63331
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
#8866 Nekem megvan.
-
Routeres #8865 G.Gabe közben nekiállt az ICS-nek. Magyar villamosból nem lesz hiány, jól fognak mutatni a pályákon!
-
halaszfi #8864 Élménybeszámoló:Kipróbáltam a Szcezin-t és csak ajánlani tudom. -
mk452001 #8863 Ok, köszi. Remélem más letöltötte kompletten, nem mintha nem tudnám újra csinálni, csak valszeg nem lenne ugyanolyan -
dgufoplast #8862 sajna nincsen csak a hoz -
mk452001 #8861 csak az, nincs meg az egész pakk? -
dgufoplast #8860 Nekem meg van Man D92 höz a festés -
mk452001 #8859 MEGVAN, DGUFOPLAST rakott fel egyszer egy képet a 415-öséről és annak a hátterében állt (#8166) -
mk452001 #8858 Anno valaki tett fel egy képet egy buszáról (asszem az is valami festés volt) és ott kukkolt a háttérben egy maléves busz -
Routeres #8857 Ezt sajnálattal hallom... :(
Valakinek nincs meg, aki leszedte korábban, és feltenné újra a világhálóra?
-
mk452001 #8856 ...Így kénytelen vagyok a háttérrel dicsekedni XD -
mk452001 #8855 Én is szívesen feltenném a MALÉV packomat, csak az sajna az omsi.hu-val (és a megpusztult vinyóval) elszállt :-S -
#8854 Köszönjük a remek festéseket. :) -
Routeres #8853 A YouTube csatornámon, konkrétabban itt.
@Erlau Trans: nagyon szépek lettek, csak úgy árad belőlük a retro feeling
-
#8852 Erlau Trans "Volán sárga" festés tölhető, D85 és D92-höz.
I N N E N
-
bernio #8851 Hol találhatom meg ezt a "tutorialt" ? =) -
Routeres #8850 Játszottam már azzal kormánnyal az OMSI-t, még tutorial-t is csináltam róla, hogyan kell beüzemelni, de nekem az egér jobban kézre áll (FPS játékok átka...). Keveset fordul a kormány az OMSI-hoz, progresszív beállítás ide vagy oda...
Más: a 405-ös botrány lezárult már egy ideje. Nem tudjuk, hogy kamu volt e, vagy se, mindegy. Majd egyszer lesz. Amit biztosan tudunk, hogy az "Imi féle" 405-ösből az ég világon nem lett semmi.
-
Geri556 #8849 Jah XD
Szerintem még ott se "tart", ahol az én 405-ösöm.(Régebben kezdtem, de nem folytattam, gyakorlatilag sehol se tart) -
bernio #8848 Routeres, nekem is olyan kormányom van és nekem bejön.
csak be kell állítani , hogy progessiv legyen a kormány , mivel nagyon nehéz eltalálni a közepét. Nekem azóta nagyon jól megy -
Routeres #8847 Egy Logitech Wingman Formula Force GP-m van, de az OMSI-hoz szerintem tökéletesen alkalmatlan. Baromi jól elvagyok a Gigabyte gamer egeremmel, mint játékvezérlő periféria. -
mk452001 #8846 egyszer csak elkészül -
halaszfi #8845 Routeres! Milyen kormányt használsz? -
#8844 Imi még mindig csinálja... -
mk452001 #8843 Sztem elég adig várnod, míg elkészül a 415-ös frissítése (nem mintha az alap nem lenne jó) ;)
Anno volt szó egy 405-ösről, feltételezem arról azóta sincs semmi -
#8842 Na én mentem ezzel a jobb kormányos emeletessel egy kanyart, elég is volt..... továbbra is türelmesen várom, az alap MAN-ek szintjét legalább megütő addon buszt. -
#8841 Nekem nem... -
#8840 Nekem a becsukás is megy:s -
#8839 Jaj, nem úgy értettem, hogy nem jó a kormány, hanem hogy a kormányon lévő funkcióbillentyűket sem lehet használni, hanem csak az egérrel lehet kattintgatni a műszerfalon. Az ajtót tényleg ki lehet nyitni billentyűzettel, de becsukni már csak az egérrel lehet. Nem is értem miért. -
#8838 Nekem tökéletesen megy kormánnyal.(Logitech Wingman) -
#8837 Ja, itt kulccsal történik az elindítás. Lámpák nekem működnek gombra és az ajtónyitás is. Viszont a sebességet is műszerfalra kattintva kell tenni. Ha gondoljátok, feldobom ide a buszt, ami nekem is megvan, és akkor tudjátok azt letölteni. -
#8836 Akkor kicsit nehéz lesz kanyarogni... -
Zoliikp #8835 Amikor feltesztek egy új buszt, ellenőrizzétek le az új billentyű-funkciók lehetőségét...
Ha az animálás működik, akkor van hozzárendelve script, macró, és lesz billentyűgomb is, csak a készítő nem jelezte... -
#8834 Semmivel. Nekem se megy (mondjuk én Driving Force GT-t használok, de ebben az esetben ez mindegy), csak az egérrel. Igazából nem tudom miért. Gondolom valamit a scripteléssel csináltak másképp. -
clubvs #8833 Hello!
Egy hete írtam a warez topikba, de azóta nem elérhető ezért itt felteszem még egyszer a kérdésem:
Ha az adott járatnak amivel éppen megyek lejár az utolsó menetrendje is(üres a menetrend), akkor ehet váltani vhogy másik járattal, vagy új buszt kell mindig igényelni? Mert a menetrendet nem lehet törölni, ibissel se lehet változtatni a járatszámot sajna.
Előre is thx! -
#8832 És a G27 gombjaival?
-
#8831 Ismerős szitu. Billentyűzettel nem lehet vezetni. Úgy értem a motor indítás/leállítás, az elektronika, az ajtók, mind-mind a műszerfalra kattintgatva csalható elő. A motor asszem a főpanelen jobb oldalt egy nagy tekerő, arra kell rákattintani vagy eltekerni, már nem tudom. -
#8830 Nekem nincs hangja a busznak! Nem is tudok egyáltalán elindulni! -
#8829 Letöltöttem a Dennis 500-as buszt. Fura volt beleülni, fura, hogy balra tarts van.:D Egész jól ki van dolgozva a busz, bár hiányolok néhány műszert(üzemanyagszint jelző, hőfokjelző). Ami nagyon tetszett, az a hangja és ahogy megy! Ha odalépsz neki, akkor gyorsul(de érezhetően, nem úgy mint az SD-200-as széria.:D Néhány hibát még tartalmaz(utasok felszállása) de jó lett szerintem. Bár a kereszteződésben, amikor bekanyarodtam, néha sikerült jobb oldalra állnom...:D -
mk452001 #8828 Értem, köszi.
Csak számomra olyan furán hat, hogy egyszerre mind a 4 pilács világít rajta (mondjuk nagyobb fényerő nem lesz tőle ) -
alexander1993 #8827 Az Ikarus 415.14-hez meg lesz csinálva a harmadik ajtó kisebb méretben? Meg a gombok is rendesen lesznek megcsinálva?