63331
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
Hyp3r #4965 Ennél van 1 sokkal jobb optimizáló progi és jó amdre meg intelre is. Ha hazaérek, leírom a nevét mert most nem jut eszembe. minden egyes folyamatra be lehet állítani, hogy hány magot használjon. Nekem bevált:) A betöltési idő is csökkent, illetve kb 20 fpst nyertem még. ha érdekel valakit akkor leírom a használati utasítást is:) -
Apocalipto #4964 Minimumon fut. Némelyik pálya annyira részletes hogy még így is beszaggat. -
sanyicks #4963 és soha nem szaggat maximum grafikán? -
Apocalipto #4962 Fura, nekem mind a 4et arányosan használja. -
#4961 Miért? Nekem is csak egy magot hajt széjjel. -
Apocalipto #4960 Nem is kell. -
#4959 Intelhez nincs?? -
Zoliikp #4958 Ha AMD procid van:
DCO 1.1.4
http://data.hu/get/3946889/DCO_1.1.4.zip -
#4957 VAlaki megtudja mondani mi volt az a program neve ami elosztja a magok között a terhelést? Mert 1-est haszánlja 100-on, másiakt csak 30-on megy. -
Warrior888 #4956 Közben rájöttem hogy a buzi készítő csak egy .bmp file-t rakott a .zip-be, a scriptelést és a többi átírkálást nekünk kell megcsinálni. Én a leírás feléig jutottam, ott már végképp nem értem (mivel német) hogy mit kell csinálni. Ha valaki tud németül lefordíthatná...
LEÍRÁS -
Warrior888 #4955 MAN SD 200 világító ajtógombok
LETÖLTÉS
MAN SD 202
LETÖLTÉS
-
Warrior888 #4954 MAN SD200 D83 a D92 belső kijelzőjével, módosított betűtípussal.
LETÖLTÉS
-
gabesz012 #4953 A "sima", azaz Voith 3 fokozatú, a ZF 4, 5, ill 6 fokozatú. A valóságban a voith kihuzatósabb, míg a zf takarékosabb. A retarder is máshogy működik a két váltó fajtánál. Nekem a Zf jobban bejön igaziból is. A játékban a D92-es nagyon jó gép azzal a 6 fokozatúval, megy mint a golyó. :) -
Zoliikp #4952 Ráadásul csak az adott pályának megfelelő garázshoz tartozó vonalakon tudsz utast vinni, akár menetrendszerűen, akár csak egy-egy kanyar erejéig. -
Zoliikp #4951 Lehet, hogy most meg fogsz sértődni:
mindenkinek saját magának kell kitapasztalnia, hogy melyik beállítást akarja használni.
Ezért én a "bonyolultabb", IBIS-n történő beállítást alkalmazom, mert szinte azonnal tudom, ha elrontottam.
Linie --> 09200
Route --> 01, vagy 02 ha ez nem jó
Ziel --> 081, vagy 210.
Ha jól emlékszem.... -
#4950 Valaki megmondaná mi a különbbség a sima és a ZF váltóban? -
dv206 #4949 Mindig mást. Igazából nekem tökmind1, csak valahogy menjen :D
Amúgy annak mi értelme, hogy schoolbus, empty, meg még mittomén miket lehet kiválasztani amikor megnyomom a 92es ikont. Meg amikor megnyomom a 92es ikont, akkor oda a felső sorba mit üssek? -
#4948 Pécsi pályáról tud valaki valamit? -
Zoliikp #4947 Honállomásként /garázs/ mit adsz meg? -
#4946 De Gumikacsa készíti a Gyöngyösi pályát! :) -
dv206 #4945 Nem raktam fel semmi bővítést, szóval gondolom az alap... -
buszvezeto1 #4944 kár! De azért köszi! -
#4943 még nincs... -
buszvezeto1 #4942 Sziasztok a játékba nem tudtok véletlenül magyar pályát? -
Zoliikp #4941 Ez az alap pálya, vagy már bővített? -
dv206 #4940 Sziasztok!
Na végre sikerült rendesen játszanom. Jöttek-mentek az utasok.
A 76-os vonalán nyomtam, viszont az elég rövid.
A mostani problémám az, hogy a 92-es vonalán még mindig nem sikerül beállítani a dolgokat. Ugyanúgy csinálom mint a 76osén, de nem fogadja el ha beírom, hogy 01, 02, 03 vagy akármi.
