51658
  • Ley Roland
    Már elkelt enyém is. Ha lesz még adom!
  • tutituti
    Aki kulcsot akar az ezt nézze:
    http://twitter.com/bc2com
    frissítsen mint állat aztán ha időben elcsíped,akkor már indulás is kulcsot szerezni.
  • willis
    JÁTÉK VÉGE - a nyertes:

berczely

• D4v3
    Nektek megy a friend request? Hiába addoljuk egymást, nem kerül fel a másik a listára :S
  • Héeder
    Na én meg egész nap ezzel probálkozom már úgy 78 oldalt megnéztem és kerestem de sehol
  • Terawatt
    Ley Roland
    Leköteleznél ha oda adnád :)Már 3órája szenvedek azzal hogy szerezzek :) előre is köszönöm
  • Héeder
    De valaki ha van kedves és tud szerezni az adhatna.
  • willis
    KI A GYORSABB - Játék indul

az első privi kap egyet amit ma kaptam az 576-tól.
  • Héeder
    igen
  • at16
    én se tudom. már mindent megnéztem azon az oldalon. csak azt írja hogy van nekik 140 db. vagyis volt. már nincs.
  • haaszkrissz
    hogyne
  • Ley Roland
    Van 1 keyem kell valakinek?
  • BaLeeX
    Akinek sikerült 2 kódot kapnia dobhatna egyet.

4kor amit kaptam "already use" most meg hiába volt kulcs túlterheltség miatt nem küldte el a kérést. Sux.
  • Bator92
    Hát erről lemaradtam. miért kezdték előbb? Van akinek sikerült többet szerezni?
  • danikarate
    Elfogyott az összes kulcs, de mit kellett volna csinálni? Mert azt írja, hogy jelentkezzek be felül, de bejelentkeztem és onnan bedobott egy másik oldalra, de ott szó sem volt kulcsokról! Nem igaz. :( :( :( :(
  • Héeder
    Hogy lehet kulcsot leszedni mert amit ti többen írtok ki oldalt arról nem tudom mert most van kulcs csak nemtudom hogyan lehet megnézni ?. :(
  • Knabb
    Görgess le
  • Knabb
    Már most lehet kérni a kulcsot az alanti címrű
  • at16
    van még 140 kulcs de hol lehet igényelni ?
  • C0mputers
    Kajak a játék
  • glkFox
    és ezt minek írja ki TS amikor belépnék egy szobába:
    " insufficient client permissions (failed on b_channel_join_permanent (13676/0x356C))"
  • The Protector
    Sziasztok.Abszolút nem figyeltem eddig a topikot de a játékot igen.Haveromnak nagyon tettszik és szereten beta kulcshoz jutmi.Mit kell ahhoz tennie?VAgy hol kell regisztrálni?Egyáltalán lehet még kapni?
    Előre is köszönöm a válaszokat.
  • at16
    Elvileg itt lehet most 6 órakkor
  • Neoncsoves
    Rájöttem, hogy miért jó az, hogy nincs hasalás. Olyan a növényzet meg minden, hogy ha hasalna a sniper, nem látszana, csak azt látnád, hogy villan valami azt meghalsz... ráadásul tényleg pörgeti a játékmenetet. (kedvencem a támadóban kempelés a sziklán :D)
  • Tatyla
    nem de jobb sniper fegyverek később unlockolhatóak
  • Magh
    Nekem a medikkel a red dot lett meg, bár ez nem igazán számít scopenak, és itt vége is, mert valami 10millió XP kell a következőhöz, béta cap lehet. Asszem hasonló szintű csipán láttam már custom távcsövet.
  • JNSK
    Scope-ot lehet a fegyverekre szerezni?
  • Bator92
    Hello!
    Letöltöttem a klienst. Lehet még valahonnan béta kulcsot szerezni? Vagy van esetleg valakinek egy fölösleges béta kulcsa?
  • MinuszAnarchy
    Előrendeltem 576-on a gamet még jan.10-én,de még nem küldték el a béta kódot szal írtam nekik e-mailt,most várom a válaszukat.
    Van még valaki akinek nem küldték el a béta kulcsot?
  • ToCsEk
    sp2-m van, elég gyakran kidob, de azt vettem észre ez akkor történik mikor jobb gombot használom, ekkor kidob ugye és asztalon előjönnek a beállítások, érdekes.. :D

vasárnap felrakok egy 32bites win7et :) másik particióra, kérdés gamet is újra kell rakni vagy indíthatom simán onnan ahol most van?
  • Borg
    3 órát játszottam most, nem volt lag. Playnow-al ki kell fogni egy jó szervert.
  • Fpocok
    Reggel nekem tökéletesek voltak.
  • Borg
    Nekem a HD4870 1GB 71-72 fokos alatta. MW2 ugyanilyen beállításokkal, tehát szintén 1280-ban, minden highon, 4xAA-val felnyomja 83-ra is.

De szerintem amit a betaban látunk az nem high graf, hiába engedi arra is rakni a menüben. Ki lett szedve belőle a nagyobb textúrafelbontás, hogy a kliens kisebb legyen.
  • Hamed
    Szerverek hogy allnak most? Rendberaktak oket, vagy inkabb menjek kocsmaba?
  • fincsike
    haveromat kidobja mindig map valtasnal fiuk miert van ez esetleg ötletek?
  • 0Fritz0
    A proci "gyengesége" miatt szaggat és ha feltenné 100-ra, akkor az még jobban terhelné a vasat.
    EZT pl. 25FPS-el vettem fel, mert elfelejtettem felnyomi 30-ra. :)
  • harvypoker
    hat enmeg feladtam a probalkozast Xp64el szedek egy Windowst 7 et aztan feldobom egy kulon particiora :)
  • Terawatt
    lehet még valahol kulcsot szerezni? vagy ha van aki temette a játékot kölcsön tudná adni az accot? :)
  • trident
  • TDC Geronimo
    ammo request. Ránézel assira és q gomb. Ugyanez megy medicnél is.