386
Internetes ismerkedés
-
Voyager88 #226 Ez is a szélsőséges esethez tartozik, mármint a csilivili ruha. Én arra mondtam, hogy szolídan öltözött normálisnak tűnő lányok is tudnak bunkók és szemetek is lenni, némelyikből tényleg ki se nézném hogy azok. -
Steve Q #225 De ötletnek legalább ötlet. Van, akinek még ez sincs. -
#224 nem -
#223 És ez tényleg működik? -
Steve Q #222 Pl. olyannal, amivel valami "ürügyet" keresünk a másikkal való megismerkedésre: "szia, láttam az adatlapod, te is szereted azt az együttest/a virágkötést/romantikus filmeket/stb, én is szeretem, neked mi a kedvenced, stb. stb. -
halevala #221 Inkább az lenne a jó téma, hogy milyen szöveggel ismerkednél a neten.
Pl.: ÓÓÓ, geci szép a szemed, mikor tukung??? -
halevala #220 Ha jó a szemed észreveszed!
A ruhat eszi az embert, a nőknél a smink is.
Ha latex, csilivili ruha sok smink, akor ne is foglalkozzál vele.
Csak ha sok pénzed van, és csak dugni akarsz.
Ha képet nem raksz fel, lehet, hogy elolvassa a leveled... -
Voyager88 #219 Félreértetted amire utalt..Nem azzal van neki sem a baja hogy lusta megírni egy levelet vagy udvarolni, hanem hogy sok lány abszolút el se olvassa csak megnézi a képed és ennyi..
Másrészt szerintem az udvarlás nem az interneten kezdődik, az csak egy lépcső a személyes találkozáshoz ahol majd elkezdődhet az udvarlás és a női szív meghódítása mert amíg csak egymás írását látjuk annyit tehetünk hogy megpróbáljuk a valódi önmagunkat adni ami vizuálisan segíthet a helyes megítélésünkben de ez a valóságban mit sem ér ha nem úgy adjuk elő ahogy azt a másik elképzeli.
"Ha a nőt csak az érdekli, hogy nézel ki, akkor kár vele foglalkozni." --> na ez az, ezt hogy derítsem ki egy adatlapból? Nem a radikális esetre gondolok amikor romacsajszink felteszi magát jöttem d*gni címszóval, hanem azokra akik normálisnak látszanak közben a színmáz alatt egy romlott és hazug belső lapul? -
Voyager88 #218 Teljes mértékben egyetértek -
orsi1987 #217 lehet, hogy én vagyok túl konzervatív, de szerintem ez az udvarlás része. Az udvarlás véletlenül nem arról szól, hogy "meghódítjuk a női szívet"? Nyilván a pasiknak jobb lenne enélkül, de a nők nagy része igenis igényli.
Az IRL ismerkedés során sem úgy megy, hogy "helóhogyvagy, járunk?". Ha a nőt csak az érdekli, hogy nézel ki, akkor kár vele foglalkozni. Írj magadról egy jó kis szöveget, a leveleid meg ne legyenek se túl közvetlenek, se túl hidegek.
-
#216 Nyílván először a kép kelti fel a figyelmet, de ha ír valaki valamit az adatlapjára, az nagyon sok dolgot elárul. Ha valaki semmit nem írt vagy írt de tele helyesírási hibákkal, közhelyekkel, idézetekkel vagy obszcén megnyilvánulásokkal hagytam a fenébe, bármilyen jól nézett is ki. Illetve azokat is, akik évek óta(!) regisztrálva vannak.
A lentieket meg főleg azért írtam, mert pl. a Loveboxon rengeteg női sírást lehet olvasni, hogy mennyi komolytalan és szélhámos pasi van, miközben a nők között is rengeteg komolytalan vagy egyszerű lélek. -
#215 Anno a sablondumásoknak meg a helyesírási hibásoknak szinte sosem válaszoltam, akármilyen képük volt. A személyes üziket szerettem. Képről meg kb az illető stílusát lőttem be. Nem kell általánosítani. Meg gondolom te sem minden nőnak az adatlapját nézed meg először, aztán a képét (azok közül, akiknek írtál). :) -
#214 Pozitívak a tapasztalataid. Persze. Egy nő jóval könnyebb helyzetben van, mert neki csak válogatni kell, de egy fickó meg csak reménykedhet, hogy ha levelek tucatjait küldi szét naponta, valamelyik nő egyszer, talán méltóztat válaszolni. -
#213 Az a gond, hogy a legtöbb 5-ös nő 8-asnak gondolja magát és 10-es pasit akar. Gondolj bele: naponta sok-sok levelet kapnak (köztük notórius szélhámosok akik viszonylag jól néznek ki) és gyakorlatilag fizimiska alapján kiválasztják a legjobbakat. Hiába nézel ki jól, ha nem vagy Brad Pitt, akkor a leveled el fog sikkadni a 50 másik között, annak ellenére, hogy az 50 másik csak fantáziátlan sablonleveleket küld. Mellesleg én legalább vettem a fáradtságot és mindig nevén szólítottam az illetőt, és személyre szabott leveleket írtam, amiben róla érdeklődtem(pl. egy képe alapján "húú látom voltál xy koncerten. Én is nagyon szeretem. Milyen volt? Jól érezted magad?"). De lehetsz te akármilyen intelligens, ha tetszik, ha nem, a nők is az interneten csak a külsőt nézik és nem érdekli a belső! Ezért jobb egy személyes találkozás, irl ismerkedés, mert az összhatás (a külső, ahogy beszélsz, amit mondasz, a nem verbális kommunikáció) sokkal pontosabb, jó esetben sokkal kedvezőbb képet ad rólad, mint egy szimpla fénykép.
