386
Internetes ismerkedés
-
#106 nem kétlem, biztosan így van - nem szoktam pasik után kutatni -
#105 Nem azért írtam....
De attól, hogy nem vagyok valahol regisztrálva még tudom, hogy hol keressem..... -
#104 Azért kérdeztem, mert pont ettől tartottam. Amennyre halottam ez az oldal nem alternatíva számomra.
Ja, kapaszkodj meg. SOHA egyetlen chat oldalon sem voltam jelen még. MSN fiókomat is, ha 5-ször használtam akkor sokat mondtam...
Szóval nem egy általános helyet kérdeztem, hanem ott ahol normális emerekkel és nem tizenéves kis lotyókkal és 0 IQ-ja elmeroggyant emberekkel lehet beszélni. A chat.hu nem az előbbről híres.
-
#103 chat.hu :D -
#102 Ne haragudj, de ezt nem néztem ki belőled.....
A "chat" szó elé odaírod a szokásos három azonos betűt és egy pontot, majd a "chat" szó után ".hu".
[ha nem megy, akkor gugli] -
#101 A chat az kokrétan mit takar? Hol megy ez? Milyen oldalon? -
#100 Na ezt jól megfogalmaztad! gratulálok! én is pont ezeket az indokokat hallottam a partnerkeresőkkel kapcsolatban! viszont meglepett ez a chates dolog! de el tudom képzelni! bár én nem vagyok a szavak embere, de teljesen igazat kell adnom neked! -
Kain3 #99 És akkor folytatnám a chattel: Itt jóval nagyobb sikereim voltam mint ismerkedő oldalakon, és idővel rá is jöttem miért. Jóval kisebb a konkurencia, és ez egy nagyon lényeges különbség. Nem nézzel szembe oriási elvárásokkal meg nőkkel akik tömegekből válogatnak. A legtöbb csajra az ismerősein (és pár szexmániás idiótán) kívül senki nem priviz rá, azaz ha jó beszélgető vagy (nekem ez az erősségem) akkor bőven van időd hogy jó benyomást kelts rá miután rápriviztél, és válaszolnak is. És ha ez megy akkor gyakran egyenes út vezet a taliig, ugyanis MSN-n sem foglalja le egy rakat idióta. Másik nagy előny az az hogy rögtön beszéltek a levelezés helyett ami sokkal nehézkesebben megy csajoknak, nem nagyon szeretnek és tudnak mit írni levélben, ellentétbe chattel ahol bőven van mit írni magáról.
Nemrég kezdtem újra a chates ismerkedést az oldalak helyett, meglepett hogy mennyivel könnyebben megy, két hét alatt már a 4.talim beszélem meg, az oldalakon ahhoz hogy 4 csajjal összehozzak randit 2 hónap kellett. Persze itt is van hogy nem válaszol vissza, elakad a beszélgetés, összejön valakivel, de jóval kevesebbszer mint az oldalakon. Apróbb hátrány hogy kevesebbszer van kép róluk fent mint ismerkedős oldalakon, de a legtöbb ilyenkor megadja az Iwiw nevét és meg tudom nézni, vagy levélben küld képet. Az meg hogy a kép nem felel meg a valóságnak velem nagyon kevés alkalommal fordult elő, talán 2 ilyen talim volt, és akkoriban elkövettem a hibát hogy 1 képem volt a másikról. Mindenképp kérni kell többet, és neked is küldeni hogy ne talin csalódjon.
Nekem jóval több kapcsolatom és sikerem volt chatről mint az oldalakról, és sokkal inkább ajánlanám mindenkinek. Az mindenképp kell hogy kommunikatív legyél és legyen rólad pár jó kép, de ennyi elég a sikerhez, ellentétbe az ismerkedő oldalakkal.. -
Kain3 #98 Az én véleményem, több évnyi internetes ismerkedés után, körülbelül 22 talim volt összesen.
