386
Internetes ismerkedés
-
Steve Q #266 Na, megvolt a randi. A többit majd később elmesélem. -
krisztak #265 na majd meséld el. Amúgy a chattel kapcsolatban, nekem is ezek a sztereotípiák élnek a fejemben. Meg a gimnáziumi chatelések, még a hőskorban :) -
Steve Q #264 Én másik chat-re járok, nem chat.hu-ra. Oda hozzám hasonlóak járnak fel. Van kamera, de nem matyira használják, hanem arra, hogy lássák egymást. Privátban pedig elég jól el lehet beszélgetni néhányukkal. Speciel onnan van most egy lány, akivel már láttuk egymást, ha minden igaz, a héten találkozunk majd. Meglátjuk, mi lesz belőle. -
#263 chat? semennyire. bár néhány barátot szereztem onnan, egy chattali által akik a mai napig a barátaim, de párkapcsolatra semmiképp szerintem, chatre hogy mondjam...nem az éppeszűek járnak. legalább is én úgy veszem észre. kb havonta egyszer fellépek, rutty 5 ember fiuk/lányok belépnek hozzám camsex, kártyafeltöltés, maszturbálás meg ilyenek...micsodaaaa, vagy én vagyok maradi, vagy egy globális retardált közösség lett a chat.hu
Facebook. minimális privát szféra kell, ott a biztonság teljes bármit be lehet állitani. -
krisztak #262 a chat mennyire válik be? én azt elképzelhetetlennek tartom. -
#261 Jönnek a jó példák.... -
#260 Én szintén neten (Facebookon) ismerkedtem meg a jelengeli barátnőmmel, még pedig egy "hozzám jössz feleségül" kommenttel. 3 éve együtt vagyunk.
-
#259 Életnagyságban a legjobb:D Már ha van lehetőség rá... -
Steve Q #258 Nincs mit, megtörtént és kész :) Most szabad vagyok és ismerkedek, akivel csak tudok. Társkeresőkkel nem igazán foglalkozom, nem hiszek bennük, inkább a chat meg jobb esetben életnagyságban művelem. -
krisztak #257 sajnálom:( -
Steve Q #256 Úgy hívják, hogy párkapcsolat, amiben nem tudtam róla sokáig, hogy egy ideje már majdnem mindenben hazudik nekem a most már csak volt kedvesem... -
krisztak #255 miért mi volt? -
Steve Q #254 Igen, én is tapasztaltam. -
krisztak #253 aki az elején hazudik, az utána is hazudni fog. ezt szokták mondani. -
#252 Ok, én is hallottam ellenpéldákról is...
Szerencséd volt. Őszinte lányt találtál.:D -
krisztak #251 én a randivonalra regisztráltam végül. leginkább azért, mert úgy gondoltam, hogyha már fizetnek érte, akkor legalább kevesebb lesz az átverő.
Egyébként pont most olvastam egy statisztikát, hogy egyre kevesebb a kamu ember a netes társkeresőkön. És, hogy minden 4. embernek 3 hónapon belül sikerül partnert találnia. Nálam akkor ez most indul :) -
#250 Én neten "találtam rá" az előző barátnőmre, és hát ha valamit akkor titkolt, azt utána 'élőben' is jól titkolta 3 évig. :D -
tomcsa4 #249 Internetes ismerkedés nem megfelelő. Eltitkolja a korát, a gyerekeit. Láttam már ilyet. (Viszont láttam olyat is, aki felvállalta a 3 gyerekét. Leeht új tag még és azért van ennyi önbizalma.)
Amúgy igaz az is, hogy élőben is könnyű hazudni, viszont aki jó emberismerő, az élőben átlát a szita legtöbb lyukán. Viszont legyél akármilyen jó emberismerő, neten sose ismersz ki senkit. Mivel nem is lehet.
Most képzeld el: utazol 300 km-t (ez még a jobbik eset, a sok hülye neten is a szomszédban keres partnert) és csomó titokról akkor kerül le a lepel. Pontosabban hazugságokról.
