63331
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
#718 Pont én is ezt mondogattam magamban!Azért is hagytam félbe! -
#717 Én már kísérleteztem vele,hát szerintem sokkal de sokkal könnyebb módolni
mint azt ahogy én hittem!Most például a kipufogófüst sűrűségét méretét színét,és végül,de nem utolsó sorban a füst élettartamát!Meg még ezen kívül rengeteg dolgot lehet még csinálni! -
#716 Neked nincs kedved megcsinálni? :) Amíg nincs magyar map, addig tök felesleges a forint. -
kitt2000 #715 az első módok lehetne a!
-a pénzt magyar forintra cserélni!
-A játékba szereplő buszok alacsony verziója(emeletet leszedni róluk)
Akinek van kedve az elkészítheti! -
#714 Közben megvan, köszi(shift+z) -
Warrior888 #713 Bár nekem még nincs meg a játék, de a videókban úgy láttam, hogy az a szar mutatja az időt amin beállítod a járatszámot. -
kisvory #712 Hello!
Tudna vki olyanba segíteni hogy hogy kell feltelepíteni letölött orosz verzió
köszi előre is -
#711 Helló!
Azt hogy kell beállítani hogy a kormány visszaforduljon? Kösz a választ előrre is! -
bemki #709 Sziasztok
Billenytűzettel használom az omsi-t,és az lenne a kérdésem, hogy azt hol kell beállítani, hogy a kormányt magától tekerje vissza?
Mert így ha nyomok egy kis balrát akkor folyamatosan balra megy míg meg nem nyomom a középre helyezés gombot vagy amíg nem kormányzok jobbra. -
#708 csak a kedvedért. A következő Off/Warez HSZ-eket elakadás jelzővel fogjuk jutalmazni.
És csak egy megjegyzés: a topik "átépítés" alatt áll;) -
#705 Off topik! -
cooldogg #702 Sziasztok.
Nekem olyan problémám lenne, hogy hiába nyomom a görgőt és mozgatom az egeret, nem működik a szabad kamera forgatás. Tudtok rá valami megoldást? Előre is köszönöm! :) -
#700 sry meg ír ez ilyet islink kép -
#699 -
#698 na így ezt miért írja ki ? -
#697 ezt miért írja ki mikor le startolom ?
-
#696 holnap érkezik meg hozzájuk -
#695 így jár az aki nem elég türelmes :D -
#694 Hazai bankok közt is 2-3 nap szokott lenni. -
Warrior888 #693 Beszarok, tegnap délután elkezdtem a vásárlás menetét, erre estére már volt működő warez... Na mindegy, állítólag úgyis nagyon jó játék, legalább nem lopom meg a készítőket. :)
Amúgy valaki rajtam kívül vásárolt banki átutalással? Mennyi idő? Tegnap du. elkezdtem, akkor vasárnap révén várakozó listán volt az utalás. Ma reggel viszont elment a pénz az OTP-től, de a SimMarket-nél még nincs ott. Mikorra várható szerintetek? Azért én még szívesen kipróbálnám még ma... -
#692 Nagyszerű,köszönjük szépen!
Sokunknak elkelt már egy kis nyelvi segítség! -
#691 Magyarítás béta
Nincs teljesen kész, pár sor hiányzik csak, azt a nap folyamán befejezem. -
Roanake #690 Akkor nem tudom mit irkált a leírás az ajtózárról... :S Okosságot írtam oktalanul :( (vagy csak felcseréltem a számokat :D) -
#689 elméletileg az a H betűs gomb fék . mivel autómata a gép ezért fék elvételkor gurul a jármű . ez álló helyzetben használják . és így nem kell a kézifék . gáz adáskor automatán inaktívba kapcsol a fék és elindul a busz -
Roanake #688 Pontosan mi a baj? Megállsz a megállóban, kiengeded az ajtózárót, hogy ki tudd nyitni az első ajtót, ekkor pedig rögtön a záró kiengedés után a hátsó ajtó magától nyílik (ha van leszálló). Amikor befejezték a leszállást, akkor bezáródik.
