386
Internetes ismerkedés
-
#26 Nekem egy lánynál elsődleges az arc.Az az első ami feltűnik -
#25 Ha törölni akarnám, akkor már régen nem hagynám, hogy itt osszatok. -
#24 Akkor töröld az összes HSZ-t amiben youtubeos videó van, az is reklám. nc -
#23 Nem a megosztó a baj, csak annyi reklámot láttam már itt, hogy önkéntelenül is gyanakszom. Márpedig a három egymás után gyanús. -
pinnacle #22 0 kötekedéssel és a téma maga se érdekel, de akkor, ha probléma egy videómegosztó oldal linkelése, akkor az összes youtube és egyéb mehetne a banamákra.
-
#21 Ja hát akkor az SG csináljon videómegosztót is, és akkor majd oda tölti fel... szerintem tök mindegy, melyik megosztósite-ra teszik fel, egyátalán nincs hangsúly a megosztóoldalon... Ha odaírta volna, hogy "ja és nézzetek körül ezen a site-on mert tök jó", akkor még azt mondom reklám, de így... -
#20 Úristen, mind meghalunk...
Bazz jó, hogy abba nem kötsz bele, hogy nem 16:22-kor nyitotta, hanem 16:23-kor... -
ugot2know #19 milyen mikrofonnal rögzítetted? -
#18 "Teljesen a topik témájához kapcsolódik"
Ő nyitotta a topikot. Még jóhogy kapcsolódik!
"nem reklámoz semmilyen céget meg oldalt"
Videomegosztó site.
"belinkelt egy videót"
Hát ez az!
"amit ő készített a témával kapcsolatban"
Legalábbis ezt állítja róla...
Viszont egymás után három topik is indult, amiben ugyanaz az ismeretlen videomegosztó linkje szerepel az első hozzászólásban. Nem gyanús? -
#17 Miért reklám? Teljesen a topik témájához kapcsolódik, és nem reklámoz semmilyen céget meg oldalt... belinkelt egy videót, amit ő készített a témával kapcsolatban... -
#16 Nekem semmi pozitiv elmenyem nincs netes ismerkedessel kapcsolatban. Joparszor elofordult mar, hogy MyVipen megneztem egy csaj adatlapjat, o visszanezte az enyemet. Ha valamikor a jovoben ismet megnezte az adatlapom, akkor azt jelnek vettem, es ha jo csaj volt, irtam neki valami trefas levelet, aztan felvettuk egymast msn-re, aztan tali... Soha nem ugy nezett ki a csaj eloben, mint a kepeken:D Egyszer kifogtam egy (bar a teste rohadt jo volt), de iszonyat paraszt csajt, akivel setaltunk az utcan, az meg ordibalt ilyen parasztosan. Hat, aszittem elsullyedek:D Volt kb. -10 fok, mondta, hogy uljunk be valahova, hat mondom a faszt, azt kell meg, hogy esetleg osszefussunk valami ismerosommel:D Mondom uljunk csak be ide a parkba. Kivalasztottam a legsotetebb park, legeldugodtabb padjat, aztan ott szarakodtam vele egy kicsit, majd befagyott a seggem, de inkabb mint, hogy meglassanak vele:D Azert a csajert nagyon kar volt. Teste-feje fullos volt, a parkos dologbol itelve sokat nem is kellett volna noszogatni semmi fele pajzansagra, csak hat megszolalt...
Na mind1. Tapasztalat, hogy az a csaj, aki eloben nem tud maganak pasit talalni, azzal valami nincs rendben... -
#15 itiz -
#14 Hogy is hívják ezt? Reklám? -
Phat Smoker #13 jó topig!
én dekoratív szöszi csajszit keresnék komoly ismi céljából! -
#12 és kit érdekel ? -
Salalalaj #11 Nem vagyok riporter, csak egy pályázatra készült:) -
#10 riporter úr XD -
Salalalaj #9 Most már ha belekezdtem, itt marad:) -
#8 Aha ok. Bár szerintem a riportod szempontjából mindegy, hogy itt vagy ott van a topik a modik meg legalább lehet nem fognak "kiabálni" érte
De ez csak egy ötlet :) -
Salalalaj #7 Azért nem oda raktam mert ezt a topikot a riportom köré szeretném építeni. -
#6 azok is fiúk -
#5 Őőő ez nem inkább a fiuk, lányok, kapcsolatok totyikba való? -
#4 szija -
#3 és mivan azokkal nőkkel, akik netes ismerkednek? XD
-
ktomi22 #2 ha nagy leszel riporter leszel?
amugy szerintem van rá esály hogy legyen valami a netes ismerkedésből, de... pfff... ugyan, aki nem szemtől szemben próbálkozik, az egy nyápic alak... -
Salalalaj #1 Nemrégiben készítettem egy riportot. Nézzétek meg és utána kíváncsi vagyok a véleményetekre a témával kapcsolatban.