386
Internetes ismerkedés
-
#66 erre mondtam azt hogy a net mindent elvisel! azt állítok magamról amit akarok! csak egy a lényeg! a szerepet jól kell játszani!
nem azt mondom, hogy nincs olyan aki igazat mond, de valahogy én már nem tok hinni az embereknek! főleg neten keresztül nem! mert egy találkozókor meg tudod figyelni a mozdulatokat a mimikát a reakciókat stb. -
#65 akkor karban kell tartani
tényleg sokminden alapján el lehet dönteni, hogy kinek érdemes írni
bemutatkozó szöveg stílusa és megfogalmazása, disco-sság és rock-kerség vizsgálata, "szeretek partyzni járni" felfogás, koktél-dívaság vizsgálata, dohányosság és italosság vizsgálata, aztán mennyire kérkedően/ribancosan fest a képeken, kedvenc olvasmánya, filme, tv műsora sat. -
#64 neten lehet ismerkedni, én multis játékokon megismertem pár embert, és néha személyesen is találkozunk, és egyébként akár több éve is együtt játszunk. Párkeresésről nem tudok nyilatkozni, igazából nem próbáltam még, de hallottam róla, hogy az is szokott menni. Én magamat szoktam adni. (ugyanúgy hülyéskedek, megmondom a frankót, meg utálom a rendszert, mint a valóságban :D) -
#63 értem! :-DDDD -
#62 mért kezdem a hülyeségeket? s nem találtam csajt!
akkor ezek szerint én vagyok a pancser! mert én még nem találtam magamnak társat neten!
igen emlékszem!
viszont nem azt mondtam, hogy fater kocsijával kell villogni meg a szülők pénzével, s kamuzni sorba! mert ennyi erővel a fater péniszét rakhatod be a csajba!
-
#61 egy szűrőrendszer néha eltömődik kilyukad, s átcsorog rajta majd a kosz! -
#60 IRL is elég sok lehetőség van. rendezvények (most nem a könyvtári napokra gondolok), koncertek, szórakozóhelyek (disco, kocsma, stb) és ismeretségi kör.
igazából elég sok lehetőség van, csak az a baj, h a legtöbben már egyszerűen úgy állnak hozzá, h ezeken a helyeken tök fölösleges ismerkedni, mert max 1 dugás lesz belőle. és tényleg nem is lesz belőle több ha az ember nem akar a másiktól többet... bevállalósnak kell lenni, különben várhatunk arra, h bármi is történjen. elvégre a legrosszabb ami 1 rossz ismerkedésből összejöhet, h jól beégsz. :) -
#59 De nem is csalt volna meg aztán... -
#58 Én nem ismerkedési céllal leveztem valakivel és véletlenül jöttem össze vele, mert átacsapott másba a beszélgetés.
Egy apró bibi volt. 2 hónap után eljutottunk egy pontra amikor én többet akartam, de ő vallási okokból nem és kötötte az ebet a karóhoz. Semmi más nem hibázott, csak ez az egy. Viszont ez tönkre is tett mindent sajnos...
Ettől függetlenül pozitív tapasztalat volt. -
extramagascsaj #57 (még) vidéki vagyok -
#56 BKV-n. -
extramagascsaj #55 Nem olyan ritka...sztem egyre gyakoribb.
Különben megfogalmazódott bennem a kérdés, h hol is lehet ismerkedni (neten kívül)???
Azoktól várom főleg a választ, akik azt mondják,h neten nem ismerkednek... -
Hydroceph #54 Megint kezded a hülyeségedet. Találtál már csajt?
Gondold át, ha Valaki komolyan érdeklődik irántad, és nem csak leszopni akar, ezt azért észreveszed neten is, nem? Annyira nem hülyék az (fiatal) emberek sem, mint ahogyan Te azt elképzeled. Mint ahogyan irtam, Neten ismertem meg barátnőm, pedig nem azért logtam neten, hogy csajozzak, de talán még emlékszel.
