Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+ Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
Igaziból kész van, minden nap megyek rajta, afféle teszt. Hát ha még valamit kiszedek, vagy hozzá építek. Ami nincs a pályához, az a menet rend. Ha valaki elkészítené hozzá, akkor lehetne teljes. Arra gondoltam szabad kézre bocsájtanám, és ha mást nem valaki majd elkészíti és megosztja a többiekkel. Mivel én nem értek . Szóval nem jöttem rá mindenre épp ezért tisztán hagyom a menetrendhez, a szükséges fájlokat és így a pályát belehet tölteni lehet használni. A pályát közcélra hoztam létre hogy ne csak az a két gyári legyen. Tehát ha lenne egy oldal akkor oda fel lehetne tölteni. Majd Routeres úrral beszélek és megkérem tegye már fel. Ha mondtok egy feltöltő oldalt, az is jó. Sőt. S amint ott van, beírok ide nektek hogy honnan lehet le tölteni. Szeretnék még előtte egy extra ötletem megvalósítani a feltöltés előtt remélem majd sikerül és tetszeni fog. Egyenlőre szerintem az is jó ha gyakorol az ember szokja az út vonalat majd később meg ha lesz MANetrend akkor meg csak a szükséges fájlokat kell felül írni és kész.