63331
qK0ZIKA.jpgHivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása

OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik

SZABÁLYZAT

Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC

• Zoliikp
    Megkérdezhetem, hogy telepítetted?
    Én teljesen letöröltem az előzőt, az újabbat letöltöttem, bemásoltam, a többi fájlt is, és hiba nélkül elindult a játék, betöltötte a buszt...
  • dantre
    DGUFOPLAST király vagy, grat az IK-hoz !!!
  • dgufoplast
    Majd utána nézek mit tehetek az ügy érdekébe
  • Hyp3r
    Szia!

Letöltöttem a buszt, de ismét kiírja a szokásos hibákat, mivel 1 csomó .o3d fájlnak ékezetes nevet adtál. Az én windowsom valamiért nem szereti az ékezetes fájlneveket nemcsak ennél a játéknál de másnál sem. Többen jelezték annak idején, hogy hasonló problémájuk volt az ékezetes fájlnevekkel... Nem tudnád lecserélni ékezet nélküliekre?

Üdv
  • Zoliikp
    Gratulálok, szép munka!

Pici kritika, hogy ajtók....
  • dgufoplast
    Bocs el írtam van állóhely csinálva és csak annyian szálnak fel míg nem lesz tele a busz ha tele van többen nem szálnak fel
  • dgufoplast
    Üdv: Mindenkinek:
    Nemeza: semmi gond
    Matesz19:van már állóhely csinálva és csak anyain szálnak fel míg nem lesz tele a busz
    Alexander1993:csak textúra van
    kem001:meg lett csinálva a fűtés

Meg hoztam a letöltést:

Ikarus 415.04
  • nemeza
    @dgufoplast
    Eszemben van a dolog, csak sűrű mostanában a programom..
  • bence099
    jól olvastam holnap jön ki a 415 frissítés ? :D de jó lesz :D
  • matesz19
    @dgufoplast: Megszeretném kérdezni hogy a IK 415-ös javításban benne lesz az hogy, ha nincsen több ülő hely a buszon, attól még felszállnak a buszra?? Úgy emlékszem ez is egy hibája volt. :) Köszi a választ előre is.
  • alexander1993
    A 415-ös javított változatában lesznek rendszámok vagy textúra lesz?
  • halaszfi
    Blenderesek figyelem!!!! Azt kérdezném(2.49) hogy mesh data-át vagy animationt mentsek el, és hogy direct x vagy direct x 8 kén exportáljam?
  • matesz19
    Nem hiszem hogy valaki is csinált volna a béta verziós Karosához festést.
  • Routeres
    Eddig is lehetett vele menni, a busz kész van már egy ideje, ez csak egy update hozzá...
  • leony
    Sziasztok tudnátok nekem Karosához átfestést mutatni??

más: Különben szerintem is add ki, had lehessen végre menni vele
  • kem001
    Szerintem is add ki ezt a javítást hozzá. Egyébként a fűtést megcsináltad benne?
  • szabii98
    Autor: Hokau

lol
  • Routeres
    Ez valóban DG busza.
    De semmi különös nem történt, csak cseh barátainkhoz fényévekkel később jut el minden info (lehet nem hallottak még a hivatalos OMSI fórum letöltések részéről)...

Hehe... és a végén írják, hogy "gyengébb gépek tulajdonosainak nem ajánlatos letölteni"...
  • Ikarusfan
    Ráadásul ez eléggé úgy néz ki, mint Dgufoplast munkája:
    http://www.omsi.cz/adm/data/files/images/ikarus_415.jpg
  • Ikarusfan
    Ezt magyarázza már meg nekem valaki:
    http://translate.google.cz/translate?js=n&prev=_t&hl=cs&ie=UTF-8&layout=2&eotf=1&sl=cs&tl=en&u=http%3A%2F%2Fwww.omsi.cz%2F
  • dgufoplast
    De az Ikarus 415.04-nek Man SD 85 hangja van mert még hangot nem sikerült szereznem hozzá majd valaki csinál ha sikerül nekem volna a dolgom de itt nincs ilyen busz a hol én lakom vagy is van csak nem olyan hanem más fajta meg az eredetinek kéne a hangja még is jobb volna szerintem az eredeti hangjával a jármű
  • dgufoplast
    Nekem mindegy mert meg van csak azé írtam mert sokan panaszkodtak a járgányra de ez benne volt a dologba hogy úgy is kell még hozzá javítás meg ami most van javítás az v.1.1-nak terveztem majd v2.0 akkor lesz ha végeztem azzal amit írtam de csak majd holnap töltöm fel ha nem gond senkinek
  • Ikarusfan
    Ahogy jónak érzed.
  • bernio
    Szia! szerintem ha kiadnád a javítást és közbe csinálnád az nagyon király lenne :D
  • dgufoplast
    Üdv ! mindenkinek az Ikarus 415.04-ről volna szó szerintem kész van legalábbis amik voltak hibák javítottam mindent amit bírtam és azé írom mert újból fogom építeni mint 2 buszt mert most Man SD 85 helyén van és át fogom építeni majd Man D 92 helyére de ami most van 85 helyén azon javítgattam de Ikarus 415.14 az nincs benne mert nem jó de meg van már az eredeti 415.14-es jármű csak azé írtam hogy meg várjátok azokat a javításokat vagy ki agyam annak a javítását de közbe csinálom akkor amit írtam üdv: DG
  • fuszhi
    Ott van, ilyennel utaztam a hetekben.
  • atis0418
    Sajnos ez is nehezen megy neki, hogy megértse, amikor van időm, én szoktam neki megcsinálni ilyeneket.
  • Ikarusfan
    Na akkor megnyugodtam. :)
    Amúgy a gépem szerencsére egész jó, bár nekem a maxhoz közelítő értékekkel élvezhetetlen a berlini pálya meg a 415 is akad, bárhol megyek. De ahogy tudom, senkinek se megy maxon jól, tehát nem vagyok egyedül és bár ez szemét dolog, de ez legalább vigasztal :P
  • IkarusV134
    Nem kéne fognia a játékot mivel 4-5 textúrát használ az egész szerelvény. elemre meg nagyon kevés objektből áll össze.
  • Routeres
    Na szóval.

