51658
  • TDC Geronimo
    Amúgy ma már lag nélkül lehetett játszani teljesen jól. Kibaszott nagy game lett. Running
  • Nagydög
    Remelem a jatek jobban fog szuperalni, mint a regisztracio az elejen, mert az hmmm... Vagy ketszer megallapitotta, hogy az email cimem nem megfelelo formatumu, majd sikerult a regisztracio, de utana azt mondta, az EA nem enged jatszani, mert tul fiatal vagyok(Ruhellem az "add meg a szuletesi datumodat" alibi-vedelmeket, igy tenyleg 2009.01.01-en hagytam.). Azt tippeltem, soha tobbet nem enged jatszani, de mikor ujra beleptem nem talata a regemet, igy megcsinaltam ujra 1943.01.01-el. Ezutan mar csak a nevemet kellett megadni, de az sem tetszett neki. Biztos a-z, A-Z, 0-9 karaktereket hasznaltam? Azt b+, csak tul keveset, de annyi esze nincs, hogy ezt kozolje. Igy most vegre DAQ001 neven jatszahatok mezben futasosat.(A gepem gyenge vagy a halo lassu, az majd kiderul.)
  • TDC Geronimo
    OfficialBFBC2

#BFBC2 PC Beta Patch is coming very soon addressing Server Browser crash and other issues. Stay tuned!
  • nandorb
    a frapsot felvetelezesere 100fps-re kell rakni mert nagyon tud szagatni
  • nandorb
    jokat laggoltal:)
  • Fpocok
    Fraps miatt.
  • Paranoia
    hm mintha kicsit darabos lenne
  • goldnarmz
    Na, az király. Köszi!
  • Fpocok
    Ahh... akkor elnézést. Na majd ha megyek akkor beállítom.
  • Palesz2
    gameplay videom (HD)
  • Lamellus
    Nem, van ilyen külön az invert controls részben, hogy mouse wheel.
  • dronkZero
    Nemtom, két vagy három négyzet rémlik, amiből csak az egyik az invert-mouse. Halványan úgy emlékszem, hogy egy másik meg a görgő volt.

De _egyszer_ láttam, és most nincs előttem a játék, úgyhogy nem tudom megnézni.
  • Fpocok
    Mondjuk azért remélem jobban optimalizálva lesz full. Kéne egy jobb proci, csak most másra ment el :S
  • goldnarmz
    Az nem az egér mozgásra vonatkozik?
  • Fpocok
    Az más. Az az hogy ha lefelé viszed egeret akkor felfelé néz karaktered.
  • goldnarmz
    DICE, sry
  • BaLeeX
    Szerintem nem kell mindent a konzolra fogni.
    MW2-ben is meg tudták oldani a térdelést és a fekvést is. Pedig az is konzolport. Ez mindössze a fejlesztőkön múlott. Ha akarták volna akkor külön akár a PC-s verzióba is beletehették volna csak hát ugye ezért kicsit dolgozni kellett volna vele.

Bár MW2-nél meg a kihajolásnál volt ez a téma, hogy szar konzolport, mert nem lehet kihajolni oldalra. Hát lehet én vagyok atom noob de egy ilyen pörgős fpsnél mint a cod eszemben sem jutna kihajolgatni.
  • dronkZero
    Nekem rémlik ilyen ikszelhető négyzet, ott, ahol az invert mouse-t is lehet állítani...
  • goldnarmz
    Szerintem ICE-on kívül mindenkinek fordítva lenne logikus a "fegyver görgetés".
    Ne számíts nagy teljesítmény-növekedésre Win reinstall után.
  • Fpocok
    Este volt egy nagyon jó gamem, 0 lagg volt, valami svájci vagy hollnad szerveren.

Ma meg csak nagyon kis lagg volt. Play nowot nyomd.
  • Fpocok
    Mert azért ilyen 20-15 fpsel nem a legjobb játszani:
    amd x2 4400+
    4giga ram
    hd 4670 1gb

1024ben lowon :S
  • miki10
    nekem reggelota laggol a játék:S
  • Fpocok
    Én azt nem tudtam beállítani, hogy ellentétesen váltsa a fegyvereket görgövel. Mert ugye ha felfelé görgeted, akkor jobb oldalt lefelé megy (az erősebb fegyver felé). Én meg ugye vizuális típus vagyok, jobb szeretném fordítva, de nem lehet.