Irl is elég csak apuci kocsijat elcsorni és kimenni egy szorakozohelyre megmutatni, hogy Te mekkora fasza gyerek vagy, és eloadni, hogy mekkora jo állásod van Taktaharkányon, reggel meg mikor felkelsz a friss csajjal, apád jol szetcsapja a szádat.
Igenis sok ember van, nagyonis sok, aki nem bassza át a másikat. Unokabatyamek tavaj hazasodtak ossze, neten ismertek meg egymast.
Szerintem siman lehet, persze "biztos" ritka(?). -
#53 A volt barátnőmmel egy chates oldalon "találtunk egymásra". Két és fél évig voltunk együtt.
Aztán egy barátra is sikerült szert tenni több év közös fórumozás után.
Lehet, hogy én leszek az egyetlen ezzel a véleménnyel, de szerintem a legmélyebb dolgokat lehet megtudni a másikról írás alapján.
Ha valaki elvárás nélkül ül le chatelni, az nagyon könnyen kiszúrja a kamusokat, mert nem csigázzák föl azok a felületes dolgok, amikkel a kamusok általában operálnak. -
#52 I don't need to get a life, I'm a gamer, I've got many lives. -
#51 get a life -
extramagascsaj #50 dettó
kurvasok emberrel beszélgettem msn-en
magamat adtam...akinek nem tetszett...azzal nem beszélgettünk tovább
fordítva szintén, és ugye senki nem fakadt sírva :D -
#49 De azért kivételek is vannak, mármint olyanok akik nem kamuznak :). Én pl próbálom magamat adni mindig, aztán ha valakinek nem tetszik akkor így járt! :D -
extramagascsaj #48 elég rutinom van már hozzá,h kiszúrjam a kamusokat
Amúgy meg nem találkozom olyanokkal személyesen,akiről nem vagyok 100%-ig meggyőződve róla,h az akinek mondja magát...sőt magamról sem adok ki addig lényeges infókat.
Elég sok emberrel megismerkedtem már neten, és találkoztam is sokkal személyesen. Nem ért még ilyen tekintetben meglepetés...elég jó szűrőrendszerem van. :)
Óvatosnak kell lenni...meg gyanakvónak (mint amilyen én is vagyok) :D -
#47 jah ebben van valam, de egy személyes kontaknál könnyebb lebukni!
mert pl én most azt mondom Neked, hogy szőke hosszú hajú srác vagyok, erős kidolgozott izmokkal! 200 cm magas vagyok iq-m a felmérés szerint 198
s apa anya ügyvéd! máris jobb színben festek mindha azt mondom, hogy 150 cm magas vagyok görbe púpos háttal, 180 kg - al fürdővíztől rettegve!
ok ez most túlzott, de nem tod lecsekkolni mi az igaz!
tovább is mehetek! az ember belső tulajdonságai is meglátszanak a viselkedésen, még gép mögé bújva nem! pl hogy néz utána egy csajnak, a beszédstílus s stilisztika stb! -
extramagascsaj #46 az a probléma,h tök mindegy h net vagy nem net
aki szar alak, az bárhol,bárhogyan más szerepet játszik
aki neten átvág az simán a szemedbe is hazudik
és nem feltétlen kell az ilyeneknek géphez ülnie
lehet azt se tudja mi az a számítógép és csak nézel,h átkúrja a fejed -
#45 ehhh na én a nagy hódító megmondja! (kik ismernek tudják hogy nem vagyok az! :-D )
az én véleményem szerint neten nem lehet, vagy nagyon nehéz találni Barátot/Barátnőt! mármint ha párkapcsolatokról van szó! mivel itt az embert nem veszik olyan komolyan mint az életben, amit meg is értek. mert a net mögött az ember az lehet aki akar lenni, ha jól játsza a szerepét!
ha csak emberi kapcsolatokról van szó, azaz havert azt szerintem lehet szerezni, de az ember itt úgymond Barátot (ami több mint haver) nem fog szerezni csak ha meglesz a személyes kontaktus is. de ez csak az én véleményem! dehát ezt kérdezted! ha van még kérdésed csak mond! :-)
(környezetvédelmi téma érdekel! amint láttam a szöszke csajszi elég sötéten látta a témát! :-DDDD)
+fav totyik! -
#44 Szvsz barátot lehet szerezni, párt csak személyes találkozás után, de ez ritka :P -
#43 ...mint ahogy a Coca Cola-t és a Pepsi-t is ugyanaz a cég gyártja...!
