63331
qK0ZIKA.jpgHivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása

OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik

SZABÁLYZAT

Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC

• ikarus 280 BPI
    Innen letöltheted a képeket erről a remekműről! OMSIFAN remélem nem baj hogy feltöltöttem ezt a három képet ,hogy mindenki megcsodálhassa a buszt :) http://www31.zippyshare.com/v/92385470/file.html
  • szabii98
    Annyira kíváncsi vagyok, de az iaro kurvára nemtölt be semmit :'(
  • ikarus 280 BPI
    Basszus ez már Ikarus 260 ;) Amit a lengyelek csináltak nagyon össze van csapva. Ezen akkor gondolom az utastéri világítás a leszállásjelző,ajtónyító,IBIS utastájékoztató,ablakok és a többi előző modellben nem vagy alig-alig müködő dolgok már benne lesznek.
    Lehet hogy már kiírtad vagy kérdezték mások is ,de hirtelen nem találtam,Szóval ez a busz sac/kb mikor fog megjelenni ? : )
  • omsifan
    Ezt most csinálom 3DS MAX-ban. Mindjárt teszek fel több képet.

Egyenes műszerfalas lesz! :)
  • ikarus 280 BPI
    Erről van esetleg videó vagy több kép valamerre ? Nagyon tetszik jobb mint a jelenlegi
  • matesz19
    Kössz a semmit mondó választ.... :(
  • omsifan
    Omsiba készül, ha minden jól menne, a 256-ossal együtt lesz kiadva, de ha nem akkor utánna.

:)
  • ozimak
    Nem tudja valaki,hogy miért csinálja azt az Omsi editor hogy nem enged lerakni egy kereszteződést vagy bármilyen objektumot csak kifejezett helyekre? Aztán meg leáll "integerüberlauf" hibával Hiába akarom lerakni a térkép egyik felére nem viszi oda hanem a másik felén teszi hozzá egy másik út végére
    Tegnap kezdtem a pályát csinálni és semmi gond nem volt,de most hogy folytatni szeretném ezt csinálja. Spline-okkal ugyanez a helyzet...
  • omsifan
    OFF: Nem tudok róla.
  • dgufoplast
    OFF: design-x3-as buszok nem készülnek az omsi-hoz ?
  • Ikarusfan
    Nekem így tökéletesen megfelel. De ha csinálsz magadnak netalántán, bárhogy berakhatod (már amennyire a hardveres része a dolognak engedi).
  • atty707
    ha jól láttam, az OMSI-ban van olyan lehetőség, hogy egy sebességi fokozat addig "él", amíg egy adott nyomógomb le van nyomva. A megfelelő billentyűket át kell rakni ezekre a beállításokra, és akkor az üres a valóságnak megfelelően működik
  • 93r90
    jo lett nagyon
    az üres az nem lehet úgy meg oldani mint a rükvercet csak a másik oldalt? és akár 6 sebességes is lehet :)
  • Stig95
    Naggyon zsíír
    Talán énis készítek egy ilyet :D
  • Ikarusfan
    Szívesen!
  • atty707
    köszi a választ a felépítésére.
  • Ikarusfan
    Akkor a probléma ezen része meg van oldva.
  • atty707
    az oldalamon (omsihu.wordpress.com) szintén ki van rakva a váltó leírás, és direktbe le tudjátok tölteni
  • Ikarusfan
    OFF: Nem, csak túl hülye vagyok ahhoz, hogy ne verje ki a szemem a 20-as piros szöveg... Bocs a tripláért.
  • Ikarusfan
    OFF: Nézzétek el a kérdést, de amúgy csak én látom úgy, vagy tényleg megszűnt a Warez topik?
  • Ikarusfan
    A lényeg az, amit írsz, tehát hogy látszik, hogy van váltó a progihoz és lehet használni - ja, és hogy nem kell 70000 forintos kormány a rendes játékhoz, elég egy 30000-es meg úgy 5000 Ft (plusz utazási költség).
  • ozimak
    Ja akkor gondolom a 260 v2-t :) Nem lett az rossz a lényeg látszik és hallatszik ;)
  • Ikarusfan
    A sima verziót használom, amit valaki ide felrakott, tehát amiben benne van a kéziváltós meg az automata bolygó és harmonikaajtóval. Ja, egyébként nagyon torzít is a fényképezőgépem, tehát nincs valami tiszta hangja a videónak.
  • ozimak
    Melyik hangcsomagot használod az Ikarushoz? Amúgy nagyon fasza lett a "kis" váltó :)
  • Ikarusfan
    Itt a videó. Csak úgy előre szólok, hogy nem valami minőségi darab a fényképezőgépem (ergo gagyi a hang és a képminőség), nyúzom a motort és nem vezetek jól fél kézzel, miközben a másik kezemmel éppen váltok, tehát ne várjatok Oscar-díjas műalkotást :P
  • LMG123
    Majd. :D
  • Ikarusfan
    Én személy szerint nem tudom, de majd válaszol az, aki tudja a megoldást. A türelem nagy erény...
  • TheSosy
    Lécci választ amire válaszoltam!:)
  • matesz19
    És az mikor várható kb.?
  • LMG123
    Majd Nemeza buszával érkezik a festés... :D
  • Ikarusfan
    Ahogy elnézem, az van, hogy én ezt akkor linkeltem, amikor be voltam lépve. Ha nem regisztráltál az oldalon, akkor nem hozza ki a mods topikokat, amiben benne van. Most jön a kérdés; nem kéne belinkeltem direkt a leírást, nem?
  • Martinez01
    Köszönöm^^:).
  • Ikarusfan
    Itt megtalálod a linket. Benne van a program.
  • Martinez01
    És ezt hol találhatom meg, vagy milyen néven keressem?
  • Ikarusfan
    Xpadder. A leírás pdf-e pedig egy rar-ban van, tehát nem linkelem be inkább.
  • Martinez01
    Mi a progi neve?
    Vagy akár Ádám leírását is linkelheted ^^:).
  • TheSosy
    Hello! Hogyan lehetne megcsinálni,hogy a belső kijelző az időt is mutassa?
  • adam993
    Az egyest akkor használják, ha mondjuk tele a busz és dombnak felfelé kell indulni. Azért kerülik, mert egyenesen a busz bőven elviszi a kettest, nem kell a rövid 1.
  • Ikarusfan
    Az az egyetlen problémám ezzel, hogy nem tudom megcsinálni, hogy középre beállítsak bármit (biztos van olyan beállítás az Xpadderben, vagy egy másik programban, de eddig nem találtam meg), az üres pedig kell a motor indításához.
  • Ikarusfan
    Tényleg nem sértés, de kifejtenéd, milyen céllal? Csinálhatok egyet, csak mire feltöltöm, belepusztulok, de nem értem, minek. Ez nem akkora dolog, mint mondjuk egy működő műszerfal, vagy egy fél fülke. De ettől függetlenül OK, összehozok valamit.