63331
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
dgufoplast #8826 Hát ami eddig nem volt jó azon párdolgot helyre raktam meg csináltam pl: fűtés világítás meg illyes mi de még a Ikarus 415.14 hez nem nyúltam hozzá
de rajta vagyok azon is -
alexander1993 #8825 Milyen módosítások lesznek a javításban? -
dgufoplast #8824 Javítást készítem igen de nem akarom el sietni a dolgot de készül meg én a köd lámpát a simához kötöttem hozzá nem a reflektor hoz -
mk452001 #8823 DGUFOPLAST: anno láttam a videót a készülő 415 javításról, nagyon tetszik, csak így tovább
Nem akarok beleszólni a dologba, csak megkérdezném, hogy azt nem lehetne valahogy megoldani, hogy a ködlámpák csak a reflektor bekapcsolásakor világítsanak, vagy esetleg ködlámpa üzemmód esetén világítsanak?
Nem kívánom, hogy miattam átvariáld a fél buszt, csak tudni akartam, hogy lehetséges-e.
Előre köszi -
zsilka péter #8822 Amúgy azt hogy lehet kivitelezni, hogy az AI busz a végállomásokon megvárja az indulási időt és ne csak ész nélkül menjen körbe-körbe a pályán? Mert a 76-os járatnál a Grundorfon ez megvan alapból, de amit készítettem 77-es járatot azon sehogy sem tudom ezt elérni pedig mindent ugyan úgy csináltam ahogy a 76-osnál van illetve az SDK Manual sem ír semmit. Szerintetek mit csináltam rosszul? Köszi előre is. -
sza5678 #8821 Itt megtalálható 2 balos pálya (DURHAM és SUNDERLAND).
-
#8820 Asszem van valami más pálya is, de most meg nem mondom, mi a neve... -
#8819 Azt néztem de nekem nem tetszik... -
#8818 A letöltésénél kapásból ott van a balos Grundorf. -
#8817 Sziasztok! Tudnátok a Enviro 500-hoz valamiféle balos pálya linket küldeni? Nagyon megköszönném -
Zoliikp #8816 Már régebben is akartam kérdezni, a kapcsolódási pontról.
Ez akkor merült fel, amikor az első tengelyt rosszul adtam meg, és úgy fordult a kerék, mintha csuklós tag lett volna...
A tengelyek száma nincs korlátozva az alkotók szerint, csak a csuklós busz csriptjét "felejtették" el...
Elgondolkodva, ha nem keréknek, hanem más o3d objektnek adtam volna tengely mozgást, szerintem simán elfordult volna... -
dgufoplast #8815 Össze kapcsoltam két járművet mit a vonatnál de nem lett valami tökéletes mert nem jó úgy a dolog azé mert oda Scriptet kéne ki fejleszteni hogy jó legyen de most a 280 porosodik csak majd még próbál kozom vele hát ha össze jön a dolog de addig pihen -
halaszfi #8814 DGufoplast a kérdésem az lenne hogyan oldottad meg a csukló részét a
280-asodnak? -
halaszfi #8813 A villamosmegálló kellene :-)
-
zsilka péter #8812 Köszi megnézem. -
Zoliikp #8811 A hogyanra nem tudok választ adni, de itt van a javítása az alap Berlinnek:
http://omsi-hungary.bplaced.net/downloads.php
Ha megvizsgálod, valószínűleg meg tudod oldani a problémát.... -
zsilka péter #8810 És olyat, hogy kell? :-) -
Zoliikp #8809 Szinte az első hibák között lett ez is felfedve.
Ha jól emlékszem, akkor kell az utolsó kör után egy garázsba menőt is adni, sőt, az elején -reggel-, egy garázsból indulót is.
Az, hogy megáll-e ki-beállás közben, az a Te belátásodra van bízva... -
gabcsibkv #8808 Sziasztok !
Menetrendet sikerült beletenni a játékba, próbaképpen AI lefutott szépen,de a menetrend végeztével uccsó után nem ment garba hanem bejegyezte magának a másnapi kezdő időpontot és ment ugyanúgy tovább körbe-körbe. Mit csináltam rosszul? Kép:
http://img31.imageshack.us/img31/4677/nemmegygarba.jpg
Előre is köszönönm a segítséget.
