63332
qK0ZIKA.jpgHivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása

OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik

SZABÁLYZAT

Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC

• vasokol2
    Ctrl+num* 09200, majd Ctrl+num/ 01, ezután a menüsávon a papírlapocskán (menetrendben) a 92-es járatot, utánna az 1-es. Majd az idő intervallumot. És le okézom.

Itt csinálok valamit rosszul?
  • vasokol2
    sziasztok,

Szeretnék segítséget kérni abban, hogy a 92-es járaton szeretnék vezetni, megy csinálom az IBIS-rendszernél írtakat, majd amikor a menüben a menetrendnél kiválasztom a 92, és az 1-est és Ok-t nyomok akkor ezt írja ki egy information ablakocska és ezután nem is szállnak fel az utasok sem-> you displace bus no 3021 which will be.....

Nem tudom mi a probléma, tudna valaki segíteni?

Előre is köszi.
  • 1994attila
    sziasztok hogy lehet pályát szerkeszteni, és hogy több busz menjen magától? ne csak én és még egy busz
  • valvetronic
    Az. Kis apróság: ha templom közelében vagy és egész van, akkor hallod, hogy harangoznak :)
  • Tomsteel
    Isteni ez a játék! :)
  • Dév92
    helló valaki segítsen. undefined error ezt írja amikor rámegyek az online regisztrációra pedig rányomtam az ortherre!!!
  • mk452001
    Az első 92E hétköznap 7:35-kor indul Rathaus Spandau-ból, utána 10 percenként, összesen 5 busz.

Hétvégén nem közlekedik.
  • Rayden02
    Itt meg egy eurós mód található!XD
    Link
  • Rayden02
    Elnézést,ez nem működik,ez a jó verzió!
    http://www.file-upload.net/download-3236192/D92_Textur_1.0.rar.html
    Jajjj....Milyen jót buszoztam ma!
  • aerolive
    Gyújtást ráadod. Utána

1. CTRL+Num *
    ezután még nem engeded el a ctrl-t, hanem beírod, hogy 09200 és egy num enter.

2. CTRL+Num /
    tartod, majd beírod, hogy 01 vagy 02. Ez az indulási helytől függ.
    01: Freudstr
    02: Statdgrenze

Ezután a menüsávon rámész arra az ikonra, ami a menetrendet jelzi. Kiválasztod a 92-es járatot, majd az alatt lévőben az 1-es számot. Választasz egy neked tetsző időpontot, hogy mikor indulj, leokézod és mehetsz a megállóba.
  • Hyp3r
    Amúgy én is csináltam arra a kis pályára 3 új járatot. 2 gyors járat ami csak a buszfordulókban áll meg és 1 körjáratot ami ugyanúgy megy mint a sima 76os csak ellentétesen. de arra még nem jöttem rá, hogy hogy kell beprogramozni a vonalon azt, hogy a kerülőúton menjen a gyorsjárat, ebben valaki segíthetne:D
  • Hyp3r
    Ezt a mapot le lehet tölteni valahonnan? mert ez nem az eredeti Grundorf:)
  • mk452001
    A berlinin
  • aerolive
    melyik pályán vagy?

Dave000: kösz, működik.
  • mk452001
    Sziasztok!
    Azt szeretném kérdezni, hogy valaki tudna-e segíteni az IBIS rendszer használatában, mert a járatot sikerült beírnom, de a többit nem

Illetve arról érdeklődnék, hogy a buszok babakocsis "rendszereinek" van "értelme", tehát találkozott-e már valaki olyan esettel, amikor használni kellett?

Előre köszi a válaszokat
  • Dave000
    Nálam simán megy a 13N, 91300 és routera 01/02 és müködik minden, q-val lehet nyomogatni a megálló neveket a nőcivel stb. Csak annyi van, hogy a timetable-n akkor van ott szám a legördítő menübe ha olyan időben vagy amikor az a busz jár, értelemszerűen éjjel :D asszem itt éjfél vagy hajnal 1 körültől kb. 5-ig megy a 13N. A 92E-t még nem próbáltam, de vszínű az is ugyanez, de az is csak a nap bizonyos óráiban közlekedik.
  • aerolive
    "He'? Ha "két lábbal" ráállok a fékre, akkorát lehet satuzni hogy ihaj..."

jégen? :)
  • vzsolo
    A 13N (kódja 91304, és nem pedig 91300, ahogy discrete írta) éjszakai járat, ha olyan időpontot állítasz be, amikor az jár, lesz a Line-nál választási lehetőség. A 92E-t még nem próbáltam.

