Internetes ismerkedés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Against all the evil that Hell can conjure, all the wickedness that mankind can produce, we will send unto them... only You."
"Against all the evil that Hell can conjure, all the wickedness that mankind can produce, we will send unto them... only You."
azt hittem mûködik böngészõvel, nem kell telepítgetni semmit :S
My head is bangin' You're killing me Please don't stop
Tudnátok ajánlani egy pár népszerû netes társkeresõ oldalt?
Én is ismerkedtem már neten, van elõnye is, hátránya is, mindenesetre szerintem jobb élõbe, mert neten nem jön át annyira a másik stílusa, nem hallod a hangját, a hanglejtését, nincsenek meg a gesztusok.. :)
\".. minden felhõ mögött felragyog a szivárvány.\"
és tanulj meg normálisan írni!
ezt most csak úgy küldte random a rendszer? mert nem vagyok VIP,
vagy a csaj rábökött valamire ami miatt kíváncsi?
tudna valaki ebben segíteni? írjak a csajnak? csak ugye VIP nélkül asszem írni se tudok
ez csak ilyen kamu üzenet volt?
És bármit írhasz a jó ízlés határán belül.. <#smile>#smile>
van akinek az jön be ha megmondod a tutit hogy szertnéd jobban megismerni.. :)
Viszont sokan vannak pl akiket az fog meg ha a srác mondjuk a csaj profilján-társkeresõ adatlapján lévõ infókra kérdezget rá és így hoz létre párbeszédet-levélváltást..(pl.: láttam az adatlapodon hogy airsoftozol<#violent>#violent><#wow1>#wow1>.. mennyire csinálod komolyan? szoktál eljárni is ilyen társaságokba?stb ) jó bocsi a hülye példa miatt..:)
Ahogy GREEN is írta ne legyél azért túlbuzgó.. az olyan gáznak hat a csajok körében..Legalábbis eddig ez a tapasztalat.
Viszont a leszarós résszel nem értek egyet <#nevetes1>#nevetes1>.. Feltételezheti a lány hogy már nem érdeklõdsz iránta vagy találtál mást azért szarod le és úgymond megkapod azt a jelzõt hogy te is olyan vagy... <#nevetes1>#nevetes1>
Nekem nem kell bemutatni hogy milyen bonyolultak a nõk... <#crazya>#crazya>
L4D2
az ilyenek bekaphatják <#banplz>#banplz>
de ez akkora paréjság, mások legalább pár sort visszaírnak akkor is ha nem jövök be nekik, max a levélbõl látom hogy nincs fogadókészség náluk, lásd. válaszolnak a kérdéseimre, de nem sokat írnak magukról és rólam se érdeklõdnek
ilyenkor veszem a lapot, ez korrekt
meg olyan is van a hetente egyszer ír, na annak is fontos lehet az ismerkedés
igazából utóbbi héten tucat lánynak írtam, és abból 3 írt vissza, azok se nagy kedvvel
ez a netes ismerkedés tényleg egy zsákutca
nálatok mi a helyzet?
lányok! titeket milyen hangvételû levél fog meg? gáz ha olyat írok a levélbe hogy szép a szemed? lehet ezért nem írnak vissza? <#falbav>#falbav>
aki bátor próbálja ki, hátha még mûködik
SZóval szerintem csak óvatosan!.. :)
Bár nekem azért van egy jó tapasztalatom (részben neten ismertem a páromat és ebbe a "részben" dologba nem mennék bele mert hoszú és kacifánts történet) és ezzel a jó tapasztalatfiúval együtt vagyok már majdnem két és fél éve. <#love11>#love11>
L4D2
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
De biztos egy csomó "normális" csajt is lehet találni, úgyhogy sztem ha nem vagy egész biztos benne, h õt akarod, akkor keresgélj tovább :)
Amúgy a barátnõdrõl van szó?
Remélem, még jó sok hétig együtt lesztek :)
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Persze szoktam válaszolni, csak általában nem vezetnek sehova ezek a levelezgetések.
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
Semmi pozitív.
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
Ja, ha netán eszedbejut, akkor szoríts holnap, mert számvitel zh-t írok :(
A musical. Ezeket nem szeretem, nem bírom. A halálom :) Az opera mellett.
Talán azét nem bírom, mert anno ének órán túladagolták ezeket.
A tánc tényleg jó, egy idõben magam is jártam.
Belehallgattam mindegyikbe, és nem rosszak, de én max háttérzenének tudnám elképzelni. Mármint hogy csinálok valamit, és közbe ez megy, de úgy, h nem nagyon figyelek oda....
Amúgy ezeket a latinos dolgokat én is tök birom, és el is határoztam, h ha legközelebb lesz rá lehetõségem, akkor megtanulok salsázni, meg a többi latin táncot... Olyan jól néznek ki.
A musicaleket nem szereted? Én azokat imádom :)Ha egyszer lesz kedved, hallgasd/nézd meg Szinetár Dóra - Forog a táncot. Sztem iszonyat jó :) Csak kicsit pocsék felvétel.
de ez nem biztos | a lényeg a kis latinos beütés
Ok, szerelmes lehet, de nem hiszem, h ha valaki szerelmes, akkor egy életen át kibírja "hús" :) nélkül... Olvasta valaki a Tövismadarakat? Pont errõl szól...
De szerintem is marhaság a cölibátus, mert attól h valakinek van családja még nyugodtan hihet. A kettõ nem zárja ki egymást. Lehet, h a pápa aki így döntött, nem a nõket szerette :) Na, de hagyjuk a pap témát, csak berágok tõle :)
Raptor22: hát, szívesen, remélem, összejön a dolog. Majd írd meg, ha gondolod, h hogy sült el, érdekel... Ja, és igen, szerintem mindenképpen személyesen!