa találtam uj pályát http://www.cbszone.tk/ itt találhatok akinek kel remélem válaszol azis akinek meg van az omsi hogy fel el teszi valahova hogy mi is elérjűk mert nem a mihibánk hogy nem lehet meg veni
-
#269 Hát igen az baró lenne. -
alberti83 #268 jo reggelt kérdés akinek meg van a játék az nem rakta fel valahova hogy lelehesen tőlteni ???? -
#267 Milyen jó lesz majd akkor, ha a modderek felturbózzák Ikarusokkal, Mercedesekkel, meg csuklós buszokkal, meg mondjuk magyar pályákkal! -
#266 Én am ezt a játékot azért várom, mert ha minden igaz akkor végre akármit megoldhatunk benne, nem úgy mint ETS-GTS-CBS és társaiban.
A külön gombkiosztásoknak nagyon örülök :P
Remélem itthon dobozos verzióban lehet kapni majd :D -
-
-
#263 Jó kis videó lett azért! -
#262 Nem rossz, de mondjuk utasokat nem szállított és nem láttam a többi buszt, de mindenesetre jó volt. -
#261 Hát a moddereknek, ha ugyanilyen jó buszokat akarnak csinálni, akkor sokat kell majd dolgozniuk rajta. :D
Azért érezni rajta, hogy kormánnyal csinálta. :) -
#260 Máté ezt nem neked szántam, #257-re ment volna. -
#259 Nagyon jól visszaadja a fílingjét a dolognak, a satuféknél csak pislogtam. :) -
#258 A csuda vigye el! -
#257 -
#256 Gondolj már bele, ha te fejlesztenéd, meg minden, akkor a sok belefektetett munkáért nem kérnél normális mennyiségű pénz? :) -
#255 Hát igen, mert ugye a CRYTEK és az EA-nek azért nagyobb a hírneve, ezért lehet fura. -
#254 Felrakták a videót! -
#253 Hát...hamarosan kiderül! -
#252 Megéri persze, rétegjáték, annyit kérnem amennyit nem szégyellnek, csak furcsa. -
#251 Talán úgy gondolják, hogy megéri az árát. -
#250 Egy kis szubjektív vélemény: szerintem egyébként túlárazták a játékot, kicsit vicces, hogy példának okáért a crysis 2-től egy ezressel drágább. Értem én a hátterét mindkettőnek, csak viccesnek hat. -
#249 Na ezt a vidit még megvárom aztán megyek kiütöm magam. -
#248 7:39 perc! -
#247 Türelmesen várom! -
#246 kb 10 perc -
#245 ITT lesz majd elérhető a videó. -
alberti83 #244 tőkjok a képek milenne ha valaki a játékot is felrakná[#mf1 -
#243 Am,ha jól olvasom,akkor videó is érkezik nemsokára! -
#242 10-20 másodpercenként jönnek a commentek,él a fórum rendesen! -
#241 Bocsika! -
kitt2000 #240 Megelőztél!