A tippem az lehet, hogy megnyomtad azt a gombot, aminek a nevét... hát nem tudom leírni :D, de megfogalmazom mit csinál: teljesen zárja a hátsó ajtót és hiába oldod ki az ajtózárat, a hátsó ajtó nem nyílik. Ez a gomb ott van lenn az első ajtót nyitó/záró gombok mellett, szürke és egy nagy H betű van rárajzolva. Szerintem azt megnyomtad :)
A célja ennek a funkciónak amúgy az lenne, hogy a lenn várakozók előbb kezdjenek el felszállni és senki se osonjon a hátsó ajtón be a buszba :P Bár még nem láttam olyan utast, aki így tenne :D -
Hyp3r #687 Üdv! a hátsó ajtó kinyitására már rájöttem, de a becsukására még nem. Valakinek van valami ötlete? -
Roanake #686 A vezetőfülkéből is lehet járatszámot és nevet kiírni, az életszerűbb :) Nem nehéz megtanulni. A következő a működési elv:
- Line/Kurs: ha megnyomod ezt a gombot, akkor 5 számjegyet lehet beírni. A 92-es vonalat így írd: 09200 , a 76-ost így: 07600 , utána nyomd meg a jobb alsó gombot (enter). Ezzel kiírattad a vonal számát. Ezután:
- Route: ez a gomb a Kurs mellett van balra. Megnyomod és 2 számjegyet enged beírni. A teljes 92-es vonalon 01 és 02 használható, most nem tudom melyik az északról délre és a délről északra vonal, de ez a kettő kell. Beírod, hogy pl 05 és megint a jobb alsó gombot megnyomod (enter). Ekkor a busz elejére kiírja a célállomást, a vezető fülkében pedig a kis menet kijelzőn kiírja az állomásokat szép sorban ahogy haladsz a busszal, de a q-t kell megnyomni (alapbeállítás), hogy mindig átugorjon a következő állomásra. A legújabb busz, a D92 be is mondja az állomásneveket :)
A route lehet más szám is, nem csak 01 és 02. Pl. a 92-es vonalán ha csak az U-Bahnhof-ig akarsz menni, akkor 05/06-ot kell használni és a busz elején a kijelzőn átírja a célállomást. Tipikus példa erre a vasárnap esti utolsó járat, ami már nem megy végig a teljes vonalon, ezért a 01/02-es route szám már nem jó, kell a 05/06.
- Ziel: ezt rendszerint csak a 013-as kóddal használom, ez a 'garázsmenet' kódja. Persze nem csak erre lehet használni. Este meg tudom még nézni a pontos kódokat és beírom ide, mindenki nagy örömére :) -
#685 Várjuk a forditást szeretettel! -
#684 Én készítek egy fordítást, még a felénél se vagyok de a menü egy kicsit magyar lett.
http://kepup.szunyi.com/files/5y7ndeghm9fqq41nsh77.jpg
http://kepup.szunyi.com/files/hsckoh8y51dazvh0q2cx.jpg
http://kepup.szunyi.com/files/og9i6o0s0k8ugzi8chor.jpg -
#683 Itt egy példa:
Ha nem lenne jó a kép:
http://kepup.szunyi.com/files/xu7eogmyk3ogmt4wiayp.jpg
Én csak ennyit vágok!Még meg kell jegyezni a folyamatokat! -
#682 nem tudjátok hogyan lehet a pályaszerkesztőt bekapcsolni? -
kitt2000 #681 Meg egy magyar fordítás kéne mert én nem tudok németül se angolul!
És nem tudom beírni a billentyűzetet!
Valaki tud segíteni benne! -
#680 hogy lehet a járatszámot kiírni? mert nem akarnak felszállni z utasok :D -
#679 nem sopánkodok örülök neki hogy legalább meg lesz a második gamem eredeibe :: :D -
#678 Az ember legalább a számára igazán fontos dolgokra kaparja össze valahogy, aztán örüljünk neki, jó érzés ez, nem kell sopánkodni. -
#677 Na úgy döntöttem én is meg veszem a gamaet. de mire kifizettem addigra a N.. ra fel is tették torrentbe szóval m1 . az a lényeg eredetis legyen ! -
Blackdog #676 Az internet hiányára panaszkodik. Ha van neted, nézd meg, hogy nem-e a tűzfal blokkolja a programot. -
#675 Valaki meg tudna szánni a maps/berlin-spandau_92 mappából a laststn.osn állománnyal? privátban jöhet. -
alberti83 #674 segitsetek légyszi
http://Der Aerosoft Server ist zur Zeit nicht erreichbar. Bitte stellen Sie sicher, das Sie über eine aktive Internetverbindung verfügen.
Danke!!
The Aerosoft server is currently not available. Please check your internet settings. Thank you.
ezt a hibát irja ki valaki segitse win 7 32 bites -
#673 Nálam akkor jön elő ez a hiba, mikor a "Realtime Reflexions Texture Size"-ot 1024-nél nagyobbra veszem, egyébként a tükröket nem lehetne kikapcsolni, ha megnézed ott működik, csak kb a tükör felületének a negyedén.