63331
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
#7165 ha jóltudom van ibis peccs is. Update az milyen update? OMSI vagy GG? -
#7164 Bocs a helyesírási híbákért, de túlságosan siettem az írásban. -
#7163 Töltsd le az update-et akkor már lesz menetrend, akkor már csak az IBIS-t nem fogod tudni beállítani. Az IBIS-t max ha rákkatintasz a fönti ikonra és beírod a járatszámot és kiválasztód a célt. -
#7162 Nincs reset gomb a gépházon szóval ez kilőve :D Csak az a gáz hogy nincs zsém egy új winyora... így jobb lenne tudni hogy ezen kívül még mi lehet a hiba oka :D -
#7161 Great Grundorfon nincs menetrendem. Valaki valami help? :)) -
#7160 Ne ragaszd be pillanat ragasztóval a reset feliratú gombot ;) Egyébként lehet egy új Hard disc drive HDD segítene rajtad néha egyszerű dolgokon múlik az egész. -
Haulin #7159 Lenne egy kisebb gondom. Szerkesztem a pályámat, elmentettem minden, most meg lépnék be és egy hibaüzenetet kidob "Could not read the o3d file! datei nicht gefungen" és lenyomom az entert oké, csak a talaj "színezőt" a "terrainban" nemtudom használni, valakinek ötlet?(elnézést ha valakit idegesít ez a kérdés, és a hasznos válaszokat köszönöm szépen!) -
kuhnzsolt #7158 A "néha segít" az tartalmazz nem várt dolgokat -
#7157 vagy nem :D -
kuhnzsolt #7156 Van egy lehetőség néha segít! Fogom lenyomod az enter-t! 30-40 mp után megunja! -
#7155 Ebből a hibaüzenetből (2. kép) én is csak feladatkezelővel tudok kilépni, mert hiába OK-zgatom le, mindig felugrik. -
#7154 Felülírtam, ki választottam a buszt ugyan az mint az elsőnél és utána kaptam ezt is, és csak a feladatkezelővel tudtam csak ki lépni a játékból!! :S Valami tipp? :D -
Geri556 #7153 Téélleg XD -
kuhnzsolt #7152 Több fajta lesz! Minden mod különböző lámpa név alatt fog szerepelni! Mint például hibás, sötét, sárgán villogó! Terveim közt szerepel egy osztrák típusú lámpa is! -
kuhnzsolt #7151 Hát szerencsére nekem már akkor se -
Geri556 #7150 Majd hétfőn ;) -
kuhnzsolt #7149 Haha nekem nincs jövő óra XDXD -
bkvbusz #7148 Szerintem inkább sricptelni a kellene az előzőt, mondjuk es 20 22 vagy 23 órás kikapcsolásra. Ugyanis ha nem fog semmit se csinálni soha, akkor minek van ott? -
Routeres #7147 Ülj le fiam, jövő órán javíthatsz -
kuhnzsolt #7146 Elnézést tanár úr! -
Routeres #7145 Nem kötekedésként, csak megemlítem, hogy a mód szót, abban az értelemben, ahogy te használód, így kell írni: mod. Az angol "modification" szó az eredetije, ennek rövidítése a mod. -
kuhnzsolt #7144 nagyobb kép
-
kuhnzsolt #7143 sötét lámpa mód készülőben:
-
#7142 Már csak az én gép újra indulásra kellene valamit ki találni és minden happy lenne nekem. :D -
bkvbusz #7141 remélem mostmár senkinek nem lesz gondja. -
bkvbusz #7140 Iletve hogy ne jöjjön fel hibaüzenet, az eredeti MAN_SD85.bus fájlt is felteszem.
http://data.hu/get/4192836/MAN_SD85.zip
Ezt pedig az Omsi\vehicles\MAN_SD200 mappába tömörítsd ki.
-
#7139 Köszönjük szépen a javítást. :) -
bkvbusz #7138 http://data.hu/get/4192828/ik260soundv2_0.zip
Tölthető a frissítés. Egyszerűen csomagoljátok ki és írjátok felül a fájlokat. -
bkvbusz #7137 Sikerült, üzemszerűen működik a hang. pillanatok alatt fennt van az új verzió! -
bkvbusz #7136 Sőt, kiderült hogy a csengőt sem képes kezelni az MAN. Milyen érdekes! -
bkvbusz #7135 mindjárt jön a patch. -
bkvbusz #7134 Megvan a hiba. a 4. ajtót hiányolja. Ez van olyankor, mikor az ember nem figyel oda a részletekre.
Kitöröltem a 3. ajtót is, ne sírjon a szája. -
bkvbusz #7133 elvileg meg van a hiba. Valamilyen fájlt hiányolt. -
kuhnzsolt #7132 Én tudok segíteni! -
bkvbusz #7131 Hát nem tudom. Itt valami nagyon nem kerek. Mindjárt felrakom az eredeti MAN-t és újraírom a fájlokat.
A Prototípus 260-ason simán, minden gond nélkül szól a hang, működik a váltó, minden úgy van ahogy én azt éjjel úgy hagytam.
Az MAN SD200 SD85 viszont teljesen halott. -
#7130 Van egy kis pályám, menet rendet kéne készítsek hozzája, és már dobnám is felfelé. Ha már buszhoz "gyagi" voltam, legyen egy kis siker élményem. Ha valaki tud segíteni benne, akkor az remek volna. :) -
bkvbusz #7129 nekem egyedül az magas, hogy bárki aki átnézi a fájlokat, sehol semminek nincs köze az utasokhoz, se az ajtókhoz. Semmi ilyesmi módosítás nincs a gépemen. -
#7128 Nem tudom,de nekem nincs hangja se a sima se az "SD200 - SD85 Ikarus 260-as hang"-nak... -
#7127 Ma tettem fel az OMSI-t és az volt az első hogy alap pályán kipróbáltam hogy mennyit segített neki a tiszta rendszer, de ezek szerint semmit. Minden alap a játékban kivéve a 85-ösnek a hangja, se új busz, se új pálya, se a 1.01-es patch. -
kuhnzsolt #7126 Mit telepítettél mostanában, amíg nem csinálta ezt? Mit tettél fel a gép újra rakása után! Omsi alappályát próbáltad? (se új busz, se új pálya)