63332
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+ Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
vasokol2 #1011 Ctrl+num* 09200, majd Ctrl+num/ 01, ezután a menüsávon a papírlapocskán (menetrendben) a 92-es járatot, utánna az 1-es. Majd az idő intervallumot. És le okézom.
Itt csinálok valamit rosszul? -
vasokol2 #1010 sziasztok,
Szeretnék segítséget kérni abban, hogy a 92-es járaton szeretnék vezetni, megy csinálom az IBIS-rendszernél írtakat, majd amikor a menüben a menetrendnél kiválasztom a 92, és az 1-est és Ok-t nyomok akkor ezt írja ki egy information ablakocska és ezután nem is szállnak fel az utasok sem-> you displace bus no 3021 which will be.....
Nem tudom mi a probléma, tudna valaki segíteni?
Előre is köszi. -
1994attila #1009 sziasztok hogy lehet pályát szerkeszteni, és hogy több busz menjen magától? ne csak én és még egy busz -
valvetronic #1008 Az. Kis apróság: ha templom közelében vagy és egész van, akkor hallod, hogy harangoznak :) -
Isteni ez a játék! :) -
Dév92 #1006 helló valaki segítsen. undefined error ezt írja amikor rámegyek az online regisztrációra pedig rányomtam az ortherre!!! -
mk452001 #1005 Az első 92E hétköznap 7:35-kor indul Rathaus Spandau-ból, utána 10 percenként, összesen 5 busz.
Hétvégén nem közlekedik. -
Itt meg egy eurós mód található!XD
Link -
Elnézést,ez nem működik,ez a jó verzió!
http://www.file-upload.net/download-3236192/D92_Textur_1.0.rar.html
Jajjj....Milyen jót buszoztam ma!
-
Gyújtást ráadod. Utána
1. CTRL+Num *
ezután még nem engeded el a ctrl-t, hanem beírod, hogy 09200 és egy num enter.
2. CTRL+Num /
tartod, majd beírod, hogy 01 vagy 02. Ez az indulási helytől függ.
01: Freudstr
02: Statdgrenze
Ezután a menüsávon rámész arra az ikonra, ami a menetrendet jelzi. Kiválasztod a 92-es járatot, majd az alatt lévőben az 1-es számot. Választasz egy neked tetsző időpontot, hogy mikor indulj, leokézod és mehetsz a megállóba. -
Hyp3r #1001 Amúgy én is csináltam arra a kis pályára 3 új járatot. 2 gyors járat ami csak a buszfordulókban áll meg és 1 körjáratot ami ugyanúgy megy mint a sima 76os csak ellentétesen. de arra még nem jöttem rá, hogy hogy kell beprogramozni a vonalon azt, hogy a kerülőúton menjen a gyorsjárat, ebben valaki segíthetne:D -
Hyp3r #1000 Ezt a mapot le lehet tölteni valahonnan? mert ez nem az eredeti Grundorf:) -
mk452001 #999 A berlinin -
melyik pályán vagy?
Dave000: kösz, működik. -
mk452001 #997 Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy valaki tudna-e segíteni az IBIS rendszer használatában, mert a járatot sikerült beírnom, de a többit nem
Illetve arról érdeklődnék, hogy a buszok babakocsis "rendszereinek" van "értelme", tehát találkozott-e már valaki olyan esettel, amikor használni kellett?
Előre köszi a válaszokat -
Nálam simán megy a 13N, 91300 és routera 01/02 és müködik minden, q-val lehet nyomogatni a megálló neveket a nőcivel stb. Csak annyi van, hogy a timetable-n akkor van ott szám a legördítő menübe ha olyan időben vagy amikor az a busz jár, értelemszerűen éjjel :D asszem itt éjfél vagy hajnal 1 körültől kb. 5-ig megy a 13N. A 92E-t még nem próbáltam, de vszínű az is ugyanez, de az is csak a nap bizonyos óráiban közlekedik. -
"He'? Ha "két lábbal" ráállok a fékre, akkorát lehet satuzni hogy ihaj..."
jégen? :) -
A 13N (kódja 91304, és nem pedig 91300, ahogy discrete írta) éjszakai járat, ha olyan időpontot állítasz be, amikor az jár, lesz a Line-nál választási lehetőség. A 92E-t még nem próbáltam.
