63332
qK0ZIKA.jpgHivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása

OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik

SZABÁLYZAT

Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC

• dgufoplast
    Be írtad a modell darabjait a modell cfg be mert lehet azé nem jelenik meg a modell vagy nem jó konvertáltad
  • halaszfi
    Befejeztem a buszom .o3d-be konvertálását és most mi? Mert, hogy nem jeleníti meg az hétszentség!
  • halaszfi
    és azt honnan lehet letölteni?
  • bkvbusz
    A Projekt Szcezinből.
  • nemeza
    A lépcsőkön modolni kéne kicsit nem? Legalábbis a 280-as ráncosokban más lépcső van, mint a bolygósokban.. Az ajtó keret is jobban nézne ki. Van olyan VL67 modell, ami "echte ráncos". Szólj, ha érdekel bővebben.
  • ccv520
    Szerintem is jó így.
  • Ikarusfan
    Szerintem maradjon.
  • halaszfi
    jó az úgy:-)!!!
  • Zoliikp
    Egy gyors körkérdés:
    maradjon a középső ajtónál lévő keret, vagy finomítva inkább az első ajtós változatot szeretnétek?

• halaszfi
    a villamossínek honnan vannak
  • fuszhi
    Szép a tükröd mind a kettő.
  • Zoliikp
    Egyenlőre azon kívül, hogy az ajtók nyitódnak-csukódnak, valamint a kormány fordul, nincs mit videón megmutatni...
  • Routeres
    Ha nagyon videó kell a népnek, akkor örömmel felajánlom a segítségemet neked. Elbírja a vasam a Fraps + OMSI kombót.
  • Zoliikp
    Ahhoz kellene egy valamivel erősebb gép, hogy ne csak képkockákat nézegessetek...
    De majd valahogy megoldom...
  • bernio
    nagyon jól haladsz! :D

vdieót mikor láthatunk ? :)
  • Zoliikp
    Üvegeződünk:

Egyenlőre csak a fix üvegek vannak meg, a többit darabolnom kell az animáció miatt...
  • Gilmore03
    Naponta arra járok, elég faszául néz ki =)
  • Bence000012
    Azt nem tudjátok hogy honnan lehet letölteni olyan kiegészítőt amitől a MAN-ok gyorsabbak lesznek?

Előre is köszönöm...
  • Zoliikp
    Lehet kormányolni, és likasztani:

• bkvbusz
    https://lh4.googleusercontent.com/-Pct_Xbszd68/TqYSYKv9wTI/AAAAAAAABWI/EalD8I08_1g/s800/D%2525C3%2525A9li%252520P%2525C3%2525A1lyaudvar.jpg

Hátha így sikerül.
  • bkvbusz
    https://lh4.googleus...5A1lyaudvar.jpg
  • bkvbusz
    Lassan, de biztosan haladok a BKV 21-es vonalának útszerkezetével. Lassan kialakul a Déli Pályaudvar és környékén lévő útrendszer.

Ha Valaki esetleg tudja, hogy AI forgalom útvonalait hogyan és hol lehet teljes mértékben szerkesztgetni, kérem árulja el nekem.
  • nemeza

Tükör :)
  • Zoliikp
    Eddig nem láttad, de ott vannak a "szemek".

• Ikarusfan
    Ha ez kicsit OFF, az én kérdésem akkor pláne, de azért megkérdezem; az OMSI-ban lehet vezetni a vonatokat? Mert addig eljutottam, hogy átváltok a vonatra, ha nyomom a gáz pedált, akkor felbőg a motorja, ha a féket nyomom, hallatszik, hogy a fék dolgozik, de az irányítására ez nincsen hatással. Van mód rá, vagy hülyeséggel próbálkozom?
  • Norbi779
    7-8000 sor Csak XDXD
  • generalGGabe
    Busz 3d-s modellezőprogival lehet csinálni.
    Lemodellezed, bekonvertálod, és utána már csak meg kell írni hozzá a scripteket, potom 7-8000 sorocska csak.
  • Routeres
    Szép estét!
    Ez kicsit off, mert nem kötődik 100% buszokhoz, de az OMSI-val kapcsolatos
    A magyar pályákra magyar villamos dukál, nem S-Bahn. G.Gabe gőzerővel dolgozik az UV-n az OMSI-hoz.

• Norbi779
    Milyen programban és hogyan kell modellezni buszokat az OMSI -ba?
  • alexander1993
    Klassz busz, amúgy meg tudjátok mondani melyik busz van legközelebb a kiadáshoz és mikorra várható?
  • ccv520
    Ikarus E95
  • ccv520
    Az utastere a Localokra emlékeztet. :)
  • crodgok3
  • mk452001
    Legyek szemét? Hol a macskaszem?
    Hülyeséget félretéve, nagyon szépen haladsz, csak így tovább.

Az Ikarus legyen veled
  • Norbi779
    Omsi -ba hogyan kell buszokat csinálni? Mert én is meg akarom tanulni.
  • alexander1993
    Sok sikert és kitartást a további munkákhoz, már alig várom.
  • fuszhi
    Iszonyat jó vagy Zoli papó ! Mikor lehet kipróbálni a járgányt ? Már remegek itten hogy sose megyek 260 assal. :)))))))) No minden jót... Azért majd egy videóval vagy valami csemegével most már igazán megdobhatnál minket. :))) Az erő legyen önnel meg 260as :))))Nagyon tetszik.
  • Zoliikp
    Csak úgy, egy kép:

• tenkenorman
    Alakul!
  • Zoliikp
    A kárpitosok, és a villanyászok is dolgozgatnak...

http://zoiikp.xfree.hu/230144