63331
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
Robi546 #20281 Oké,nincs mit. -
generalGGabe #20280 Amúgy meg maga a híd is egy érdekes megoldás.....
-
Routeres #20279 Egy tucat emeletes ház van az OMSI-ban gyárilag, azok nem jók? -
#20278 Háát sajnos én nem tudok objectet készíteni,és nem is lenne kevés idő mire sokféle épületet lemodelleznék :) Ráadásul nekem több lesz az emeletes mint a kertes. Azért gondoltam hátha valaki tud valami extra helyet még :) De azért köszönöm! -
generalGGabe #20277 Hídon megállni, várakozni, parkolni tilos :-) -
Robi546 #20276 Hát a saját/egyedi objektek -nek örülnek a legjobban. :) Viszont ha nem tudsz objektet készíteni/konvertálni akkor vagy tanulj meg valahogy vagy mást kérj meg hogy segítsen,más ötlet nem nagyon van. -
#20275 Sziasztok!
Nem tudtok véletlenül épületcsomagot az editorhoz? Az omsihu.wordpress-t és az omsi.cz-t kimerítettem :) Jó lenne a változatosság,elég nagy lesz a pálya :) -
#20274 Jól néz ki. Csak így tovább. -
Brad33 #20273 Bár érettségi időszak van, azért készülget az újabb frissítés. Íme két-két kép a két új végállomásról:
-
Zoliikp #20272 Van pl. ez :
http://omsihu.wordpress.com/2012/05/04/man-lions-city-vigyazat-az-ajtok-kifele-nyilnak/ -
fiat126 #20271 Tudnátok valahova feltölteni olyan ajtó beállítást( a cfg-re gondolok)ami nyitás után kimegy oldalra.Előre is köszi. -
fiat126 #20270 Köszönöm szépen a segítséget. -
Zoliikp #20269 Az lemaradt, hogy a "lusta disznó" nem frissíti, ezért neked kell menteni, és újra behívni, csak akkor lesz látható a változás... -
Zoliikp #20268 A kijelölt objektumon jobb egér, a feugrómenüben Tools --> Convert to Double-Sided...
-
fiat126 #20267 Köszi.És azt hogyan kell át konvertálni két oldalasra a cuccot? -
Zoliikp #20266 Ha bármilyen 3d modelnél a DE-ben nyomsz egy Ctrl+H kombinációt, akkor a textúrát az aktuális nézetben mutatja, így kiderül, hogy "egyoldalas-e". Természetesen át lehet konvertálni kétoldalasra... -
#20265 Neked kell beírni egy rendszámot. -
fiat126 #20264 Köszi a segítséget az volt a gond,hogy csak egy irányban volt megrajzolva a cucc. -
dgufoplast #20263 Már mint a Google SketchUpban ez le maradt :D -
#20262 Nem lehet választani, üres a mező. -
dgufoplast #20261 Lehet úgy van meg rajzolva hogy csak egy irányból látod de a deep exbe van egy funció ami segít hogy látod majd az omsiba erre gondoltam de SnyperD ő tud segíteni neked mert neki is volt már ilyen és ő meg oldotta ezt a dolgot -
fiat126 #20260 Sziasztok!
Segítség kéne?Miért van az,hogy ha bármit rajzolok a Sketchupban az DE-ben megjelenik rendesen viszont az Omsiban nem látszik pedig a koordináták is a helyesen vannak beírva ahogyan kell?Előre is köszi a választ. -
#20259 Texture mappán belül van a Repaints mappa, és oda kell tenni -
ekepista #20258 meg néztem aszt amapát de ott csak texture mapát találtam abba kel beteni
-
TTÁDÉ #20257 Szia!!!
A Texture/Repaints mappába kell bemásolni -
ekepista #20256 sziasztok agsmédia fúrumon találtam ikarus 263 mashoz festéseket aszt ha leszedem mejk mapába tegyem hogy ha aszt szeretném hogy más szinü legyék abuszom -
Frenklin737 #20255 Lesz Bizony. -
generalGGabe #20254 Azt hiszem akkor Ősszel lesz mit tolni.
Jönni fog Dél-Pest, mi remélhetőleg kiadjuk Börzsönyt, és még ki tudja mi fog érkezni.
-
Frenklin737 #20253 Jó Féle :) -
Videó az automata váltóról a 263-ashoz -
#20251 Tegnap... -
Frenklin737 #20250 A Credo Mikor Lesz Kész? -
mateovics #20249 nagyon jó lesz, már alig várom :-) -
Milan1909 #20248 Sziasztok! Érettségi elfoglaltságom miatt egyenlőre szünetel a pálya építése. Ami eddig megvan: Köki Terminál 90%-os készültség textúrázás nélkül, BKV megállótáblák, 182-es útvonala épületekkel mindennel az első megállóig, úthálózat: köki és környéke és 182-es 4-5. megállóig. Első kiadás(182, 184, 282E, 284E) járatokkal várhatóan nyár legvége, ősz eleje, sok egyedi objektummal! :) -
mateovics #20247 köszi a felvilágosítást -
Routeres #20246 Na erre a kérdésre tényleg csak hozzávetőleges infót tudok adni. :)
Szerintem legkésőbb a karácsonyfa alá megkapjuk, de ki tudja, lehet, hogy még a nyáron kész lesz. Attól függ, hogy a készítő hajlandó-e napi 8 órát a gép előtt görnyedve pályát építeni. -
halaszfi #20245 De ez kell!(Csak nem vezethetőként,csak ai-ban.) -
mateovics #20244 köszi, akkor nincs mit tenni mint türelmesen várni. esetleg azt nem tudod hogy mikorra jön az 1.0 csak úgy előreláthatólag :-S -
Routeres #20243 A Dél-Pest Pálya projekt él és virul.
Érthető, hogy nincs sok infó róla, hiszen a készítő előbb túl akar lenni az érettségin, az OMSI ilyenkor teljesen más prioritást élvez.
Nyáron beindul a projekt. -
Brad33 #20242 Törölni kell a Vehicles mappából a nem kívánt buszt.