De tessék pár: parom.hu (itt a legtöbb a szerencsétlen), randihely.hu (ez még elmegy), magiclove.hu (pff kategória). -
Steve Q #248 Bizony, bár kurvalesre jó a love.hu és társai :D -
#247 De élőben sokmindent elárul a mimika, ösztönös mozdulatok, hanglejtés...stb. NET-en néha olyasmikről is hazudoznak, hogy kor, kinézet, egyebekről ne is beszéljünk...De nyugodtan...Végül is rizikó mindenütt van. -
krisztak #246 de tegyük fel mondjuk, hogy jó emberismerő vagyok. amúgy élőben is könnyű hazudni :) -
#245 Őszintén? Túl könnyű NET-en hazudni. Inkább keress élőbe, de te tudod. -
krisztak #244 úgy döntöttem regisztrálom magam egy társkeresőre, mert nem fogok életem végéig egyedül maradni. ti melyiket ajánljátok? -
#243 Nekem a "mizu"-ra válaszólja azt h semmsok!:D De mindig mikor megkérdezem!:D
Lehet rákéne kérdezni h nem-e találkozunk vmikor! Élőben jobben el lehet beszélgetni! -
Retsu #242 Hahha, ez attol is fugg, mennyire vevő a csaj az ilyesmire. Vagy ha úgy tetszik, egyáltalán akar-e kommunikálni komolyabban. Pl. 1 csajjal beszéltem msnen több mint 1 honapig. Véletlenszerű témákrol, stb. De mikor ilkyen vizekre eveztem hogy megkérdeztem a "mi történt veled" "mi jot csinálsz kérdéseket, a válaszok rendre "semmit", "semmitse" voltak. Na 1 idő után nyilvánvalo hogy akinek ilyen a hozzáállása(és ráadásul a legcsekélyebb mértékben se változtat rajta), attol nem lehet sokra számítani. -
Loufee #241 mesélj neki vmiről, pl: mi történt veled aznap, valami vicceset stb. -
#240 Kösz sokat segítettél!:D
Vagy azt kéne hogy szia cica van gazdád?:D
Na mind1 -
cucma #239 olyan vagy nekem, mint egy tűpárna. szúrnálak -
#238 Üdv!
Én felvettem pár lányt msn-re!:D Megkérdeztem hol lakik hány éves meg ilyenek és ő is megkérdezte!
Na másnap megint írtam
szia
mizu!:D
Ő válaszolt!:D Nah volt kint róla egy kép megdícsértem neki stb! Jól elvoltunk!
De aztán pár nap múlva megint fennt volt és csak annyit tudtam írni hogy szia, mizu!:D
Na ti ezek után mit írnátok hogy egy jót beszélgethessünk? -
Steve Q #237 Már késő... -
halevala #236 Khm...egyes népcsoportok gasztronómiai élményként tekintenek a kutyára (a gecajok).
Bár én nem erre gondoltam:DDDDD
És szeretem a kutyákat! Nem félreérteni!!!:DDDDD -
#235 Mit akarsz te a kutyájától? :D -
halevala #234 És ha kutyás képe is van fent:
Jajjjj de aranyos kis szőrös, őt is megkaphatom??????
:DDDDDDD -
#233 Ja, és szerinte a komolyabb csajok mind ilyenek. Nem akarják ők sem vesztegetni az időt. Egyre erősebben hajlok rá, hogy én is beregeljek oda, ahova ő és ismerkedjek. Lehet, hogy csak egy randi lesz valakivel, de addig is jól érzi magát az ember. A legutóbbi aspiránssal is csak annyi volt. Nem lett belőle semmi, de akkor is jó volt. -
Voyager88 #232 Helyes, mivel a személyes talinál úgymond mégegyszer meg kell ismerkednetek így nem alakul ki a másikról hosszú távon hamis kép :) Sok szerencsét kívánok :) -
Steve Q #231 (francba, most nem működött az SG önkéntelen flood-ellenes izékéje, kétszer küldte el) -
Steve Q #230 Jól nyomja :D -
Steve Q #229 Jól nyomja :D -
#228 Cimborám kb. 2-3 levélváltás után már randizgat. Megy, mint a karikacsapás. Asszem én is ezt fogom tenni. :) -
Voyager88 #227 Nem muszáj ürügyet találni..Én csak szimplán leírom nekik hogy szimpatikusnak találtam őket és szeretnék velük megismerkedni :) Utána jöhet a beszélgetés telefonon vagy msn-en ami ha tartalmasabb akkor ezt a ki mit szeret témát ki lehet tárgyalni, bár én azt tapasztaltam hogy jobb téma ezeknél már a találkozás előtt is egymásról, egymás kapcsolatairól beszélve néha egy kis poént adagolva a dolgokba hogy ne legyen monoton a beszélgetés, persze ez már egyéni..És a legfontosabb szerintem: minél hamarabb személyesen találkozni, hogyha a másik halogatja meg nem igazán akar akkor pedig hagyni kell mert nem akar tőled semmit vagy csak az x-dik ember vagy nála a sorban.