qK0ZIKA.jpgHivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása

OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik

SZABÁLYZAT

Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC

• zsilka péter
    Újabb problémába ütköztem. Most már csak a forgalom lenne hátra, de valami nem stimmel. Két járat van a pályán. 76 és 77. A 77-est csináltam én a másik alap. A 77-es látszólag jól megy, bár nem tartja be a menetrendet. A 76-ossal nem stimmel valami. Ugyan is amikor megérkezik Krankenhaus felől akkor az kijelzőit nem "teszi át" E.Krankenhausra és elkezd körbe körbe menni majd elkezd egyenesen menni ki a világból. Mind a két járat úgy néz ki, hogy "óra" 7, 37-kor van indulás Bauernhof-ről ( mind a két járat onnan indul és az a végállomás is ) és "óra" 22, 52-kor van indulása mind a két járatnak a végállomásról. Egyik Krankenhaus-ról ( 76-os ) a másiknak pedig a saját végállomásáról ( 77 ). Illetve egyik járaton sincsenek utasok. 77-esre Bauernhof-on néha felszáll valaki, de annyi a max. Pedig amikor én vagyok csak a pályán akkor mindig vannak utasok. Illetve azt hogy lehet még megoldani, hogy amikor én a 77-est viszem akkor egy busz legyen a 76-oson is, illetve ugyan ez fordítva? Tehát minden járaton legyen 1-1 busz. Egyikkel én a másik pedig AI. Köszi előre is!