63331
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
alberti83 #758 sziasztok az lenne a kérédsem hogy lehet beálitani hogy az emberek vegyenek jegyet mert nálam csak fel szálnak előre is kőszi -
#757 Ittvan:
Driverből kényszerített af/anizotropikus szűrés
és nélküle...
-
#756 driverből próbálj af-et ráeröltetni... -
Blackdog #755 A tükör viszont nálam nem szaggat, szépen "folyik". Asszem, hogy a "target framerate" nevű csúszka hatására változott ez meg, nálam 60-as értéken van. -
Blackdog #754 Érdekes, pedig a hivatalos screenshootokon nem ilyen. Szívesen veszem az ötleteket a megoldással kapcsolatban. -
#753 Nekem is ugrál :S
Blackdog: ez is pont ugyanilyen nálam is -
Blackdog #752 Ki milyen grafikai beállítással játszik? Sajnos bármit állítok eléggé mosottak a textúrák nálam. Pl. a képen a felezővonal egy bizonyos távolság felett kifejezetten furcsán néz ki. Ha valaki meg tudná mondani miért, megköszönném.
-
Solt #751 Nektek is szaggat a tükör? Mármint ami a tükörben látszik... -
#750 Vagy egy ilyet..
-
#749 De jó :D -
#748 Átskineztem a buszt..megkeresed a játék mappájában a vehicles mappában busz skin textúráit,és onnan átfestheted,logokat rakhatsz rá.stb..én se nagyon értek ehhez a részéhez csak ismerkedem vele..csinálhatsz pl egy ilyet:
-
Warrior888 #747 Ezt hogy alkottad? Én az előbb 20+ km-et csapattam szakadó hóesésben, driftelgetve, de közel sem volt ennyire redvás.. :D -
#746 Sztem arra nincs lehetőség,de a kurzorokkal(nyilakkal)ki tudsz nézni jobbra-balra az ablakon..jól kitalálták az irányítást,kéznél van minden,jobb mint a w,s,a,d..
Az lesz..:D -
#745 CSapattad a falu szélén? :D Sterimóval menj át rajta vagy kétszer és már csillogni is fog :)) -
kitt2000 #744 Hogy lehetne megnövelni a képernyő nagyságát hogy lássam a visszapillantó tűkőrt ebe a helyzetnél! -
#743 Maszek fuvar volt..esős időben,rossz sáros úton..moshatom le a buszt..
-
Blackdog #742 Magyarosítás bétát be tudná linkelni esetleg valaki? A lejjebb lévő link nem igazán működik. -
#741 Hanyag sofőr..a műszerfalat nem képes letörölni..
-
#740 Már letudtam rakni pár épületet az editorban, de utat még nem sikerült, meg új mapot sem tudtam még kezdeni. -
#739 köszi, de beállítottam azt aminél álltam és nem jöttek oda időre az utasok :D -
#738 Sziasztok,egy kérdés:az beállítható hogy a kormány visszaálljon? -
#737 Igen:) -
#736 Még 1 kérdés:)
Ami pirossal van keretezve oda mit kell benyomni? Az első megállónak a helyét?
http://postimage.org/image/2nqe5qp6s/ -
#735 Beállítottam most kérnek :D -
#734 Esetleg az Options-ban a General fülön állítsd Easy-re a jegyekre vonatkozó beállítást, hátha. -
#733 Nekem nem kérnek jegyet az utasok :S valamit be kell hozzá állítani, hogy kérjenek?
Ryden02: Kösz :D -
#732 Na, egy kis adalék azoknak, akik nem tudnak mit kezdeni.
Kiválasztod a buszt, beadja. S betűvel váltasz kameraállást. E gyujtás. Most pedig adjuk meg a járatszámot. Tartsd lenyomva a CTRL-t, majd nyomd meg a numerikus számok feletti csillagot. Ezután ( még tartod a CTRL-t ) írd be, hogy 07600, numerikus enter. Utána még mindig CTRL mellett / jel, majd beírod 01/02 attól függően, hogy melyik állomáson vagy. A B-betűs állomásnál 01, a K-betűsnél 02 ( nem tudom a pontos nevüket ). A fenti menüsorban bekapcsolod a segédeleteket ( kérdőjeles ikon, így tudod merre menj ). Ezután a fenti menüsorban ismét a papírlap ikonra kattintva kiválasztod a 76-os járatot az 1-es számmal, majd kiválasztod az indulási időpontot ( alul feketével láthatod az aktuális időt ). Ekkor kész a járat, az utasok megjelennek a megállóban és fel is szállnak ha odamész időben.
Jöhet a motorindítás, először N betűvel üresbe teszed, majd M indítja a motort. Váltó D-be, kézifék kienged a kormány mellől.
Megérkezünk az első megállóba. Numerikus billentyűzeten a kötőjellel parkolófék majd * és / nyitja a szárnyajtókat. Ugyanígy visszafelé és ne felejtsétek el a féket kioldani.
Van amelyik utas jegyet kér, a menete a következő. Kiteszi a pénzt a tálcára, egérrel felszeded őket. HOME betűt lenyomva tartva eléred a kasszűát. T betűvel adod a jegyet, majd pedig ha kell vissza akkor a megfelelő érmékre kattintva adsz nekik.
-
#731 Igen, meg az ajtó gomboknál van egy másik szürke amit ki kell oldani. Jobban nem tudom elmagyarázni de majd meglátod. -
#730 Nyomd hosszan az M betűűűt:) És várd meg, amíg a "zene" elcsendesedik:) -
bemki #729 Kipróbáltam, akkor be is töltötte, de nem tudok elindulni.
Gyújtást kapcsolok, majd elindítom a motord, de abban a pillanatban le is fullad. o.O -
#728 Én rákattintottam a buszra, ekkor megkérdezte hogy azt a buszt szeretném-e használni:) -
#727 Hát pedig abba a "hatalmas" faluba nehéz eltéveszteni a megállókat -
bemki #726 Igen-igen, ezt én is szeretném megtudni.
Senkinek sincs ötlete?
Am, egy másik kérdés, hogy amikor kiálasztom a pályát és ott bejön a busz, majd megáll a megállóban ott mit kell csinálni? Tegnap össze vissza nyomogatás után be tudtam lépni a vezető fülkébe, és nyomogatni, de most nem tudok. :( -
#725 Caps Lockot kapcsold ki. Az azért van, mert letöltött verzióval játszol.:) -
#724 A cbs mikor kijött lehetetlennek tűnt,enéll egyeltalán nem az,viszont ez nekem már nem fog menni,hiszen rengeteg bonyolult scriptelt dolog van ami
sajnos nekem kínaiul van!Már a busz hangmappája teljesen letaglózott,
131?Atyaúristen! -
alberti83 #723 ŰDV HA A SPANDAU PÁYLÁT AKKAROM BETŐLTENI EZT IRJA KI E/A FEHLER32
-
#722 Off topik. -
#721 Fent a menüben vagy egy nyíl+valamilyen ábra, arra katt, és mutatni fogja Neked az írányt:P -
#720 Hali! Erdeklodnek, hogy a jatekban nincs valami nyil ami mutatja az utat, hogy merre kell menni? :D Addig stimm, hogy beallitom azon a kutyunk a jarat szamot meg ilyeneket, de en eddig csak ossze - vissza tekerektem abba a kis faluba. -
#719 Akkor szerinted újabb buszok is berakhatóak a játékba?:)