386
Internetes ismerkedés
  • tigerbácsi
    nem dehogy! csak véglet ez is de van ilyen is!
  • Molnibalage
    És szerinted az a fajta kapcsolat az átlag? Szeritem nem.
  • salsoul
    Szerintem a dolog lényege a sörétespuska elv: ez egyik sörét talál.
    És minél többet lőni minél többfelé - annál jobbak az esélyek.

(Egyébként álláskeresésnél is jó e módszer)

#140:
    Nem kell más véleményét személyed ellen intézett támadásnak venned, s aztán videkezned és magyarázkodnod... akár hogy is fogalmazott az illető.
  • tigerbácsi
    ohh nem nem vagyok én az a típus hogy az utolsó szóért harcoljak, vagy hogy azt magamnak akarom! még véletlenül sem!

na igen lebuktam! :-) életemben nem szakítottam, s nem is szakítottak velem! volt egy Barátnőm ki a feleségem lett kit eltemettem! azóta nem keztam új kapcsolatba, s az igazság szerint nem is kerestem, de tuti nem tudnék szakítani msn-en vagy sms-ben! szerintem s lehet én vagyok régimódi (s ha igen elfogadom) de ez nem az én műfajom!

persze első lépésnek én is el tudom fogadni, meg néha kommunikációra a netet, de hogy csak azon tartsák az emberek a kapcsolatukat azt már nem! ezt lent megmagyarázom, csak még válaszolok az utolsó mondatra.

mire jó a net? na én nem ismerkedésre használom! ok itt sg-zek beszélgetek fórumban, s chaten, de nekem a munkámhoz kell adatgyűjtésre, hobbyjaim után való tudás bővítésére, hírek, letöltések a kikapcsolódáshoz, s e - bookok beszerzése. barátnő ahogy fent is írtam itt sem keresek! most akkor jöhet a kérdés hogy mért írok ide én is! a válasz: mert érdekel, hátha a bennem lévő ellenérveket el tudjátok vetni! tudod az ember a hibákból tanul, s szerintem nem feltétlen a sajátjából!

s mit igértem! ismerek egy házaspárt, már 10 - 15 éve lehetnek házasok. gyermek nincs. a férj állandó éjszakai műszakban dolgozik biztonságiőrként, a feleség meg cégvezető azaz reggeltől estig. ritkán találkoznak személyesen úgy hogy fent legyen mind a két személy. s pl Ők tudom hogy neten tartják a kapcsolatot. minden nap teló, s egy beszélgetős oldalon tudnak beszélni! na ez ami undorít! kapcsolat ez? társas élet ez? hmmm nemhiszem.
  • Molnibalage
    Ez mind szép és jó. Csak akkor pár kérdés.

jah a levél s email! tod a kézírás is sokat elárul az emberről, meg a szöveg formázása! nekem ne mond hogy '40-ben géppel írtak azokat a leveleket! de ám jó a hasonlat!

Valóban kevéssé valószínű. Ehhez képest csak mondjuk olvass el teljesen randomra 20 szakítós blog bejegyzést. Mindenhol MSN hegyekről és SMS hegykről beszélnek. Akkor miről isz beszélnük? Hardcore arcok meg írhatják kézzel is és lehe scannelni.

s mégegy dolog! s ez az én véleményem! Te s bárki más is levelezhet, emilezhet smsezhet annyit amennyit akar! a legtöbbet csak a személyes kontaktusok útján tudsz meg a Másik félről!

Lásd, első lépések. Aztán igen hamar átmenni személyesbe. Mit nem lehet ezen érteni? Ilyen nehéz? Vagy csak Mr. "igen, de enyém az utolsó szó" embernek tetszik lenni?

A nő választ. Igen. De csak ismert kínálatból. Magyarán, ha nem lát vagy nem írok neki akkor be sem kerülök a halmazba. --> Akkor mire is jó a net? 2+2 = 2x2 = 4.