Érdekesség a fentiekhez: egyszer régen a Randivonalon(khm:P) regisztráltam, ahol írtam néhány nőnek levelet, akik persze le sem szartak. Majd később a gugli segítségével leszedtem egy "handsome" fickót és regisztráltam magam a képével miközben iszonyat buta, közhely dumákat írtam magamról, tele helyesírási hibákkal. Mondanom sem kell, hogy ugyanazok a nők az ordító felszínességem ellenére egyből találkozni akartak, pusztán azért mert "jól néztem ki":P
Randivonal. Erről ennyit. -
#212 Ha nem is társkeresőről, de chat-ről volt már hosszabb (6,5év :D) kapcsolatom... szóval nem vagyok ellene, mert ki tudja ugye. Csak érdeklődtem. :))) -
orsi1987 #211 Nem. :D csak nekem pozitívak a tapasztalataim, és ha nekem bejött, akkor másoknak is bejöhet, ezért írtam róla.
Egyébként arra nem gondoltál még, hogy talán a netes társkeresés nem neked való? embere válogatja. -
#210 Orsi nem a randivonal marketingese vagy véletlenül...? ;)))
(Bocs :)) -
Voyager88 #209 Nézd, 1 hónapig voltam fent a találkán és a love-on. Kb 15 lánynak írtam, ebből 1 méltatott válaszra...Szóval az ilyen helyeken sem a belsőt nézik bizony, pedig nem tartom magam csúnyának de sok olyan lány van ezeken a helyeken aki nem azt nézi hogy milyen vagy hanem hogy mid van. Kíváncsi vagyok, hogy egy BMW-vel pózolós vagy egy luxusház teraszán üldögélős képpel mennyivel nőtt volna meg az esélyem, gyanítom sokkal
Úgyhogy inkább letöröltem magam mert nem láttam értelmét az egésznek. Ja és az az egy lány akivel találkoztam mondta hogy arra a hétre még 2 randija volt megbeszélve rajtam kívül, személyesen nem tetszett amúgy szóval különösebben nem érdekelt, de nekem nem veszi be a gyomrom az ilyeneket, illetve olyan típusú vagyok aki kinéz magának egy lányt aki a legjobban tetszik és arra koncentrál, nekem az nem menne hogy egyszerre mondjuk 5 csajnak mondogassam h mennyire tetszik stb... -
orsi1987 #208 Ez nem biztos, hogy így van. Pl én is azért regisztráltam fel a Randivonalra,mert elegem lett a héven,metrón, villamoson és fesztiválon ismerkedők egyéjszakás ajánlataiból. azért kezdtem inkább az interneten ismerkedni, mert azt szeretném, ha végre valaki arra is kíváncsi lenne, milyen vagyok belülről. Nyilvánvaló, hogy van egy csomó komolytalan alak, de elég sok társkeresőt kipróbáltam és eddig a randivonal szűrője a legjobb,mert itt alig van olyan, aki csak szexet akar (mert van külön szexpartnerkereső oldala). Szerintem nem igaz az, hogy "magára valamit is adó lány meg sem próbál így ismerkedni." Lehet, hogy eddig rossz pasikba futottam bele, de egy idő után azért kiborít, hogy egyik sem érdeklődik komolyabban, hanem mind csak szexre tud gondolni. -
Voyager88 #207 Na igen, egy átlagos külsejű lány is hetente kap legalább 5-10 levelet, így nyilván válogatni fog, így nem kell csodálkozni ha írsz valakinek és ő nem fog válaszolni.
Egyik lány ismerősöm fent volt egyszer egy ismerkedős oldalon, és mondta hogy elég sok olyan levele jött, ahol hát hogy is mondjam szeretkezésre akarták invitálni, neki elege lett ebből és le is törölte magát..Nem is csodálkozom igazából hogy sok magára valamit is adó lány inkább meg se próbál így ismerkedni -
Voyager88 #206 ...mert a fesztiválokon és a kocsmában magas intelligenciaszintű lányok találhatók akikkel hosszú távra is lehet tervezni, ezt remélem te sem gondoltad komolyan
Tömegközlekedés oké, és a társkeresős dologgal is annyiban igazad van, hogy ne ott akarjon az ember komoly kapcsolatot, de inkább úgy mondanám hogy az ott lévő lányok többsége nemhogy egyéjszakás kalandot, de egyáltalán még csak ismerkedni sem akarnak, televan kényes és komolytalan csajjal, akik szerintem csak azért regelnek fel, hogy visszaigazolást lássanak arról, hogy mennyi fiú gerjed rájuk, egyfajta egóápolás ez szerintem... -
#205 De te lány vagy.
