OMSI - Omnibussimulator 1 & 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
tudom, hogy nincs errõl leírás, de majdcsak összehozzuk ezt :-D
Leírást nem igazán található, így csak a koordinátákból indultam ki...
Nézegetem az Opel_Manta_b-t, hátha találok valami segítséget, de még nem sikerült...
legalábbis most így adtam meg, és tökéletesen passzol a kocsikra.
de még így is átmegy rajtuk, a collosionmesh sem segít.
ott van a tégla körülötte
de más jármû körül sem... <#confused>#confused>
Ha látsz körülötte egy kék téglalapot, akkor elvileg jól adtad meg...
Lehet, hogy mint az objektumoknál szükség van collosion bejegyzésre...
Sajnos csak tippelek, pontosan nem tudom...
a villamos hossza 13.6, szélessége 2,3, magassága (szedõ nélkül) 3.2.
így adtam meg:
1.15
6.8
3.2
-1.15
-6.8
0
mi lehet vele a gixer? (gondolom a téglalap két átlós pontját kell megadni
thx
máris csinálom
Téglalapot tessék elképzelni:
a tégla eleje, oldala, mélysége a középponttól /az elsõ három/
a tégla vége, oldala, magassága a középponttól /az utolsó három/
gondolom az elsõ 3 szám az x y z méret.
a másik három micsoda?
azt teszem éppen, meg is van.
máris megcsinálom.
thx.
Alapból a br275-ös zárt pályán megy, ezért nem kellett neki...
van egy motorkocsi, és egy pótkocsi.
Néztem én a scripteket, de nem láttam sehol benne ilyet.
Az utasok már normálisan közlekednek, minden ajtót használnak le- és felszálláshoz.
Apró bug, hogy néha egymásba állnak, és a középsõ ajtónál egyszerre szállnak le és fel.
Továbbá az, hogy a hátsó kocsit az Istennek sem akarják használni, inkább megvárják a következõ szerelvényt.
A pathok és minden más jól van beállítva.
Ha valaki tud rá megoldást, örömmel várom.
Illetve arra sem lenne rossz egy script, hogy a kocsik ne menjenek át rajta, meg a gyalogosokon.
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
««»» • ¦ CCV-520 • CCV-537 • HKZ-209 • MBZ-329 ¦ • ««»»
Lehet,hogy buta a kérdés,de a crossing editort hol találom?
Lenne egy olyan problémám,hogy el akarok indítani a játékot,és a következõt írja ki mikor rámegyek a Start-ra:
Could not read the o3d file! Dateizugriff verweigert!
Mi lehet a gond?😮
XBox Live: sosi0089 Intel Core I7 8700K 3.7 GHZ, 32 GB DDR4 3000 MHz Corsair Vengeance RAM, VGA: ASUS RTX2080 8GB GDDR6, SSD: Samsung 970 EVO 250 GB + Samsung 970 EVO 500 GB
"A memória a tapasztalat terméke. Így a tudat visszahatás a tapasztalatok útján b?vül."
"A memória a tapasztalat terméke. Így a tudat visszahatás a tapasztalatok útján b?vül."
Thank God, I\'m a Lada owner!
Itt lehet letölteni A zipben van leírás is.
««»» • ¦ CCV-520 • CCV-537 • HKZ-209 • MBZ-329 ¦ • ««»»

XBox Live: sosi0089 Intel Core I7 8700K 3.7 GHZ, 32 GB DDR4 3000 MHz Corsair Vengeance RAM, VGA: ASUS RTX2080 8GB GDDR6, SSD: Samsung 970 EVO 250 GB + Samsung 970 EVO 500 GB
Amikor elindulunk akkor olyan mintha busz kaparna nem vált a motor rendesen hangok!
Nem lehet vezetni simán!
Valaki ilyet nem tapasztalt?
Mert valami nem jó!
Van már elérhetõ skin valamelyik magyar volántársaságról?
Lenne egy olyan kérdésem hogy hol lehet letölteni az IK 260-ashoz a prága váltó gombokat ? mert maga a mód megvan és kifogástalanul mûködik csak nincs gomb a mûszerfalon 😞
köszi elõre is