qK0ZIKA.jpgHivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása

OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik

SZABÁLYZAT

Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC

• fuszhi
    az egész szimulátor egy nagy szkript rendszer és egyetlen rossz busz bemásolása a programba szintén hibaüzenetet dob, illetve ha pálya bontásnál nem megfelelő sorrendben kezdünk hozzá az átalakításhoz az egész rendszer dől. Olyankor csak a megfelelő fájlok le törlése segíthet mert még az editor se fogja minden esetben betölteni a hibás pályát. Egyszóval nagyon oda kell figyelni egy pici hiba és jön az az idegesítő hang meg a hiba üzenet. Tehát szerintem az is előfordulhat simán hogy van egy nem teljesen egészséges buszunk ügye bár és mondjuk a pályának semmi baja. De fordítva is és mindenhogy. Azt hiszem a legjobb ha a pálya is és a busz is 100% os. :)))))))))) jó hát nyilván. Lehet hogy újra hívok munkásokat hogy szedjék fel a betont majd rakjanak le normálisat, mert a galibát okozhatja hogy duplán építkeztem azt mit tudom én az egész pálya macerás volna átnézni lehet még szebb lesz mint új korában. Üdv!