Lehetsz bármilyen csúnya is tuti biztos, hogy találsz valakit.
Én is fenn vagyok 1-2 oldalon de azon kívül, hogy sok tini bejelölt nem jutottam előbbre. A fiúk nagy része nem talál a neten barátnőt.
Élőben jobban megy. -
bcrics #204 véleményem szerint a netes ismerkedős-társkeresős oldalokon csak pár éjszakás kapcsolatok kötetthetnek,blabla a kivételnek ,de így van.ami persze nem baj,de az egyszeri ember ne ien oldalakon próbálja már megtalálni az igazit,persze megértem hogy aki külsőleg nemannyira észvesztő annak ez stabil pont,mert inkább a személyiségét ismerteti meg a célpontal és utána másodlagos hogy épp hogyan néz ki mert akinek megtetszett neadjisten szerelmbe estek mert több éjszakát átbeszéltek az kicsit elfogult lesz vele...
de nemhinném hogy ez 1 preferált eszköz kéne hogy legyen a nagy többségnek...hülyéskedni,1-2 éjszakást csajt összeszedni kiváló de semmi több.
Én még mindig a fesztiválos.kocsmás.zps héves.metros.villamosos ismerkedésekre esküszöm:) -
orsi1987 #203 és a randivonalat próbáltátok már? én ott ismerkedek és elég jó tapasztalataim vannak. -
#202 lol hát igen ez paradoxon :|
ha az otthonülősnek mondjuk nem egy partiarc hanem esetleg egy másik nyugis otthonülős jönne éppen be.. na de otthon ülnek :|
na de épp azért lenne jó a másik mert az is otthon ül, és nem akar interneten ismerkedni, neki is olyan jönne be aki nem akar interneten ismerkedni.. jó vicc -
orsi1987 #201 ne haragudj, de ez nem igaz!
Hogy tudsz ilyet mondani? Próbáltad már valaha?
Én pl a neten találtam rá a barátomra, és nagyon boldogok vagyunk.
csak időt és energiát kell rászánni. A visszautasítástól nem szabad félni, megtörténhet, de nem kell a szívedre venni. Én a Randivonalon ismerkedtem, és nekem tetszett a konzervatív irányvonala. Ráadásul egy csomó hasznos tanácsot is kapsz, és vannak online könyvek, amiket elolvashatsz. Szóval ha TÉNYLEG ismerkedni akarsz, akkor ezeket érdemes elolvasni.
És Anaid, szerinted ha nem az interneten ismerkedsz, akkor nem koppansz?
Én továbbra is azt mondom, érdemes a neten társat keresni, legalábbis a randivonalon biztosan.
Néhány hasznos tanács, ami nekem bejött:
http://www.youtube.com/watch?v=1HYRBVobaHk
és ne féljetek!!! -
#200 Minél kevesebebb ideig húzódik a személyes tali, annál kisebb a koppanás esélye. :) -
#199 pl téged?
Kislányom tudja anyukád, hogy így beszélsz? -
huntofa #198 kapcsoljátok ki a kibaszott netet és huzzatok ki az utcára... neten csak libákat találtok , jobb szóra sem érdemes fattyakat -
#197 Végül is mindegy. Én spec eldöntöttem, hogy beszélgetek, de tuti nem akarok NET-ről barizni. Koppantam eleget. Nem kell több. -
Steve Q #196 Hát nem? -
#195 Jó módszer. Legalább meg lehet spórolni a későbbi koppanásokat.
Egyszerűen megfogalmazva: tetszik nem tetszik, eszed, nem eszed vagyok amilyen, később úgyis rájönnél... -
Steve Q #194 Én ha egy mód van rá, nem hazudok netes beszélgetésben se. -
#193 De csend van...
Szerintem a NET-es isminél sokkal jobb a "hagyományos". Személyesen beszélni sokkal őszintébb NET-en keresztül nem igazán lehet ismerkedni. Viszont a mondás módosítható az emberek nem csak a szájukkal hazudhatnak, hanem az ujjaikkal is... -
bcrics #192 jah.,így ebben a sorrendben:)..
-
#191 De akkor mesélj. xd
Te hány éves vagy, ő hány éves. Hogy ismerkedtél meg vele? Te írtál neki?
-
bcrics #190 love.hu-n összejöttem 1 csajjal és m ég mindig eggyütt vagyunk (hébe-hóba)XD
szal ajánlom az oldalt:) -
#189 Meghalt a topic? Valaki meséljen már valami jó kis történetet. -
#188 Hol lehet megnézni ilyet? -
#187 Nem használhatsz egyes funkciókat és ritkábban szólhatsz hozzá. Summa 20 büntipontnál végleges kitiltás.