51658
  • Jobboka
    akkor most mivan, ki kap bétát és ki nem?
  • Beers
    Az nem jelenti azt, hogy tRr-es is leszel !
  • REPS0L
    és én kiazanyámszíneiben fogok BC2zni?
    bár ha jóltudom, PoE2HU-s vagyok
  • Landor
    a PoE2HU csapat a tRs klán színeiben fog BC2zni
  • TDC Geronimo
    "@heromilkshake It's not the super newest, but it's updated from the PS3 beta. We picked a stable build." Magyarul a PCs beta nem a legeslegújabb build lesz, de a PS3as betanal újabb, mert egy stabil verziót akarnak kiadni.
  • HTS s3rg1nh00
    én meg pont az mw2-ről beszélek:)
  • trident
    Cod, uo és German Front módig jó volt, szórakoztató, a cod2 megjelenése után nem sokkal már nem volt az. CTF-ről nem nyilatkozok, abban igazad van, hogy a tdm, hq nekem is jobban feküdt (meg még 32 fős base assault).

Az, hogy hogy folytatódott a cod széria, passzolom, nekem bőven sok beleolvasni a topikjába.
  • SubZero911
    Na most pont megismételted, amit én mondtam
  • HTS s3rg1nh00
    az egy dolog,de pl az sd vagy a ctf a codban elég szar szerintem...ez kb olyan,mintha egy autóval szeretnél könnyen parkolni a városban,keveset fogyasztani,repeszteni 250-el autópályán(mondjuk németen),és terepet is mászni...
  • trident
    Pedig jó az, ha egy játék rugalmas és sokszínű annyira, hogy jó pár játékmód elférjen benne, de annak feltétele a jól felépített alap.:)

Ezek miatt játszom néha Team Fortress 2-t, remélem a BC2 is ilyen lehet. Meglátjuk.
  • TDC Geronimo
    Nincs ebbe semmi meglepő :)
  • Gyuszopapa
    Az azért nem semmi hogy a fileplanet oldal szavazást indított az év végén és a 2009-es év legjobb bétája címet a Bad Company 2 ps3 béta nyerte.A második helyezet pedig az Aion lett.
  • Gabe18
    Jó,és szerinted a TDM-es céltalanul rohangálok fel-alá (vagy bebújok egy bokorba és lesek ki) témára egy-egy 20 perces gyakorló meneten kívül ki kíváncsi?
  • Gyuszopapa
    Hát az a mw2 egy akkora kemp szar lett,cimbim megvette eredetibe nála nyomom néha.Ma is voltam nála nyomtam egy kicsit,dehát szétidegeltem rajta magam.16-an voltunk a pályán abból minimum 12-en itt-ott feküdtek bujkáltak és várták hogy megy-e arra valaki.Dehát ha mindenki ezt csinálja sose lesz 1 frag-se senkinek,röhej.
  • HTS s3rg1nh00
    mondjuk az is hülye,aki codban tdm vagy hc tdm helyett mást játszik...ctf-nek itt a bf,sd helyett ott a cs,a tdmre meg ott a cod...suszter a kaptafánál,vagy mi a tököm
  • TDC Geronimo
  • Skyline
    El kell keserítselek:
    MW2-ben rendesen nagyonsokszor félméterrel mellécélozva is beadja a fejlövést,vagy a találatot,és mivel a játék a nooboknak kedvez akik a 140-es pingjükkel leightweight-al rohangálnak vagy 50km/h-val + berakják a COMMANDO perket amivel 5 méterről belédállítják a kést így a taktika meg az ész gyakorlatilag szart sem ér főleg ha SD-ben elindulsz és 2 mp mulva meghalsz egy kezdőre lőtt GL-től vagy egy kezdő felé hajított granyótól..:)
    MW2 jelen állapotában egy nagy rakás szarral egynelő nem BF2 és BC2-vel...