• tigerbácsi
    tudod az a baj, hogy mindig a Nő választ! tökmindegy hol ismered meg! annyi előnye lehet ennek a dolognak, hamit Te is leírtál, hogy Ők is keresik a partnert! azaz hogy az én nyelvemen írjam ezt le, ez egy tömény oldat, s nem kell az ozmózis elvét használni az ilyen oldalakon. tod a sorsod magadnak csinálod!

hagy forgassam vissza a szavaid! itt is csak véletlen hogy rátalálsz olyan Hölgyre ki Téged választ! tök mindegy hogy 20 km re arréb lakik, vagy más társkeresőn van regelve mint Te akkor ugye ugyanúgy nem találkoztok!

jah a levél s email! tod a kézírás is sokat elárul az emberről, meg a szöveg formázása! nekem ne mond hogy '40-ben géppel írtak azokat a leveleket! de ám jó a hasonlat! :-)

következő bekezdésre mondtam, hogy a Nő választ azért nem ír vissza! vagy elfogadod ami jut vagy nem!

tudod mi a Női megérzés? a logika hiányának finomabb megfogalmazása! :-DDDD

s szerintem Ő is csak a véleményét mondta el! ahogy azt a totyik kérte! nem szólt be senkinek, nem nyomott válaszgombot!

s mégegy dolog! s ez az én véleményem! Te s bárki más is levelezhet, emilezhet smsezhet annyit amennyit akar! a legtöbbet csak a személyes kontaktusok útján tudsz meg a Másik félről!
  • Molnibalage
    Khöm. Már írtuk, hogy ez csak az első lépés. Sebaj...

Vagy akkor kicsit más szemszögből. Halkam megkérdezném tőled, hogy mikor van lehetőséged több ezer nő közül választani akikről tudni lehet, hogy valószínűleg nem kamuból keres partnert? Élőben alsó hangon 50% az aki már foglalt és nem kellek neki semmi szín alatt. X%-kal meg össze sem futsz aki jó lehetne neked és NEKI is. Ezek után mi is marad? Lám-lám...

Vagy mondjuk mennyi az esélye, hogy találkozzak valakivel aki csak 20km-mel lakik odébb, de bejön nekem csak soha a nem hoz minket össze a véletlen? Vagy akár egy 30 ezeres városon belül? Statisztikailag igazából ennek nincs versenytársa.

Vicces, hogy gagyinak mondod. Még a '40-es években is volt olyan, hogy valaki levélszerelem útján ismerte meg és jegyezte el a másikat. Levél és net közöt nagy difi nincs. Kicsit más a hardver. Ennyi.

Nincs itt semmi bújocska. Igazából én helyből tucatnyi nővel találkoznék személyesen akit látok ilyen oldalon. Csak ők esetenként vissza sem írnak. Akkr most ki bújik és hova?

Talán mielőtt vádaskodsz és beszólsz nem ártana egy picit töprengeni szerintem. Nem ártana, bár sajnos a logikus gondolkodás túl sokszor hiányzik a mai nőkből. Sajnos.
  • Stupid Peach
    az internetes ismerkedés gagyi..............
    ismerkedjetek élőben!!!!
    ne bújjatok a gép mögé!!!!!!!!
  • Voyager88
    Társkereső: kb 1 hónapja kezdtem el, így még nincs sok tapasztalatom. Eddig kevés levélre kaptam választ, és eddig 1 lány van akivel eljutottam addig hogy lehet hogy találkozni is fogunk :) Itt sokkal több embernek van képe, így jobban lehet válogatni, na meg az is előny hogy nem pocsékolod az idődet olyanra aki később sem szeretne semmit.

Ettől függetlenül szerintem egyik sem jó elsődleges alternatívának, a személyes ismerkedést közelről sem helyettesíti. Az már más kérdés hogy mely helyek azok ahová érdemes járni, mert a szórakozóhelyek se erről híresek, bár szerintem a netes ismerkedésnél egy fokkal jobbak (koncertekre gondolok inkább, vagy igényesebb szórakozóhelyekre ami nem 14 éves divatmajmokkal van tele).

• Voyager88
    Hali, én még új vagyok itt de mivel netes ismerkedés terén nekem is van már némi tapasztalatom, így gondoltam leírom. Körülbelül 10 lánnyal találkoztam már net után, eléggé eltér a véleményem a chates oldalakkal kapcsolatban Kain3-étól, a társkeresőkről már hasonló szerintem.

