63331
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
scottryder #4925 F1 et kell nyomni, de te sem tudod a választ a kérdésemre?? -
Jazzdobos #4924 Hello!
Hogy csináltad hogy így láss ki a vezetőfülkéből mert én nem látom a visszapillantót!
Előre is köszi -
scottryder #4923 Sziasztok!
Azt szeretném kérni valakitől hogy irja le nekem hogyan kell a Usedom-i pályán menetrendet csinálni, mert sehogy sem jön össze.
A menetrend szerkesztésnél mindig ezt dobja ki:
Aki tudja mi lehet a gond vagy hogy hogyan kell csinálni segitsen. köszönöm! -
bpyfan #4922 Ezzel eltűnt a másik hiba is magától. :) Nagyon köszönöm a segítséget! -
Zoliikp #4921 Mivel nem találtam külön, ezt is töltsd le:
http://data.hu/get/3942705/Kreuz_MC.zip
Aztán írd le, még mit hiányol... -
bpyfan #4920 Jaj nem bocsánat ezt én rontottam el működik már ez is.Úgyhogy maradt kettő. -
bpyfan #4919 Na ez nem jó. Bemásoltam de még mindig kéri. -
Zoliikp #4918 Itt van ez is:
http://data.hu/get/3942581/NemolusVerkehrsschilder.zip -
bpyfan #4917 Köszi! egy lépéssel közelebb vagyok már csak 3 hiba üzenet van. :) -
Zoliikp #4916 Az ortseingang.sco külön töltöttem le valahonnan...
http://data.hu/get/3942651/ortseingang.zip -
Jazzdobos #4915 sziasztok!
Hogyan lehet megoldani hogy a vezetőfülkénél lássam a tükröt is? -
bpyfan #4914 Eltöröltem vissza másoltam többször is de úgy se jó.Most frissítettem akkor is ugyan az a helyezet kéri a track-et meg azt a 3 fájlt. -
zorba3333 #4913 Azért hiányolja, mert nincs frissítve sem a Nemolus, sem a Sceneryobject állományod.
Az utolsó Nemolust verziót innen Nemolus 1.5, a Sceneryobject állományt pedig innen Sceneryobjects tudod letölteni. -
Zoliikp #4912 A Nemulus... fájl egy "régebbi" objektum, az egészet kellene letölteni...
-
bpyfan #4911 Rendben megpróbálom de előtte berekom azokat amiket még hiányol.
-
zorba3333 #4910 Ha mindent jó helyre másoltál, a honállomás is rendben van, akkor még azt próbáld meg, hogy letörlöd a térképet, és a hozzá tartozó cuccokat, majd újra bemásolsz mindent, és busz nélkül indítod a pályát, továbbá a valós időt, és időjárást kikapcsolod.
-
Warrior888 #4909 Köszönöm. -
bpyfan #4908 Mindig ellenőrzöm a Depó-t az usedom van kiválasztva.A hibát akkor írja ki mikor betölti a map-ot.Meg ezen kívűl írja is hogy hiányoznak fájlok. -
Zoliikp #4907 A letöltött fájlból mindent a megfelelő helyre átmásoltál?
Ahogy sejtettem, hiányzik egy track, amely az útvonal része....
-
zorba3333 #4906 Mikor írja ki a hibát?
Amennyiben a busz kiválasztása után, mikor lerakná a buszt az általad választott helyre, akkor a busz kiválasztásánál alul, a legördülő menüben honállomásnak nem Usedom van kiválasztva, és ezért nincs menetrended!
Mindenképp ügyelj arra, hogy a honállomás Usedom legyen.
Mivel egy helyről lehet csak letölteni a pályát, és gyakorlatilag mindenkinek működik, így nálad lesz valami beállítási galiba.
-
bpyfan #4905 Előszor is akartam csak valamiért lemaradt. -
bpyfan #4904 -
Zoliikp #4903 Kellene az a hibaüzenet, amit indítás után kiír...
Elképzelhető, hogy egy pályadarabot nem talál. Ilyenkor nem lesz menetrend, ha megfeszülsz se.... -
bpyfan #4902 Olvastam az első leírásodat és egyből bemásoltam az 200-as hoz meg a másik 3 addon buszhoz de egyiknél se jó beállítom hogy 282-es vonal se nincs ahoz tartozó járta üres a keret.Meg valami hibát is ír az indításnál.