Azon gondolkozom, hogy újrarakom win7et, mert már régen lett felrakta, meg lehet kicsit töredezett is. Ha ezt megteszem elképzelhető, hogy több fpsem lesz nem?
  • rholas
    Vagy ha egy oldal cimet kérhetek ahol meg lehet venni?
    a direct2drive on néztem de ott az irja hogy csak amcsiknak
    van beta.
  • rholas
    Tud valaki adni egy beta kulcsot?
    Köszi
  • goldnarmz
    Lehet, hogy nem voltam érthető. Tehát:
    Jobbra nyilat beállítom jobbra strafe-elésre. Nagynehezen elfogadja. (nem értem, mintek vár annyit. Tudom, beta...)
    Ezután a a fel nyilat be akarom állítani az előre mozgásra, és akkor írja ki, hogy ez már be van állítva a jobbra strafe-elésre... A fel nyíl...
  • dronkZero
    Kiírja, de ez már nem olyan, mint az eddigi BF-ek: azt a kiírást leokézhatod, és akkor az új helyre beteszi, a régi funkcióról meg kiveszi az adott gombot.
  • ACE
    Már elkelt! ne üzenjetek
  • goldnarmz
    Én nem tudom állítani a movement key-eket.
    Beállítom a jobbra key-t. Össze - vissza jelöli a mezőket.
    Aztán be akarnám állítani az előre mozgást, és kiírja, hogy ez már hozzá van rendelve a jobbra strafe-eléshez... Persze simán lehet, hogy én vagyok a láma.
  • dronkZero
    Azok nem. De waron azokra úgysincs szükség, publicon meg úgyis leszarták, mit óbégatsz. :P
  • ACE
    Az első privátot küldő embernek adok egy kulcsot, mostantól.
  • Magh
    Felőlem a quadom kívül az összes jármű mehetne a francba, de amíg repülő nincs, megfelel. Esetleg valaki harcolt már rendes csapat ellen, akik szervezetten támadtak 2-3 nagyobb döggel? Mennyire nehéz kiszedni?
  • Boxer HUN
    Még szerencse, hogy itt vagy nekünk te.
  • BaLeeX
    Na srácok ez az oldal tényleg működik.

[b]Akinek beta kulcs kell:[/g]

Menjen ide.

Várja meg az adott időpontot (nálunk pont CET van). Ha épp nem hal le az adott időpontban a szerver, akkor 1-2 perc után feltesznek 250-300 kulcsot.
    Emailt kell beírni, first/last name, country, nyelv majd OK.

2 percen belül kapod a kulcsot e-mailben.

Érdekes módon az enternetes e-mail címemre nem jött meg a kulcs, de utána gyorsan beírtam egy gmail-est is arra megkaptam...
  • Curtis
    Ma este 18:00 órától itt lehet igényelni kulcsot. Max 1-2 perc lesz rá :)
  • Magh
    Az UI hiányosságokkal nem kell foglalkozni, simán módosíthatják. Ilyen bétáknál mindig az egérmozgás, a hitboxok és az FPS a lényeg, mert ezeket nem tudnak már javítani. FPS-en egy egész keveset talán, de senki ne várja, hogy majd fullon elfut ha most nem megy (hányszor eljátszották már ezt...). Nekem pl. minimumon van 1680-ban, és gyakran lemegy 40 alá ami már hulladék, hiába van relatíve bika VGA-m, ha nem használja ki.
    Késsel nem tudom, mi a gond, sokkal kiegyensúlyozottabb. Felém senki ne rohangáljon késsel hadonászva, miközben lőfegyverrel ölöm. A funkcióját így is ellátja. Gránát szerintem is botrányos, minden takintetben.
  • goldnarmz
    No, örülök, hogy mégis van ammo request. Köszi a helyesbítést.
    Thank You, Sorry, Follow me, Get in, Need a ride, stb. is előcsalható ezek szerint? :)
  • SubZero911
    Jesszusom mennyi idióta van ebbe a topicba. Béta kulcs így úgy amúgy jihéééé!
  • Curtis
    El is fogyott :(
  • goldnarmz
    BC1-ben ravasszal ment a célzás. Én is ettől féltem egyébként, hogy érződni fog konzol átirat mivolta.