63331
qK0ZIKA.jpgHivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása

OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik

SZABÁLYZAT

Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC

• wollnerd #8866
    Nekem megvan.
  • Routeres
    G.Gabe közben nekiállt az ICS-nek. Magyar villamosból nem lesz hiány, jól fognak mutatni a pályákon!
  • halaszfi
    Élménybeszámoló:Kipróbáltam a Szcezin-t és csak ajánlani tudom.
  • mk452001
    Ok, köszi. Remélem más letöltötte kompletten, nem mintha nem tudnám újra csinálni, csak valszeg nem lenne ugyanolyan
  • dgufoplast
    sajna nincsen csak a hoz
  • mk452001
    csak az, nincs meg az egész pakk?
  • dgufoplast
    Nekem meg van Man D92 höz a festés
  • mk452001
    MEGVAN, DGUFOPLAST rakott fel egyszer egy képet a 415-öséről és annak a hátterében állt (#8166)
  • mk452001
    Anno valaki tett fel egy képet egy buszáról (asszem az is valami festés volt) és ott kukkolt a háttérben egy maléves busz
  • Routeres
    Ezt sajnálattal hallom... :(

Valakinek nincs meg, aki leszedte korábban, és feltenné újra a világhálóra?
  • mk452001
    ...Így kénytelen vagyok a háttérrel dicsekedni XD
  • mk452001
    Én is szívesen feltenném a MALÉV packomat, csak az sajna az omsi.hu-val (és a megpusztult vinyóval) elszállt :-S
  • matesz19
    Köszönjük a remek festéseket. :)
  • Routeres
    A YouTube csatornámon, konkrétabban itt.

@Erlau Trans: nagyon szépek lettek, csak úgy árad belőlük a retro feeling

• Erlau Trans #8852
    Erlau Trans "Volán sárga" festés tölhető, D85 és D92-höz.

I N N E N

• bernio
    Hol találhatom meg ezt a "tutorialt" ? =)
  • Routeres
    Játszottam már azzal kormánnyal az OMSI-t, még tutorial-t is csináltam róla, hogyan kell beüzemelni, de nekem az egér jobban kézre áll (FPS játékok átka...). Keveset fordul a kormány az OMSI-hoz, progresszív beállítás ide vagy oda...

Más: a 405-ös botrány lezárult már egy ideje. Nem tudjuk, hogy kamu volt e, vagy se, mindegy. Majd egyszer lesz. Amit biztosan tudunk, hogy az "Imi féle" 405-ösből az ég világon nem lett semmi.

• Geri556
    Jah XD
    Szerintem még ott se "tart", ahol az én 405-ösöm.(Régebben kezdtem, de nem folytattam, gyakorlatilag sehol se tart)
  • bernio
    Routeres, nekem is olyan kormányom van és nekem bejön.
    csak be kell állítani , hogy progessiv legyen a kormány , mivel nagyon nehéz eltalálni a közepét. Nekem azóta nagyon jól megy
  • Routeres
    Egy Logitech Wingman Formula Force GP-m van, de az OMSI-hoz szerintem tökéletesen alkalmatlan. Baromi jól elvagyok a Gigabyte gamer egeremmel, mint játékvezérlő periféria.
  • mk452001
    egyszer csak elkészül
  • halaszfi
    Routeres! Milyen kormányt használsz?
  • adam993
    Imi még mindig csinálja...
  • mk452001
    Sztem elég adig várnod, míg elkészül a 415-ös frissítése (nem mintha az alap nem lenne jó) ;)

Anno volt szó egy 405-ösről, feltételezem arról azóta sincs semmi
  • Erlau Trans #8842
    Na én mentem ezzel a jobb kormányos emeletessel egy kanyart, elég is volt..... továbbra is türelmesen várom, az alap MAN-ek szintjét legalább megütő addon buszt.
  • Ikarusfan
    Nekem nem...
  • adam993
    Nekem a becsukás is megy:s
  • Ikarusfan
    Jaj, nem úgy értettem, hogy nem jó a kormány, hanem hogy a kormányon lévő funkcióbillentyűket sem lehet használni, hanem csak az egérrel lehet kattintgatni a műszerfalon. Az ajtót tényleg ki lehet nyitni billentyűzettel, de becsukni már csak az egérrel lehet. Nem is értem miért.
  • adam993
    Nekem tökéletesen megy kormánnyal.(Logitech Wingman)
  • adam993
    Ja, itt kulccsal történik az elindítás. Lámpák nekem működnek gombra és az ajtónyitás is. Viszont a sebességet is műszerfalra kattintva kell tenni. Ha gondoljátok, feldobom ide a buszt, ami nekem is megvan, és akkor tudjátok azt letölteni.
  • wollnerd #8836
    Akkor kicsit nehéz lesz kanyarogni...
  • Zoliikp
    Amikor feltesztek egy új buszt, ellenőrizzétek le az új billentyű-funkciók lehetőségét...
    Ha az animálás működik, akkor van hozzárendelve script, macró, és lesz billentyűgomb is, csak a készítő nem jelezte...
  • Ikarusfan
    Semmivel. Nekem se megy (mondjuk én Driving Force GT-t használok, de ebben az esetben ez mindegy), csak az egérrel. Igazából nem tudom miért. Gondolom valamit a scripteléssel csináltak másképp.
  • clubvs
    Hello!
    Egy hete írtam a warez topikba, de azóta nem elérhető ezért itt felteszem még egyszer a kérdésem:
    Ha az adott járatnak amivel éppen megyek lejár az utolsó menetrendje is(üres a menetrend), akkor ehet váltani vhogy másik járattal, vagy új buszt kell mindig igényelni? Mert a menetrendet nem lehet törölni, ibissel se lehet változtatni a járatszámot sajna.
    Előre is thx!
  • wollnerd #8832
    És a G27 gombjaival?
  • Ikarusfan
    Ismerős szitu. Billentyűzettel nem lehet vezetni. Úgy értem a motor indítás/leállítás, az elektronika, az ajtók, mind-mind a műszerfalra kattintgatva csalható elő. A motor asszem a főpanelen jobb oldalt egy nagy tekerő, arra kell rákattintani vagy eltekerni, már nem tudom.
  • wollnerd #8830
    Nekem nincs hangja a busznak! Nem is tudok egyáltalán elindulni!
  • adam993
    Letöltöttem a Dennis 500-as buszt. Fura volt beleülni, fura, hogy balra tarts van.:D Egész jól ki van dolgozva a busz, bár hiányolok néhány műszert(üzemanyagszint jelző, hőfokjelző). Ami nagyon tetszett, az a hangja és ahogy megy! Ha odalépsz neki, akkor gyorsul(de érezhetően, nem úgy mint az SD-200-as széria.:D Néhány hibát még tartalmaz(utasok felszállása) de jó lett szerintem. Bár a kereszteződésben, amikor bekanyarodtam, néha sikerült jobb oldalra állnom...:D
  • mk452001
    Értem, köszi.
    Csak számomra olyan furán hat, hogy egyszerre mind a 4 pilács világít rajta (mondjuk nagyobb fényerő nem lesz tőle )
  • alexander1993
    Az Ikarus 415.14-hez meg lesz csinálva a harmadik ajtó kisebb méretben? Meg a gombok is rendesen lesznek megcsinálva?