Kipróbáltam a pályámon, az Ady Endre úton, a 42-es viszonylaton. Számottevő FPS csökkenés nem volt tapasztalható, össz-vissz 2 FPS. De ez lehet, hogy a háttérben futó msn és Mozilla bűne.

Holnap lemérem az UV-t is, de nem lesz itt probléma
  • Routeres
    Nem tűnt fel változás a teljesítményben, bár ez csak egy üres próbapálya, szerintünk nem lesz gond. No persze, függ a PC teljesítményétől is. Mindjárt szolgálok konkrétebb infókkal is.

Igen, sajnos a 415 ezen átka sajnos meg fog maradni.
  • Ikarusfan
    Prímán néz ki! És ez amúgy mennyire gépzabáló? Vagy ez még mindig a darabok számától függ?

Más:
    Gondolom a 415 ugyanúgy fog ezután is szaggatni, mint eddig, nem igaz? Mert egy-két hangon kívül szerintem ez az egyetlen egy fő hibája.
  • Routeres
    Minden bizonnyal.

Más: G.Gabe befejezte az ICS OMSI-ba konvertálását. Magyar pályára magyar villamost!
  • Marzee92
    Köszi a választ, akkor elképzelhető, hogy a gombok a "helyükre" kerülnek? Gondolok itt arra, hogy, pl ne a fűtés gombja működtesse az ablaktörlőt
  • Routeres
    A 415-ös fűtési rendszere javításra szorul. Egy nagyobb javítási csomag készül már a 415-öshöz, dgufoplast jóvoltából. A megjelenés időpontjáról még semmit nem tudunk, de sok minden javítva lesz benne, többek közt a fűtés is.
  • Stig95
    De mondtam hogy át kell másolni a rarban lévő 2 mappát a játék könyvtárárába.
    Nem tudtam! Elnézést!
  • Marzee92
    Sziasztok, realweathert használok omsiban, és a kinti hűvös idő hatására a játék is csinál már kellemes hideget, viszont az Ikarus 415 képtelen vagyok 10.6°C-nál többet kicsiholni, bármilyen fűtésállítgatás, és ilyesmivel együtt. Valaki aki ért a fűtéshez, tudna segíteni?
  • atis0418
    Üdv! Először is, hogy többet ne forduljon elő. ''ekepista'' fórumtárs születési rendellenességgel küzd, így szellemi és fizikai korlátozottságai vannak. Másodunokatestvérem, szóval biztos forrából tudom. Nem szeretnék még egy ilyen szellemi fejlesztő vagy negatív kritikát látni, különben rendesen odateszek az ügy érdekében az adminnál.
    Nem csak az nem tud helyesen írni aki szimplán hülye, ne ez legyen az első benyomás. Inkább segíteni kellene, mint odavágni neki hogy itt van tanulj meg írni.

Ennyit akartam.
  • Stig95
    Képtelen vagy egy mappát bemásolni az OMSI könyvtárába?
    Ui.: Neked inkább ezt ajánlom!
  • gabesz012
    Nem biztos, hogy bug ez. Igaziból is van, hogy elszáll az alapjárat és mindig le akar fulladni a busz. Nekem valamelyik nap olyat produkált a D86, hogy többször kidobálta a sebességet, ez a hiba is aránylag gyakran megesik a valóságban is. :)