Gábor -
#8807 Ez nemzetközi színskála kódja
Én is vadászom már elég régen a mátrás színek RAL kódját. Mindeddig hiába -
#8806 Ez mégis milyen színkódolás egyébként? -
zsilka péter #8805 Újabb problémába ütköztem. Most már csak a forgalom lenne hátra, de valami nem stimmel. Két járat van a pályán. 76 és 77. A 77-est csináltam én a másik alap. A 77-es látszólag jól megy, bár nem tartja be a menetrendet. A 76-ossal nem stimmel valami. Ugyan is amikor megérkezik Krankenhaus felől akkor az kijelzőit nem "teszi át" E.Krankenhausra és elkezd körbe körbe menni majd elkezd egyenesen menni ki a világból. Mind a két járat úgy néz ki, hogy "óra" 7, 37-kor van indulás Bauernhof-ről ( mind a két járat onnan indul és az a végállomás is ) és "óra" 22, 52-kor van indulása mind a két járatnak a végállomásról. Egyik Krankenhaus-ról ( 76-os ) a másiknak pedig a saját végállomásáról ( 77 ). Illetve egyik járaton sincsenek utasok. 77-esre Bauernhof-on néha felszáll valaki, de annyi a max. Pedig amikor én vagyok csak a pályán akkor mindig vannak utasok. Illetve azt hogy lehet még megoldani, hogy amikor én a 77-est viszem akkor egy busz legyen a 76-oson is, illetve ugyan ez fordítva? Tehát minden járaton legyen 1-1 busz. Egyikkel én a másik pedig AI. Köszi előre is! -
#8804 ZF sebességváltó mód. -
#8803 MEG tudhatnám hogy mi ez??? -
zsilka péter #8802 Megoldva. -
zsilka péter #8801 Olyan problémám lenne, hogy a Grundorf pályára csináltam egy új járatot és a játék nem látja. Megcsináltam a járatszámot, megállókat betettem, útvonalat megcsináltam, menetrendet is megcsináltam, de semmi. A játékban a viszonylatszám látszik, de a "Tour" üres. Nem tudom kiválasztani az 1-es vagy 2-es Tour-t. Mi lehet a gond szerintetek? -
#8800 Szerintem az RC6 a legjobb. A többibe már nekem nem jönnek be a hangok és a kocsik viselkedése. -
Apocalipto #8799 ZF mod már RC9-nél tart :) -
#8798 Sziasztok!Hűűű de rég voltam már itt!:DD
Vannak azóta új buszok,pályák?:) -
bkvbusz #8797 az épületegyüttest 1:1 arányban kéne megcsinálni, mint egy objekt. talán nem is terhelné le annyira az OMSI-t, nálam meg menne majd a Móriczra.
Valaki csinálja meg ezeket, ezekből nagyon sokat tudnánk nyerni.
Viszont valahogy kéz alatt kéne az embereknek a kész cuccokat elküldeni, mert egyből az OMSI.cz-n lenne. -
#8796 SZerintem már ez így elég is, hogy békésen menjen a menetrendje alapján. Ez így már sokat dobna az élményen, ha pl. egy villamossínes utat keresztezvén figyelni arra, hogy jön-e villinger. :) -
#8795 Csak mert amikor beültem egyszer beültem, akkor tudtam a motor fordulatszámát szabályozni a gázpedállal és a fékpedált nyomkodva hallatszott a fék is, ahogy kienged. De ezek szerint ezzel nem mentem sokra. :) -
Routeres #8794 Ez egyszerű: Sehogy. A vonatnak megírod a menetrendjét, és békésen megyeget pályáján.
Rákattintva "bele tudsz ülni", de ennyi.
Azt ne felejtsük el, hogy ez busz szim, nem vonat. :) -
#8793 Jól néz ki! És akkor felteszem még egyszer a múltkori kérdésem; hogyan lehet, pontosabban lehet-e kormánnyal vezetni vonatot? (értelem szerűen a pedálra gondolok) -
Routeres #8792 Halihó mindenki!
Kis vizuális helyzetjelentés a magyar pályákra szánt kötöttpályás járműről:
G.Gabe jól halad
-
mk452001 #8791 Ezt egy HÉV-ek festési "kézikönyvében" találtam, talán a buszokhoz is aktuális: "A RAL 7040 szürke festéket alumínium ajtók újrafestésénél..." -
gabesz012 #8790 Elvileg a RAL7035 a bkv-s szürke. -
IkarusV134 #8789 Jut eszembe.
Van egy halom pályaelemem. rengeteg pesti épület, emellett hidak stb. Igazából villamospályához készült TS-be de ezek között közúti dolgok is vannak ám.
gellért téri megállóra hajazó megálló
Móricz Zs. körtéri épületegyüttes
híd1
híd2
híd2a
híd3 -
#8788 BKVFan:
hogy haladsz a MAN-al?:)
-
zsilka péter #8787 Köszi!