Aporpó: BF2 nagyon nem = BC2..
  • REPS0L
    vajon a PoE2 csapat gyün BC2-zni? én már csak azért nem teszem fel, mert megvárom a betat... :)
  • Landor
    ne kiabálj hiki :D
  • m1garand
    A PLAY.COM AZ SZAR MI MEGSZÍVTUK VELE VIGYÁZZATOK!!!!
  • grebber
    game.co.uk a legolcsóbb ami van szerintem.aztán majd márciusban kiderül mit küldtek és mennyiért
  • modellmaker
    Itt viszont nem látom kis hazánkat. Szal ha küldenek is, nem ingyér.
  • TDC Geronimo
    mind1 ide nem szállítanak :(
  • TDC Geronimo
    Itt 8100ftra jön ki ingyenes szállítással. Már csak azt kéne megnézni, hogy ide postáznak-e, mert ezek is adnak kulcsot és dobozos verzió.
  • TDC Geronimo
    #BFBC2_PC Beta will be region free w/ servers in US, Western & Eastern Europe, South Africa, Brazil, Middle East, Oz, New Zealand, & Japan.

Gondolom ez vonatkozik majd megjelenés utánra is. Úgyhogy Németeknél tuti lesz.
  • Smithwarden
    Arrol nem tehetek hogy valaki nem tudja elolvasni amit (magyarul) irtam le: "a DICE-tol lehet majd szervereket berelni".
    En arra tippelek hogy MO-on nem lesznek szeverek, de a kozelben nemet/francia szerverpark biztos lesz.
    Amugy sztem nem lesznek (komoly szamban) public EA-s szerverek sem, hanem "rahagyjak" a kozossegre, a lenyeg hogy toluk bereljek majd a szevereket.
  • TDC Geronimo
    Hát itt szerintem senki :D
  • SubZero911
    Hát nem tudom ki írta, hogy az MW2 = BF2 és BC2 de nem is olvasok már vissza, mert felidegesítem magam!

Az MW2-t megjelenése óta tolom (+COD2 is megvolt milliószor). A Különbség : A BF2-höz kellett egy kis ész is, ja meg taktikai érzék stb. Nem is ragozom tovább, mert így is 180 a vérnyomásom. Ja és siperrel nem lehetett valakit fejbelőni 3 cm-rel arrébb célozva.
  • TDC Geronimo
    Ezért mondtam hogy páran félreértik :D Lesznek public EA szerverek is, de természetesen bérelhetsz a saját klánoddal egyet és megkapod hozzá az adminjogokat stb. Lesz admin tool is külön a szerver kezeléséhez.
  • Hamed
    Hat errol jo lenne tobb info. Igy latatlanban kb. olyasmire gondolok ebbol, hogy lesz mittudomen "Official BFBC2 Server no.125 by EA" mint '42-ben volt anno es mehetsz pubolni.

Remelem lesz fizetos berles opcio is adminjogert cserebe, hogy a kompetitiv jatek ne legyen eselytelen, mint mw2-ben. Ingyen meg nem hiszem, hogy ad nekem az EA egy szervert itt pesten rendes pinggel, admin joggal, stb, ahova elvonulhat az ember gyakorolni, meccselni, stb.

Bar ha ez az "authorised hosts" azt jelenti hogy harmadik felnek kiadjak a szerveruzemeltetes jogat, akkor szvsz megjelenes napjan meglesznek a szerverfileok
  • TDC Geronimo
    Most már 100% hogy a squad rush a 4. játékmód. Igaz DICE még mindig nem jelentette be pedig erre a hétre ígérte na mind1, de a nemrég kiadott képpel elárulták :D

• MrYeti
    nem az én döntésem, de szerintem maradunk
  • grebber
    Írták emelni nem emelhetik csökkenteni meg úgysem fogják szal nem értem a miértjét!
  • bajsz
    nem vonhatják le egyből,mert az árválltozás jogát fenntartják.

ez olyan veszel valamit,akkori áron azt majd utánna dfutkároznak ,hogy te figyi emelekedett az értéke dollár, font -nak így jössz nekem még 3 ezer ft-al.:D Vicces lenne.:D
  • grebber
    Hm valaki aztmondta levonják egyből.Márciusig tuti becsődöl a forint azt lesz vagy 15 ezer a game amilyen szerencsém van
  • TDC Geronimo
    Ja, de attól még a klánodnak lehet "saját" szervere :)
  • Smithwarden
    Hat vegulis ez az igazsag mert kulon sajat gepen, sajat fajlokkal nem lehet szervered, csak berelheted par megadott helyrol.
  • TDC Geronimo
    Bagoly mondja...
  • Landor
    ne röhögj, köcsög xboxos
  • TDC Geronimo
    " sajat kulon szerverunk nem lehet " Emiatt a megfogalmazás miatt lehet sokan félreértik majd :p