Pedig azóta már mégegyszer letöltöttem újra bemásolás de hiába akkor csincs menetrend és akkor is kiírja a hibát. -
Zoliikp #4901 Igen. -
Hyp3r #4900 ez d89re is jó?:) -
zorba3333 #4899 Amennyiben SD200 típusú busszal játszanál, akkor valószínű, az lesz a gondod, hogy hiányzik a .hof fájl.
A csomagban csak az SD202 típusoknak van mellékelve ez a fájl.
Egyszerűen másold be a hof fájlt az SD200 mappába is, és máris működni fog :) -
zorba3333 #4898 A BVG logo eltüntetésében sajnos nem tudok segíteni.
Valószínűnek tartom, hogy ott a modellkészlet képelemeit tartalmazó fájlt/fájlokat kell valamilyen képszerkesztővel megnyitni, le kell retusálni a logot, vagy a kaszni színével kitölteni + valamelyik, a képelemekre hivatkozó fájlban letiltani, vagy törölni. -
bpyfan #4897 Nem tudom az Usedom utasok vinni nem lehet kiválasztani a menetrendet üres a keret. -
Krisz995 #4896 Köszönöm:) Csak az az érdekes, hogy egyik típuson se volt, leginkább SD85-tel, D86-tal, és D92-vel szoktam járni, egyiken sem volt tegnapig, ma meg mindegyiken, érthetetlen:S
Azt szeretném még kérdezni, hogy a BVG logo is eltüntethető? -
zorba3333 #4895 Nem mindegyik típuson van zászló, lehet, hogy ez eddig elkerülte a figyelmedet, és most a megszokott busz helyett olyan típussal játszol amelyiken van.
Nem gond, mert le lehet tiltani.
Lépj be az Omsi\Vehicles\MAN_SD200\Modell, vagy az Omsi\Vehicles\MAN_SD202\Modell mappába attól függően, hogy melyik típusról szeretnéd leszedni a zászlót.
Próbaképp nyisd meg pl.: az SD200 mappában a modell_SD77.cfg fájlt a jegyzettömbbel.
Válaszd a szerkesztés, majd keresés opciót.
A felugró keresőbe írd be wimpel majd keresés (ok).
Ezután a wimpel_visibility sor alatt szereplő 1-est írd át nullára, majd ments el.
Ezzel már le is tiltottad a zászlókat a buszod elejéről.
Ezt minden típusnál külön el kell játszani, amelyikről le akarod szedni a zászlót! -
Krisz995 #4894 Hello:)
Elkezdtem menni a busszal, és feltűnt valami, hogy nem ugyanaz. Megjelentek a busz homlokfalán a zászlók, amik nekem valami okból kifolyólag valahogy eltűntek régebben, és ennek örültem is, de most visszajött. Hogy lehet letiltani mindegyik buszról, hogy ugyanolyan legyen, mint régen?
Válaszotokat előre is köszönöm:)
Üdv: Krisz995 -
zorba3333 #4893 Köszönjük!
Nagyot dob a hangulaton :) -
Zoliikp #4892 Ez "gyors" volt...
D92 váltógomb világítás:
http://data.hu/get/3941283/model_D92.zip -
Zoliikp #4891 A D92-nek csak három gombja van, ezért a 3-4-5-ös sorokat kell beírni /másolni/ a megfelelő helyekre...
Azt még nem készítettem el, ha"lusta" vagy, és megvárod, nekiesek a kérdésnek.... -
Warrior888 #4890 Tökéletes, köszi!
De ez csak D88-hoz jó, úgyhogy a "csinálás" módját is elmondhatnád hogy D92-re is összehozzam. Előre is kössz. :) -
Zoliikp #4889 Én nem tudok németül...
Ennek ellenére sikerült megoldani.
Ha kell, és elfogadod, innen letöltheted a három megváltoztatott fájlt:
http://data.hu/get/3940976/gomb_vil.zip -
zorba3333 #4888 Akkor itt csesztem el, mert én hittem az oldalnak, és az "Ezt használd..." (legelső sor) linkkel szerettem volna elérhetővé tenni a képeket.
Mindegy, legközelebb már nem lesz gond :)
Bocs az off hsz miatt. -
Warrior888 #4887 Nincs mit. :)
Ha kephost.com -on töltöd fel akkor feltöltés után "Ugrás a képhez" gomb, majd ott rákattintasz a képre, utána ismét a képre kattintasz jobb gombbal és "Kép címének másolása". Na azzal a linkkel biztos hogy működni fog. :) -
zorba3333 #4886 Köszi, hogy beraktad a képeim :)
Nem tudom mit bénáztam el, pedig 2 különböző feltöltőoldallal is próbálkoztam.
Még egyszer köszi.