63331
qK0ZIKA.jpgHivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása

OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik

SZABÁLYZAT

Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC

• Blackdog
    Aerosoft launcherrel nem tudod újraaktiválni? Vagy deaktiválni, aztán aktiválni újra? Esetleg egy uninstall után próbáld meg leszedni kézzel is, amit esetleg hagyott és törölj ki a registryből minden omsi-ra vonatkozó bejegyzést. Esetleg segíthet.
  • Blackdog
    Jegykiadás beállítása már le lett írva, legközelebb olvass vissza kicsit:)
    Beállítások ablakban, általános beállítások fülön, valahol alul van. Három lehetséges verzió van; nincs jegykiadás, könnyű, nehéz.
  • mpv1976
    Sziasztok!

Na tegnap megvettem, letöltöttem és este már mentem is egy oda-vissza kört a 92-es járattal. Nálam csak a nagyobb kereszteződéseknél akad egy kicsit a játék, de ettől számomra élvezhető a Spandau pályán is, bár ma azért megpróbálom finomhangolni majd a gamet meló után. Az biztos, hogy a Bus Simulator (bruhahaha) és a Virtual Bus ment a kukába izibe! A CBS még maradt, mert nagyon jó magyar buszokat lehet tolni benne, de ha ehhez a játékhoz is megjennek a magyar buszok, magyar pályák akkor szerintem az is megy kukába:) Ugyan grafikailag szebb és nem is akad, de az OMSI feelingjét meg sem közelíti.
    Eleddig két dologra nem jöttem még rá, az egyik, hogy az utasoknak hogyan kell és mikor jegyet adni, mert azok csak felszálnak, feldobognak (az milyen már, hogy lehet hallani, hogy lépcsőn mennek felfelé!) a tetőbe és ennyi. Senki sem kér tőlem jegyet? A másik dolog pedig az, hogy az editor használatát sem tudtam még magamévá tenni, mivel egyenlőre azt sem tudom, hogy hogyan kell elővarázsolni azt. Tudtok nekem segíteni ebben?

Üdv
  • bemki
    Igen, tudom azt már megtaláltam, de azért kérek segítséget mert nem tudom beállítani.
    Úgy csinálom ahogy le van írva, minden enter után kerreg is is a busz, de az első és hátsó kijelzőn nem jelenik meg semmi.
    Azon a kis eszközön pedig látom, hogy be van ütve. :S
  • gumikacsa
    Sziasztok!

Újra kellett raknom a rendszert, memóriacsere után. Felteszem a játékot, a végén kiírja, hogy az Aerosoft Launcher elindul magától. Várok, semmi. el akarom indítani, kiírja, hogy alkalmazáshiba. Ha magát az omsit indítom ad egy hibakódot, amiben csak egy 4-es van, majd kiírja, hogy nincs regisztrálva. Úgyhogy letakarítottam, újratettem, ugyanaz a helyzet.

Valakinek ötlet?
  • megas
    Olvass vissza, s megleled a választ.
  • Blackdog
    Kormánynál deadzone-t (holtjátékot) hol lehet állítani? (Xbox360 kontrollerhez kéne)
  • bemki
    Hello
    Valaki kérem segítsen.
    Megvan a busz tudok is menni vele.
    De nem tudok utasokat felvenni.
    Kérem aki tudja lépésrőllépésre írja le, hogy mit kell beállítani és hol. A kezdő Grundigos (talán így írják) pályán vagyok.
    Köszi.
  • Warrior888
    Kétmagos processzor 3.10ghz, 2gb RAM, és egy nem tudom milyen ATi videokártya.
    Op. rendszer: Windows 7 32bit.
  • aerolive
    berlin map és kiválasztod a depot parade-t a situation-nél.
  • Haulin
    Hol találni azt a depót vagy mit?
  • kitt2000
    kimaradt a kézi fék!
    Ki kell engedni!
  • atila4
    Amúgy ha meg lesz csinálva rendesen a fórum egy ilyen FAQ-t lehetne csinálni :)
  • 1994attila
    -E gyújtás
    -M motor be/ki
    - .
    - D
    nem tudom a többit.
  • atila4
    E- gyújtás
    N- üresbe teszed
    M- motor indít
    D- sebességbe rakod