Kezdem az ismerkedő oldalakkal:Nem műkődik, legalábbis nekem alig volt jó tapasztalatom ezekkel kapcsolatban. A probléma ugyanis az hogy sokkal több férfi regisztrál mint nő, és sokkal többet is írnak, ezáltal még egy átlagos kinézetű csaj is kap naponta 20 levelet. Köztük a tiédet is, amire lehet hogy válaszolt volna ha nem kap ennyit, így viszont gyakran eltűnik a sülyesztőben a többi levéllel. Sajnos a levél áradat azzal jár hogy hihetetlen módon megnőnek a fent lévő csajok elvárásai, ugyanis akkora tömegből tud választani hogy nyugodtan megteheti hogy csak annak ír vissza aki minden szempontból tetszik neki. Szintén ezért van hogy a pasik elenyésző része kap levelet ilyen oldalakon, a csajok nem fáradoznak azzal hogy írjanak ennyi levél mellett. Vicces volt egyébként, vidéki csajok gyakran visszaírtak hogy "végre egy normális levél", ugyanis ők nem kapnak annyit, viszont Pesti csajok sokkal ritkábban írtak vissza. Szintén igaz amit korábban írt itt valaki, elég hamar eljutnak oda a csajok hogy nem veszik komolyan az ismerkedést ilyen oldalon, és le is regisztrálnak róla. És ugye ottvan az is hogy csomó csajnak 1-2 mondat van magáról az adatlapján vagy annyi se, nehéz ám így irni egy jó első levelet amire válaszol.
Ettől függetlenül tegyük fel hogy kapsz válaszleveleket (én is kaptam bőven). Itt még bőven nincs vége a problémáknak, egy részükkel ugyanis elhal a levelezés, míg másoknál kapsz egy MSN címet vagy szerencsés esetben telefonszámot.Ez sajnos marhára nem jelent talit is. Sok csaj ugyanis egy rakat embernek megadta az MSN címét, ami azt jelenti hogy van hogy első beszélgetésnél is csak 3 percenként kapsz választ mert annyi emberrel beszél, vagy csak tőmondatokat válasznak amin nagyon nehéz továbbmenni. De tegyük fel hogy jót beszélgettek MSN-n, és eljutsz a taliig (nekem is sikerült, legalább tízszer), mielőtt más felszedte volna csajt, vagy mielőtt elege lenne a netes ismerkedésből.
Sajnos a sok levél problémája ide is elkisér. Rajtad kívül egy csomó pasival talizik az oldalról, tehát általában magas lécet kell átugranod hogy megfelelj neki, és mégha jó is a randi, bizony-bizony van hogy második talid előtt összejön valaki mással. Nem viccelek, volt hogy végig csókoloztunk első talin, bemutatott a barátnőinek, aztán nem volt második tali, beleszerett egy másik pasasba. Szintén nemrég volt egy hogy tali végén gyakorlatilag ő maga írta bele a telefonomba a számát hogy "hívjam majd fel mindenképp". Felhívtam, megbeszéltünk 2.randit, aztán előtte 1 nappal lemondta, azóta eltűnt, sehol nem ír vissza. Általában másik pasit jelent az ilyesmi.
