63331
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
#631 Amilyen csend van:P:D:D -
#630 Na végig mentem a vonalon hóban. Újabb érdekesség: Ha kint mondjuk 20 fok van és a buszban 25, akkor nem rinyálnak, hogy túl meleg van a buszban, de ha kint -5 körül van és a buszban 17 körül, már rinyálnak , hogy meleg van a buszban.
A játék készítői, remélem meg kapják a munkájukért az elismerést, ilyen részletesen kidolgozott játékot még életemben nem láttam.
A szimulátoros topikokban nem szeretem a warezolást, de itt különösen nem kéne, mert akik ezt készítették nem érdemlik meg, hogy meglopjuk őket. Menjetek inkább az EA, Codemasters, Activision, stb-hez lopni, na azok megérdemlik. Persze mindemellett megértem azokat akik nem tudják megvenni, anyagi vagy más okból... -
zorba3333 #629 "Gratulálok" a sok kis nyálcsorgató - digitális koldusnak - (bence1885,bernio,SnyperD,stb) az orosz fórumon tanúsított magatartásukért.
"Nagyszerű" bemutatkozó volt egy idegen ország, idegen fórumán!
Jó, hogy nem várjátok el, hogy mindjárt magyarul írjon mindenki az orosz fórumon a tiszteletetekre, csak mert nem értitek a nyelvüket! Ekkora suttyók hogy lehettek? Látom tizenévesen a követelőzés az már nagyon megy!! "Krekket a magyarnak!"
Nem tudom hogy képzelik ezt egyesek! Legalább a fórumokon szokásos alapetikára figyelnétek oda! Ehelyett tele offoljátok a fórumot, és még többszöri felszólításra sem hagyjátok abba, sem a koldulást, sem az offot?! Azt hiszitek a ti picsátokból fúj a Passzát szél?
Üljetek le egyes! -
#628 Végül is igazad van,ott tényleg az van! -
Solt #627 Javítás:
"Látom te nem érted" -
Solt #626 Nekem mindegy ki lesz az, csak tartson rendet és becsülettel végezze a munkáját... -
#625 Én szívesen elvállalnám, a CBS topikban is rend van;) -
Solt #624 Pont ezt akartam írni... ideje lenne valami értelmes és keménykezű házigazdát választani, mert kezd előkerülni a sok kis hülyegyerek. -
Solt #623 Látom nem te nem érted, hogy mit akarok mondani! Az, hogy rászólsz ezekre a kreténekre, hogy ne járassák le az országot, az teljesen jogos, és egyet is értek vele.
Nekem azzal van problémám, hogy te mint magyar ember, pár hülye gyerek miatt a saját nemzetedet gyalázod egy magyar fórumon. Azért mert pár kretén idióta módjára viselkedik, még nem lesz egy egész nemzet tuskó.
Konkrét leszek:
"Na pár magyar megint bizonygatják mennyire egy tuskó nép vagyunk!"
Ezzel a mondatoddal van problémám. Nem elég, hogy értelmetlen, de ráadásul még indokolatlanul sértő is. -
#622 Ó istenem, látom a kamionos topicok szintjére kezd sűllyedni a téma. Kellene egy házigazda mert ez borzalom. -
#621 Király videók!Állati! -
retoucher #620 Látom nem érted mire akarok kilyukadni, de hagyjuk akkor...
Ha 6 kreténből történetesen mind a 6 magyar akkor mi a közös nevező jelen esetben az ottani orosz fórumozók szemében, hmm?!
Nem az, h ki ez a sok **** magyar itt?! De igen!
Na érted már a "kirohanásom" okát? Nem azt mondom, h csak nálunk vannak kretének, hanem konkrétan azon a fórumon egyértelműen csak és kizárólag a magyarok csinálták a feszkót! Ennyi! -
akos512 #619 Nkeme megvan fel is töltöttem a legnagyobb N betűs torrentoldalra de crack sajna még nincs hozzá. -
Solt #618 Reggelig tudnám neked sorolni, hogy egyéb nemzetek kreténjei miket művelnek például online repkedések alkalmával. A hülye nem attól hülye, hogy milyen nemzet tagja.
Szánalmas és totál értelmetlen ez a kirohanás a saját nemzeted ellen. Ha találkozol pár hülyével, akkor ne a magyarságuk mentén keress közös nevezőt. -
retoucher #617 Ha egy külföldi fórumot elözönlik a magyar userek és elkezdenek offolni, akkor mkibe az jön le, h itt nem 1 ember csinálja a feszkót hanem többen is onnan, ergo rögtön lehet véleményt alkotni az adott nemzetiségiekről. És jelen esetben az jött le, h igenis csak rossz hírünket kelti 1-2 töketlen aki nem bír magával és csak lejáratja az adott nemzetiséget az ottani fórumon. De a magyar már csak ilyen, hiába ez van, ezért nem szeretik a magyarokat sehol se, mert ilyenek vagyunk. Jó tudom, most jön az a közhely, h tisztelet a kivételnek. Na ez is megvolt, lehet tovább haladni. -
Solt #615 Mennyire értelmes az a magyar, aki pár kretén miatt az egész nemzetét gyalázza? A szituációt illetően igazad van, de ez a "tuskó nép vagyunk" kirohanás eléggé sértő és indokolatlan. -
#614 Jól van értem a gondolatmenetedet, nem ez volt a célom.