@Apocalipto: Jó is lenne, ha ott tartanánk már, hogy csak az alacsony FPS limit beállítás miatt akadna, de sajnos nem így van, nálam legalábbis semmi köze hozzá; ha felhúzom 200-ra, akkor is ugyanúgy akad, mint annak előtte. -
Warrior888 #993 Nekem se jó a 92E, meg a 13N. Kár, mert nincs mindig kedvem 1 órás kört menni a 92-essel, néha jó lenne csak egy laza 10-15 perces út (asszem a 13N ilyen lenne). -
Warrior888 #992 "Így is ABS-szel 40-ről olyan 38 méter."
He'? Ha "két lábbal" ráállok a fékre, akkorát lehet satuzni hogy ihaj... Inkább 60-70 az a tempó, ahol már nem árt résen lenni, mert volt párszor hogy centiken múlott hogy nem csaptam el az idióta elém lelépő gyalogost. :) -
sandor72 #991 Köszi -
Nekem sincs semmi a Line-nál. Se a 92E-nél, se a 13N-nél. Se hétvégén, se hétköznap. Csak a 92 működik. :/ -
lehet majd megoldják a modderek, aztán dzsalhatunk 100-zal is, bár télen elég meredek lenne a féktáv. :)
Így is ABS-szel 40-ről olyan 38 méter. -
sandor72 #988 Sziasztok a 92E járathoz kérnék segítséget mert ha a PDF -ben lévők szerint állítom be akkor nem tudok menetrendet készíteni mert a LINE -nál kiválasztom a 92E járatot és a TOUR -nál nincs semm. Mikor közlekedik ez a járat mert szerintem az idővel van gond azt nem találtam meg mikor megy. A Fahr- und Umlaufplaene.pdf ben néztem a táblázatokat, de nem igazodtam ki rajtuk a 92E járatnál. A 92 és a 13N járatot megtaláltam.
Köszi
Zorba3333 -nak és Martinez01 -nek külön köszönöm a leírását mert nagyon sokat segített. -
Azt mindjárt gondoltam :) -
Apocalipto #986 Akinek esetleg szaggatna: Az opcióknál a Graphics fülön van egy olyan rész hogy target framerate. Azt húzzátok fel olyan 40-45re, úgy jó lesz. -
Solt #985 Húzzatok már innen a warez témával!! -
Hát terv szerint HUN lenne benne csak nem találtam még meg azt a fájlt ahol belevannak a nyelvek írva:D
De mint írtam, hogy még csak 40-50%... a leghosszab fájl amit le kell fordítanom annál úgy kb 3/4-él tartok és van még 1 hosszú csak ennél rövidebb:D. -
Sok-sok szeretettel várjuk a kész fordítást:)
Az a hiba, hogy a nyelvnél még mindig ENG-van?:P:D -
Szerintem ne fáraszd magad -
Fasza,csak így tovább!
-
mivel tiltás van benne, nem is fog többet -
-
Hát énis szoktam neki nyomni azért :D, de 65-nél gyorsabban még nemmentem vele, mert nemvagyok az a fajta aki gyorsan hajt :P. -
Hoztam egy pár képet :D
Ki veszi észre először a hibát a képeken ? :D
Kép 1
Kép 2
Kép 3
Kép 4
Kép 5
Körülbelül olyan 45-50%-os. -
Felejtsd el ezt a képet.
1. Nem Te csináltad.
2. Nagyon csak le van maradva a többi készítménytől. -
Van aki kikormolta már a D92-est?Nálam 72.1 km/h-nál nem megy többet ;) -
Na ez egy jó játék, megtanultam már a buszt is kezelni, végre nem kell a billentyűzeten keresgélnem félhomályban a gombokat :) W-A-S-D irányítás, Q-E+ az R(irányjelző alaphelyzetbe) meg az index, többi a műszerfalon:D
Remélem sikerül modolni, jó pályák és buszok, remélem lesznek majd benne Ikarus buszok is, nameg a csuklós busz is nagy vágyam :-) :P -
Egy szuper keretet rádobsz és király vagy!:D -
Warrior888 #964 A 75-ös mikor jár?