Ha valaki egyetemi évei végéig nem talál normális társat, annak marad a net... Vagy 18 évesen csináljatok egy jó kis vállalkozást, majd kezdjétek az egyetemet 25 évesen...! :P Csupa fiatal csaj fog szaladgálni körülötted - le se' tudod őket vakarni...! :P ;) -
Hydroceph #42 honnan szedted a képet? -
Hydroceph #41 megnéztem, de most ennek mi értelme? 1 csaj valaszolt 20mpben, nem nagyon értem, hogy ez minek kellett.
Barátnőmet neten ismertem meg. -
Hydroceph #40 xD -
Fbn Lx #39 netes szermélyiség nem mérvadó, az internetes stílusom csak annyiban egyezik a hétköznapival, hogy mindkét esetben fasz vagyok. -
#38 ;>
-
extramagascsaj #37 sok barátot szereztem neten keresztül is...és néhány románc is született belőle
sajnos az emberek nem nagyon tudnak már hol ismerkedni...
aki melózik, és csak a hétvégéje marad jóformán...akkor meg nincs kedve kocsmához/discóhoz (ahol tízenévesek rohangálnak körülötte)annak túl sok lehetősége nem marad...
-
pinnacle #36 Havernak már sikerült így kóbor numerát összekaparni, de az szvsz elég egyedi eset volt (nem társkereső és szexpartnerkereső oldalon talált a csajra).
-
Steve Q #35 Vannak, akik hazudnak. De olyanok is akadnak, akik nem.
-
#34 "a másik személyiségének megismerésében"
Azt hitted mi? :) Hogy egy klasszikust idézzek: "Mindenki hazudik." Neten főleg. -
Steve Q #33 A netes ismerkedés épp abban segít(het), ami a való életben csak nagy nehézségek árán megy: a másik személyiségének megismerésében. Sokan csak ily módon merik megmutatni igazi valójukat a világ fele, mert úgy vélik, a külsejük és a külsőségeik miatt hamar, még azelőtt elmarasztalnák őket az emberek, mielőtt egyáltalán vennék a fáradságot, hogy közelebbről is megismerjék őket. -
n3whous3 #32 dettó -
n3whous3 #31 miután megismered, úgyis találkozni akarsz és akkor meglátjuk ki a nyápic... egyáltalán nem nyápicság -
Steve Q #30 Csak szigorúan a topic nevéhez és vélhetően a témájához szólva: szerintem nem olyan rossz dolog a netes ismerkedés. Az ember olykor könnyebben találhat a virtuális világban olyat, akivel megértik egymást, mint a való világban. Én az ország távolabbi szegleteiben szereztem így jóismerősöket, sőt barátokat. Mondjuk én nem myvip-en meg (oldalnevet nem akarok emlegetni)-szerűségű társkereső oldalakon nézek szét, azután főleg nem, hogy ismerek pár csajt, akik elmondták nekem, csak azért regisztráltak arra az oldalra, hogy beszivathassanak pár pasit ...
Lehet, hogy csak szerencsés vagyok, de a legtöbb netes ismerősöm nagyon értelmes, az így szerzett barátaim pedig bebizonyították, hogy számíthatok rájuk. A mostani szerelmemre is neten bukkantam rá, élőben sem volt csalódás, sőt! Nekem segített az internet ebből a szempontból. :) -
#29 miért nem hívtad föl magadhoz, ha fáztatok ? -
sKeezo #28 tényleg reklámozzák ezt a videoriporet.hu-t! humoros aranyos topikban furcsa nevű egyének linkelgetik :D -
ba32107 #27 A másik arcnak elég laza hangja van :D