Nem kéregettem cracket csak informálódtam hogy mi is van. -
retoucher #613 Na van ott legalább egy értelmes magyar is (rajtam kívül)!
aerohu köszi! -
retoucher #612 Ha te is írogatsz oda magyarul akkor te is ugyanolyan szarházi vagy, h nem bírsz magaddal! Szerinted az ottaniak nem várják a krekket?! Minek kell percenként kérni, gondoljátok ha meglesz nem fogják maguktól beírni??
Minek kell magyarul beírogatni oda, csak lejáratjátok az egész országot és azt éritek el h kitiltanak onnan mkit és akkor majd sírni! Fejezzétek be az offolást, és légy türelmes nem csak te várod akrekket hidd el! -
#611 Engem ne említs légy szíves nem tudom mi bajuk lett hirtelen.
Nem offoltuk szét, próbálok én is oroszul informálódni. -
#609 Nem baj így az élethű. -
Apocalipto #608 Na, a havas pálya nem egyszerű...ha túl nagy gázt nyomsz csúszol mindefele, a blokkolásgátló is összevissza kattog.. :D -
#607 Valami havas, téli videó nyugodtan jöhetne. -
#603 Köszi, erre nem gondoltam. Egész pofás lett. -
#602 dehogy vetted -
Apocalipto #601 Basszus, tényleg ennyire vannak fogyatékos emberek? Fogjátok már fel, hogy NEM FOGOK SENKINEK SEM KÓDOT SEM TELEPÍTŐT KÜLDENI!!! Én megvettem a saját pénzemből, vedd meg te is b+... -
Apocalipto #600 Ehhez is adtak, feltelepült a játékkal együtt.. :) -
Geri556 #599 Neked is ment egy privát üzenet. -
#598 hmm :D
lehet dobozoshoz, ha lesz, majd adnak térképet :D -
Apocalipto #597 Vidkari progijában lehet állítani jobbra. Atinál a catalysban, nvidiánál nemtom. -
Geri556 #596 Írtam egy üzenetet. -
#595 Ez jogos, nekem egy kis élsimítás is hiányzik, mivel felbontást nem lehet állítani a játékban. -
Apocalipto #594 Be lehet kapcsolni a segítséget, akkor mutatja merre vannak az útvonalak. -
#593 kinyomtattam a térképet ami egy pdf-ben van. Anélkül könnyű eltévedni. -
#592 És amúgy van mi segítsen abban hogy merre menj vagy magadtól?:D -
#591 Valahogy a mip-mappet kéne megcsinálni , mert az nagyon alcsony, és nem tudom feljebb vinni. Valakinek ötlet? -
#590 Hát igen minél többet játszik az ember anál jobb az egész.
Talán nemsokára már nekem is meg lesz. -
#589 Hát én az életben is buszsofőr vagyok, szóval elhiheted, hogy nem játszanék vele, ha nem lenne jó. Elég nekem a munkában buszt vezetni, pl CBS-el nem játszom, hiába szebb a grafikája.
Minden tökéletesen megvan csinálva, pénzt kell vissza adni, pont annyit amennyi a visszajáró (csak advanced jegy módban) valaki napi jegyet kér valaki csak pár megállóra, teljesen reális.
Ha nagyot fékezel az emberek pofáznak, de még akkor is beszólnak, ha a visszajárót nagyon apróban adod vissza. pl 2.70 a visszajáró és sok 10 centest adsz, akkor némelyik beugat, hogy too many coins :)
Ha meg csinálsz egy koccanást, mindenki pofázik, és a következőnél az összes leszáll a buszról és elkezd gyalogolni tovább.
A megállók is jók, vannak ahol mindig sokan szállnak le-fel (pl a metró megállónál) vannak ahol szinte senki.
Sorolhatnám tovább, de szinte minden reálisan megvan csinálva. Vannak idióta sofőrök, de van amelyik megáll is kienged... -
Héeder #588 a hangulata milyen a játéknak? -
#587 Na, ma rádöbbentem, hogy ez a szim, nem csak a legjobb busz szim, hanem sz összes kategoriában a legjobb.
10 percet vártam a jéghidegben a végállomáson az indulásra, közben játszottam a fűtéssel. Ha nyitva hagytam az ajtót, lehűlt a levegő, ha becsuktam vissza melegedett, sőt az is befolyásolta, hogy a levegőt csak bent keringettem, vagy kívülről is beengedtem. Ráadsul miközben várakoztam szállingóztak az utasok is, szép lassan, az indulás előtt már leglább 10-en figyeltek a buszon.