Egyébként volt kapcsolatom ilyen oldalról, csak azért írtam a rossz tapasztalatokat mert abból jóval több volt mint pozitívből. Nehéz eljutni a taliig, és ott is hátrányban vagy. Ráadásul a legtöbb fizetős lett azóta, a franc fog ezért fizetni, főleg hogy a chat sztem sokkal jobb alternatíva netes ismerkedésre.. -
ba32107 #97 -
#96 pedig a bundáskenyér mindig jó, főleg sajtosan :) -
#95 az biztos -
extramagascsaj #94 sok buta picsa van fent (akinek a pénz a lényeg,és felületes, IQ=0)
de fiúknál is sok van,akik csak az izmaikat fotózzák,meg ott a kép a kocsiról, és a helyesírás mint olyan számukra ismeretlen fogalom
szóval nem csak defektes nők vannak fent...hanem pasik is -
extramagascsaj #93 sztem meg amíg nincs tapasztalatod (megfelelő mennyiségben)...nem vagy kompetens a téma reális megítélésében -
#92 csak beszélgettem! mondtatok érveket mellette én mondtam rá az én érveim ellene! s ennyi! -
#91 Üdv hölgyek urak -
#90 akkor? -
#89 nem! -
#88 most kéreted magad? -
#87 az ember változik! pl régen nem szerettem a bundáskenyeret ma meg már igen! minden ember befolyásolható ha megfelelő érveket sorakoztatnak fel. -
#86 kétféle ember van:
aki számára egyértelműen lehet [ugyan ott]
és aki számára egyértelműen nem lehet [ugyan ott]
aki feladja
és aki kitart -
#85 ha azt olvastam volna hogy milyen franko, meg meg milyen tuti, s egyértelmű lenne hogy lehet ismerkedni, akkor lehet megpróbálkoznék vele! mert így jópár évvel Feleségem halála után lehet el kellene kezdeni ismerkednem, bár még nem úgy érzem! de ki tudja! -
#84 jah mert véleményt kérdeztek, s én elmondtam a véleményem. aztán meg beszélgettünk.
-
#83 csajozas.hu - én itt találtam, de ajánlani nem tudom, elég erősen meg kell szűrni a népet... -
#82 Egy másik fórumon egy elég beteg csajszi több mint fél évig elhitette magáról, hogy ő fiú, s kitalált magának egy életet. Voltak ott olyanok is, akiket már régebb óta, több mint 1 éve ismert, aktívan beszéltek msn-en is, és nem bukott le... Folytathatta volna a végtelenségig, ha egy közös ismerős nem leplezi le. Utólag persze el lehetett mondani, hogy mennyi gyanús dolog adódott és ez meg az meg amaz is arra utalt, hogy itt valami nem okés, de közben senki sem feltételezett ilyet. -
#81 Én éppen most fogok majd megint bele a kersésbe... Ti melyik oldalt ajánlanátok? -
#80 akkor nem értem miért vagy itt, és miért foglalkozol egyáltalán társkeresőkkel -
#79 Mókás egy figura vagy. Bejössz egy ilyen topicba, elmondod, hogy szerinted nem működik a netes ismerkedés, vagy legalábbis te nem bízol benne, de a végére kiderül, hogy végülis tökmindegy, mert ha működne, akkor sem kellene más. :) -
#78 én már megtaláltam de sajnos el is vesztettem! más meg nem kell! -
#77 (én a magam részéről inkább csalódok ha kell százezerszer ha ez kell ahhoz, hogy rátaláljak az igazira) -
#76 na, hát ez egy totálisan teljesen differens tészta, probléma -
#75 nem tom! én nem bízok a társkeresőkben! bár az is igaz nem is keresek már! szeretem ezt a szingli életet! :-) -
#74 egyetértünk
és ezt nem lehet tettetni
egyébként társkeresőből is többféle van, többféle rendszerű
pl ilyen: egy adatlap és mégegy adatlap példának. -
#73 twe mondtad, ha már homéroszt vagy komolyabb gondolatot mondasz Nekik akkor nem írnak vissza! én meg azt hogy nem is kell ha az értelmi szinvonala csak a bulikon, a pián meg csak a szexen nem lép túl! -
#72 ezt most nem értem, hogy hogyan és hová -
#71 jah de ki akar magának egy buta Nőt! nem azt mondom hogy legyen az iq-ja 190 de ne is 30 alatt!!
-
#70 sokszor elég ha csak Homéroszt a szádra veszed... többet vissza nem írnak... -
#69 barátom pár magasröptűbb és komolyabb gondolat, régies elegáns szóhasználat vagy megfogalmazás úgy kivágja a biztosítékot a ribancoknál... hajjaj... kerülik mint a pestist -
#68 a túrót ki okosan csinálja az kis apró hazugságokat ejt el! -
extramagascsaj #67 felesleges kamuzni
aki meg kamuzik...az úgyis nagyot kamuzik...azt meg le lehet vágni