Kezdem a chattel (chat.hu): Szerintem régen népszerűbb volt az oldal, mielőtt még nem volt elterjedve az msn, sokan csak ezt az oldalt ismerték. Na meg elterjedt egy általános vélemény, hogy a chat a gyávák és a szexőrültek búvóhelye. Ez nagyrészt igaz is, sok a beteg ember de kivételek azért mindig akadnak szerencsére. Az igaz, hogy a társkeresővel ellentétben itt kisebb a konkurencia de azért van..mivel itt is kevesebb lány van, mint fiú így ritka hogy ha beírsz egy lánynak akkor ő csak veled beszél. Általában ez az oka annak ha csak 5 percenként kapsz egy tőmondatos választ...Viszont ha van téma és pörög a beszélgetés akkor jöhet msn-en vagy telefon a folytatás. De volt olyan is, hogy msn-en teljesen passzív volt a csaj, míg előtte chaten jól eldumáltunk. És akkor most jön az, hogy miért nem chateltem mostanában és miért is nem fogok rá felmenni(vagy csak nagyon ritkán): a lányok többsége csak unalomból van fent, vagy komolytalan. A találkozásaim fele első és utolsó tali is volt egyben..Az azért elég durva ha hetekig beszélsz valakivel és találkozás után úgy elváltok mintha mi se történt volna. Szóval eléggé időigényes és egyáltalán nem biztos h lesz valami, hiába van képcserélés stb..személyesen pár perc alatt jobban kiismerhető valaki mint itt hetek alatt, hiába tudsz róla sok száraz adatot. 2 hosszabb távú kapcsolatom származott innen, a többinél vagy én nem úgy képzeltem el a lányt vagy fordítva. A különbség csak annyi volt, hogy én megmondtam szemtől szembe hogy nem szeretnék többet találkozni, fordítva vagy eltűntek szó nélkül vagy msn-en közölték. Ilyen jellemtelen emberekre én meg nem vagyok kíváncsi...
  • REPS0L
    nah igen, szerintem is ez a legjobb.
  • ba32107
    Szerintem is ez a legjobb ismerkedési lehetőség. Így elérhetőséget sem "kötelező" kérni, sokat meg lehet tudni a másikról, stb...
  • FlyHigh
    Szórakozó helyes ismerkedés hosszútávú kapcsolat reményében szerintem már halott. Én azt szeretem a legjobban mikor elmegyünk ilyen beülős helyekre, mindig valakinek a barátnőjének a barátnője, meg még annak a barátnője is hozzánk csapódik, aztán megy a beszélgetés és akármi is lehet belőle.Az már más kérdés, hogy milyen bonyodalmakat tud szőni később ez, hogy szinte ismer mindenki mindenkit.
  • hodobaj
    Aki nem keress sehol az nem is talál! És ha magadba nézzel ha te olyan vagy, aki neten keress társat akkor az akit te keresel az is olyan mint te tehát neten keress téged. Szórakozó helyen meg nem nagyon lehet csajozni ott *****-zni lehet, de azt nagyon.
  • Molnibalage
    Nem, neten kersztül nem. Nem jönnek át a gesztusok, a mimika, a henglejtés és még számos más dolog. Viszont az IQ nullaság már kiütközhet.
  • REPS0L
    nah igen, bírom amikor beszélnék csajjal msnen, és semmi értelmes választ nem tud adni, csak annyi hogy igen, nem, stb. nem kérdez vissza vagy valami, aztán ha kifogyok a kérdésekből akkor meg már bukta. MSN után meg találkozni, hm, szinte már nem lehet mit mondani, úgy kiísmeri az ember a másikat neten keresztül.
  • extramagascsaj
    sok szerencsét!
  • Molnibalage
    Na ez az... Ilyen szitű ismerkedéshez jó a net! A többi élőben elindul. Az előző kapcsolatom is ilyen volt. Sajnos csak azért lett vége, mert a lány nem akart egy bizonyos ponton túl menni. Kár. Ezt az egy hibáját leszámítva szép volt amíg tartott.
  • extramagascsaj
    na igen...de hol ismered meg?
  • Molnibalage
    Attól, hogy nem jár mindenfelé azért eljöhetne velem pl. kanuzni a Dunára, sétálni a Duna parton, bringázni, bowlingozni, billiárdozni stb. Ehhez nem kell bulizósnak lenni. És sem járok bulizni szinte semennyit.
  • extramagascsaj
    kár,h nem akadtatok még egymásra
  • lac556
    nah 1 ien csaj kell nekem!
    nem az a mindennap mozizos 7végén trendibbnél trendibb szorakozohelyen idejét eltöltő lányka
  • BaliBoy
    Amatőrök. Ott az iwiw. ;)
  • Vass Gábor
    http://www.milliomostarskereso.hu/
    Itt lehet csajokat keresni szép számmal.
  • Kain3
    A való életben jóval kevesebbszer szólítják le a jó csajokat mint amennyi levelet kap az oldalon :) Legalábbis az női ismerőseim elmondása alapján jóval kevesebbszer szólítják le mint azt férfiak gondolják, emberek élőben korántsem annyira bátrak mint a neten. Szvsz élőben ha van egy kevés bátorságod próbálkozni jóval jobban jársz mintha ezt az energiát egy ismerkedő oldalba fektetnéd.