És már megy is:D
  • kisvory
    Hogy lehet elinditani a bust??
  • Haulin
    Öhöm az a probléma állt fel hogy ugrál a busz.Tudom h már írtatok rá megoldást de én írkáltam át mindent azt mégjobban ugárl, pedig nem akad, eleinte nem is ugrált de vmit átírtam és mint a veszettegér:D
  • Solt
    Valami nagyon nem frankó ez tény... marad a várakozás. Mindenesetre én szeretném megvenni a dobozost, de, ha ez így marad, akkor leteszek róla... :(
  • atila4
    vagy nem kapunk semmit:S
  • aerolive
    A G-betűs mapon 50 fps, szóval valami a buszokkal van, mert ugye berlinbe tele van velük a depó meg az utca is, de másnál meg megy, szóval nem értem a logikáját. Nem baj, várunk, hátha lesz egy javítás.
  • Solt
    De látod, van akinek meg jól megy. Ez legalább biztató arra nézve, hogy tán nem az egész van alapjaiban elbaszarintva... így élvezhetetlen számomra, pedig nagyon tetszik.
  • aerolive
    E5300, csak 2 mag. Viszont 3.8GHz-en megy. A VGA 3850. Brutál szarul van megcsinálva az optimalizálás. 2003-as grafikai szintnél nem kéne nulla fps-eket produkálnia.
  • Solt
    Négymagosod van?
  • aerolive
    Megpróbáltam megcsinálni, de kb. 50 busz áll a depóban. Úgy a 7. kitörlésénél feladtam, ekkor jártam 15 percnél, azt hiszem ez mindent elmond. Érdekes módon van gameplay a depotból, a csávó betolat egy üres helyre röccenésmentesen. Nem értem én ezt.
  • Solt
    Nem próbáltam, de leírása alapján igen.
  • nrgasdasd
    Valakinek sikerült map editorban "uj mapot" indítani ?:s Nekem sehogy nem akar összejönni...
  • maxta
    Sziasztok. A szimulátorban egy időben csak egy,vagy több játékvezérlő is beállítható? Lehet-e pl. a gáz tengelyt és a kormány tengelyt különböző vezérlőről irányítani egy időben?

Előre is köszönöm.
  • Solt
    Milyen géped van?
  • Warrior888
    Nekem megy Berlin szaggatás nélkül. :)
    Most mentem egy jó kis 1 órás kört a 92-es járattal. Nagyon jó!
  • atila4
    10 fps alatt ugrál, vedd lejjebb a grafikát hátha megoldódik
  • Gyuri10
    Hali nekem egy olyan problémám van h betölt a játék nem akad meg semmi de elkez ugrálni a busz egyhelybe:D valami megoldás rá??????
  • Isti1
    Írja a "menetrend-füzetedben" is. + Órának ott van a kijelző-beltéri kütyüje, azon ha a 0-s gombot megnyomod, akkor előhozza az időt. Sokkal jobb, mint az a piros valami :D
  • papi08
    Semmi gond:)
  • Ben92
    OK! Köszi!
  • aerolive
    shift + z (3x)
  • spy803
    Be tudod screenshootolni, hogy milyen grafikai beállításokat használsz?
  • spy803
    Középső egérgomb és mozgatod az egeret. :D
  • Ben92
    Ja és még egy kérdés!

Beállítottam a kijelzőt meg mindent, de honnan tudom hogy mikor induljak a megállókból és hogy mennyire érkezzek?
  • aerolive
    elég durva, hogy még a vízhőfokmérő is működik.
  • Ben92
    Köszönöm!