63332
qK0ZIKA.jpgHivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása

OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik

SZABÁLYZAT

Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC

• kisbesi
    mi a teendő akkor , mikor bejön a pálya, de nem jeleik meg felül a kis menüsor
    Azt hiszem Alt al szoktam előhívni, de sehogy sem akar előjönni.
  • Zoliikp
    Megjött...

A hétvégén beoperálom...
  • Zoliikp
    Még nem jelentkezett nálam az Emil....
  • VL67
    Ahogy írtad, úgy van, én készítem a modelleket a hozzáértő kezek alá.
    El is küldtem a csomagot a módosított elemekkel.
    Szabhatod. ;)
    Köszönöm az észrevételeket, a hibákat pedig javítottam (remélem mindet).
  • tenkenorman
    hátsó felnin egy tri zöld maradt :))))
  • halaszfi
    honnan tudom letölteni a karakterkészletet?(Fonts)
  • Zoliikp
    Mit szólnál, ha Ödönkéről "mintát szabnék"?
  • Zoliikp
    Mindenki számára, aki a kiadásról kíván faggatózni:
    a Mester, az az VL67 készíti ezeket a szebbnél szebb modelleket, de remélem nem árulok el nagy titkot, nem konvertálja a játékba...
    Ő helyette egyszerű halandók, -köztük én is-, engedélye alapján megtehetjük...

Nagyon szép lett, azt hiszem kép alapján az íve tényleg jó lenne...
    Elérhetősége, akár a teljes, majd fogom a "szikét"....
  • BkvFan
    2-3 év múlva.
  • Deniske
    Nagyon király lesz :D mikorra várható a kiadás?
  • generalGGabe
    ez gyönyörűséges
  • Robi546
    én szerintem 6 Sebességes manuális legyen amúgy nagyon jó!: )
  • leony
    Hűha VL67, ez nagyon jó lett, hogy haladsz vele kiadásra mikorra számíthatunk?
  • muHaHaHa
    Nagyon jó :D
    A váltó milyen lesz, autómata vagy 6 sebességes manuális?
  • VL67
    Lényegében megvan, már csak igazítani kell rajta egy keveset.
    http://www.friweb.hu/vl67/2.jpg
    Remélem tetszik. ;)
  • fuszhi
    Igen.
  • Ikarusfan
    Nem akarlak leszúrni, de tényleg muszáj minden héten megkérdeznie valakinek? Ha kijön, úgy is kint lesz az OMSI Hungary-n meg akkor itt is csak arról folyna az ezmecsere, hogy hú de kafa meg stb.
  • Ákos XD
    Megjelent már az ik 415 javítás? Vagy egyáltalán valamelyik busz?
  • omsifan
    Jó lesz! Blenderben készül?
  • fuszhi
    futó bepillantás a műhelyembe, hétvégén szünet van nincs meló :))) majd hét közbe folytatódnak a munkálatok
  • matesz19
    Jah, biztos hogy elvarrják a szálakat, hogy olyan legyen mint ha semmi se történt volna.... bár a kérdésemre akkor is kivi lennék mi a válasz. :D Hogy hogyan tud ide írni, ha átmenetileg ki lett tiltva a Fórumról? :D
  • Ikarusfan
    Jól látom ugye, hogy kedves barátunk hsz-ével együtt ugrott a két-három válasz is? Kösz modik!
  • alexander1993
    Hello! Letöltöttem a Teltow 2.0 pályát és hozzá szükséges dolgokat. Felraktam a játékra és kiírja, hogy Could not read the o3d file! Datei nicht gefunden!" Tudnátok segíteni?
  • longhaul
    Kandi kamera következik:

"Annyira siettem 220KM/órával a munkába, hogy elhagytam a busznak az egyik felét."

[img=http://www.kephost.com/images4/2011/10/28/tqqnfd3ac61jf99zl9jn.jpg]

• Zoliikp
    Nagyon szépen megköszönöm.
  • VL67
    Ha annyit még várhat, a hosszú hétvégén rendbe szedem ezt a ráncajtós dolgot.
  • Ikarusfan
    Tudom, hogy az csak próbabusz, de nem volna kedve valakinek csinálni egy kéziváltós Ikarus 280 sciptet?
  • Zoliikp
    Megpróbálom a tőlem telhetően a legreálisabban visszaadni a buszt.
    Persze, ha általam megoldhatatlannak tűnik, nem fogok sokáid vacakolni vele, marad az alap.
    Jelen helyzetben a keret módosításra kerül, és nem lesz "valami szürke más is"...
    A lépcső viszont más tészta;
    az első változatban az oldalív megkívánta, hogy az ajtószárnyak beljebb kerüljenek, ezért "belefordultak" a középső lépcsőbe.
    Ennél a modellnél nincs ilyen gond, érintés nélkül befordulnak, így ahhoz nem szívesen nyúlnék....
  • bkvbusz
    Régebben volt szó róla itt a topikban, de már nem emlékszem mire is lyukadtunk ki.
    A Google Earth programmal látható Budapesti 3D objektumat be lehet konvertálni az OMSI-ba?
    Valaki csinált már ilyet?
    Válaszaitokat előre is köszönöm.
  • omsifan
    Ha reálisan szeretnéd akkor az első ajtósat ajánlom mert az van ráncajtós buszoknál.
  • fuszhi
    pont fordítva a középső ajtónál van keret az elsőnél meg valami szürke más is. Na az nem kell oda szerintem és a középső megoldás jobban tetszik úr! ;) Figyelted milyen jól leírtam :))) ezt adjátok össze vaze.
  • Zoliikp
    Indulásnál nem ír hiba üzenetet?
    Hirtelen arra következtetek, hogy a pálya az Omsi Texture Mod-ot használja....

Haulin:
    indításkor opciók menü, majd a haladó grafikai beállításodat ellenőrizd le...
  • sipi37
    Ugyan olyan vele sajnos!:S
  • BkvFan
    http://www.uloz.to/8364471/addon-simplestreets-zip
  • Haulin
    Szevasztok. Miért lehet az hogy nyitom meg az omsit betölti a pályát és csak kb 5centis sávba össze van zsúfolva a kép? mindegyik pályánál ez van, valaki tudna rá megoldást írni?
  • sipi37
    Esetleg betudnád linkelni?Köszi!:)
  • BkvFan
    töltsél le a legújabb --> Sceneryobjects --> ADDON_SimpleStreets és ADDON_SimpleStreetsca
  • tenkenorman
    ugyan így jártam én is anno
  • sipi37
    Sziasztok!:)
    Tudna nekem segíteni abban h a Tatra regional mapba miért fehér nekem az út?

Segítségeteket előre is köszönöm!:)
  • bkvbusz
    omnibussimulator.de