@Apocalipto: Jó is lenne, ha ott tartanánk már, hogy csak az alacsony FPS limit beállítás miatt akadna, de sajnos nem így van, nálam legalábbis semmi köze hozzá; ha felhúzom 200-ra, akkor is ugyanúgy akad, mint annak előtte.
  • Warrior888
    Nekem se jó a 92E, meg a 13N. Kár, mert nincs mindig kedvem 1 órás kört menni a 92-essel, néha jó lenne csak egy laza 10-15 perces út (asszem a 13N ilyen lenne).
  • Warrior888
    "Így is ABS-szel 40-ről olyan 38 méter."

He'? Ha "két lábbal" ráállok a fékre, akkorát lehet satuzni hogy ihaj... Inkább 60-70 az a tempó, ahol már nem árt résen lenni, mert volt párszor hogy centiken múlott hogy nem csaptam el az idióta elém lelépő gyalogost. :)
  • sandor72
    Köszi
  • aerolive
    Nekem sincs semmi a Line-nál. Se a 92E-nél, se a 13N-nél. Se hétvégén, se hétköznap. Csak a 92 működik. :/
  • aerolive
    lehet majd megoldják a modderek, aztán dzsalhatunk 100-zal is, bár télen elég meredek lenne a féktáv. :)

Így is ABS-szel 40-ről olyan 38 méter.
  • sandor72
    Sziasztok a 92E járathoz kérnék segítséget mert ha a PDF -ben lévők szerint állítom be akkor nem tudok menetrendet készíteni mert a LINE -nál kiválasztom a 92E járatot és a TOUR -nál nincs semm. Mikor közlekedik ez a járat mert szerintem az idővel van gond azt nem találtam meg mikor megy. A Fahr- und Umlaufplaene.pdf ben néztem a táblázatokat, de nem igazodtam ki rajtuk a 92E járatnál. A 92 és a 13N járatot megtaláltam.

Köszi

Zorba3333 -nak és Martinez01 -nek külön köszönöm a leírását mert nagyon sokat segített.
  • ZTM
    Azt mindjárt gondoltam :)
  • Apocalipto
    Akinek esetleg szaggatna: Az opcióknál a Graphics fülön van egy olyan rész hogy target framerate. Azt húzzátok fel olyan 40-45re, úgy jó lesz.
  • Solt
    Húzzatok már innen a warez témával!!
  • Martinez01
    Hát terv szerint HUN lenne benne csak nem találtam még meg azt a fájlt ahol belevannak a nyelvek írva:D
    De mint írtam, hogy még csak 40-50%... a leghosszab fájl amit le kell fordítanom annál úgy kb 3/4-él tartok és van még 1 hosszú csak ennél rövidebb:D.
  • papi08
    Sok-sok szeretettel várjuk a kész fordítást:)

Az a hiba, hogy a nyelvnél még mindig ENG-van?:P:D
  • gumikacsa
    Szerintem ne fáraszd magad
  • Rayden02
    Fasza,csak így tovább!
  • aerolive
    mivel tiltás van benne, nem is fog többet
  • melfoy
  • Martinez01
    Hát énis szoktam neki nyomni azért :D, de 65-nél gyorsabban még nemmentem vele, mert nemvagyok az a fajta aki gyorsan hajt :P.
  • Martinez01
    Hoztam egy pár képet :D
    Ki veszi észre először a hibát a képeken ? :D

Kép 1
    Kép 2
    Kép 3
    Kép 4
    Kép 5

Körülbelül olyan 45-50%-os.
  • papi08
    Felejtsd el ezt a képet.
    1. Nem Te csináltad.
    2. Nagyon csak le van maradva a többi készítménytől.
  • ZTM
    Van aki kikormolta már a D92-est?Nálam 72.1 km/h-nál nem megy többet ;)
  • ZTM
    Na ez egy jó játék, megtanultam már a buszt is kezelni, végre nem kell a billentyűzeten keresgélnem félhomályban a gombokat :) W-A-S-D irányítás, Q-E+ az R(irányjelző alaphelyzetbe) meg az index, többi a műszerfalon:D

Remélem sikerül modolni, jó pályák és buszok, remélem lesznek majd benne Ikarus buszok is, nameg a csuklós busz is nagy vágyam :-) :P
  • Martinez01
    Egy szuper keretet rádobsz és király vagy!:D
  • Warrior888
    A 75-ös mikor jár?