Igazából hogyhogy nem csak 01 (oda) és 02 (vissza) útvonal lehetséges, hanem 03, 04, 05, 06, stb.
Most már jobb lenne a 92-es vonalán nyomni, mivel sokkal hosszabb, bonyolultabb.
Köszönöm az eddigi segítségeiteket is!
Üdv -
Robi546 #4939 Értem köszönöm a válaszokat! :) -
zorba3333 #4938 Igen, játszható kormánnyal, és pedálokkal a játék.
Gyakorlatilag az összes ismert kormánytípust kezeli, így nagy valószínűséggel a tieddel sem lesz gond.
A konfigurálást a felső menüsorban lévő kormány ikonra kattintva tudod elvégezni.
Ha nem 900 fokos a kormányod, akkor alapból túl érzékeny lesz a kormányzás. Erre az a megoldás, hogy a szimulátor beállításainál a kormányzás tengelyénél a legördülő menüben a "bi-progressive"-et kell a "linear" helyett beállítanod.
-
Apocalipto #4937 Játszható. -
Robi546 #4936 Hali!
Azt szeretném kérdezni hogy az OMSI-t be lehet állítani Easy Touch 2034 Speed Force Kormányra ?? Mármint az OMSI játszható kormánnyal és pedálokkal ?? A Válaszokat előre is köszönöm! :) -
zorba3333 #4935 Sajna erre nincs tippem.
Véleményem szerint PM-ben kérdezz rá a témára olyanoktól, akik profin vágják a programozás részét hátha tudnak valami "gyógyírt" a problémádra.
A Wolfstal legfrissebb kiadása, illetve a Bad Kinzau 1.0 nekem is fent van, és nálam nem okoz ilyen problémát, így véleményem szerint ezeket kizárhatod. Ha nincs több pálya telepítve az eredetieken kívül, akkor lehet, hogy valamilyen object frissítés okozza, de ez csak egy tipp.
-
Krisz995 #4934 A Wolfstal és a Bad Kinzau jöhet szóba. Ezek voltak legutóbb letöltve. Csak érdekes, mert az elsővel már hetek óta játszom és ez a probléma tegnapelőtt jelentkezett, Bad Kinzau-n meg 1x mentem mindössze. Kár lenne ha a Wolfstal lenne a ludas. -
zorba3333 #4933 Ebben az esetben valamelyik pálya írja felül indításkor az értéket.
Próbáld ki pályánként, és így ki tudod szűrni melyik okozhatja.
Én hasonlóképp jártam csak a buszmegálló táblákkal.
Feltettem a Pilzdorf 1.2 Fix pályát, és azóta minden pályán a Cseh verzió (kék-fehér)látható.
Az én esetemben az lenne a megoldás, hogy újrarakom a játékot, de ilyen apróság miatt nincs kedvem szórakozni vele. -
Krisz995 #4932 Hello:)
Úgy látom, hogy megőrült az OMSI-m. Tegnap átállítottam a wimpel visibility értéket 0-ra, le is ellenőriztem zászlómentes volt. Ma most elindítom, mindegyiken ott a zászló, és az érték továbbra is nulla. Ezt tényleg nem értem mostmár. :( -
Apocalipto #4931 Élőben nem nagy élmény a ZF váltós kocsival hóban, ennek kapcsán csináltam is egy vidit. Első vidim, fejemet ne szedjétek érte.. :D
-
Zoliikp #4930 F1 a vezetőfülke:
ott a nyilakkal tudsz forogni, vagy az egér középső gombját nyomva, azt mozgatva jobbra-balra-fel-le.
Ha vissza kell állni alapállásba, egyszerűen nyomsz egy Space-t, és visszafordul az alapra.... -
Zoliikp #4929 Ezt egy kicsit lassabban...
Tehát a meglévő menetrendet nem tudod kiválasztani, vagy már készítettél hozzá egy sajátot, és azzal van a probléma? -
#4928 Egyébként csak nálam fordult elő, hogy a liazban nincs se az órának, se a kapcsológomboknak, se a menetrendnek textúrája? 2 Liaz-t is letölöttem, bemásoltam, és nincs még mindig. -.- -
Jazzdobos #4927 sajnos nem. Köszi a választ -
#4926 Annyi a bánatom, hogy az óra csal.:D 40-et mutat, de 50-el megyünk. :D Sebaj, Oroszország, mi így szeretünk!:D