63331
qK0ZIKA.jpgHivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása

OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik

SZABÁLYZAT

Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC

• maxi1987
    Hali
    Kipróbáltam ezt a solarist.Nálam az FPS szám leugrott 5 alá és a busz pattogott mint kecskesz.r a deszkán, arról nem is beszélve hogy a csukló utáni kerék 5000/min-el forog hátrafelé.Hiába állítom át a váltót a csukló rükvercben marad.Frankó
  • Plett
    Nem tudtok arról hogy esetleg van-e olyan gomb, gombkombináció amivel az utasok által adott pénzt fel lehetne szedni? Mert pl. ahol magyar pénzek vannak, nagyon sok aprót adnak az utasok és sok időt elvesz amíg az egérrel felcsipegetem őket. :)
  • halaszfi
    omsi.cz download a bal oldalon és modely (a 2.0 tölsd le)
  • halaszfi
    moges menyire eszi a gépet
  • gabor145
    Tudtok valamilyn jól működő Ikarus 260-as vagy valami hasonló Ikarust linkelni?
  • CB 31 Szmötyi
    Köszi.
  • omsidriver
    Bad Kinzau, Mestechko, Sachsen-Anhalt, Usedom, Moges (bár van benne városi járat is)
  • halaszfi
    a kispesten kívűl
  • CB 31 Szmötyi
    Tudtok ajánlani valami jó kis helyközi-távolsági mapot?
  • omsifan
    OFF: XD
  • adam993
    Köszönjük, hogy közölted velünk.
  • halaszfi
    valaki tud egy jó városi pályát
  • ccv520
    Ez a modell nem sokban különbözik a 280-astól, csak annyi, hogy lehet vele menni. Amúgy nagyon nincs optimalizálva, 10 FPS-el kevesebb nálam, mint a saját 260-asommal.
  • fuszhi
    OFF: Miindegy jó lesz így is úgy is off http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=YjjfaArG0p4 :)))
  • halaszfi
    valaki feltöltené a streetcreatort mert az enyém amikor megnyitom a képernyő szélére húzódik
  • fuszhi
    OFF: Ez nagy kedvencem OFF ABSZOLÚT Bocs de nem bírtam ki :)
  • LMG123
    Kicsit könnyelmű válasz is volt,mivel az Omsi készítői még most csinálják a csuklóst a játékhoz... :D
  • bocskor3
    http://www.multiupload.com/GX9C9H2KS8 415 BVB itt van playglobe-ról méztem
    szerintem elég gagyi de elvileg működnie kell.
  • Plett
    ez a csuklós pont arra jó hogy megtanuljunk a szűk utcákon vezetni, amit szerintem jól megcsináltak benne :) tehát ilyen szempontból tényleg játszható
  • Vazzeazze
    Kérlek töltsd már fel valahová a te kedvenc Ikarusodat, vagy amit, amiket használsz (csak a BUS fájlt(okat) a könyvtárból!) , mert kijött vagy 20 féle már...én megcsinálom neked percek alatt és visszatöltöm! :)
  • muHaHaHa
    Én is kiprobáltam a Solarist, egyetlen egy jó dolgot láttam benne:
    45 fokos volt egész végig a vidi kari, 10 fokkal se melegedett :D
    De gondolom ahogy kész lesz, több textúra lesz rajta.
  • wollnerd #11970
    Már nekem is megy, de csak az eredeti D92-vel. A magyarított D92-vel nem...
  • zorba3333
    Kipróbáltam a Solarist :(
    Sajnos erősen!! készülőfélben van még a modell, ezért elnézést mindenkitől a #11966. hsz-ben írt "játszható csuklós" beharangozó miatt.

Többek között ilyen hiányosságai vannak pl.:
    - A motor indítása után elmegy a hang, olyan mintha leállna, de ahogy a gázra "lép" az ember minden helyreáll.
    - Néhány alapvető funkció még nem üzemel.
    - A harmadik ajtó "láthatatlan" csak hangja van.
    - A busz hátuljába simán beleáll az AI.
    - Az IBIS nem működik
    - Az utasok nem használják a hátsó traktust
    - A kijelzők nem működnek
    - A motor fordulatszámának hangja, és a sebességérzet összehangolása korántsem közelít a valósághoz.
    - Az irányíthatóságon is van mit csiszolni.
  • Haulin
    jajj istenem de alap kameranézetben, nem nagyítok rá semmire.
    Vazzeazze: Megköszönném szépen ha feltöltenéd:)
  • zorba3333
    Pontosítás a csuklóshoz!!

Időközben átlestem a német fórumot, ahol írja a készítő, hogy még nincs kész a modell!!!
    A készülő stádiumának köszönhetően jelzi az előbbi hsz-ben említett o3d hibát.

Mindenesetre egy próbát megér :)
  • zorba3333
    Kijött az első játszható csuklós!
    Nálam o3d hibát jelez :( , de betölti.

Innen letölthető:
    Solaris Urbino 18
  • fuszhi
    Az a helyzet működik az Nem kell aggódni ,de az omzi egy kettőt kifordít a kint és a bent fogalmát felcseréli rendesen így a rakétánál is , de már nem érdekel ezek lesznek aztán a többit hagyom a ...ba. Nem eszi a gépet nem tudom mennyi poligon nem sok épp pár darab. Üdv Gumikacsa úr.
  • fuszhi
    Nagyon ott van. Csak Így tovább.
  • Vazzeazze
    Nemcsak előre tolva, hanem túl magasan is van, igen árkádos :) Én csináltam az Ikarushoz is valósághűbb kameranézetet, ha érdekel feltöltöm neked! ;)
  • buszvezeto1
    Sziasztok!
    Valaki be tudná linkelni az Ikarus 415 BVG-s változatának letöltési linkjét?

Előre is köszi!
  • omsidriver
    Nálam is működik.
  • omsifan
    Én is azt beszélem... Ott is rá lehet nagyítani, ha esetleg nem tudnád.
  • Haulin
    hát ez lol xD az omsiban lévő ikarust kérdeztem amivel már lehet menni ami kivan adva, hogy annak fura a kameranézete legalább is nekem olyannak tűnik mintha előre lenne tolva az ülés. Igaz ikarus műszerfala mögött se ültem még xD
  • omsifan
    Arra nagyított rá.
  • kem001
    Nálam működik. Melyik busznál próbáltad?
  • wollnerd #11956
    Valakinek működik a GPS alapú utastájékoztató rendszer ?
    Hiába próbálom, nem történik semmi...
  • Haulin
    A kérdés a játékban lévő ikarusról szólt, kicsit hülyén írtam le. Na ami a játékban van ik annak fura a kameranézete.
  • ccv520
    Ránagyítottam a műszerfalra a kép készítése miatt.

Haulin: nem 6 db van, hanem 9. (CKC-822, CCV-532, CCV-537)
  • wollnerd #11953
    OFF:Nekem nem is volt telepítve az OMSI, csak átmásolva (A mappája) az XP-ről a Win7-re, mert nem akartam újrarakni ezt a sok mindent.
    De nagyon is jól emlékszem hogy mi volt az editort megnyitó parancsikonjának a célja: ->"....\Omsi.exe" -editor
    Csináltam egy új parancsikont a játék mappájában ezzel a céllal és simán elindult az editor, rá is kérdezett hogy akarom-e folytatni a korábbi munkát. (mert egyszer beléptem kíváncsiságból)
  • omsifan
    Lehet, hogy nem, de alig hallottam még más volántól/közlekedési társaságtól prága váltós buszt. Főleg nem ennyit.