• Molnibalage
    Az hagyján látnád, hogy mekkora helyet foglalunk!
  • FlyHigh
    akkó elég drágán utazol.
  • extramagascsaj
  • Molnibalage
    Szoktam mondani, hogy nekem 3 BKV bérlet kell utazáskor. Egy nekem, egy a szerénységemnek és egy az önbizalmamnak. :)
  • extramagascsaj
    az
  • FlyHigh
    Szerintem a mai világban már szinte senki sem teng túl önbizalomban, akinek meg van egy jó adag önbizalma, arra meg a többség rásüti h nagyképű és lehúzza. Elbaszott dolog ez.
  • extramagascsaj
    én sem tengek túl önbizalomban
    de ha akarok vmit,azért tennem kell
    sokat csalódtam én is...de ha meg sem próbálom soha...sokkal többet vesztek,mint így
  • extramagascsaj
    ennyi
  • Molnibalage
    Hát én sem vagyok az a bulizni járó típus, de járok olyan helyekre ahol az ember belefutha valakibe. Egyetem alatt erre több idő volt. Most marad a net. Ilyet még úgysem csináltam célirányosan neten. :)
  • FlyHigh
    Nagyon sokszor ennek az önbizalom hiány az oka, sajnos ez az önbizalom hiány is csak fokozódik a fiataloknál. Pedig mind emberek vagyunk, többnyire nem harapunk.
  • extramagascsaj
    ez is egy módszer
    én csak az olyanokra "haragszom", mint pl. egyik bnőm
    velem egyidős, és még sosem volt pasija...persze,h szeretne...de nem tesz érte semmit
    otthon van mindig...nem jár el sehova, neten se ismerkedik
    az ilyen emberek mit hisznek? h a nagy Ő majd becsenget egyszer az ajtón?

Aki nem akar egyedül maradni, az igenis vegyen erőt magán, és ragadjon meg minden lehetőséget...
  • Molnibalage
    Néha már ott tartok, hogy a villamoson odamegyek valakihez és megkérdezem, hogy ráérne egy kávéra. :)

(Mondjuk nem kávézok, de ez legyen a kisebbik gond. )
  • extramagascsaj
    és lányok után sem?
  • extramagascsaj
    teljesen igazad van aban,h fennállnak ilyen problémák...
    de az életben hány jó nő mellett sétálsz el naponta úgy,h nem szólítod le? és lehet hogy mások meg leszólítják?
    hogyha nem fektetsz időt és energiát a dologba...nem lesz belőle semmi se...ez igaz a képernyő előtt és igaz szemtől szemben is
    semmi sem pottyan az öledbe
  • Kain3
    Szerintem a chat.hu is fejlődött ebből a szempontból, mostmár találni értelmesebb csajokat, vagy nőket ha keres az ember. Én régebben a trefortot használtam, nem hogy tudom hogy létezik-e még. Oda gyakran jártak egyetemisták meg főiskolások.